Begravelse Danmark - Din lokale bedemand Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 93 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange, at det professionelle personale er dybt empatisk og yder en helt fantastisk personlig støtte i de meget svære stunder. Anmelderne oplever, at de bliver mødt med en sjælden varme og stor tålmodighed, hvilket gør hele forløbet meget lettere at komme igennem. Forbrugerne oplever desuden en yderst behagelig kommunikation, hvor der bliver taget kærlig omsorg og lyttet grundigt til alle individuelle ønsker. Mange mennesker bemærker desuden også, at alt forløber fuldstændig som aftalt, og at de føler sig i utroligt trygge hænder hele vejen igennem forløbet.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet og fremhævede deres store empati og professionalisme i en... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service og udtrykker stor taknemmelighed for den professionelle og... Se mere

Customer service

Forbrugere oplever stor tilfredshed med kundeservice og føler sig mødt med omsorg, forståelse og empati i en... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

I forbindelse med min fars død og bisættelsen fik min mor, søster og jeg den allerbedste behandling man kan få af bedemand Sidsel Baltzer. Hun var meget rolig, empatisk, indlevende. Vi blev “holdt i h... Se mere

At miste et familiemedlem er ALTID en svær og skrøbelig tid. Min søster blev hjerteopereret 1 1/2 døgn efter vores mor var gået bort, hvilket betød en mulig udsættelse af bisættelsen. Per Nedergaar... Se mere

Vil gerne anbefale bedemand Jan Christensen fra Begravelse Danmark i Odense. En meget behagelig og omsorgsfuld mand at få i røret, da jeg ringede morgenen efter at min kære søster var gået bort. Man... Se mere

Hej. Jeg vil gerne fremhæve den venlighed vi følte, da vi skulle organisere min mands bisættelse. Helle Nygaard-Lund, Begravelse Danmark, Haderslev, gav os fin information og var meget behjælpelig.... Se mere

1. Begravelsesforretning
  2. Bedemand

Hos Begravelse Danmark møder du erfarne og nærværende bedemænd, som støtter dig i en svær tid. Vi er en landsdækkende kæde af lokale begravelsesforretninger, og vi hjælper familier over hele landet med at planlægge og gennemføre både begravelser og bisættelser. Vores bedemænd tager hånd om hele forløbet – fra de første praktiske opgaver til selve højtideligheden – så du kan føle dig tryg og støttet hele vejen. Vi begynder altid med en personlig samtale, hvor vi lytter til dine ønsker og hjælper dig med at skabe en afsked, der afspejler det liv, der er levet. Uanset om du ønsker en traditionel begravelse, en enkel bisættelse, en ceremoni uden højtidelighed eller en bæredygtig løsning, står vi klar til at rådgive og støtte dig. Vi hjælper også med dødsannoncer, blomster, mindesider og alt det praktiske papirarbejde, så intet bliver glemt i en svær tid. Begravelse Danmark er Danmarks ældste landsdækkende bedemandskæde med rødder helt tilbage til 1881. I dag er vi ejet af mere end 40.000 medlemmer gennem Begravelseskassen Danmark, og vi arbejder alle efter fælles faglige og etiske standarder. Det betyder, at du kan have tillid til, at vi leverer samme høje kvalitet og omsorg – uanset hvor i landet du møder os. Hos Begravelse Danmark kombinerer vi stærke traditioner med lokalt kendskab. Vores mål er altid at skabe en værdig og mindeværdig afsked, som giver ro og tryghed for de pårørende.

Svarer typisk inden for 1 uge

96 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Anbefaling til Maria fra Greve

En meget varm og kærlig anbefaling til Maria Synnestvedt fra Greve.
Hun er en meget sød og empatisk kvinde som mødte mig i en rigtig svær tid.
Hun gav sig god tid, svarede på alle mine spørgsmål og var meget omsorgsfuld ❤️
Jeg gik der fra ,uden bekymringer -da man tydeligt kan mærke at hun har styr på det.
Hun manede alle fordomme om bedemænd til jorden.

14. marts 2023

En fantastisk bedemand

En fantastisk bedemand, og så endda en lokal kendt pige, fra det indre Fredericia.
Jeg havde en fantastisk oplevelse og fik faktisk lov til at hjælpe min mor i kisten. Så 5 stjerner herfra.

