Fantastisk og meget professionel service trods ydmyge rammer! forvarmet og klargjort bil stod klar 10 min før aftalte tid. Personalet vidste lige hvad der skulle ske, så ingen spild tid. Vil helt klar... Se mere
Endnu en god oplevelse og super service ved udlevering af køretøj. Abosolut god value for money. Kan anbefales
Virkelig søde, sjove og kompetente mennesker!!! meget effektivt, hurtigt og nemt, meget billigt, meget fleksibelt, skal helt sikkert leje her igen! Kunne leje i sidste øjeblik, uden problemer. D... Se mere
Hos autorental , er de altid parate til at hjælpe , bilerne er i bedre stand end hos de fleste andre billige udlejere . Det er nemt at finde den rigtige bil , og Mo og hans team er altid parat... Se mere
Om Autorental Biludlejning
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vermlandsgade 33, 2300, København S.
- info@bilbooking.dk
- www.bilbooking.dk
god service og ikke noget med småt
gamle biler til billige penge...god service...tak

Besvarelse fra Autorental Biludlejning
Fungerer efter hensigten
Vi har haft en god oplevelse. Gamle biler, men vi fik ordnet det vi skulle.
Lejer gerne igen
Da min første bil ikke ville starte næste morgen, kom de hurtigt og hjalp samt gav mig en erstatnings bil. De er søde og nemme at arbejde sammen med, Jeg endte med at beholde bilen en extra dag hvilket ikke var noget problem. Jeg lejer gerne igen.
Der er god service og hvis man ønsker at aflever en dag senere så forsøger de at finde en løsning
God pris og god behandling
Perfekt bil til en flytning
Alt fungerede perfekt , og udlevering og aflevering var nemt og hurtigt
Autorental Biludlejning
Nemt at leje bil, gode biler til vores formål, meget rimelige priser og god betjening
Præcis hvad man forventer - og lidt til
Når man lejer en bil billigt forventer man at få en bil der lige er holdt sammen af gaffa.
Det var ikke tilfældet. Bilen var ren, kørte udemærket, service var hurtig og venlig og prisen var fornuftigt.
Kan varmt anbefales.
Hurtigt, nemt og pålideligt
Begge gange, jeg har lejet bil her, har jeg været mere end tilfreds. Jeg prioriterer den hurtige og nemme proces over nettet og jeg bliver mødt af medarbejdere, der er servicemindede og imødekommende. :) :)
Tilfreds
Der var god og venlig hjælp fra medarbejdernes side. Jeg synes bilen lød som om der var to motorer i den, når jeg kørte. Og så synes jeg også, at bilen kunne have været mere ren, så forruden f.eks. ikke blev så stribet, at det var ubehageligt at se ud. Medarbejderne satte ny viskere på inden jeg kørte, det hjalp en del. Men en bedre rengjort bil ville have været rart.
God oplevelse og tingene er iorden hele vejen igennem
En god flyttebil til billig pris - kan kun anbefale den.
Fin pris og fin bil.
Har før brugt Autorental Biludlejning, og selvom det er nogle gamle brugte biler, fungerer de ganske udmærket.
Dog var jeg lidt træt af, at der var glemt et ekstra bilbatteri på bagsædet - som jeg måtte køre rundt med efterfølgende.
service i top
Serviceniveauet var i top, og de hjalp med at finde en bil jeg kunne bruge, ret akut. Bilen var dog ikke den bedste, den havde temmelig mange særheder, men når man lige lærte dem at kende gik det rigtig godt.. Der var ingen problemer med dem! Klart et sted jeg vil anbefale til folk :D
God service, mindre god bil men var advaret.
Bilen stod som aftalt, fik at vide det ikke var en limousine, det havde han også ret i, lidt start vanskeligheder men ellers så fungeret det bare,
Rigtig god services og en god vogn
Lejede en ældre kasse vogn som fungerede rigtig godt i motoren. Vognen var som sagt af ældre dato, men kørte fint. Vil helt sikker anbefale denne biludlejning.
Pænt tilfreds
De er super nemme at arbejde med, og bilen kører :)
Super hurtig og ekstra behjælpelig service
Trods at Gruopon har lavet en fejl - som de ovenikøbet ikke har oplyst deres kunder om!!!
Fik jeg bare en d uper hurtig og rigtig god service, samt et virkelig godt tilbud på billejen hos Nembil - tak til Henrik Støvring
Rigtig god service
Jeg havde en god oplevelse med Autorental Biludlejning. Der var rigtig god kommunikation. Jeg var overordnet glad for oplevelsen.
Fin betjening!
Det var nemt både at bestille, leje bilen og aflevere den igen. Meget venlig betjening og jeg har fuld tillid til firmaet.
nemt og billigt
Fik god service af flink medarbejder.
det var billigt og nemt og bilen vi fik levede op til vores forventninger.