Købte hapsermenu til 7 personer. Det var til frokost i firma, så havde læst vejledningen at alt var spiseklart, men at maden kunne med fordel lunes. Frikadellerne var frosne, den ene tærte var frossen... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Du kan altid returnere dine køb både i butik og online
Rosbjergvej 33, 8220, Brabrand, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Varen ankom til tiden, men placeret alt for synligt!
Vil ikke købe varer igen fra Bilkas webside, da man ikke kan vælge at få leveret til pakkeshop, eller evt. nærmeste butik.
Jeg havde valgt at BFT, pakke leverandøren skulle placere pakken i carporten, og chaufføren stiller den så den er så synlig udefra, jeg ringer dem op, og spørger og hun kan evt. skjule den, men hun forstår hverken dansk eller engelsk!
Vi har været hærget, af pakketyve i området!
Så bliver nødt til at tage hjem fra arbejde, for at sikre pakken!

Besvarelse fra Bilka
Hurtig ekspedition, og varen svarer til det vi har bestilt. så ingen fejl leverancer.
Flink vognmand, som afleverede varen. Danske Fragtmænd.

3 ud af 5
Jeg har af og til brugt click&collect- men aldrig oplevet af modtage alle de varer jeg har bestilt heller ikke med Bilka to go
Men med den erfaring bestilte jeg 2 stk spækbræt da jeg skulle bruge 1 stk til gave- og modtog 1 stk !!
Jeg bestilte også 5 klodskasser
Da jeg kom ind j vareudleveringen - med min rollator - hentede den unge mand varerne -
Og var da også “flink” til at hjælpe mig med at
stable de 5 kasser på rollatoren - efter et par forsøg lykkedes det mig at bakse varerne og rollatoren ud til bilen
God kundeservice havde været hvis den unge mand havde hjulpet mig ud til bilen
i stedet for at bruge tid på at stable varerne på
min rollator.
Ja ja jeg ved det godt - min fejl jeg kunne have brugt Bilka to go - så bliver varerne leveret til bilen - derfor kun trukket 1 * fra
Men lidt menneskelig omtanke ville højne standarden hos Bilka Ishøj

Besvarelse fra Bilka
Jeg handler regelmæssigt hos BilkaToGo. Modtager altid kvalitets vare. Jeg slipper for, at skulle handle på bestemte tidspunkter. Jeg skal heller ikke bruge tid og kræfter på at slæbe varerne hjem. Bilka har jo næsten alt, så kan man jo lige så godt købe sine potteplanter, tøj eller lidt værktøj, når Bilka alligevel kommer med alt det andet til husholdningen (Skønt)
Jeg ville dog ønske de tog plastik pant, købt hos dem, med tilbage.
Varene kommer for det meste om natten. Man får besked straks de er læsset af og igen om morgenen, hvor der er en besked med "Godmorgen..." 🙂
Elsker BilkaToGo.

Besvarelse fra Bilka
Alt fjong, levering tog lidt tid men det var oplyst. God vare, levering til døren dvs carport. Tak for alt.

Besvarelse fra Bilka
Jeg købte et Samsung Galaxy Watch 7 inde på Bilka's webshop om søndagen - men fandt så ud af efter jeg havde lagt bestillingen at de funktioner jeg skulle bruge på uret kun virkede på Samsung's eget ecosystem.
Jeg kontaktede kundeservice samme dag, men da uret blev sendt fra en anden leverandør kunne det ikke nås at annullere da de sendte det tidligt mandag morgen selvom Bilka havde kontaktet dem.
Da jeg modtog uret kørte jeg op i Bilka's servicecenter hvor jeg fik returneret hele beløbet samt fragt uden problemer af en meget venlig og hjælpsom medarbejder.
Så selvom det ikke gik som håbet med selve produktet, så var det super nemt at få ordnet det og returneret igen uden problemer.

Er meget tilfreds med min bestilling fra Bilka 🥰

Besvarelse fra Bilka
Jeg fik en rigtig god service og salgssiden var rigtig god til at fortælle hvad der var en god kvalitet.

Besvarelse fra Bilka
Jeg fik en mail at jeg skulle give jer en trust.
Jeg er tilfreds med at hente to go mad, men da jeg var som gæst hvor min ven blev fyldt 40 år bestilte han til 14 mennesker og vi var 12.
Og da vi spiste var der ikke en gang nok selvom det var 2 ekstra perrsoner vi bestilte til.
Så der blev købt flødekartofler i rema 1000 så der var nok mad.
De havde været i kontakt og fik sølle 150 kr tilbage, det godkendte de så.
Nu skal jeg så holde en fødselsdag, men det bliver ihvertfald ikke herfra det tør jeg ikke med det smule mad.
Nem hjemmeside og bestilling. Leveringsdagen passede. En god oplevelse. Tak !

Besvarelse fra Bilka
Det er nu 5 dage siden den skulle have været leveret, vi venter stadig, ingen opdateringer udover falske forhåbninger om at den kommer næste dag, så vi spilder en masse tid på at sidde og vente på et bord der ikke kommer. ELENDIG SERVICE
Hej Emilie - tak for svar. Det er svært at være glad for en vare jeg endnu ikke har modtaget, jeg har til gengæld fået en sms 7 dage i streg om at den bliver leveret for at den så ikke bliver leveret.. så hvordan i forklarer den, ved jeg ikke.. men jeg venter i spænding!!!

Besvarelse fra Bilka
Enorm dårlig oplevelse… Handlede et par Birkenstock sandaler online, de stod som være på lager i Bilka Hundige endda mere end 5 på lager så tænkte dem skal jeg ha og betaler for Click an Go i alt 584,- d. 16/7. Skulle på ferie dagen efter og tænkte så var der styr på det, skulle afh dem ca kl 10 samme dag men modtager så efter ca en time en sms med varen disv ikke er disponibel altså ikke på lager - når tænker jeg så, mærkeligt deres system ikke virker i så stort et firma, så stod der online Bilka Ishøj havde mere end 5 os men det stemte så heller ikke - ergo deres varelager sejler og de låser ens penge i 5 bankdage og ikke bare frigiver dem retur med det samme… -handle andre steder end Bilka
Altid gode tilbud på ting til børn og hvad man nu ellers mangler.