Sikke en fantastisk oplevelse! Et eventyr hele vejen igennem! Ari og Ben, I er fantastiske som mennesker, som håndværkere og som kunstnere! Tak!

Jeg har købt min cykel hos Benben for tre år siden og er super glad for den. Fik virkelig god vejledning og fik dem til at tilpasse cyklen til mig. Har brugt Benben til diverse servicetjek og reparati... Se mere

Den personlige, seriøse betjening og en stemning af at være en del af noget særligt, gør Bens butik til et af byens absolut bedste. Eksklusive mærker understreger at de mener det alvorligt, det med... Se mere

4,7

Mit første men bestemt ikke sidste…

Mit første men bestemt ikke sidste besøg hos Benben. Fiksede mine mekaniske Shimano gear (for og bagskifter) så nu spiller det perfekt! :) Foretog samtidig andre mindre rettelser på cyklen, så den bare blev lidt skarpere.

Cyklen var klar i løbet af nogle timer til en meget rimelig pris (under 400 kr.)

23. december 2024

Tak for de pæne ord

Virkelig elendig service og arrogance!

Virkelig elendig service og arrogant sælger!
Skulle have lappet et dæk på min klapvogn akut. Manden bag disken sagde at dette ville tage omkring 45 min da han lige skulle have sin morgenkaffe først. Jeg spørger hvor meget det kommer til at koste og får at vide at det vil koste 109 kr for en lapning og 179 kr hvis slangen skal skiftes. Da jeg kommer tilbage for at hente den, slår medarbejderen 185 kr ind. Jeg fortæller ham at han sagde 179 (hvilket er dyrt nok!) hvortil han svarer “ja, men jeg sagde forkert. Det er 185 kr.” Det synes jeg ikke er ret cool, og får det derfor til 179 kr., men den arrogante tone fik jeg så også med i købet! Østerbros mest arrogante cykelsmed som åbenbart er for fin til at lappe et dæk! Dårlig service og overpris! Første og sidste gang i benben!

6. marts 2018

Virkelig dårlig service!

Virkelig dårlig service!
Alle kan begå fejl - men når man nægter at vedkende dem og i stedet giver skylden videre til kunden OG til det sidste forsøger at sælge lappeløsninger til overpris, ja, så får man ikke mere end 1 stjerne!

17. januar 2018

Super service som altid

Har endnu engang haft en cykel til service hos BenBen, og alt gik som det plejer efter planen. Diagnosen blev stillet, specialstumper skaffet og cyklen blev fikset:-)

Ja tak!

29. august 2017

Super service, råd og vejledning. De brænder for gode cykler og Genesis Equilibriumen står skarpere end nogensinde efter kærlig behandling og opgradering.

8. juni 2017

Fin behandling.

Fin behandling i butikken, kun havde det været rart, hvis jeg var blevet fulgt til døren med cyklen, så vedkommende kunne åbne døren for mig. Bare et forslag. Ellers var servicen god. Og cyklen i bedre tilstand end da jeg afleverede den.
Venlig hilsen Eva Weis Bentzon

26. oktober 2016

Pokkers også, Eva.

Det er normalt mit job, når der ikke er for travlt på kontoret, beklager :-)

Men tak for de 5 stjerner, og så er forslaget givet videre til drengene.

Adam

Intet mindre end fantastisk service.

Eksklusive mærker understreger at de mener det alvorligt, det med cykler.
Dejligt sted med bunker af historie og kultur.

23. august 2016

Hej Peter

Vi kunne ikke ønske os bedre kunder som dig.

Hør, kig forbi butikken og hør Ben om han har nogle forslag til at sælge din CdF.

Og tak for de 5 stjerner!

Bedste cykelhandler i byen

Helt igennem i orden - top rådgivning og vejledning i køb af cykel...flot udvalg af klasse cykler!

25. april 2016

Besvarelse fra Benben

Altid til tjeneste, Cathrine.

