Autorental Biludlejning Anmeldelser 329

4,8

Fantastisk og meget professionel service trods ydmyge rammer! forvarmet og klargjort bil stod klar 10 min før aftalte tid. Personalet vidste lige hvad der skulle ske, så ingen spild tid. Vil helt klar... Se mere

Endnu en god oplevelse og super service ved udlevering af køretøj. Abosolut god value for money. Kan anbefales

Virkelig søde, sjove og kompetente mennesker!!! meget effektivt, hurtigt og nemt, meget billigt, meget fleksibelt, skal helt sikkert leje her igen! Kunne leje i sidste øjeblik, uden problemer. D... Se mere

Hos autorental , er de altid parate til at hjælpe , bilerne er i bedre stand end hos de fleste andre billige udlejere . Det er nemt at finde den rigtige bil , og Mo og hans team er altid parat... Se mere

1. Biludlejning

Om Autorental Biludlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Autorental Biludlejning tilbyder alle typer biludlejning fra flere adresser på Sjælland. Kontakt os via vores hjemmeside og få hurtigt prisoverslag og svar på dine spørgsmål. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med en lejebil!

4,8

Nemt og bekvemt!

Super betjening, både over hjemmesiden, som var overskuelig og derfor gjorde det nemt at booke et bil samt den personlige betjening, som var søde og meget kundevenlig.

Plus: dejligt, at man kunne afhente og aflevere bilen samme dag!

26. januar 2015

Glad og tilfreds

Vi lejede en varebil for at klare en flytning fra Aarhus til København. Vi oplevede stor hjælpsomhed i forbindelse med bookningen.
På selve dagen kontaktede vi Autorental, fordi der var en advarselslampe, der lyste i bilen. Vi fik omgående svar - selv om det var lørdag - på, at det ikke var noget, der betød noget, så vi kunne trygt fortsætte vores tur.
Bilen fungerede fint og varerummet var pænt og rent.

21. januar 2015

Virkelig super god kundeservice

Jeg har lejet bil hos Autorental i et døgn. Forud for denne dag havde jeg mine problemer, faktisk med en stjålet pung og dermed visakort og kørekort, men der var stor forståelse og super hjælp at hente i kundeservice!!! Alt blev ordnet til UG - TAK for det.
Bilens standard var okay, men hvad får man for kr. 350? Vi kom til 70 års fødselsdag i familien og skulle ikke tage det offentlige :-)
Jeg vil helt sikkert bruge Autorental en anden gang!

16. januar 2015

Byens bedste og billigste biludlejning

Til optagelserne af en musikvideo skulle vi bruge to varevogne. Vi kontaktede Autorental - de svarede hurtigt og var meget professionelle. Desuden gav de os det bedste tilbud vi kunne finde i byen. Hele forløbet fra bestilling til aflevering af bilerne - var nem og uden problemer. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter os af den gode service hos Autorental.
Et godt tip til andre filmfolk: de har et meget bredt udvalg af biler, også i ældre modeller - hvis man skal bruge en bil til regi.
Tak for denne gang - og for det gode humør man bliver mødt af hos jer.

/Holdet

10. januar 2015

Super hjælpsom og lynhurtig service.

Havde brug for at låne en varevogn med kort varsel, og ringede derfor til udlejer.

Virkelig hjælpsom og god service, modtog lejekontrakt via mail indenfor få minutter med mulighed for afhentning af vognen efter lukketid.

Anbefales på det varmeste.

9. januar 2015

Fin service..men meget slidt bil

1800 kr for en uges leje af en meget slidt Volvo er lidt pebret.
Men rigtig god service - også da der lige skulle skiftes en sikring midt i lejeperioden ;)

15. december 2014
Autorental Biludlejning-logo

Besvarelse fra Autorental Biludlejning

Hej Jacob,

Tak for din tilbagemelding. Mht. sikringen, så ja, som vi talte om herude så sker det jo at de springer når en trailer sættes til - uden det nødvigvis er bilens skyld :-)

En del af årsagen til at prisen er i den "høje" ende er jo at du har valgt den med træk, og dette koster på forsikringen for os, derfor prisforskellen - den kan gøres et par hundrede billigere uden træk :-) Blot til info til en anden gang.

God jul.

MVH

Henrik Støvring
Autorental Biludlejning

medarbejder var løsningsorienterende. Super flot

Når en medarbejder kan læse en kundes problem og løse det giver bare en glæden til at anbefale firmaet til andre.

2. december 2014
Autorental Biludlejning-logo

Besvarelse fra Autorental Biludlejning

Hej Frede,

Tak for din fine anmeldelse af os, jeg vil glæde mig til at kunne hjælpe dig eller nogle du kender med billeje en anden gang!

MVH

Henrik Støvring
Autorental Biludlejning

God og ukompliceret service!

Jeg fik en øjeblikkelig bekræftelse af bilen. Det gav mig ro på sindet. Hurtig, venlig og ukompliceret overdragelse og aflevering af bilen. Det var en god oplevelse. Uoverenstemmelse på regningen blev korrigeret med det samme. Jeg er fuld tilfreds med den service jeg fik.

24. november 2014

Jeg oplevede rigtig fin service og gnidningsfri proces i forbindelse med leje af varevogn.
Bilen var at finde på det aftalte sted. Den kunne dog godt have været i lidt bedre stand og jeg trækker derfor en stjerne fra.

17. november 2014

lavpris, effektiv og basal flyttehjælp.

Jeg vil meget gerne foreslå og anbefale at leje flyttebil ved Autorental.
Bilen var, som beskrevet "ikke så pæn" - men den virkede stabil og sikker i hele lejeperioden.
Selv konceptet ved nøgleafhentning efter lukketid er lige noget man skal have "is i maven" for at gennemføre.- måske ville en enkelt mail/sms være på sin plads i tidsrummet fra kontrakt-skrivning og lejeperiode.
Dét ville have beroliget mig.
Alt i alt en positiv oplevelse. Tak ;-)

8. november 2014

billigt

billig bil men gammel med små skravanker men ellers god oplevelse med afhentning og aflevering selvom det hele var i sidste øjeblik

3. november 2014

Her bliver ordret service taget alvorligt

Vi stod og skulle flytte meget hurtigt, vi ringede til autorental og bilen var klar fredagen efter som vi skulle flytte... Vi ringede samme dag og spurgte om vi kunne hente bilen før det aftalte tidspunkt og fik svaret hvad venter vi på... Se dog at hente bilen og kom afsted... Det oplever man ikke mange andre steder... Det er service på højt plan... Vi hentede bilen og skulle bare sende et billede af kilometer og tankstand nemmere kunne det ikke blive og da vi afleverede bilen sendte jeg en mail om kilometer og tankstand men mail kom tilbage så ringede jeg til firmaet og vupti det klarede vi over telefonen og depositum sendt samme dag, det kan ikke blive nemmere... Lastbilen som var en MAN kørte godt måske ikke den nyeste men det afspejler prisen også men ikke i negativ betydning... Jeg vil klart anbefale firmaet prøv dem først FØR i ringer til et andet firma og måske et dyrere firma for autorental er klart et firma i toppen af firmaer der praktisere ordret SERVICE...

29. oktober 2014