Best Western Denmark Anmeldelser 57

2,6

Jeg havde en overnatning i Herning og det var super. I forhold til prisen havde jeg ikke en finger at sætte. (Hvis jeg skulle klage over noget, så er det at Booking.com havde lagt 100kr oveni, i forh... Se mere

Bookede 3 værelser d 10/6-2025. På Best Western Plus Park Globetrotter Airport. Opdager så helt tilfældigt her lidt over en måned før opholdet at hotellet har lukket ned fra 1/12 2025 til april 2... Se mere

Pænt værelse og udmærket mad. Rigtig god service. Det er lidt forvirrende at reservere værelse, da det er billigere at bestille over nettet på fx booking.com end at ringe direkte eller forlænge o... Se mere

1. Hotel
  2. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Best Western Denmark Hotels, Special Hotel Offers, Summer Packages, Family Breaks, Special Gifts Cards, Leisure Packages, Accommodation, Great Value Rates, Birthday Rates

2,6

Under middel

Jeg havde en overnatning i Herning og…

(Hvis jeg skulle klage over noget, så er det at Booking.com havde lagt 100kr oveni, i forhold til den kvittering jeg fik fra Aiden - men så ved jeg, at jeg skal booke direkte en anden gang, det er bestemt ikke Aiden, Herning den er gal med!)

9. april 2026

Bookede 3 værelser d 10/6-2025

Bookede 3 værelser d 10/6-2025. På Best Western Plus Park Globetrotter Airport. Opdager så helt tilfældigt her lidt over en måned før opholdet at hotellet har lukket ned fra 1/12 2025 til april 2027.
Uden at man er blevet informeret derom.
Det er da godt nok amatøragtigt.
Dvs hvis jeg ikke selv havde opdaget det ville vi ankomme den 19/2 til et lukket hotel.
Hvordan filen kan man booke et ophold i en nedlukningsperiode, det fatter jeg ikke lige.
Amatør hotel

9. januar 2026

Oplevede en ikke imødekommende…

Oplevede en ikke imødekommende medarbejder.
Beskidte værelse, især toilet.
Der blev ikke gjort rent, vi havde to overnatninger.
Meget larm, man kan høre alle gæster på værelserne omkring en.
Eneste plus er beliggenheden.

1. november 2025

⭐ 1 stjerne

⭐ 1 stjerne: Aldrig igen – elendig service og totalt rod i systemet

Jeg har nu haft dårlige oplevelser med Best Western Airport Hotel i København tre gange – og denne gang blev det simpelthen dråben.

Første gang vi boede her, var der én medarbejder i receptionen til at tjekke hundredvis af gæster ind i forbindelse med Ed Sheeran-koncerten. Vi klagede over den manglende service og fik et gavekort på 100 euro som kompensation. Fair nok, troede vi – men det blev kun starten på et mareridt.

Når vi ringer for at bruge gavekortet, får vi forskellige svar hver gang. Ingen ved noget. Nogle siger vi skal ringe til deres firma i Canada(!) fordi de ikke kan hjælpe lokalt. Ingen dansk kundeservice, ingen der tager ansvar.

Til sidst bliver vi fortalt, at gavekortet i det mindste kan bruges i restauranten. Da jeg ankommer til hotellet (som jeg betaler for selv, fordi gavekortet stadig ikke virker til booking), spørger jeg igen. Receptionen ved det ikke, men sender mig videre til restauranten. Her siger tjeneren, at det helt sikkert kan bruges – så jeg bestiller mad og drikke for omkring 650 kr.

Midt i maden kommer manageren og fortæller pludselig, at gavekortet ikke kan bruges alligevel, og at saldoen er 0 kr – hvilket selvfølgelig ikke giver mening, når vi aldrig har kunnet bruge det før. Jeg prøver at forklare situationen, men han er iskold og uinteresseret. Skyder skylden på alle andre og vil ikke engang hjælpe med kontaktinfo til nogen, der faktisk kunne løse problemet.

Alt i alt står vi nu med et gavekort, vi aldrig fik lov at bruge, og en regning på over 1100 kr. Dertil kommer meget støj på værelserne – så søvn får man heller ikke meget af.

Dårlig service, inkompetent personale og nul ansvarsfølelse.
Jeg kommer ikke tilbage, og jeg anbefaler ingen at booke her, medmindre man er klar på at bruge timer på at forklare det samme igen og igen til folk, der ikke kan hjælpe

18. oktober 2025

Aiden Best Western i udkanten af…

Aiden Best Western i udkanten af Herning er det ringeste hotel jeg nogensinde har boet på, og så er det samtidigt ganske dyrt. Hotellet har karakter af vandrehjem, og baserer sig i høj grad på selvbetjening. Det er nok også bedst eftersom personalet er fuldstændigt ubehjælpsomme. Jeg har ca. 80 hotelovernatninger om året kva mit job. Det her Best Western Hotel er det ringeste jeg nogensinde har boet på. Selv østeuropa slår det med længder.

