Banner for Bilka

Bilka Anmeldelser

63.878

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 8.442 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den lækre mad og gode produktkvalitet, som beskrives som velsmagende og friskt anrettet. Personalet fremhæves for deres hjælpsomhed og professionelle tilgang, hvilket sikrer en fremragende serviceoplevelse. Levering og afhentning er typisk hurtig og problemfri. Dog oplevede nogle kunder skuffelse over produktkvaliteten, hvor maden i visse tilfælde var frossen, tør eller vissen, og kagerne ikke altid var pænt anrettet eller beskadiget. Nogle nævnte også problemer med leveringen, herunder forsinkelser eller manglende advisering før ankomst.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkter, hvor nogle kunder roser madvarer som frisk smørrebrød,... Se mere

Quality

Kunder noterer tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor mange roser maden som lækker, frisk og veltilberedt,... Se mere

Delivery service

Kunder deler tvetydige meninger om leveringsservicen, hvor mange roser den hurtige og nemme levering, samt... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af order, hvor nogle kunder rapporterer om nemme bestillingsprocesser... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig, da mange oplever god, venlig og professionel betjening, hvor alt forløber... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købte hapsermenu til 7 personer. Det var til frokost i firma, så havde læst vejledningen at alt var spiseklart, men at maden kunne med fordel lunes. Frikadellerne var frosne, den ene tærte var frossen... Se mere

Eneste grund til den sidste manglende stjerne er, at chaufføren “glemte” at sende/ringe inden leveringens varerne. Fik sms da de VAR afleveret.. således stod de uden opsyn til jeg kom hjem. Ellers fi... Se mere

Ok hurtig service. Da vi kom 20-30 min efter modtagelse af SMS om afhentning var varen dog ikke på lageret men stadig i varehuset, hvor medarbejder havde plukket den på hylden.

Har modtaget et gavekort på 250 kr. som løsning på det.😊 Søndag d.5.juli hentede jeg sønnens chokoladekagemand med slik og marcipanbånd (20 personer). Det var en stor skuffelse, den var ikke t... Se mere

1. nr. 6 af de 7 bedste virksomheder i Supermarked

Om Bilka

Du ka' finde alt, hvad du behøver til familien, huset og haven i Bilka. Vi har et stort udvalg til lave priser og hver uge nye skarpe tilbud. Bilka Live arrangerer masser af events i hypermarkederne. Besøg din lokale Bilka eller besøg os på Bilka.dk, hvor dine valgmuligheder er endnu flere.

Du ka’ anmelde såvel dit butiksbesøg som din handel på bilka.dk her på Trustpilot.

Returner i butik og online

Du kan altid returnere dine køb både i butik og online

Ligegyldigt hvor du køber, kan du altid returnere din vare i vores butikker eller sende den til os.

God

64 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(63.878)

8.411 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Brødet var meget tykt

Brødet var meget tykt. Var nødt til at skære kanterne væk, da man ikke kunne tygge den.

Hej Helle og Alex

Hvor er det bare ærgerligt at læse, at brødet ikke sad lige i skabet.

Hvis du sidder med en ærgerlig fornemmelse over din oplevelse, er du altid mere end velkommen til at komme et smut forbi bagerafdelingen. Vores dygtige kollegaer ude i varehuset står nemlig altid klar til at hjælpe med en rigtig god løsning på situationer som denne.

Du ønskes en dejlig dag.

Bilka

Mega godt produkt og mega hurtig…

Mega godt produkt og mega hurtig levering 🚚.

15. juli 2026

Hej Jytte

Vi er glade for at læse om din oplevelse – det er en fornøjelse at høre, at både produktet og den hurtige levering har levet op til dine forventninger. Vi håber, du får stor glæde af dit køb.

Du må have en rigtig god dag.

Karoline

Jeg sku ha et nyt smart tv og min søn…

Jeg sku ha et nyt smart tv og min søn sagde jeg sku købe et sony bravia.da de er de bedste.var i elgiganten i holbæk og se på forskellige tv.men de snakker så meget og var kun interesseret i at jeg også sku købe mobil og få rabat på tv.jeg sagde jeg kun sku ha tv.jeg blev så irriteret at jeg gik.jeg har før købt dobbeltseng.. og enkelt seng der.så jeg købte et sony bravia 65 tommer der også..det er det bedste tv jeg har haft..og frem over køber jeg i bilka..

15. juli 2026

Hej Susie

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du vælger at handle hos os. Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores udvalg og service – og at dit nye Sony Bravia lever op til forventningerne. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang, du har brug for noget til hjemmet.

Du må have en rigtig god dag.

Ekspedienten var ekstraordinær

Ekspedienten var ekstraordinær, han hjalp ud over hvad jeg kunne forvente.

