Lækkert mad, får meget for pengene. Super betjening/god service. Kunne godt stå på billetten hvor arrangementet præcist foregik, der stod kun Salling Rooftop. Eller bedre skiltning for at finde det... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
On Billetto you can sell tickets for your event, be it a concert, live music, course, theme party, school party, festival, dance event, sports event or something entirely different. Billetto is present in 13 European markets - start your ticket sales today.
Dronningens Tværgade 9, 2. Sal, 1302, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Det var nemt at bestille plads, søde og hjælpsomme unge mennesker der hjælper en på plads når man ankommer, dejligt marked, store standpladser

Gik som forventet 4 stjerner, der skal være plads til forbedringer 😉

Besvarelse fra Billetto
Lidt problemer med qr kode, men flinke og hjælpsomme medarbejdere, kommer gerne igen, kun 👍🌞herfra.

Besvarelse fra Billetto
Nemt at bestille billetterne og perfekt ved indgang/garderobe.

Besvarelse fra Billetto
Alle de åndsvage tillægs ydelser
På grund af tidnød på vej in i koncert salen
Fik ikke afvist ekstra beløb på alle mulig forsikringer
Øv øv købte 2 billetter med ekstra udgifter Hanne var vågen og fik afvist jeres ekstra service
Billetkøbet forløb helt uden problemer. Alt fungerede som det skulle.

Besvarelse fra Billetto
Super koncert med dygtige musikere og en sanger som mindede meget om Sting.

Besvarelse fra Billetto
Jeg syntes de var rigtig gode og fin underholdning.
Jeg syntes bare vi sad for tæt i rotationen

Besvarelse fra Billetto
Jeg havde fået billet til et arrangement/foredrag i julegave. Foredraget nåede at blive aflyst/udskudt tre gange, hvor jeg til sidst gav op, da jeg ikke havde muligheden for at møde op på den pågældende dag (har ingen anelse om arrangementet nogensinde fandt sted), og da jeg senere kontaktede Billetto for at få pengene retur for billetten, fik jeg af vide, at de ikke kunne finde mit navn på listen. Jeg sendte dem herefter et billede af min billet, hvor det kan ses, at billetten er købt og betalt, hvorefter jeg får af vide, at de ikke kan se, at arrangementet skulle have været aflyst. Jeg skriver tilbage til dem, at de har aflyst/udskudt arrangementet mere end een gang (jeg havde som sagt mulighed for at komme DEN DAG DER VAR BLEVET KØBT BILLET TIL) og at jeg naturligvis kræver pengene retur, herefter stopper de fuldstændig med at besvare mine emails.
Det er under al kritik og jeg har tænkt mig at råbe det op flere steder på sociale medier, så ordet bliver spredt.
Besværligt, uforståeligt, dyrt, gebyrer på alt og utroligt svært at finde betalte billetter, men vupti de kan sender dig billetter mod extra betaling. Snyd og bedrag: spil af tid og penge.

Snyd og bedrag. De tager kr. 6 i gebyr og, kr. 10 for at betale med MobilePay

Besvarelse fra Billetto
Jeg er absolut ikke tech-nørd, men tingene blev forklaret, så selv jeg forstod konceptet, og efterfølgende spørgsmål er blevet besvaret hurtigt pr mail.

Besvarelse fra Billetto
Altid god service, og hurtig hjælp til ens problemer.

Besvarelse fra Billetto
Vil ikke mere købe billetter hos Billetto på grund af kravet af mange oplysninger og de mange urimelige gebyrer
☹️ Erik B

Besvarelse fra Billetto
Undertegnede brugte Billetto til mit event.
2 mdr. før afholdelse, aflyser jeg eventet.
Tror alt er i orden, billetto klarer resten.
Helt tilfældigt ser jeg at Billetto reklamerer for mit event, og kontakter dem via e-mail. Jeg får autosvar om at de vil vende tilbage. Intet sker.
Jeg ringer umuligt at få kontakt.
På selve dagen bliver jeg kontaktet af billetkøber til mit aflyste event, de har intet modtaget fra Billetto om aflysning.
Det er virkelig utroværdigt, at Billetto tilbyder at administrere billetsalget, men glemmer at give besked, når det aflyses. Billetkøberne har krav på tilbagebetaling. Intet er sket.
Det vil ikke blive Billetto jeg vil bruge næste gang.
Leila Bruun

Besvarelse fra Billetto
Hvad nytter det at sidde i kø, hvis ens markeringer af pladser alligevel ikke bliver respekteret og kan tages af andre imens man har valgt dem?

Besvarelse fra Billetto
Jeg har i flere omgange forsøgt at købe billetter til en event uden held. Jeg har søgt at købe med visa, med Mastercard og med mobilepay. Uanset hvilket jeg bruger strander jeg på jeres:" vent venligst på betalingsbekræftelse"
INGENTING sker og tiden på 18 min løber ud uden at jeg får billetter!
Meget utilfredsstillende