Billetto Anmeldelser

5.611

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 436 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Forbrugerne fremhæver gentagne gange, at den samlede bookingproces er utrolig hurtig og meget nem at bruge, hvilket gør det enkelt at finde spændende begivenheder og købe billetter. Mange kunder roser den gode service og værdsætter særligt, at de købte billetter nemt kan samles ét samlet sted på mobilen. Dog var nogle anmeldere ikke glade for de uventede ekstra gebyrer og oplevede visse udfordringer med at finde ældre købte billetter via mailen. Visse personer nævnte desuden, at det til tider kunne være svært at navigere i oversigten, eller at tiden løb ud under selve billetkøbet.

Det, folk taler mest om

User experience

Brugere beskriver positive interaktioner med brugeroplevelse, idet forbrugere fremhæver, at det er nemt og... Se mere

Booking process

Forbrugere udtrykker stor tilfredshed med, at bookingprocessen er nem, overskuelig og fungerer helt... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med ordre, hvor flertallet fremhæver en hurtig og effektiv... Se mere

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, hvor forbrugerne fremhæver hurtig hjælp og... Se mere

Website

Kunder havde tvetydig oplevelser med website, da nogle roser platformen for at være let og overskuelig at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Lækkert mad, får meget for pengene. Super betjening/god service. Kunne godt stå på billetten hvor arrangementet præcist foregik, der stod kun Salling Rooftop. Eller bedre skiltning for at finde det... Se mere

Billetto fungerer glimrende både for arrangøren og for publikum. Jeg synes godt, man kunne skrue ned for alle de tilvalg, der kan vælges og man skal tage stilling til efter endt køb.

Fandt mine fribilletter på Facebook i en STARK reklame godt gemt mellem en masse videoer. Jeg tjekker jævnligt for (gratis) spændende oplevelser og Team FOG basketball er en af dem. Og det blev e... Se mere

1. Billetformidler

On Billetto you can sell tickets for your event, be it a concert, live music, course, theme party, school party, festival, dance event, sports event or something entirely different. Billetto is present in 13 European markets - start your ticket sales today.

6 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(5.611)

Det var en fantastisk vandre tur og med…

Det var en fantastisk vandre tur og med rigtige gode vejledninger fra en super engageret turleder
Jeg kommer gerne med på jeres ture
Tak for en hyggelig dag

Tina

Hvor lyder det som en skøn dag, Tina! 🥾🌿

Det er dejligt at høre, at vandreturen, den gode vejledning og den engagerede turleder gjorde oplevelsen så hyggelig. Da rosen går til selve arrangementet, må du meget gerne sende de fine ord direkte til arrangøren også – det vil de helt sikkert blive glade for! 😊

Super nemt 🤗

13. september 2026

Besvarelse fra Billetto

Det er lige det, vi gerne vil høre! 🤗

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at det hele var supernemt og ligetil. 🎟️✨

Billetto Support

Det fungerede fint og var et fantastisk…

Det fungerede fint og var et fantastisk arr. Vi var med til tak for en god oplevelse

Besvarelse fra Billetto

Hvor er det skønt at læse! 🌟

Vi er glade for, at alt fungerede fint med Billetto, og at arrangementet blev en fantastisk oplevelse. De flotte ord om selve arrangementet må du meget gerne sende videre til arrangøren også – det vil helt sikkert glæde dem. 😊

Billetto Support

Det var sjovt og lærerigt

Det var sjovt og lærerigt. Pædagogisk instruktør, gode materialer og masser af kaffe og småkager.

Besvarelse fra Billetto

Det lyder som den helt rette kombination af læring og hygge! ☕🍪😊

Skønt at høre, at både instruktøren, materialerne og de små ekstra detaljer gjorde oplevelsen god. Da din ros især går til selve arrangementet, må du meget gerne dele den direkte med arrangøren også – det vil de sikkert sætte stor pris på.

Billetto Support

Der var problemer med at komme til…

Der var problemer med at komme til siden med qr-koden det skabte lidt ventetid, men eller var festivalen god!

Besvarelse fra Billetto

Tak for din ærlige feedback! 🌟

Vi er kede af, at det drillede med at få QR-koden frem, og at det gav lidt ekstra ventetid. Til gengæld er det dejligt at høre, at festivalen var en god oplevelse! 🎶😊 Del endelig også de positive ord om festivalen med arrangøren.

