Billetto Anmeldelser

5.610

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 436 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Forbrugerne fremhæver gentagne gange, at den samlede bookingproces er utrolig hurtig og meget nem at bruge, hvilket gør det enkelt at finde spændende begivenheder og købe billetter. Mange kunder roser den gode service og værdsætter særligt, at de købte billetter nemt kan samles ét samlet sted på mobilen. Dog var nogle anmeldere ikke glade for de uventede ekstra gebyrer og oplevede visse udfordringer med at finde ældre købte billetter via mailen. Visse personer nævnte desuden, at det til tider kunne være svært at navigere i oversigten, eller at tiden løb ud under selve billetkøbet.

Det, folk taler mest om

User experience

Brugere beskriver positive interaktioner med brugeroplevelse, idet forbrugere fremhæver, at det er nemt og... Se mere

Booking process

Forbrugere udtrykker stor tilfredshed med, at bookingprocessen er nem, overskuelig og fungerer helt... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med ordre, hvor flertallet fremhæver en hurtig og effektiv... Se mere

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, hvor forbrugerne fremhæver hurtig hjælp og... Se mere

Website

Kunder havde tvetydig oplevelser med website, da nogle roser platformen for at være let og overskuelig at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Lækkert mad, får meget for pengene. Super betjening/god service. Kunne godt stå på billetten hvor arrangementet præcist foregik, der stod kun Salling Rooftop. Eller bedre skiltning for at finde det... Se mere

Billetto fungerer glimrende både for arrangøren og for publikum. Jeg synes godt, man kunne skrue ned for alle de tilvalg, der kan vælges og man skal tage stilling til efter endt køb.

Fandt mine fribilletter på Facebook i en STARK reklame godt gemt mellem en masse videoer. Jeg tjekker jævnligt for (gratis) spændende oplevelser og Team FOG basketball er en af dem. Og det blev e... Se mere

1. Billetformidler

On Billetto you can sell tickets for your event, be it a concert, live music, course, theme party, school party, festival, dance event, sports event or something entirely different. Billetto is present in 13 European markets - start your ticket sales today.

6 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(5.610)

875 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Altid den dejligste oplevelse at komme…

Altid den dejligste oplevelse at komme på Rotationen.
Man mødes af søde og venlige mennesker fra man kommer til man går.

18. september 2026

Hej Jens,

Tusind tak for de fem stjerner! ⭐ Hvor er det dejligt at høre, at du igen har haft en god oplevelse på Rotationen, og at den venlige modtagelse er med til at gøre besøget til noget særligt.

Tak fordi du delte din oplevelse – vi håber, der venter mange flere gode aftener forude! 😊

Billetto

At mange aspekter af dagliglivet blev…

At mange aspekter af dagliglivet blev favnet i indbydelsen. Nysgerrigheden blev pirret.
Jeg bestilte og fik en billet. Fandt stedet via telefonen. Blev taget godt imod.

19. september 2026

Hej Hanne,

Mange tak for de fem stjerner og for din fine beskrivelse af oplevelsen! 🌟 Det er dejligt at høre, at alt forløb godt fra den første nysgerrighed og billetbestillingen til at finde frem og blive taget godt imod på stedet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. 😊

Billetto

Det var helt igennem en fantastisk…

Det var helt igennem en fantastisk aften. Blueskartellet spillede op til dans og godt humør.

18. september 2026

Hej Mona,

Tusind tak for de fem stjerner! ⭐ Det lyder som en skøn aften med masser af god musik, dans og højt humør. Dejligt at høre, at Blueskartellet sørgede for en fantastisk oplevelse.

Tak fordi du delte din begejstring med os! 🎶😊

Billetto

Hvis man tror på at der er mere mellem…

Hvis man tror på at der er mere mellem himmel og jord , så er det, det hele værd . Jeg fik selv mega meget ud af det og det blev ramt plet ! Kan varmt anbefale Marianne !

Hej Anne-Mette,

Tusind tak for de fem stjerner og for at dele din oplevelse! 🌟 Det lyder som om, det blev en rigtig god og personlig oplevelse, som gav dig meget med hjem.

Vi er glade for, at du fandt oplevelsen via Billetto, og håber, at vi kan være med til at inspirere dig til flere gode oplevelser fremover. 😊

Billetto

Godt arrangement, men ...

Fint indhold, dygtigt kor og kompetent formidling.
Men der var meget mørkt. da vi skulle forlade Classic Car House. En lille flok gik forvirret omkring og ledte efter vejen ud. Der bør være tydelige EXIT /Udgang skilte og meget bedre belysning udenfor, hvor folk famler sig vej til deres biler eller til Kongevejen. Ikke alle er i forvejen stedkendte.

Hej Ingrid,

Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner. Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med arrangementets indhold, koret og formidlingen.

Din feedback omkring belysning og skiltning ved udgangen er vigtig, men da Billetto er billetplatformen, er det arrangøren og spillestedet, der står for selve afviklingen og de praktiske forhold på stedet. Vi vil derfor anbefale, at du også deler dine kommentarer direkte med arrangøren, så de rette personer bliver gjort opmærksomme på problemet.

