Billetto Anmeldelser

5.611

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 436 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Forbrugerne fremhæver gentagne gange, at den samlede bookingproces er utrolig hurtig og meget nem at bruge, hvilket gør det enkelt at finde spændende begivenheder og købe billetter. Mange kunder roser den gode service og værdsætter særligt, at de købte billetter nemt kan samles ét samlet sted på mobilen. Dog var nogle anmeldere ikke glade for de uventede ekstra gebyrer og oplevede visse udfordringer med at finde ældre købte billetter via mailen. Visse personer nævnte desuden, at det til tider kunne være svært at navigere i oversigten, eller at tiden løb ud under selve billetkøbet.

Det, folk taler mest om

User experience

Brugere beskriver positive interaktioner med brugeroplevelse, idet forbrugere fremhæver, at det er nemt og... Se mere

Booking process

Forbrugere udtrykker stor tilfredshed med, at bookingprocessen er nem, overskuelig og fungerer helt... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med ordre, hvor flertallet fremhæver en hurtig og effektiv... Se mere

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, hvor forbrugerne fremhæver hurtig hjælp og... Se mere

Website

Kunder havde tvetydig oplevelser med website, da nogle roser platformen for at være let og overskuelig at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Lækkert mad, får meget for pengene. Super betjening/god service. Kunne godt stå på billetten hvor arrangementet præcist foregik, der stod kun Salling Rooftop. Eller bedre skiltning for at finde det... Se mere

Billetto fungerer glimrende både for arrangøren og for publikum. Jeg synes godt, man kunne skrue ned for alle de tilvalg, der kan vælges og man skal tage stilling til efter endt køb.

Fandt mine fribilletter på Facebook i en STARK reklame godt gemt mellem en masse videoer. Jeg tjekker jævnligt for (gratis) spændende oplevelser og Team FOG basketball er en af dem. Og det blev e... Se mere

1. Billetformidler

On Billetto you can sell tickets for your event, be it a concert, live music, course, theme party, school party, festival, dance event, sports event or something entirely different. Billetto is present in 13 European markets - start your ticket sales today.

6 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(5.611)

Vi har fået og får stadig god hjælp til…

Vi har fået og får stadig god hjælp til at få vores produkter til at se godt ud. I er gode og hurtige til at hjælpe. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.

12. marts 2026

Tak for din anmeldelse ⭐️

Det er vi rigtig glade for at høre! Det betyder meget for os, at I oplever god og hurtig hjælp, og at vi kan være med til at få jeres produkter til at fremstå bedst muligt.

Vi sætter stor pris på samarbejdet og ser frem til at fortsætte med at hjælpe jer fremover.

Billetto Support

Sender nyhedsmails selvom dette…

Sender nyhedsmails selvom dette specifikt fravælges ifm billetkøb. Det er ikke første gang det sker.

20. februar 2026

Tak for din anmeldelse ⭐️

Vi er kede af at høre, at du fortsat modtager nyhedsmails, selvom du aktivt har fravalgt det i forbindelse med dit billetkøb. Det er naturligvis ikke den oplevelse, man skal have.

Når du køber billet via Billetto, kan arrangøren have sin egen mailingliste og egne samtykkeindstillinger. Hvis du har fravalgt markedsføring og stadig modtager mails, vil vi meget gerne undersøge det nærmere for dig.

Du er velkommen til at kontakte os direkte på support, gerne med et eksempel på den mail, du har modtaget, så vi kan se nærmere på sagen og hjælpe dig videre.

Super god hjælp

Jeg ringede og skulle have hjælp til at få adgang til min lillebror billet siden hans email blev deaktiveret og han ikke kunne få adgang til hans billet og damen der tog mit opkald var super hjælpsom og fik hans billet tilbage tusind tak for hjælpen

19. februar 2026

Tak for din anmeldelse ⭐️

Hvor er det dejligt at læse – det betyder virkelig meget for os!

Vi er glade for, at du ringede ind, og at vi kunne hjælpe med at få adgang til billetten igen. Det er altid vigtigt for os, at man hurtigt og trygt kan få løst sit problem – især når det handler om noget så vigtigt som adgang til et event.

Jeg sørger for at sende din ros videre til kollegaen, der hjalp jer 🙌

Nem at anvende

Nem at anvende og købte billetter kan lægges i wallet

27. januar 2026

Tak for din anmeldelse ⭐️

Dejligt at høre, at du synes, Billetto er nem at anvende, og at det fungerer godt at gemme billetterne i din wallet. Det er netop meningen, at billetkøbet og adgangen til billetterne skal være så enkel som muligt.

Billetto Support

Vores oplevelse med Billetto er, at der er hurtig hjælp, hvis/når noget går galt!

Vores oplevelse med Billetto er, at systemer er robuste og fint dækker vores behov. Alligevel kan noget gå galt. Som eventarrangør er det i en sådan situation helt afgørende at få hurtigt hjælp. Den situation var vi ude i for nylig tæt op til eventafviklingen. Billettos support viste sig let at komme i kontakt med, og vi fik hurtig og kvalificeret hjælp - og i det hele taget med god opfølgning fra Billetto.

