Begravelse Danmark - Din lokale bedemand Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 93 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange, at det professionelle personale er dybt empatisk og yder en helt fantastisk personlig støtte i de meget svære stunder. Anmelderne oplever, at de bliver mødt med en sjælden varme og stor tålmodighed, hvilket gør hele forløbet meget lettere at komme igennem. Forbrugerne oplever desuden en yderst behagelig kommunikation, hvor der bliver taget kærlig omsorg og lyttet grundigt til alle individuelle ønsker. Mange mennesker bemærker desuden også, at alt forløber fuldstændig som aftalt, og at de føler sig i utroligt trygge hænder hele vejen igennem forløbet.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet og fremhævede deres store empati og professionalisme i en... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service og udtrykker stor taknemmelighed for den professionelle og... Se mere

Customer service

Forbrugere oplever stor tilfredshed med kundeservice og føler sig mødt med omsorg, forståelse og empati i en... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

I forbindelse med min fars død og bisættelsen fik min mor, søster og jeg den allerbedste behandling man kan få af bedemand Sidsel Baltzer. Hun var meget rolig, empatisk, indlevende. Vi blev “holdt i h... Se mere

At miste et familiemedlem er ALTID en svær og skrøbelig tid. Min søster blev hjerteopereret 1 1/2 døgn efter vores mor var gået bort, hvilket betød en mulig udsættelse af bisættelsen. Per Nedergaar... Se mere

Vil gerne anbefale bedemand Jan Christensen fra Begravelse Danmark i Odense. En meget behagelig og omsorgsfuld mand at få i røret, da jeg ringede morgenen efter at min kære søster var gået bort. Man... Se mere

Hej. Jeg vil gerne fremhæve den venlighed vi følte, da vi skulle organisere min mands bisættelse. Helle Nygaard-Lund, Begravelse Danmark, Haderslev, gav os fin information og var meget behjælpelig.... Se mere

1. Begravelsesforretning
  2. Bedemand

Hos Begravelse Danmark møder du erfarne og nærværende bedemænd, som støtter dig i en svær tid. Vi er en landsdækkende kæde af lokale begravelsesforretninger, og vi hjælper familier over hele landet med at planlægge og gennemføre både begravelser og bisættelser. Vores bedemænd tager hånd om hele forløbet – fra de første praktiske opgaver til selve højtideligheden – så du kan føle dig tryg og støttet hele vejen. Vi begynder altid med en personlig samtale, hvor vi lytter til dine ønsker og hjælper dig med at skabe en afsked, der afspejler det liv, der er levet. Uanset om du ønsker en traditionel begravelse, en enkel bisættelse, en ceremoni uden højtidelighed eller en bæredygtig løsning, står vi klar til at rådgive og støtte dig. Vi hjælper også med dødsannoncer, blomster, mindesider og alt det praktiske papirarbejde, så intet bliver glemt i en svær tid. Begravelse Danmark er Danmarks ældste landsdækkende bedemandskæde med rødder helt tilbage til 1881. I dag er vi ejet af mere end 40.000 medlemmer gennem Begravelseskassen Danmark, og vi arbejder alle efter fælles faglige og etiske standarder. Det betyder, at du kan have tillid til, at vi leverer samme høje kvalitet og omsorg – uanset hvor i landet du møder os. Hos Begravelse Danmark kombinerer vi stærke traditioner med lokalt kendskab. Vores mål er altid at skabe en værdig og mindeværdig afsked, som giver ro og tryghed for de pårørende.

Svarer typisk inden for 1 uge

Kompetent, hjertevarm og respektfuld

Da vores Far døde, var det første gang min søster, Mor og jeg stod med dødsfald i nærmeste familie. Så det betød virkligt meget for os, at lige fra vi ringede fra hospice kort efter Fars død, følte vi os i trygge og kompetente hænder hos Henriette.

Der var bare 100 % styr på tingene, hurtig respons og løbende
opdatering / opfølgning. Det var bare rigtigt rart at vide, at
der blev taget hånd om alt det praktiske, så vi kunne koncentrere os om at tage afsked med Far. Fik rigtig fin løbende vejledning i hvordan alt det praktiske foregår ved dødsfald (som vi ikke lige havde erfaring med) og valgte også at takke ja til hjælp med dødsannonce, blomster mv.

De varmeste anbefalinger af Henriette Kegel fra afd. i Tilst (Århus).
Hun udviste en empati og medmenneskelighed for vores situation og var hele vejen rundt respektfuld omkring den process / situation vi stod i.