Her på Billettos Trustpilot-side må du meget gerne bedømme din oplevelse med Billetto, eksempelvis hvordan du oplevede billetkøbet og processen omkring bestillingen. Det er den del, vi har mulighed for at tage din feedback med videre på.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Billetto

Alle børn og voksne havde en virkelig…

Alle børn og voksne havde en virkelig god oplevelse

Besvarelse fra Billetto

Tusind tak for de fem stjerner! 🌟 Hvor er det dejligt at høre, at både børn og voksne havde en rigtig god oplevelse.

Det er altid skønt, når et arrangement kan samle hele familien og skabe gode oplevelser på tværs af aldre. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os! 😊

Enkelt og ligetil

10. september 2026

Tak for de ⭐⭐⭐⭐⭐

Dejligt at høre, at det hele var enkelt og ligetil – præcis som en billetbestilling skal være. 😊🎟️

Billetto Support

Super dejlig oplevelse i skønne…

Super dejlig oplevelse i skønne omgivelser rolig stemme og skøn humor

15. september 2026

Besvarelse fra Billetto

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du havde en skøn oplevelse og nød både omgivelserne, den rolige stemning og den gode humor.

Manglende respons

Nemt at købe billetter, men umuligt at komme i kontakt med dem. Jeg havde købt en billet for meget, men efter flere forsøg, på at få den refunderet måtte jeg opgive. Ingen steder at komme i kontakt.
Desuden rigtigt mange reklamer fra kommende arrangementer i hele landet, trods jeg har kun har vist interesse i Holbæk.

Meget informativt

Besvarelse fra Billetto

Stort tack för din feedback! 🌟

Härligt att höra att du tyckte att upplevelsen var informativ. Om din kommentar gäller själva evenemanget får du gärna även dela den med arrangören – de uppskattar säkert att få höra dina synpunkter.

Med vänliga hälsningar

Gennemført godt

Gennemført godt

Besvarelse fra Billetto

Mange tak for de flotte ord! 🙌

Det er skønt at høre, at du havde en rigtig god og gennemført oplevelse. Hvis din anmeldelse handler om selve arrangementet, må du også meget gerne dele rosen direkte med arrangøren – det vil de helt sikkert sætte pris på.

Supernemt.

Tak for din anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du synes, det var supernemt. Vi arbejder netop på at gøre billetoplevelsen så enkel og smidig som muligt.

Let og overskueligt

Jeg bestilte vandrende foredrag hos Topas -let og overskueligt at bestille via billetto

13. september 2026

Besvarelse fra Billetto

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Det glæder os at høre, at det var let og overskueligt at bestille billetter til det vandrende foredrag via Billetto. Vi håber, du får en rigtig god oplevelse!

Tusind tak for sublime musikoplevelser

Tusind tak for sublime musikoplevelser

Besvarelse fra Billetto

Tak for de skønne ord! 🎶

Det lyder som nogle helt særlige musikoplevelser. Da rosen især går til selve arrangementet, må du meget gerne dele den direkte med arrangøren også – den slags feedback er altid dejlig at modtage.

Billetto Support

Nemt nok selvom billetten havde "puttet…

Nemt nok selvom billetten havde "puttet sig" i min mobil og jeg måtte bruge lidt tid til at finde den; havde købt den i god tid før arrangementet!

3. august 2026

Besvarelse fra Billetto

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! 😊

Dejligt at høre, at det overordnet var nemt at bruge Billetto, selvom billetten lige havde gemt sig lidt på mobilen. Vi håber, du fandt den i god tid og fik en rigtig god oplevelse til arrangementet!

Billetto Support

Meget nemt at bestille billetter til…

Meget nemt at bestille billetter til Loppe Lindas markeder. God oplevelse.👍

13. september 2026

Besvarelse fra Billetto

Hvor er det dejligt at høre! 👍😊

Vi er glade for, at det var nemt at bestille billetter gennem Billetto. Og skønt, at Loppe Lindas marked også var en god oplevelse – send endelig de fine ord videre til arrangøren. 🌷

Nemt og enkelt

Nemt og enkelt

11. september 2026

Besvarelse fra Billetto

Dejligt at høre – tak for de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!

Vi er glade for, at din oplevelse med Billetto var nem og enkel. Det er lige sådan, vi ønsker det. 😊

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Fyldt med venlige mennesker og dejlig musik!

Besvarelse fra Billetto

Hvor lyder det som en skøn oplevelse! 🎶✨

Dejlig musik og venlige mennesker er jo en fantastisk kombination. Tak fordi du delte glæden – og send endelig også rosen videre til arrangøren, som sikkert bliver rigtig glad for at høre den. 😊

Billetto Support

Nemt at håndtere og en skøn…

Nemt at håndtere og en skøn koncertoplevelse🎶

Besvarelse fra Billetto

Tak for de dejlige ord! 🎶😊

Hvor skønt, at det hele var nemt at håndtere, og at koncerten blev en rigtig god oplevelse. Del endelig også din begejstring med arrangøren – det vil de helt sikkert sætte pris på! ✨

Det gik glat med at købe billetter

Det gik glat med at købe billetter

Besvarelse fra Billetto

Sådan skal det gerne være! 🎟️✨

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at billetkøbet gik glat og uden besvær. Vi håber, du får en rigtig god oplevelse til arrangementet! 😊