1. oktober 2025

Ændring af reservation

Jeg booker ved en fejl et bestwestern i udkanten af Herning istedet for inde i Herning midtby. Min overnatning er afhængig af at jeg er i midtbyen. Hotellet afviser at ændre bookingen til det andet hotel på trods af at jeg tilbyder at betale et gebyr for ændringen. Der er heller ikke optaget på det hotel jeg gerne vil booke. Det er ovenikøbet dyrere så de vil ikke miste penge på ændringen. Eneste forklaring på at afvise at hjælpe mig er, at det er imod deres afbestillingsregler. Åndssvagt eftersom jeg ikke ønsker at annullere min booking men blot at reservationen flyttes. Meget lidt imødekommende kundeservice og bestemt ikke en hotelkæde jeg vil benytte mig af igen.

30. august 2025

God morgenmad på hotellet i Odense…

Vi har overnattet på hotellet i Odense og værelserne er fine og rene. Det bedste er morgenmads bordet. Specielt skal hr Thomsen som står for at restauranten altid er top top have masser af ros. Han er et kæmpe asset for hotellet.
Mvh Elisabeth og Finn

31. august 2025

Kan slet ikke anbefale dette hotel

Kan slet ikke anbefale dette hotel. Servicen er elendig, der står der er vaskeservice, men i receptionen bliver man afvist at de ikke har. Der er ekstremt lyt, kan høre elevatoren kører konstant, der er en rødekors bygning i baggården som er fyldt med ukrainske flygtninge (jeg er ikke racist) men børn opholder sig ude til kl 01 eller senere og larmer ekstremt meget, personalet vil ikke gøre noget ved dette. Vil stærkt fraråde folk at bo her. Der er for meget larm, dårlig service, uforstående personale, jeg er selv Hotel Receptionist, og det her er det værste man kan yde som de gør.

8. juni 2025

Arrogant svar fra receptionist

Ringede til Best Western airport hotel Kastrup for at høre om deres sengetøj blev vasket i parfumefrit vaskemiddel da vi har en allergisk søn og ville spørge inden vi booker. De første sætninger jeg fik fra receptionisten var “det spørgsmål har jeg aldrig hørt før og jeg aner det heller ikke for at være helt ærlig”
Jeg sagde helt fair, er der ikke rengøringspersonale tilstede eller skyldtes det at de anvender ekstern laundry service som de ikke kunne spørge (da vi ringede sent kl 20 en lørdag aften).
Vi har boet på Best Westeen mange gange i USA og i Berlin, og har haft gode oplevelser før, men den i Kastrup tilbyder ringe service ved blot et enkelt spørgsmål over telefonen. Det er ikke fordi vi har bombarderet med 1000 spørgsmål, men det var blot et hurtigt opkald med et meget simpelt spørgsmål.

8. marts 2025

Hotel i Kastrup

Hotel i Kastrup. Rigtigt godt ekspedition ved reception. Gratis drinks i restauranten. Meget lille værelse. Hårde puder. Elevatoren larmet hele natten.

4. januar 2025

Best Western Hotel

Best Western Hotel, Vejle... Ærgerligt at man ikke kan give mindre stjerner! Forfærdelig kundeservice oplevelse. Dagen inden indtjekning blev hotellet hørt om der var annulleringsgebyr hvis værelserne annulleres, hvilket blev bekræftet at der ikke var. Derefter blev værelserne annulleret da rejseplanen så kunne optimeres. Dagen efter er en ny på arbejde som vil have annulleringsgebyr svarende til fuld pris. Fair nok hvis man har annulleringsgebyr, så var reservationen bare blevet fastholdt... Men man kan ikke rådgive den ene dag om at det er omkostningsfrit at annullere en bookning og så den næste dag efter annullering afkræve 6.400 kr. Man kan alle lave fejl, men man skal kunne stå ved sine fejl og ikke sende regningen videre til kunden... Grundlæggende god kundeservice vs gangstermetoder

13. november 2024

Bestwestern i Vejle

Jeg boede på hotellet i Vejle fra d. 13 oktober til tirsdag d. 15 oktober, sammen med min søn på 3 år.

Først vil jeg lige sige at det er et fint hotel og personalet var meget søde.

Når det så er sagt, er det under al kritik at vi boede midt på en byggeplads.
Vores værelse lå lige op ad (faktisk i forbindelse med) det der er ved at blive revet ned.
Kl. 6.45 mandag morgen begynder den største maskine med en nedbrydningshammer at bryde taget på bygningen ved siden af ned. Vi kan kigge direkte ud på det. Det banker så højt at jeg nærmest ikke kan høre hvad min søn siger. Sådan fortsætter det indtil kl. 18.
Jeg havde booket et hotelværelse netop for at vi kunne trække os lidt i løbet af dagen og få slappet af i rolige omgivelser. Én ting er at bo på et hotel i byen hvor man kan høre biler, mennesker og andre ting udefra - det synes vi kun er hyggeligt, men det her var faktisk næsten uudholdeligt. Det larmede så vi ikke kunne høre noget andet. Man kunne mærke hele bygningen ryste konstant. Når vi sad oppe i sengen rystede vi. Når vi sad ude i badekaret rystede både vi og vandet bølgede.
Det er ikke i orden at vi ikke har fået nogen advisering omkring at der var en stor nedrivninger i gang og at det føles som at bo, ikke bare ved siden af, men midt på en byggeplads.
Jeg betaler mange penge (kun rimeligt under normale forhold) for at bo her og det er ikke i orden. Jeg mener ikke at jeg har fået det jeg har betalt for!