29. januar 2026

Besvarelse fra Billetto

Tusind tak for jeres flotte og grundige anmeldelse ⭐️

Det glæder os virkelig at høre, at I oplevede både hurtig adgang til support og kvalificeret hjælp – især i en kritisk situation tæt på eventafviklingen, hvor timing betyder alt. At vores systemer generelt fungerer stabilt, men at vi samtidig kan træde hurtigt til, når noget uventet opstår, er præcis den balance, vi stræber efter.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – det betyder meget for os og for andre arrangører, der overvejer Billetto.

Billetto Support

Jeg giver den 4 fordi det er nemt at…

Jeg giver den 4 fordi det er nemt at oprette sig men lidt svært at finde rundt i når man får et svar fra kundeservice man ikke helt kan få til at stemme med appen

31. januar 2026

Tak for din anmeldelse ⭐️

Tak fordi du både deler det, der fungerer godt, og det der kan forbedres. Vi kan godt forstå, at det skaber forvirring, hvis information fra kundeservice ikke opleves som helt i tråd med appen.

Vi bruger feedback som din til løbende at forbedre både app og support.

God support

De er altid gode til at komme med support hjælp, der er udførlig og præcis. Det er dejligt når man ikke selv er en haj til den slags.

23. januar 2026

Tak for din anmeldelse ⭐️

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever vores support som udførlig og præcis. Vi gør os umage for at forklare tingene i et klart sprog, så det er nemt at være med – også når man ikke føler sig som en “haj” 😊

Du er altid velkommen til at tage fat i os igen, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

24. januar 2026

Tak for din anmeldelse ⭐️

Dejligt at høre, at du oplevede det som nemt og hurtigt.

Velfungerende

Velfungerende, alt ok.

22. januar 2026

Tak fordi du deler din feedback ⭐️ 😊

Dejligt at høre, at alt fungerede, og at oplevelsen var velfungerende. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Fint billetsystem

Dejligt nemt og overskueligt at bestille billetter og har dem samlet et sted på mobilen.

22. januar 2026

Tak fordi du deler din oplevelse ⭐️ 😊

Dejligt at høre, at du oplever billetsystemet som nemt og overskueligt – og at det fungerer godt at have billetterne samlet ét sted på mobilen. Det er netop den smidige løsning, vi gerne vil tilbyde.

Nem at bruge

19. januar 2026

Tak for din feedback ⭐️ 😊

Dejligt at høre, at du oplevede det som nemt at bruge. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Det var super godt.

17. januar 2026

Mange tak for de pæne ord ⭐️ 😊

Dejligt at høre, at det var super godt. Det sætter vi stor pris på – tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Købte en billet

Købte en billet - nemt og hurtigt. :-)

10. januar 2026

Tak for din anmeldelse ⭐️

Dejligt at høre, at købet var nemt og hurtigt 😊 Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Billetto Support

Billetto fungerer glimrende både for…

16. januar 2026

Tak for din anmeldelse ⭐️

Det er dejligt at høre, at du oplever, at Billetto fungerer godt – både for arrangøren og for publikum.

Tak også for din feedback om tilvalg efter købet. Vi forstår godt, at det kan føles som mange valg på én gang, og din kommentar er værdifuld input til, hvordan købsoplevelsen kan gøres endnu mere enkel og overskuelig fremover.

Hvis du har yderligere input eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Det var udmærket

21. januar 2026

Tak for din anmeldelse ⭐️

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er godt at høre, at det var udmærket, og vi håber, arrangementet levede op til dine forventninger.

Billetto Support

Forrygende sjov standup og hurtig…

Forrygende sjov standup og hurtig effektivt at få fat i billetterne igennem billetto

20. januar 2026

Mange tak for de pæne ord ⭐️ 😊

Hvor er det skønt at høre, at du havde en forrygende og sjov standup-oplevelse – og at det samtidig var hurtigt og effektivt at få fat i billetterne via Billetto 🎤😄

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Nemt at købe billetter

Nemt at købe billetter, og finde de oplevelser man ønsker at deltage i.

20. januar 2026

Besvarelse fra Billetto

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse ⭐️ 😊

Dejligt at høre, at det både var nemt at købe billetter og at finde de oplevelser, du gerne ville deltage i. Det er netop dét, vi arbejder for at gøre så enkelt og overskueligt som muligt.

Billige billetter

Billige billetter

17. januar 2026

Tak for din anmeldelse ⭐️

Dejligt at høre, at du oplevede billetterne som billige. Vi er glade for, at det fungerede for dig, og håber, du havde en god oplevelse med dit køb.

Alt virkede

Nem bestilling og betaling

19. januar 2026

Tak fordi du deler din feedback ⭐️ 😊

Dejligt at høre, at alt virkede, og at både bestilling og betaling var nemt. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter.

Det var nemt at bestille

Det var nemt at bestille

6. januar 2026

Tak fordi du deler din oplevelse ⭐️ 😊

Dejligt at høre, at det var nemt at bestille. Det sætter vi stor pris på.