4. november 2019

Enestående hjælp

Vi oplevede den mest fantastiske, medmenneskelighed, omsorg og støtte ifbm vores mors bisættelse. Vi skulle afvikle en borgerlig bisættelse og der var meget, at tage stilling til midt i sorgen. Den ro og naturlighed vi mødte betød, at vi fik holdt den smukkeste afsked for vores mor. Bente Sølvkjær fra Begravelse Danmark i Aalborg (tidl. bedemand/begravelsesforretning Hanna Vig) gjorde dette muligt. Håber andre vil bruge hende, for hun er helt speciel. Tusind tak, Bente🙏
Fra familien til Joan Marion Nielsen

25. oktober 2019

Tak for hjælpen

Vi har fået prima hjælp hele vejen gennem processen. Maria Synnestvedt (Hvidovrevej) har med sin empati og helt igennem sympatiske fremtoning, været fantastisk.
Hilsen familien Fagerberg/Jacobsen

25. september 2019

Fantastisk!

Fantastisk!! Man skal lede længe efter så empatiske, dygtige og utrolig søde mennesker som Maria og Marianne hos Begravelse Danmark! De har været helt utrolige i en for mig og min familie svær tid, og har guidet og hjulpet os igennem!

10. september 2019

De bedste anbefalinger.

Jeg har efterhånden stået for en del bisættelser, men jeg har aldrig oplevet en bedemand så nærværende og empatisk som Maria Synnestvedt. Jeg fik den bedes rådgivning, mine ønsker blev hørt, og jeg blev støttet hele vejen igennem den første svære tid. Trods stor sorg, blev hele forløbet en rigtig god oplevelse.

9. september 2019

Kæmpe ros!!!!

Helt og aldeles fantastisk bedemandsforretning.
100% professionelle og samtidigt masser af empati.
Både mine brødre og jeg var imponeret over deres behandling af vores moders bisættelse.

På ingen måde discount bisættelse.
Men utrolig værdig afsked. Stor ros og kan varmt anbefales.

27. august 2019

Jeg kan absolut ikke anbefale…

Jeg kan absolut ikke anbefale Begravelse Danmark.

Jeg udført bisættelse, helt fint

Der fremsendes en faktura, med PostNord!. PostNord kender alle. Der er ikke modtaget noget med posten.

Da Skifteretten har afsluttet efter få uger, anmoder Begravelse Danmark om at begravelses hjælp tilgår den lokale bedemand.

1 uge efter modtages besked fra Udbetaling Danmark, at Bedemanden, i xxxxxxxx, har anmodet om udbetaling, samtidig jeg har bedt om et fakturanummer og en saldo. Så viser det sig at, Begravelse Danmark har fået flere penge end beløbet på den faktura, som Begravelse Danmark xxxxxx, har fremsendt.

Begravelse Danmark xxxxxx bad jeg fremsende en sms med faktura nummer og beløb. Samme dag modtages den oprindelige faktura, så derfor har jeg ikke overført saldo, da denne er større en begravelseshjælp (årsag hertil er sagen uvedkommende).

Jeg fremsendte en sms, at jeg nu er i tvivl, da der i følge UD er betalt for meget. Nu hører jeg ingenting.

Så Brug ikke Begravelse Danmark.

12. juli 2019

Jeg kan absolut ikke anbefale…

Jeg kan absolut ikke anbefale Begravelse Danmark! Henrik Andersen var ikke en sympatisk fyr, på nogen måde - det virkede mere som om han gør ekstra meget ud af sælge den dyreste kiste selvom vores pårørende ville kremeres. Meget sørgelig oplevelse!
16.000 for kiste og kremering er udnyttelse af folk i en hård tid!

9. juli 2019

Når man besøger Maria på Amagerbrogade

Når man besøger Maria på Amagerbrogade, møder man en varm person som giver sig tid til at lytte og man går derfra med en god følelse af ro i maven. Maria har styr på tingene og svarer kærligt og hurtigt på alle de spørsmål man måtte have - også på SMS. Det er en god oplevelse og vi var super tilfredse med den service vi fik hos Maria. Jeg kan varmt anbefale hende.

22. marts 2019

Kan varmt anbefale Henriette Kegel fra…

Kan varmt anbefale Henriette Kegel fra Begravelse Danmark Århus/Tist.
Da min far i April 2018 døde, virkede alt meget uoverskueligt for min søster bror og mig.
Jeg fik kontaktet Henriette, som med det samme stod til rådighed.
Hun mødte op på plejehjemmet, gav os overblik og fik roligt og professionelt nærmest båret os igennem "kaos" og sorg.
Hun var fra første møde, hjertevarm, professionel og havde stor medfølelse.
Hun gav os hele vejen igennem, god tid til valg af urne, blomster, ilægning i kisten. Afsked ved kisten før den blev lukket og ved rustvognen.
Blomsterne vi havde valgt til kiste pynt og krans, kunne ikke skaffes, men hurtigt og uden vi skulle bekymre os, arrangerede Henriette andre smukke blomster lige i vores far's ånd. (selvfølgelig med vores accept)
Til bisættelsen viste Henriette igen en professionel og hjerte varm tilstedeværelse, hun havde styr på det hele, vi skulle ikke bekymre os om andet end at tage afsked med vores Far.