Super mad og go musik

Super mad og go musik, desværre for få gæster

Besvarelse fra Billetto

Tak for at dele din oplevelse! 🎶🍽️

Dejligt at høre, at både maden og musikken faldt i god jord. Vi kan godt forstå, at du gerne havde set lidt flere gæster til at fuldende stemningen. Del gerne din feedback med arrangøren også – den kan være rigtig værdifuld for dem. 😊

Billetto Support

En sjov oplevelse i en god stemning

En sjov oplevelse i en god stemning, med mulighed for genhør af gamle slagere

Besvarelse fra Billetto

Det lyder som en rigtig hyggelig tur ned ad memory lane! 🎶😊

Hvor dejligt, at de gamle klassikere og den gode stemning gjorde det til en sjov oplevelse. Send endelig også de fine ord videre til arrangøren – de vil sikkert blive glade for at høre dem! ✨

Fungerede bare

Bestilling, modtagelse og alt andet fungerede helt som det skulle

27. juli 2026

Besvarelse fra Billetto

Det kan næsten ikke siges bedre – det fungerede bare! 🙌😊

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at både bestilling, modtagelse af billetter og resten af processen forløb, præcis som det skulle.

Nemt og informativt.

Nemt og informativt.

10. september 2026

Besvarelse fra Billetto

Tak for din korte og gode feedback! 🌟

Vi er rigtig glade for, at du oplevede Billetto som både nemt og informativt. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at skabe. 😊

Super god oplevelse

Super god oplevelse, hele vejen, fra køb af Billetter, til arrangement, både lokation samt musik og underholdning. Mika var virkelig fantastisk og det var så fine og hyggelige rammer

Besvarelse fra Billetto

Hvor skønt at læse – mange tak for din anmeldelse! ✨

Vi er glade for, at billetkøbet hos Billetto var en god del af oplevelsen. Det lyder samtidig som et fantastisk arrangement med både Mika, musikken og de hyggelige rammer. Del endelig også de fine ord med arrangøren, som helt sikkert vil sætte pris på dem.

Det var hurtigt og nemt uden problemer

Det var hurtigt og nemt uden problemer

18. august 2026

Tack för din recension! 🙌

Precis så vill vi att det ska kännas – enkelt och smidigt från början till slut. Kul att höra att du är nöjd!

Med vänliga hälsningar

Lækkert mad

Lækkert mad, får meget for pengene.
Super betjening/god service.
Kunne godt stå på billetten hvor arrangementet præcist foregik, der stod kun Salling Rooftop. Eller bedre skiltning for at finde det rette sted.

Besvarelse fra Billetto

Tak for en rigtig god og konstruktiv anmeldelse! 🌟

Det lyder som en skøn oplevelse med lækker mad og god service. Din pointe om en mere præcis placering på billetten eller tydeligere skiltning er bestemt værd at give videre. Da arrangøren står for selve arrangementet og informationen omkring lokationen, må du meget gerne dele din feedback direkte med dem også. 😊

Nemt og enkelt

Nemt og enkelt, downloadede appen 2 minutter før jeg skulle vise billetter, loggede ind med min mail jeg brugte til at købe billetterne og så var de klar.

Besvarelse fra Billetto

Tak for den gode anmeldelse! 🙌

Fedt at høre, at du kunne hente appen, logge ind og have billetterne klar på bare et par minutter. Det er lige præcis den nemme og hurtige oplevelse, vi gerne vil skabe.

Billetto Support

En god oplevelse med masser af…

En god oplevelse med masser af spændende nyheder + et ekskusivt foredrag med livsstilsekspert Anne Glad

Besvarelse fra Billetto

Hvor skønt, at arrangementet bød på både inspiration og spændende nyheder! ✨

Det lyder som en rigtig god oplevelse, og foredraget med Anne Glad må have været prikken over i’et. Del endelig også din begejstring med arrangøren – de vil helt sikkert sætte pris på de fine ord. 😊

god stemning

god stemning og lækker mad

Besvarelse fra Billetto

Det lyder som en skøn kombination! 😋✨

Dejligt at høre, at både stemningen og maden var i top. Send endelig også de gode ord videre til arrangøren – de fortjener rosen! 😊

Det et let og overskueligt

Det et let og overskueligt

8. september 2026

Hvor dejligt at høre! 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for, at Billetto føles både let og overskueligt at bruge.

Tilfreds

Har altid været tilfreds med køb hos jer

7. september 2026

Besvarelse fra Billetto

Det er vi virkelig glade for at høre! 💛

Tusind tak for din tillid og for at vælge Billetto igen og igen. Det betyder meget for os, at dine billetkøb altid har været en god oplevelse.

Billetto Support

Let tilgængelig og overskuelig…

Let tilgængelig og overskuelig hjemmeside, bestilling er også nemt, og kvittering med billetter var i min mail indbakke umiddelbart. Super fin proces.

8. september 2026

Sikke en dejlig anmeldelse – tusind tak! 🌟

Det glæder os, at hele processen fra bestilling på hjemmesiden til billetterne landede i indbakken, var nem og overskuelig. Det er præcis sådan, vi ønsker, at billetkøb hos Billetto skal opleves.