Hej Finn

Det glæder os meget at høre, at du har haft en så god oplevelse, og at ekspedienten hjalp ud over det forventede.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Alt fungerede fint

Alt fungerede fint

Hej Ulla

Vi er glade for at læse, at alt fungerede fint med din oplevelse hos os. Vi håber, du bliver glad for dit køb, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Karoline

God information omekspeditionen af…

God information omekspeditionen af varen og hurtig levering.

Hej

Det lyder rigtig positivt, at du oplevede god information om ekspeditionen og en hurtig levering. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og håber, du bliver glad for dit køb.

Karoline

Købte havemøbler på hjemmesiden og alt fungerede perfekt. Fik dem leveret hjemme og fragtmanden skrev 30 min før

Hej Annika

Hvor er det dejligt at læse om din oplevelse. Vi er glade for at læse, at leveringen af dine havemøbler gik hurtigt og nemt, og at fragtmanden holdt dig opdateret undervejs. Vi håber, du får stor glæde af dine nye møbler, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Bilka.

Meget tør....

Jeg er desværre meget skuffet over min oplevelse hos Bilka.

Jeg købte en fødselsdagskage med forventning om at få et produkt, der levede op til den kvalitet og standard, man bør kunne forvente. Desværre viste kagen sig at være utrolig tør og langt fra frisk. Det var meget skuffende, især da den skulle serveres ved en fødselsdagsfejring.
Når man køber en kage til en særlig anledning, forventer man, at den bidrager positivt til oplevelsen. I dette tilfælde var resultatet det modsatte, og flere gæster bemærkede også den tørre konsistens.

Jeg er derfor både utilfreds og skuffet over købet og havde forventet en væsentligt bedre kvalitet fra Bilka. Jeg håber, at Bilka vil tage denne tilbagemelding alvorligt og sikre en bedre kvalitetskontrol fremover.

Hej Ella

Vi er rigtig ærgerlige over at høre om din oplevelse. Vi vil utrolig gerne tage et kig på din sag, så vi kan få undersøgt det hele nærmere.

Vi har derfor sendt dig en mail via Trustpilot for at få flere oplysninger, så vi sammen kan finde ud af, hvad der er sket.

Vi håber på at høre fra dig.

Bilka

Der var/er flere skader på teltet

Der var/er flere skader på teltet. Har første opsætning af det i går. Mandag d.13/7. Og der var der en flænge i indvendig loft og ved et “vindue”.
Men kan jeg selvfølgelig ikke bevise. Og vi er nødt til at bruge det, da vi er taget på camping. Ellers er teltet rigtig fint. Bare træls med et telt, der starter med skader.
(Har ikke ville sætte det op i haven, da boligforeningen pt er plaget af egetræslarver, og gad ikke det var fyldt med de hår på campingturen)

Kan se Bilka kun besvare dem, der giver 4 og 5 stjerner. Så er vel lige meget. Derfor blev det til 1 stjerne i stedet for 2

Hej Per

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal opleve problemer med sin vare. Hvis varen er under 2 år gammel, gælder reklamationsretten stadig, og så skal vi selvfølgelig lige have taget et kig på din sag.

Hvis der er noget galt med varen, sidder vores kundeserviceteam klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte vores kundeservice igennem vores hjemmeside her: https://support.bilka.dk/hc/da/requests/new eller tlf. nr.  89 30 30 00.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

Hej Britt

Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse. Det er rigtig dejligt at høre, at din ekspedition gik hurtigt hos os. Vi håber, du bliver glad for dit køb, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Karoline

Den så flot ud og smagte fint

Den så flot ud og smagte fint. Men der var ikke så meget pålæg på som vi har fået før. Hamburgerryggen og spegepølsen dækkede kun lige brødet, det plejer at “overlappe” hinanden, så det så noget skrabet ud. Vi har fået bedre fra Bilka.

11. juli 2026

Hej Sisse

Det glæder os at høre, at den så flot ud og smagte fint. Samtidig beklager vi, at mængden af pålæg ikke levede op til det, du tidligere har oplevet.
Du er altid velkommen til at række ud til vores kundeservice afdeling her: kundeservice@bilka.dk

Tak fordi du deler din feedback med os. Den tager vi med videre.

God oplevelse alt i alt

God oplevelse alt i alt

Hej John

Vi er glade for at læse om din oplevelse. Det er dejligt at læse, at du samlet set havde en god oplevelse hos os. Vi håber, du bliver glad for dit køb, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Karoline

Har fået mad og brød flere gange fra…

Har fået mad og brød flere gange fra Bilka i Herning. Det er super godt hver gang 👏👏😃

Hej Bente

Tak for din tilbagemelding. Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft gode oplevelser med mad og brød fra Bilka i Herning flere gange. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber, vi kan byde dig velkommen igen snart.