Af hjertet tak til Henriette, for at gøre en svær tid lettere for os.

7. marts 2019

At overskue det praktiske i sorgen

Da min mor døde i november 2018, stod min søster og jeg alene tilbage. Og skulle selvfølgelig ordne alt det praktiske. Jeg ringede til Maria og hun kom hjem til mig dagen efter. Alt blev arrangeret og planlagt lige som vi, og min mor, ønskede. Og mere til. Selve begravelsen løb så nemt og vi skulle ikke tænke på noget som helst, ikke andet end os selv og vores sorg. Og det var så smukt. Alle dem der kom i kirken bemærkede hvor smukt det havde været. Og det skyldes til stor del Maria. Hun var der hele vejen igennem og var så dygtig, proffesionel og støttende. Og bare de små ting som den røde urne vi valgte, lige i min mors ånd. Den hvide rustvogn i stedet for den evendelige sorte (det ville min mor ikke bryde sig om)
Når du befinder dig i den mest triste situation og har mistet en kær så ring til Maria Synnestvedt hos begravelse Danmark på Amager. Hun gør det hele så meget nemmere og mere overskueligt.
Tusind tak Maria

6. marts 2019

Jeg er evigt taknemmelig for Maria…

Jeg er evigt taknemmelig for Maria Synnestvedt, ved Begravelse Danmark, Hvidovre.
Da min aller-kæreste farmor sov ind, den sidste Fredag i November 2018, kontaktede jeg Begravelse Danmark, vi aftalte møde Mandag, men allerede Lørdag var vi i kontakt. Mandag formiddag mødtes vi med Maria, som modtog os med åbne arme, sympati, respekt og tålmodighed. Det var en følelse af tillid med det samme. Maria havde klare svar på alle spørgsmål, og det var en fuldstændig uforventet nem og faktisk, behagelig oplevelse. Maria var i kontakt under hele forløbet, som blev afviklet på et helt utroligt tidsforløb. Jeg kan kun give den aller-varmeste anbefaling af Maria Synnestvedt, og Begravelse Danmark. Tusinde tak for din oprigtighed, og medmenneskelighed i vores svære tid. Du er en stjerne, Maria.
Knus fra Stephanie og Corneliussen-Familien.

11. december 2018

Kunne ikke have været bedre👍

Kan kun anbefale alle andre at kontakte Maria lund synnestvedt i Hvidovre/Amager.
Da min mor døde, fik vi en helt fantastisk professionel og samtidig personlig hjælp og støtte fra hende lige fra ilægning på plejehjemmet til bisættelsen i kirken. Vi skulle ikke tænke på noget som helst selv. Alt var lige som vi ønskede og vi følte os hele tiden i trygge hænder og kunne ikke forestille os en smukkere afsked.

27. november 2018

Brug ikke dette firma

Brug ikke dette firma hvis du på nogen måder har holdt af den der skal bisættes. Manglende kommunikation, rod i arrangementet, og bare virkelig dårlig service hele vejen igennem. Til gengæld dyrt. Denne anmeldelse går specifikt på afdeling i Herlev, tornerosevej

20. marts 2018

Bedemandsfirma Danmark tager ågerpriser.

Kan gøres 5000 kr billigere hos andre bedemandsfirmaer, inkl.kremering,som ikke var inkl.i min regning.Chok at få kremeringsregning oveni fra Københavns Kommune 3 mdr.efter min mors bisættelse.Har skrevet til dem privat om det,men fik ikke svar på hvorfor de tog 5000 kr mere for samme kiste og papirarbejde end andre. Jeg mener stadig i år 2024, at Begravelse Danmark snyder sørgende mennesker som ikke er i stand til andet end bare tro at Begravelse Danmark som er fusioneret med mange bedemandsfirmaer, stadig er de dyreste: Hold jer væk.

30. november 2017

Stor ros til Lissen i Gentofte

Mine brødre og jeg vil gerne takke Lissen Billesø i jeres afdeling i Gentofte. I forbindelse med at vores forældre døde, sikrede hun, at alle vores ønsker til bisættelse og begravelse blev indfriet. Lissen gav os den tid vi havde brug for, og udviste stor empati og professionalisme, så vi gennem hele processen følte os trygge ved at alt gik som det skulle.

11. juni 2017

Disse stjerner går personligt til …Frits Kofod Rønde

Disse stjerner går personligt til bedemand Frits Kofod Begravelse Danmark i 8410 Rønde.
Han har været helt usædvanlig omsorgsfuld, hjælpsom, empatisk og meget meget mere. Han har strukket sig langt ud over det man kunne forvente.
Et usædvanlig varmt og medfølende menneske.
Han får de varmeste anbefalinger herfra.
Tak for en fantastisk oplevelse midt i min overvældende sorg. Kh Birgitte

26. april 2017