7. november 2022

Giver Maria fra Greve afd mine største…

Giver Maria fra Greve afd mine største anbefalinger 🙏🏼 Maria er super dygtig og har hjertet det rette sted ❤️
Og det at hun kom hen til os i kirken og spurgte on alt var okay , det fik mig til at fælde en tåre i denne svære tid ❤️ Tak for dig ❤️ Jeanette .

28. september 2022

Østerbro afd. v. Tina Østergaard

Jeg vil gerne anmelde Østerbro afd. v. Bedemand Tina Østergaard, Østerbrogade 91, som hjalp os med min mors begravelse i marts. Vi fik en enestående behandling og en virkelig tryg og kompetent rådgivning i hele processen. Jeg kan kun give Tina og kolleger, den bedste anbefaling.

27. juli 2022

Et kæmpe tak til Maria fra Greve ❤️

Jeg vil gerne give min varmeste anbefalinger til Greve afdelingen, hvor Maria tog sig af min onkels begravelse. Jeg stod i en meget mærkelig situation på mange måder og Maria tog med det samme hånd om det hele på så kærlig og professionel en måde. Jeg er dybt rørt over den behandling vi modtog herfra og vil for altid være hende dybt taknemmelig. Jeg følte jeg havde en ven der tog hånd om alting hele vejen igennem. Et kæmpe tak og en meget stor anbefaling herfra ❤️

14. juni 2022

Kan kun give 5 stjerner

Kan kun give 5 stjerner, men det burde være 10, fra Maria kom ind af døren fik vi efterladte, en kongelig behandling, vi var trygge fra første sekund, og alle de spørgsmål der var om præst, urne og andre ting, det klarede Maria 120 %, på selve dagen for bisættelsen, var Maria klar med støtte og stor empati, forstod at gøre vores dag tryg, kan kun varmt anbefale Maria fra Greve afdeling, og tak til Jan for at sætte os i forbindelse med Maria i vores svære stund, i begge 2 har fået en speciel plads i vores hjerter, en STOR TAK fra Benita, Lars og Leif

17. april 2022

Ikke at anbefale...

Der er desværre ikke mulighed for at give nul stjerner!
Da afdøde havde et fuldt betalt medlemskab hos Dansk Ligbrændingsforening var det naturlig at henvende sig til Begravelse Danmark (Århus), da dette firma er fortsættelsen og arvtageren af Dansk Ligbrændingsforening.

Mødet med Begravelse Danmark viste sig dog som ekstrem dårlig og vildledende information om produkter og muligheder. Dertil total mangel på kendskab til egen historie.

Ved mødet får vi blot tilbudt valg mellem 3 forskellige standardpakker med diverse ydelser.
Da vi ikke skal bruge nær alle de ydelser der er indeholdt i nogen af de 3 pakker, spørges til andre muligheder. Vi får en lang belæring om, at det er ens alle steder hos Begravelse Danmark, da det ikke er selvstændige bedemænd, men en centralt ejet kæde. Adspurgt mange gange om der er andre muligheder, får vi til sidst at vide, at der er mulighed for at købe ydelserne enkeltvis, men det viser sig så, måske ikke overraskende, at slutbeløbet i dette tilfælde vil blive væsentligt større.

Efter kontakten til Begravelse Danmark viser en simpel internetsøgning dog at Begravelse Danmark også har en hjemmeside der hedder Begravelser.dk hvor de sælger deres ydelser til helt andre lavere priser. Det er vildledende, at der ikke automatisk bliver gjort opmærksom på denne mulighed ved mødet – ovenikøbet med direkte og mange spørgsmål til, om der fandtes andre muligheder. Konfronteret med dette dækker medarbejderen sig ind under ikke at have kendskab til lavprissiden fra eget firma. Nødtvungent bliver der derfor tilbudt en lille rabat.

Kontaktpersonen viser sig derudover slet ikke at kende til Begravelse Danmarks forbindelse til Dansk Ligbrændingsforening og helt uden kendskab til gamle medlemsbeviser og hvad dette giver ret til. Om dette var reelt skal være usagt. Lovede dog at undersøge i baglandet og efterfølgende blev fratrukket et mindre og ikke udspecificeret beløb.
I Dansk Ligbrændingsforenings gamle bestemmelser stod der: Bisættelsen ordnes af foreningen, og ydelserne er følgende: 1) indenbys ordning af de nødvendige anmeldelser og attester, 2) levering af kiste, nedlægning i denne og indenbys transport til krematorium, 3) kremation og 4) en almindelig askeurne.
Man kan stille sig selv spørgsmålene; hvorfor spørger Begravelse Danmark ved en henvendelse ikke efter et eventuelt medlemskab i Dansk Ligbrændingsforening, da det er dem der administrerer midlerne fra Dansk Ligbrændingsforening? Hvor finder man satser for udbetalingerne i kraft af medlemsskaberne? Hvor bliver ikke udnyttede midler af? Hvor findes regnskaber for midlerne fra Dansk Ligbrændingsforening?

