Bilernes Hus A/S Anmeldelser 2.379

4,2

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 234 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den super gode service og hjælp, de modtager, især fra sælgerne, der beskrives som utroligt dygtige, hjælpsomme og professionelle. Mange sætter pris på den ærlige rådgivning og følelsen af tryghed gennem hele bilhandlen, hvor personalet tager sig tid til at besvare spørgsmål og guide kunderne roligt gennem mulighederne. Den gode stemning i bilhuset og den hurtige, engagerede salgsproces bidrager også til en positiv kundeoplevelse. Dog var nogle kunder utilfredse med manglende opfølgning efter salget og oplevede, at virksomheden ikke var der, når de havde brug for hjælp. Der var også tilfælde, hvor biler blev solgt, selvom kunder havde aftalt at komme og se dem, hvilket resulterede i spildt tid og transportomkostninger. Andre nævnte uforudsete udgifter til manglende udstyr som ekstra nøgler eller nedslidte dæk, samt uoverensstemmelser vedrørende låneomkostninger og bilens faktiske kilometertal.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med den service, de... Se mere

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet, hvor mange fremhævede medarbejdernes venlighed,... Se mere

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet, hvor nogle kunder udtrykker tilfredshed med deres bilkøb,... Se mere

Customer service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med kundeservice, hvor nogle roser den som fremragende og hurtig, med... Se mere

Price

Kunder deler tvetydige meninger om priser, hvor nogle rapporterer om gode tilbud og attraktive priser på... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi har netop d. 2 april besøgt BILERENES HUS for at kigge på el-bil og fandt den flotteste Audi Q4 til en rigtig god pris, med masser af udstyr. Der er i bilhuset en rigtig afslappet stemning.... Se mere

Super go service i skadescenteret. Hurtig og fantastisk hjælp. P skade på bagkofanger begge døre i højre side samt forskærm. Afleverede bil torsdag morgen og fik den igen tirsdag eftermiddag. Så 4 dag... Se mere

Vores oplevelse hos Bilernes Hus har været fantastisk fra start til slut! Vi blev mødt af en utrolig dygtig og hjælpsom sælger, som kunne svare på alle vores spørgsmål og endda tog overarbejde,... Se mere

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Bilernes Hus – og især med salgskonsulent, Thomas Skotte. Fra start til slut blev vi mødt med god energi, ærlig rådgivning og en følelse af, at der v... Se mere

1. nr. 38 af de 41 bedste virksomheder i Bilforhandler
  2. nr. 57 af de 61 bedste virksomheder i Autoværksted

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Bilernes Hus finder du Danmarks største udvalg af nye og brugte biler fra de meste populære bilmærker. Vi har stort moderne værksted, er autoriseret servicepartner for en lang række bilmærker og så kan du altid regne med at få seriøs rådgivning og service - alt under samme tag!

4,2

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Havde booket prøvekørsel af en bil

Havde booket prøvekørsel af en bil, da jeg ankommer efter 2 timers kørsel til bilhuset får jeg afvide at bilen er solgt selvom den stadig ligger tilgængelig på nettet… virkelig dårlig service ikke at ringe eller skrive og annullere prøvekørslen og sige den er solgt. Så jeg kører meget skuffet 2 timer hjem igen….

16. november 2025

Hej Freja

Tusind tak for, at du har delt din oplevelse med os. Vi kan godt forstå, hvor skuffende det må have været at køre hele vejen til vores bilhus, kun for at erfare, at bilen allerede var solgt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi beklager, at du ikke blev kontaktet på forhånd. Vi tager din feedback meget seriøst og arbejder på, at vores online annonceringer og booking af prøvekørsler altid er opdaterede, så vores kunder bliver informeret rettidigt.

Hvis du har brug for hjælp til at finde en anden bil, eller blot ønsker at drøfte forløbet, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.
Vores salgschef, Andreas Nørgaard, står klar til at hjælpe dig:

E-mail: anno@bilerneshus.dk

Telefon: 7210 0633

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bilernes Hus

Fik leveret bil lige som aftalt

Fik leveret bil lige som aftalt - endda med en stor rød sløjfe på 👍👍

14. november 2025

Hej Peter Hansen,

Mange tak for din flotte anmeldelse! 😄 Vi er glade for at høre, at leveringen af bilen levede op til forventningerne – og at den store røde sløjfe faldt i god jord. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får mange gode oplevelser i din nye bil.

Bilernes Hus

Fantastisk service og imødekommende…

Fantastisk service og imødekommende personale.

Hej Arild Moberg,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😄 Det glæder os at høre, at du har oplevet god service og et imødekommende personale. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen.

Stor tak til Bilernes Hus og Helena Jensen

Stor tak til Bilernes Hus og Helena Jensen for en god samt kompetent betjening og års-service af vores bil
Mvh
Jan B. Hansson

10. november 2025

Hej Jan B. Hansson,

Mange tak for din flotte anmeldelse! 😄 Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med Helena og vores team, og at servicen af bilen levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback!

Vi ser frem til at hjælpe dig igen ved næste service.

Skift af sliddele på Fiat 500

Alt blev lavet til ug og bilen var færdig til den aftalte tid

6. november 2025

Hej Michael Dürr Sørensen,

Mange tak for din anmeldelse! 😄 Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at arbejdet på din Fiat 500 blev udført til tiden og med høj kvalitet. Vi sætter stor pris på din feedback!

