Købte en skumlanse og fik den forkerte fordi de ikke ha de den anden på lager også passede den ik og de er simpelthen for besværlige og skrive med iforhold til at få den retur Havde bestilte nogle k... Se mere
Billigbilpleje.dk
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Omkring levering privat for en L Sonax autoshampo der tager i 79kr for levering. I skræmmer jeres kunder væk ved at bruge leverandører der tager skyhøje priser for levering fra Billig bilpleje... Se mere
Modbydelig kundeservice. Nul hjælp, hvis der opstår et problem, eller hvis du har spørgsmål. Varen ankom med manglende dele - firmaets skyld! Refunderet kun vare pris! TABT TID, MISTET forsendel... Se mere
Alt indenfor bilplejeprodukter til DK´s billigste priser. Vi fører vinduesviskere, bilplejeprodukter, motorolie m.m. Alt hvad du skal bruge til din bil, hurtig levering direkte til døren.
Nørregade 102, 6650, Brørup, Danmark
- 22 525 525
- ordre@billigbilpleje.dk
- www.billigbilpleje.dk
Overtrædelse af retningslinjer
Fra topklasse til total skuffelse
Jeg synes, det er en skam, at en førhen så velfungerende butik er blevet så ringe.
Tidligere var servicen i top, butikken indbydende, og lagerstatus noget, man kunne stole på. Men efter nu to oplevelser, hvor produkter angiveligt var på lager online, men alligevel ikke fandtes i butikken, er tilliden væk.
Senest forsøgte jeg at bestille via Click & Collect, men selv efter flere timers venten var min ordre stadig ikke klar – og varen viste sig slet ikke at være på lager. Ingen information om mulige forsinkelser, ingen klar kommunikation.
Det er simpelthen for dårligt. Butikken står tom og rodet, og personalet virker uvidende og langt fra servicemindet. En virkelig ærgerlig udvikling.
Sjældent oplevet så ringe service og…
Sjældent oplevet så ringe service og viden om produkter.. ejeren har ingen forstand på hvad han sælger.. forstår godt at nethandel bliver mere og mere udbredt, denne butik fortjener bare at gå i glemmebogen og dø.
Jeg bestilte et sæt viskerblade til min…
Jeg bestilte et sæt viskerblade til min Skoda på jeres hjemmeside lørdag, til afhentning i jeres butik.
Mandag var der så lukket, min iflg hjemmesiden kunne jeg hente min vare ved lagerdøren, når jeg modtog en besked om at varen var klar.
Den besked kom så først over middag tirsdag, lang tid for et sæt viskerblade.
Personen som jeg talte med ved afhentningen virkede ret ligeglad, og til mit spørgsmål om lang ekspeditionstid var svaret, at de måske ikke havde fået varen på lager før i går.
Jeg har flere gange handlet hos jer, men altid bare gået ind i butikken og købt det jeg manglede.
Ris og ros? Kun ros tak.
Efter at have læst anmeldelser igennem kan jeg se at flere har haft det samme problem… deres ting vises som på lager, men er det ikke. Klaus har prøvet at forklare hvordan det hænger sammen hvilket er super fint… men at de ikke laver det anderledes er mig en gåde. Det er årsag til adskillige dårlige anmeldelser. Forsøger man at give virksomheden ris bliver man, som mange andre også skriver, mødt af arrogant personale.
Den eneste grund til at denne forretning stadig kører rundt er manglen på konkurrenter i en relativt stor radius, og nogle, indrømmet, helt fornuftige og billige priser på gode varer.
Service 1/10
Varer10/10
Trist at kører en forretning på denne facon. Det bliver desværre sidste gang jeg handler hos billigbilpleje, efter have benyttet dem adskillige gange henover en længere årrække. Det kan ej forsvares længere at støtte den slags service.
Bestilt noget olie og oliefilter om…
Bestilt noget olie og oliefilter om mandagen det kommer om tirsdagen var vildt overrasket super god service, Kan varmt anbefale at købe en af vores dem.
Absolut fornuftige priser👍
Jeg havde bestilt forlygtepærer en lørdag. Søndag opdagede jeg at jeg havde valgt forkert type - og bestilte yderligere et sæt, nu den rigtige type. Samtidig skrev jeg til BilligBilpleje og forklarede min fejl.
Svar kom mandag - de ville holde de ene type tilbage.
Samme mandag modtog jeg de korrekte pærer.
Utrolig effektivt - og god personlig service.
Der gik så lige 14 dage før pengene kom retur - men jeg undgik at skulle retur forsende.
Virkelig God service!
Dårligt service
Dårligt service, dårligt vejledning
Jeg ringede 3 gange for at være sikker på at få de korrekte viskerblade, og når jeg modtager dem så var de ikke de korrekte alligevel. Fragten får jeg ikke tilbage, og skal selv betale for fragten retur.
Det er næsten 100 for nogen viskerblade som jeg ikke kan bruge.
Jeg skal oven i købet betale for fragten, hvis jeg køber nye.