Ud over dette har jeg som sagt ingen kritik af hotellet, men det tog simpelthen så meget af oplevelsen.

Jeg skrev dette til hotellet. Jeg fik et svar om at de beklagede meget, men at de kunne ikke gøre noget ved det. Jeg skulle være gået til receptionen som kunne have hjulpet. Selvom vi skulle være gået til receptionen var vi allerede blevet vækket kl. 6.45 med et chok og den videste larm og rysten og havde givet det en chance i løbet af dagen.
Så jeg føler at det er et ret vagt svar og jeg mener ikke at jeg har fået det jeg har betalt for!

13. oktober 2024

Blandet oplevelse

Super fint hotel, men med for få p-pladser. P-pladser bagved hotellet ligner også noget der er løgn, og ligner en opkrattet mark, hvor man hurtigt har lavet nogle felter til parkering.
Kom hjem fra en koncert i Jyske bank Boxen kl. 23. Jeg og 2 andre biler ankom og ingen p-pladser at finde. Dette på trods af at jeg havde mailet frem og tilbage og fået svar om, at der var p-pladser nok.
Indtjekning og udtjekning var ikke så smart, da man skal gøre det selv på en skærm, hvor den har svært ved at finde ens booking.

Ringer så til dem, og får samme svar om at der er p-pladser nok. Jeg føler mig ikke hørt her, og må kontakte dem på mail.

Kig på Tripadvisor anmeldelser. De er heller ikke i top.

8. november 2024

Best Western? Mere som værst i vesten.

Hvis der er én ting, Best Western mestrer, så er det kunsten at vække minder om en tid, der burde have forblevet begravet i 70’ernes grimme arkitektur og dårlige beslutninger. Så snart man træder ind, bliver man overvældet af et tungt tæppe af lugt - en fæl blanding af fugt, hengemte møbler og årtier af ubestemmelige kropsvæsker, der har haft alt for frit spil på værelsets plettede puder. At lægge hovedet på dem føltes som at indgå i et ufrivillig samleje med en tidskapsel af dårlig smag og forsømt rengøring.

Væg-til-væg-tæppet, der utvivlsomt har overlevet flere recessioner og endeløse forsøg på at blive renset, fungerer mest som et støvet, klæbrigt mindesmærke for tidligere gæster. Det knitrer under skoene på en måde, der afslører, at tæppet har set bedre dage... hvis det nogensinde har haft nogle.

Og hvis man, i et desperat forsøg på at skylle hoteloplevelsen af sig, vover sig ud på badeværelset, så byder gulvet under fødderne på en uønsket overraskelse. Vandet fra det evigt randende wc flyder frit på gulvet som en spandfuld ulykke og forvandler badeværelset til en improviseret swimmingpool, med et utal af skægkræ som gæster. Man må undre sig over, om det her er en del af hotellets forsøg på at skabe en "wellness-oplevelse."

Som en lille bonus for de lydfølsomme sørger metroen udenfor for en konstant summen der luller dig i søvn som en støvsuger gør ved en baby.

Best Western? Mere som værst i vesten.

11. september 2024

Ringede til et af jeres hoteller for at…

Ringede til et af jeres hoteller for at lave en booking. Personen jeg fik fat i, hævdede at der var fuldt booket, selv om der online var 9 værelser ledig på den forespurgte dato. Oven i købet blev der talt nedsættende og brug vendinger som “kære lille ven”
Yderst ubehagelig oplevelse at forespørge på et besøg hos jer.

14. juli 2024

Vi havde bestilt og fået bekræfte dette…

Vi havde bestilt og fået bekræfte dette værelse: Superior-værelse med queensize-seng
Dette dobbeltværelse har aircondition, fladskærms-tv med kabelkanaler, te- og kaffefaciliteter, opholdsområde samt klædeskab.
Men det første værelse vi fik tilbudt var et standart værelse, det var det andet værelse også, det tredje var Superior-værelse med queensize-seng, men uden aircondition. Det fjerde værelse (som vi fik på 3. dagen) var et Superior værelse med aircondition men uden opholdsområde. Det vil sige kun en lænestol og ingen lille bord. Vi fik aldrig det værelse jeg havde bestilt og fået bekræftet.

28. juni 2024

Er dette din virksomhed?