Købte hapsermenu til 7 personer. Det var til frokost i firma, så havde læst vejledningen at alt var spiseklart, men at maden kunne med fordel lunes. Frikadellerne var frosne, den ene tærte var frossen... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Du kan altid returnere dine køb både i butik og online
Rosbjergvej 33, 8220, Brabrand, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Hurtig ekspedition. Varen lever op til forventningen fra beskrivelsen på hjemmesiden

Besvarelse fra Bilka
Virkelig lækkert smørrebrød til en god pris. Nemt at bestille og afhentning.

Besvarelse fra Bilka
Bestilte madras 90x200 I god tid til levering i vores sommerhus d 14/7. Hvor vi stod og skulle bruge den. Fik besked den d. 14/7 at vores madras på 90x200 30 kilo var blevet væk på lageret. Måtte ringe og rykke d 17/7 for at høre om der var noget nyt. Fik besked at de ville krydse fingrerne at de kunne finde den. Beløbet blev fint trukket. Men har stadigvæk ikke modtaget noget eller hørt noget her d 20/7 knap en uge efter den bestilte leveringstid.

Besvarelse fra Bilka
hvor var det dejligt nemt at bestille, hurtig levering og super tilfreds med mine varer, kan helt sikkert anbefales

Besvarelse fra Bilka
Hurtig levering. Hjælpsom kundeservice. Vil 100% anbefale Bilka til famile og venner, for det har bare fungeret. 😊🎉

Besvarelse fra Bilka
Alt OK og det gik meget hurtigt med at min vare blev leveret

Besvarelse fra Bilka
Vi have bestilt fest buffet til 30 personer til studentergilde og vi blev meget positive overrasket. Det var virkelig dejligt mad , lige fra de forskellige slags kartofler- salater til kødet. Alt var super velsmagende og store portioner. Varme vejledningen nem at følge .
Alle gæster roste maden og jeg bestiller meget gerne fra Bilka Næstved igen . De får mine varmest anbefalinger

Besvarelse fra Bilka
Jeg havde bestilt en jordbærtærte til 12 personer i Bilka to Go. Da jeg modtager en mail dagen før afhentning kan jeg se at kagen skal afhentes i butikken. Jeg går derfor ind i butikken og forhører mig i bagerområdet lige indenfor. Her fortæller de mig at har jeg bestilt det på Bilka to Go, så skal det også afhentes der. Jeg havde også bestilt sliders til et helt selskab - det samme selskab hvor vi også skulle bruge jordbærtærte. Ved Bilka to Go går vi kun udleveret vores sliders og får besked om at jordbærtærten er udsolgt. Det kan godt være at jeg fik en mavepuster der og måtte tilbage i butikken for hvad skulle jeg gøre. Denne gang gik jeg helt ned i bunden af butikken ved delikatessen og ved bagerne. Her kunne de fortælle at der var lavet to jordbærtærter og de var afleveret ved bagerområdet først i butikken. Det var med frustration jeg gik igennem butikken med håbet om at der var en kage til mig ved bageren som jeg i første omgang havde henvendt mig til og som bad mig om at køre til Bilka to Go. Heldigvis var der en jordbærtærte der men den var så lille, så om der var nok til 12 personer var virkelig tvivlsomt. Da denne kage skulle hentes på vej til festen der skulle afholdes en time senere, var det en oplevelse der lige knækkede humøret og gav sved på panden. Samtidig måtte jeg forbi en anden bager og købe othellolagkage for at være sikker på at der var nok til alle gæsterne.
Bruger tit Bilka to Go og er meget tilfreds med det… men denne oplevelse var ikke lige hvad jeg havde brug for sådan lige inden festen.

Besvarelse fra Bilka
Utrolig tør chokolade kagemand, ikke hvad vi normalt oplever hos jer.

Besvarelse fra Bilka
Lidt besværlig afhentning hvor man sendes frem og tilbage mellem 2 afdelinger der begge mener man er gået forkert hos dem

Besvarelse fra Bilka
Afhentningen var nem, maden var virkelig god, så det vil jeg helt sikkert gøre igen

Besvarelse fra Bilka
Fantastiske te-boller og dejligt at man kan bestille på hjemmesiden og vælge tidspunkt for afhentning.
Men at skal stå og vente 35 min på at det bliver ens tur( der var kun 2 i køen før mig og de havde ventet 25 min) og de så er mega lang tid om at finde ens ordre og når de så endelig finder den, så begynder 2 medarbejdere at diskutere om jeg havde bestilt 30 eller 60 boller. Det stod jo højt og tydeligt på ordren. Og så skulle de først lige gøre dem klar, til at de kunne transporteres. Så det tog alt for lang tid med udleveringen.