Godt vi i sidste øjeblik fandt ud af, han skulle have en mindre model af Flyer'en.

Super køb

Jeg har for få timer siden hentet min nye cykel, jeg er hele vejen igennem købet blevet super godt rådgivet. Jeg var godt igang med at snakke mig op i pris, men Ben var cool og sendte mig hjem med en super fed cykel og penge på lommen.

3. februar 2016

Hej Anders

Altid godt med penge på lommen, vi håber du er glad for Genesis'en.

Og tusind tak for 5 stjerner.

Dårlig og dyr reparation

Fik i marts måned en ny kæde monteret. I september knækkede kæden, og det viste sig, at der var brugt en kæde af ringe kvalitet. Prisen var derimod i top - 433 kr.

4. oktober 2015

Hej Jens Peter

Tak for dit feedback omkring reparationen af din sorte damecykel.

Vi er kede af at høre omkring dit uheld med pc-1 kæden, som vi monterede i marts, ud over sæsonservicen til i alt 433 kr.

Du er mere end velkommen til at kigge forbi butikken, så vi kan finde en løsning.

Super professionelle

Får lavet alt hvad der er svært at fikse på min cykel i denne butik, og det spiller hver gang....

14. september 2015

Hej Jeppe

Vi er superglade for at høre, at du er tilfreds med vores bremseservice på din MTB. De skal jo bare spille hver gang.

Vi ser frem til at se dig i butikken igen.

Bedste cykelshop i Kbh!

Ingen over eller ved siden af Benben! Jeg har brugt BenBen i mere end ti år som cykelmekaniker, -smed og -guru. Både når det gælder om at fikse den gamle MTB lidt op, så der kan køres løb på den. Eller når den er udtjent på banen og skal have skærme på til byen. Eller hvis der skal bygges ny custom 29'er MTB med rådgivning om køb af dele over nettet. Så er Benben stedet, og Ben The Man at snakke med. Du bliver aldrig snakket op i køb af cykel eller dele snarere tværtimod. Altid ud fra et value-for-money, holdbarhed og afterservice perspektiv - og i forhold til dine personlige behov. Jeg vil anbefale Benben til en hver tid sammen med Ari custom build bikes.

9. juli 2015

Hej Christian

Tak for din påskønnelse af Bens "The Man" ærlige tone, når det kommer til køb af cykel og reservedele.

Jeg kan garantere, at han aldrig bliver træt af at rådgive omkring MTBere. Så du er i gode hænder mange år fremover.

Fantastisk og ligetil betjening

Supergodt! Men har nok lidt for travlt, så detaljerne ikke bliver tjekket inden udlevering af ny cykel..

17. juni 2015

Hej Henriette

Tak fordi du valgte at dele din købsoplevelse af en ny Mixte.

Vi er ked af at høre, at du har fået en semi-god betjening den dag. Det skal vi selvfølgelig have rettet op på, så godt som vi nu kan.

Benben super dygtig.

jeg handler aldrig andre steder.

1. maj 2015

Besvarelse fra Benben

Tak for din statement og de 5 stjerner, Stefan.

Det glæder mig, at det er det indtryk vi har efterladt hos dig.

DK's bedste cykelpusher

Jeg har lige købt endnu en MTB af Ben, og er som sædvanlig glad for den service og vejledning man får i butikken👍 Der er ingen tvivl om at min næste cykel også bliver købt der.

28. april 2015

Hej Janus

Tak for alle 5 stjerner.

Vi er super glad for at se, at du er tilfreds med BenBen Cykler som dit cykelværksted. Det betyder meget for os.

Cooool......

Har købt en del cykler hos benben og servicen har altid været god...... Masser af go info

22. marts 2015

Hej Mikael

Vi er sikker på, at den gode serviceoplevelse og tips hos BenBen Cykler vil fortsætte, og vi ser frem til et langvarigt venskab.