God let hjemmeside

God let hjemmeside, hurtig levering.
Dog forstår jeg ikke at I ikke leverer varer til Samsø. Og at de varer jeg bestilte ikke alle kunne leveres til en hjemme adresse. Den ene vare kunne, men den anden skulle jeg afhente i butikken. Besværligt, at det ikke var enten begge i butikken, eller begge på hjemmeadressen.

Hej Bolette

Tak for din feedback og for de pæne ord om vores hjemmeside og hurtige levering.

Vi forstår godt, at det kan virke besværligt og ulogisk, når varer i samme bestilling har forskellige leveringsmuligheder. Vi tager også din kommentar med videre, da vi selvfølgelig gerne vil gøre købsoplevelsen så enkel og smidig som muligt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Bilka

Vi fik mere end vi havde forventet

Vi fik mere end vi havde forventet. Tilbehøret og brødet var godt. Rigelige mængder kød... Især skinken var der for meget af. Så skær gerne lidt væk her. Den marinerede kylling var super lækker.

Hej Karsten

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det er en fornøjelse at læse, at både tilbehør, brød og især den marinerede kylling levede op til forventningerne – og mere til! Vi tager også din feedback om mængden af skinke med videre, så vi kan blive endnu bedre fremover.

Hej

Hvor er det dejligt at læse om din oplevelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv handel hos os. Vi håber, du bliver glad for dit køb, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Karoline

God og hurtig service og levering

God og hurtig service og levering. Fantastisk

Hej Katja

Det er en fornøjelse at læse, at du oplevede både hurtig service og levering hos Bilka. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb, og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Karoline

Hurtig respons når der var spørgsmål

Hurtig respons når der var spørgsmål, lækker mad.
Dog have de glemt at rette noget til på en af kagerne som ellers var aftalt. Menneskelig fejl 😊
Udleveringen var ikke klar til aftalt tidspunkt heller, men de løste det hurtigt.

Hej Rasmus

Vi beklager, at udleveringen ikke var klar til det aftalte tidspunkt, og at der var en fejl på den ene kage.

Samtidig er vi glade for at høre, at det blev løst hurtigt i varehuset, og at du ellers har været tilfreds med både den hurtige respons og maden.

Tak fordi du tog dig tid til at dele denne oplevelse.

Tapas

Bestilte tapas til 26 personer til en fin pris. Det gik nemt og uden problemer. Jeg fik min svigerfar til at afhente maden, hvilket nemt kunne lade sig gøre, selvom ordren jo var i mit navn.

Maden var overvejende fint anrettet. Det smagte alt sammen dejligt. Det mente gæsterne også. Der manglede dog en enkelt ting, som der ellers stod på menuen. Det var dog småting og kunne fint undværes.

Det var som om, der var lidt ujævn fordeling i mængden af mad, hvor der fx var ekstremt meget brød og oliven og meget lidt syltede rødløg og rugbrødschips. Jeg ville ønske mig, der var et større udvalg af ost og pølse i tapasmenuen. Omvendt er menuen alsidig og rammer bredt for både store og små.

Overordnet set meget tilfreds og kunne fint bestille igen.

Hej Cecilia

Det glæder os at høre, at bestillingen forløb nemt, og at både du og dine gæster var tilfredse med maden.

Samtidig beklager vi, at der manglede en enkelt ting fra menuen, og takker for dine bemærkninger om fordelingen og udvalget i tapasmenuen. Din feedback er værdifuld og bliver taget med videre.

Det er vi glade for at høre, at du overordnet har været tilfreds, og at du fint kunne finde på at bestille igen.

Virkelig dårligt

Vi bestilte en buffet fra Bilka Mad ud af huset, og desværre var det en meget skuffende oplevelse.

Forretten bestod af tunmousse med salat. Salaten virkede mindst et døgn gammel – den var helt vissen og uappetitlig. Selve tunmoussen var så tynd i konsistensen, at den mindede mere om en vælling end om en tunmousse.

Hovedretten var heller ikke nogen succes. Kassen med kød og kartofler sejlede i fedt og olie (se vedhæftede billede). Kyllingen så meget uappetitlig ud og virkede ikke ordentligt tilberedt. Skindet var gråt, blødt og uden den sprødhed, man forventer. Kartoflerne var kedelige, smagsløse og gjorde ikke oplevelsen bedre.

Samlet set var maden langt fra den kvalitet, vi havde forventet. Det var en meget dårlig oplevelse, og vi kan desværre ikke anbefale Bilka Mad ud af huset på baggrund af denne bestilling.

11. juli 2026

Hej Torben

Hvor er vi bare ærgerlige over at høre om din oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være.
Vi tager kontakt til vores kollegaer i butikken, så vi kan få fulgt op på episoden, og så hører du fra os snarest muligt.