Lækkert mad, får meget for pengene. Super betjening/god service. Kunne godt stå på billetten hvor arrangementet præcist foregik, der stod kun Salling Rooftop. Eller bedre skiltning for at finde det... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
On Billetto you can sell tickets for your event, be it a concert, live music, course, theme party, school party, festival, dance event, sports event or something entirely different. Billetto is present in 13 European markets - start your ticket sales today.
Dronningens Tværgade 9, 2. Sal, 1302, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Det var en fantastisk vandre tur og med rigtige gode vejledninger fra en super engageret turleder
Jeg kommer gerne med på jeres ture
Tak for en hyggelig dag
Tina

Besvarelse fra Billetto
Det hele virkede meget delitantisk.
Et stk. Rugbrød med sild lidt capers og lidt dild til 100,00 kr. Det var den dyreste sildemad vi har fået.
Der stod sidemader? I annoncen
Det blev et engangs besøg
Det fungerede fint og var et fantastisk arr. Vi var med til tak for en god oplevelse

Besvarelse fra Billetto
Det var sjovt og lærerigt. Pædagogisk instruktør, gode materialer og masser af kaffe og småkager.

Besvarelse fra Billetto
Der var problemer med at komme til siden med qr-koden det skabte lidt ventetid, men eller var festivalen god!

Besvarelse fra Billetto
Super mad og go musik, desværre for få gæster

Besvarelse fra Billetto
En sjov oplevelse i en god stemning, med mulighed for genhør af gamle slagere

Besvarelse fra Billetto
Bestilling, modtagelse og alt andet fungerede helt som det skulle

Besvarelse fra Billetto
Super god oplevelse, hele vejen, fra køb af Billetter, til arrangement, både lokation samt musik og underholdning. Mika var virkelig fantastisk og det var så fine og hyggelige rammer

Besvarelse fra Billetto
Det var hurtigt og nemt uden problemer

Besvarelse fra Billetto
Lækkert mad, får meget for pengene.
Super betjening/god service.
Kunne godt stå på billetten hvor arrangementet præcist foregik, der stod kun Salling Rooftop. Eller bedre skiltning for at finde det rette sted.

Besvarelse fra Billetto
Nemt og enkelt, downloadede appen 2 minutter før jeg skulle vise billetter, loggede ind med min mail jeg brugte til at købe billetterne og så var de klar.

Besvarelse fra Billetto
En god oplevelse med masser af spændende nyheder + et ekskusivt foredrag med livsstilsekspert Anne Glad

Besvarelse fra Billetto
Mødestedet på billetten var forkert. Vi var en hel del som mødte op til arrangement, men guide kom aldrig. Efter 30 minutters venten, opgav vi.

Besvarelse fra Billetto
Let tilgængelig og overskuelig hjemmeside, bestilling er også nemt, og kvittering med billetter var i min mail indbakke umiddelbart. Super fin proces.