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når det bliver tid til næste service.

Bilernes Hus

hej det en super god oplevelse at købe af jeno

hej det en super god oplevelse at købe

Hej Per Olsen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du havde en super god oplevelse med købet hos Jenoshan. Vi sætter stor pris på din feedback og anbefaling.

God og effektiv håndtering

Hurtigt ekspedering og fin venteforhold
Bilen var klar som aftalt og alt var i orden

5. november 2025

Hej Klavs Mensberg,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede en god og effektiv håndtering, hurtig ekspedition og fine venteforhold. Dejligt at høre, at bilen var klar som aftalt og alt var i orden.

Bilernes Hus

Der var hojt kvalitet service.

Der var hojt kvalitet service.

Hej Margarita,

Tusind tak for din positive anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede service af høj kvalitet – det er netop den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Bilernes Hus

Rigtig god og hurtig oplevelse

Rigtig god og hurtig oplevelse ift. til at få leveret en bil fra en anden afdeling

28. oktober 2025

Hej Kim Frank Pedersen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig og smidig levering af bilen fra en anden afdeling. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Bilhandel

God betjening

29. oktober 2025

Hej Anthon Hansen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med bilhandlen og oplevede god betjening hos os.

God oplevelse

Meget professionel behandling og arbejde udført hurtigt.

27. oktober 2025

Hej Rasmus L.,

Tusind tak for din positive anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede en professionel behandling, og at arbejdet blev udført hurtigt og effektivt. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

God service.

God service.
Gode faciliteter hvis man venter

3. november 2025

Hej Jesper Jensen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede god service, og at vores faciliteter gjorde ventetiden behagelig. Vi sætter stor pris på din feedback.

Rigtig god sælger

Rigtig god sælger, der oplyste os om alle muligheder for ekstra forsikring, service osv.

27. oktober 2025

Hej Vibeke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores sælger, og at du fik fyldestgørende information om mulighederne for ekstra forsikring, service og andet. Vi sætter stor pris på din feedback.

Rare omgivelser

Rare omgivelser. Smilende og imødekommende personale

26. oktober 2025

Hej Laila Hinrup,
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede vores omgivelser som rare, og at personalet var smilende og imødekommende. Vi arbejder altid på at sikre, at alle vores kunder får en behagelig og tryg oplevelse hos os.

Fin service

Der var slet ingen problemer.

26. september 2025

Hej Per West Hansen,

Tusind tak for din positive anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede en problemfri og god service – det er netop sådan, vi ønsker, at alle vores kunder skal have det.

Bilernes Hus

Fantastisk service og meget venligt og…

Fantastisk service og meget venligt og hjælpsomt personale.
En dejlig atmosfære at komme i.

22. oktober 2025

Hej Christina Dahl Guglielmetti,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores personale som både venligt og hjælpsomt, og at atmosfæren hos os gjorde besøget behageligt. Vi sætter stor pris på din feedback.

Bilernes Hus

Køb af brugt polestar 2 kører som ny!

Vores oplevelse hos Bilernes Hus har været fantastisk fra start til slut!

Vi blev mødt af en utrolig dygtig og hjælpsom sælger, som kunne svare på alle vores spørgsmål og endda tog overarbejde, så vi kunne nå at prøvekøre bilen, vi kom for at kigge på – en bil vi endte med at købe allerede dagen efter! 🚗✨

Også værkstedet fortjener stor ros – de fik bilen gjort klar på under 4 dage, selv med montering af ekstraudstyr. Det er virkelig flot arbejde!

Vi kan på det varmeste anbefale at tage forbi butikken, hvis man leder efter god service og en tryg bilhandel.

23. oktober 2025

Hej Michael Hansen,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glæder os enormt, at I har haft en god oplevelse fra start til slut – både med vores sælger og værkstedet. Vi sætter stor pris på, at I fremhæver både prøvekørsel, købsoplevelse og det flotte arbejde på bilen.

Tak for jeres anbefaling – det betyder rigtig meget for os, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen i Bilernes Hus.

Bilernes Hus

Meget imødekommende super søde og…

Meget imødekommende super søde og professionelle og giver sig god tid til den enkelte kunde

24. oktober 2025

Hej Mette Elbæk Hansen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores personale som imødekommende, søde og professionelle – og at vi tog os tid til at hjælpe dig grundigt. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Bilernes Hus

Fantastisk service og hjælpsomhed.

Fantastisk service og hjælpsomhed.
Første gang på værksted med min el- bil, helårsdæk og undervognsbehandling . Fantastisk service og hjælpsomhed alle vegne, både telefonisk og på stedet med fyldige svar på alle mine mange spørgsmål👍🏼Har lavet serviceaftale, føler mig godt hjulpet og tryg her👍🏼

22. oktober 2025

Hej Vibeke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med vores service, både telefonisk og på stedet, og at du føler dig tryg og godt hjulpet med din elbil og serviceaftale. Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at tage godt hånd om dig og din bil fremover.

Fin oplevelse

Skiftet fra sommerhjul til vinterhjul blev klaret hurtigt og til tiden.

24. oktober 2025

Hej Vibeke Bolander,

Mange tak for din positive anmeldelse.
Det glæder os at høre, at hjulskiftet blev klaret hurtigt og som aftalt – effektivitet og punktlighed er noget, vi vægter højt.