Hvilket jeg aldrig gøre fra det firma.
Får tilsendt nogle Led pære
Får tilsendt nogle Led pære, hvor når man først har åbnet pakket kan se de er med ledning, og så siger de at de kan tage den retur og sælge dem i butikken, men jeg kunne ikke få hele beløbet retur, og det siger jeg ok til, men det vil de så ikke alligevel, sku dårlig stil
Dårlig kvalitet og dårlig service
Dårlig kvalitet og dårlig service. Jeg har købt en Højtryksslange hos Billigbilpleje for ca. et år siden. Den er blevet brugt i privat regi altså meget begrænset. Da slangen bliver utæt (flænge under beskyttelsesgummi lige ved håndtaget) sender jeg den retur som reklamation. Den afviser Billigbilpleje efter 14 dages ventetid på baggrund af, at de mener, at flængen er selvforskyldt, hvilket absolut ikke giver mening. Absolut ringe kvalitet!
Virkelig ringe service skal man lede…
Virkelig ringe service skal man lede længe efter, vi har for snart 6-7 dage tilbage bestil noget olie og ringet flere gange, da ordren stadig ikke er modtaget selv om vi blev lovet varen blev sendt i fredag ringede vi idag mandag for være sikker på varen var sendt, men nej nej ikke sendt endnu, og har derfor været nød til annullere ordren og bestille andet sted fra, da vi ikke kan blive ved med vente på olien, så hvis du står skal bruge reservedelen snart så find andet sted, men hvis du har rigelig oceaner af tid så bestil endelig herigennem, det her var første og sidste gang vi bruger jer.
Mangel på ting og ingen information.
Man bestiller 4L olie, så levere de sgu kun 2L de tager dog også kun betalling for de 2L men bestiller sgu da ikke 4L fordi jeg kun skal bruge det halve?
Også andre ting i ordren som sjovt nok bare blev fjernet?.. Selvom de står på min ordre som jeg først fik tilsendt. Kan så godt se at på salgsfakturaen som de sender flere arbejdsdage senere at tingene pludselig er væk..
Så kan man jo lige betale fragt o.s.v igen bare fordi de ikke informere om at nogle ting ikke leveres. Selvom de stadig er på lager..
Firmaet lever op til navnet Billig
Firmaet lever op til navnet Billig. Der er penge at spare på stort set alle produkter.
Kan anbefales
var inde for at købe 20 liter castrol…
var inde for at købe 20 liter castrol edge olie hvor de på deres hjemmeside har prismatch og viste dem på tlf 2 steder der havde varen billigere.Det gælder så ikke når de andre har tilbud, de spurgte så om jeg ville have den, spurgte så til hvilken pris, svar fuld pris, og der ver kommet en anden ekspedient til i mellem tiden som samtidig sagde at han godt kunne tage den med ud på lageret igen hvis jeg ikke ville have den til fuld pris , så blev lidt iriteret over at det de skrev på hjemmesiden ikke gjaldt og samtidig skulle jeg presses ved at han ragte ud efter dunken og ``tilbød``at tage den med ud på lageret igen. Så sagde det måtte han gerne og gik. De skulle lade være med at reklamere med prismatch hvis de ikke vil holde det og hvis tilbud ikke gælder så skriv det på hjemmesiden sammen med prismatch så havde jeg været fri for at køre 70 km esbjerg brørup og retur..... for at hente ``Billig`` Olie
Kundeservice snyder og lyver.
Jeg har lavet bestilling som kunne ikke leveres i 2 uger tid så jeg har aftalt med kundeservice at den vil være annulleret. Selvom kundeservice har bekræftet annullering, bestilling var alligevel sendt. Når jeg har kontaktet kundeservice om deres fejl, fik jeg svar at det ved ikke hvorfor den er sendt og sagt at jeg skal ikke hente den så den vil bliver sendt retur og at jeg vil få refunderet hele beløb inklusiv fragt. Når jeg fik refusions sedlen var jeg overrasket. Der var ikke fuld beløb, fragt var fjernet og kundeservice svar ikke mere. Det ser ud at det har ikke styr på sit arbejde.
Nemt og hurtigt.
Overskuelig hjemmeside. Hurtig levering 22 timer. Alt fungerede.
Et bilbatteri som ikke holder 1 år
Et bilbatteri som ikke holder 1 år
Billigbilpleje yder ingen garanti, vil have batteri tilsendt for undersøgelsen. Det kan ikke gøres ved at jeg kommer forbi i brørup
Elendig
Tansen giver 3 års garanti på samme batteri
Super service. GLS leverede pakken i en forkert by, og ville ikke flytte den til aftalt sted. Sendte en mail til Billigbilpleje der reagerede inden for få minutter og fik pakken flyttet. Tak! :-)
Fint bilbatteri til en fin pris
Fint bilbatteri til en fin pris; usædvanlig indpakning, skal jeg love for - Tak! KH Kim
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice, og virker fuldstændig ligeglade.
Ingen svar om leveringefter 10 dages venten.