Helt igennem en beskæmmende og meget dårligt oplevelse i forbindelse med et dødsfald. Kan absolut ikke anbefales.

23. november 2021

Harley bisættelse med manér.

D 4/6-21 blev min papfar bisat.
Vi var kommet i kontakt med begravelse Danmark i den forbindelse.
Her møder vi bedemanden, Jan Flindt.
Vi bliver holdt godt i hånden fra start til slut og vi føler os i gode hænder i denne tid.
Jan har på sin gode, venlige og professionelle møde at være på, virkelig hjulpet os i familien med vores store tab!
Tak fra familien ❤️

25. juni 2021

Hillerød afdeling.

Hillerød afdeling.
Super søde og hjælpsomme. De gjorde hvad de kunne for at få alt til at gå op trods langsomme underleverandører. De fortjener fuldt ud stjernerne.

14. april 2021

Dybt professionel, empatisk, til rådighed 7x24

En syv-stjernet (!) anbefaling af Maria Synnestvedt /Begravelse Danmark. Dybt professionel, empatisk, altid til rådighed. Jeg blev guidet igennem det hele – virkelig god oplevelse situationen taget i betragtning. Jeg kan kun anbefale Maria på det varmeste.

2. december 2020

Gentofte afd. Mette Harris Zierau-Delfs

Da min morfar gik bort, valgte jeg Mette fra Gentofte. Det første møde kunne foregå hos hende i dejlig rolige omgivelser der straks fik mig til at føle at det her sted var det rigtige, Mette tog sig god til til at sætte mig ind alt det man skal tage stilling til, hun lyttede til mine behov og fik vejledt mig på bedste vis.

Ved selve bistættelsen var hun igen en stor hjælp og støtte. Hos Mette føler man sig set og hørt, hun er fantastisk sød og medfølende og har gjort hele processen meget nemmere, hun er en engel

10. november 2020

Bedemand Henriette Kegel får universets største anbefaling!

Jeg fik anbefalet Bedemand Henriette Kegel fra Begravelse Danmark i Århus, og jeg er glad for at jeg valgte hende. Hun har ydet en service udover det sædvanlige, hun er yderst professionel og samtidigt enormt empatisk og respektfuld. Man kan virkelig mærke at hun sætter en ære i sit arbejde, og hun har forståelse for at man er i sorg. Hun har styr på sine ting og hun er altid til at få fat på telefonisk. Vi fik en meget positiv oplevelse i en ellers meget ulykkelig situation over at miste et familiemedlem.

12. august 2020

Tak for en varm hjælpsom menneskelig betjening i en sorgfuld tid.

Jeg har lige været igennem min fars begravelse og har haft Mette Harris Zierau-Delfs som bedemand. Jeg har ikke tidligere prøvet at stå for en begravelse, så det hele var nyt for mig. Jeg har fået den mest fantastiske betjening af Mette. Fra start til slut oplevede jeg hun var til rådighed for mig. Undervejs opstod der spørgsmål, som jeg bare lige kunne ringe til hende og få afklaret. Det var utrolig rart, for så behøvede jeg ikke at spekulere mere på det. Mette hjalp med at fortælle mig, hvilke papirer der ville komme og hvad vi kunne søge, lavede det forarbejde hun kunne og oplyste mig om hvilke tilskud jeg kunne søge. Hun var opmærksom på ting, som jeg ikke lige havde tænk over. Vi fik valgt et meget fint kapel, på bagrund af Mettes vejledning, som lettede beslutningen i en sorgfuld tid. Det var som om jeg (vi) kunne læne os tilbage, for i hele processen med afhentning af min far og bisættelsen, var hun ved min side, hvis der opstod nogen tvivl. Tak for en dejlig varm menneskelig betjening.

12. august 2020

Den bedste behandling

Jan Schandorff er enestående.
Vi benyttede Begravelse Danmark Frederiksberg og har fået den bedste behandling vi overhovedet kunne tænke os.
Bedste anbefalinger.

23. januar 2020