Fantastisk og meget professionel service trods ydmyge rammer! forvarmet og klargjort bil stod klar 10 min før aftalte tid. Personalet vidste lige hvad der skulle ske, så ingen spild tid. Vil helt klar... Se mere
Endnu en god oplevelse og super service ved udlevering af køretøj. Abosolut god value for money. Kan anbefales
Virkelig søde, sjove og kompetente mennesker!!! meget effektivt, hurtigt og nemt, meget billigt, meget fleksibelt, skal helt sikkert leje her igen! Kunne leje i sidste øjeblik, uden problemer. D... Se mere
Hos autorental , er de altid parate til at hjælpe , bilerne er i bedre stand end hos de fleste andre billige udlejere . Det er nemt at finde den rigtige bil , og Mo og hans team er altid parat... Se mere
Om Autorental Biludlejning
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vermlandsgade 33, 2300, København S.
- info@bilbooking.dk
- www.bilbooking.dk
Simpel og hurtig billig biludlejning.
Venlig og billig biludlejning. Havde dog problemer med at finde placering ud fra adressen.
Men når du finder det er der ikke noget bøvl med dem :-).
hurtigt, enkelt og problemfrit
fin tur i god bil er det der skal til!
Solid service med et smil
Jeg manglede en bil til flytning i sidste øjeblik, og Autorental Biludlejning var behjælpelig med lige nøjagtig en passende bil til flytning af en reol med mere. Jakob, der ekspederede mig, var hjælpsom og gav en god service. Jeg vil med sikkerhed vælge en bil herfra en anden gang!

Besvarelse fra Autorental Biludlejning
Upåklagelig service.
Jeg lejede biler hos Autorental, til vores filmoptagelser til teaseren til Erik Menneskensøn. Jeg fik en super god service, de var utroligt hjælpsomme med alt hvad der dukkede op. Henrik gjorde en enorm indsats for at imødekomme alle vores behov og det lykkedes til fulde.
Fremragende tilfreds med kontakt og personale
Jeg vil gerne give udtryk for overraskende god kontakt og et helt igennem perfekt og imødekommende personale - både udlejningsadministrativt og teknisk personale.
Standard på bilen burde jeg have forhørt mig forinden.
Ok bil til ok pris
Blev som tidligere, efter diverse mail-korrespondance, godt modtaget hos Autorental, fik kortfattet instruktion og så afsted i en ældre, men velkørende Ford Transit. Eneste anke var, at førerhuset ikke kunne låses, hvilket betød, at jeg måtte fjerne alle personlige ejendele, hver jeg stillede bilen fra mig. Herudover synes jeg, at lejeprisen er lige i overkanten.
Få dørlåsene repareret, så får i 5 stjerner næste gang (o;
Søren Skov
God og informativ Kundeservice
Nem og billig billeje med en Kundeservice over niveau.
Kan varmt anbefale Autorental.
Relativ lav leje for en brugt bil i god stand
Meget ringe lejebil
Jeg bookede en MPV hos bilbooking.dk, men fik en afdanket gammel folkevognsbus.
Under reservationen bestilte jeg bilen uden selvrisiko, hvilket jeg selvfølgelig betalte for. Da jeg modtog kontrakten, stod der en selvrisiko på 5000 kr. Jeg ringede til firmaet, som beklagede og straks rettede fejlen, så jeg fik en ny kontrakt.
Ifølge beskrivelsen på hjemmesiden skulle bilen være:
Nissan Serena, Citroen Berlingo eller lignende
Kun benzin
Plads til 6/7 personer og lidt bagage
Radio, mulighed for CD
Da jeg modtog lejekontrakten, var det imidlertid en VW Caravelle på diesel. Nu er jeg ikke bilkender, så jeg tænkte okay, det går nok. Men da jeg hentede bilen, viste det sig, at der var tale om en mere end 20 år gammel folkevognsbus med mere end 650.000 km på bagen. Den raslede og skramlede så man ikke kunne føre en samtale under kørslen, var utæt og rusten, var skævt sporet, bagrudeviskerne og kabinelyset virkede ikke. Alt det fandt vi ud af under kørslen. Til gengæld var der rigelig plads til os seks personer og vores bagage.
Da vi kom hjem, viste triptælleren næsten 10 % mere end den rute vi har kørt ifølge Google Maps.
Jeg skrev til firmaet om det ovenstående, men har nu - mere end to uger senere - ikke fået svar på min henvendelse.
Jeg skal dog bemærke, at der ikke er trukket penge på mit dankort for ekstra kilometer. Endnu - vi får se.
Jeg er helt klar over, at når man lejer en billig bil, så er den nok ikke fabriksny. Men jeg havde heller ikke forventet en bil, hvor man for hver kilometer sidder og og er bekymret for om man kommer helt hjem igen med den. Så billigt var det altså ikke.
Hvis jeg får brug for at leje en bil hos Autorental igen, vil jeg nok spørge en del til, hvad det er for en bil jeg får, hvor gammel den er, og i hvilken stand.
Bortset fra alt ovenstående brok fungerede bookingen okay (langsom hjemmeside, lidt besværligt, kræver scanner og printer). Afhentning og aflevering fungerede perfekt.

Besvarelse fra Autorental Biludlejning
Helt i orden "no nonsense" billeje.
flexibelt og billigt
Vi fik en super betjening, selv da vi 2 gange måtte ændre vores ønskede lejetidspunkt. Jeres medarbejdere er virkelig imødekommende og I køre en rigtig flexibel løsning over for jeres kunder. Og ikke mindst, jeg har aldrig oplevet eller hørt om så billig billeje som hos jer!
Man for hvad man betaler for der er ingen skjult pris
Servicen er i top og alle aftaler bliver overholdt dog er km tallet lidt lavt
Nemt og billigt
En bil der virker til en ok pris. Let ekspedition.
Utrolig hurtig betjening.
Hurtigt svar på forespørgsel. Har de sidste 10 lejet bil til lange ture i både ind- og udland.
Fuld valuta for pengene
Jeg er ovenud taknemmelig og meget mere end det. Stod i en akut situation hvor jeg ikke kunne aflevere bilen til aftalt tid og fik ingen ekstre regning. Og det er bestemt ikke sidste gang jeg lejer igennem jeres firma. Og jeg kan garanter at jeg varmt vil anbefale andre at leje bil hos jer. Med venlig varm hilsen Pernille
det er første gang jeg lejer bil i denne virksomhed
jeg kommer til bage når jeg er færdig med min leje af en bil i 7dage
så skal jeg sige min mening
hilsen stefan.
Let og hurtig betjening før, under og efter.
Har lejet bil hos Autorental for første gang, hvilket altid gør én lidt mere opmærksom og påpasselig. Det var der dog ingen grund til. Det var hurtig, nem og venlig betjening. Hvis jeg en anden gang skal leje bil, vil jeg helt sikkert benytte Autorental Biludlejning.
Mvh Mette
Meget nem booking, og ok bil
Lejede en bil for en uge, en godt brugt bil, hvor dørene knagede lidt og selerne var godt slidte, men i det store hele fungerede det som det skulle. Nemt at booke, meget hurtigt tilbagemeldning og nemt ved afhentnig og aflevering af bil. Som lovet, en brugt bil til rimlig pris !
Helt nede på jorden godt
Autorental Biludlejning leverer hvad man har brug for med en imødekommende og effektiv service. Bilerne er ikke nye, men jeg har små skolebørn med så det passer mig SÅ fint at der er slid på i forvejen! Det er så meget mere "os". Vi kommer helt sikkert til at bruge dem fremover.