I forbindelse med min fars død og bisættelsen fik min mor, søster og jeg den allerbedste behandling man kan få af bedemand Sidsel Baltzer. Hun var meget rolig, empatisk, indlevende. Vi blev “holdt i h... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Begravelse Danmark møder du erfarne og nærværende bedemænd, som støtter dig i en svær tid. Vi er en landsdækkende kæde af lokale begravelsesforretninger, og vi hjælper familier over hele landet med at planlægge og gennemføre både begravelser og bisættelser. Vores bedemænd tager hånd om hele forløbet – fra de første praktiske opgaver til selve højtideligheden – så du kan føle dig tryg og støttet hele vejen. Vi begynder altid med en personlig samtale, hvor vi lytter til dine ønsker og hjælper dig med at skabe en afsked, der afspejler det liv, der er levet. Uanset om du ønsker en traditionel begravelse, en enkel bisættelse, en ceremoni uden højtidelighed eller en bæredygtig løsning, står vi klar til at rådgive og støtte dig. Vi hjælper også med dødsannoncer, blomster, mindesider og alt det praktiske papirarbejde, så intet bliver glemt i en svær tid. Begravelse Danmark er Danmarks ældste landsdækkende bedemandskæde med rødder helt tilbage til 1881. I dag er vi ejet af mere end 40.000 medlemmer gennem Begravelseskassen Danmark, og vi arbejder alle efter fælles faglige og etiske standarder. Det betyder, at du kan have tillid til, at vi leverer samme høje kvalitet og omsorg – uanset hvor i landet du møder os. Hos Begravelse Danmark kombinerer vi stærke traditioner med lokalt kendskab. Vores mål er altid at skabe en værdig og mindeværdig afsked, som giver ro og tryghed for de pårørende.
Engager 2-4 st. tv., 2605, Brøndby, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
I forbindelse med min mors pludselige død, valgte min Far at kontakte samme bedemand som han har fået bistand hos ved min farmors begravelse for 27 år tidligere.
Susan Hørkild Askholm, Odense Begravelsesforretning/Begravelse Danmark tog over da bedemand fra tidligere var forhindret - viste sig at være perfekt valg.
Ved aftalt besøg hjemme blev der talt om alt det praktiske og uventede han ikke var vant til/forberedt på at skulle tage stilling til.
En sjov detalje var valget af farver til båredekorationen. Susan spottede farvevalget på stuens blomster til at være min mors yndlingsfarver - de blev så farvevalget ved den flotte bårebuket.
Alt blev løst perfekt og professionelt ift. begravelsen, kirken mv. - styr på alt - også det vi ikke forventede.
Viste sig at der på dødsattesten var påført forkert dato af lægen der efterfølgende var på ferie. Da min far opdagede det, viste han ikke hvem der var årsag til fejlen og hvordan det skulle blive rettet.
Her kunne Susan via hendes samarbejde med det offentlige sikre, at alt blev gjort klar til rettelse i alle offentlige registre.
Blev professionelt og nemt løst. TAK Susan/Begravelse Danmark
Mvh
Torben Larsen - søn - Hedensted
Efter at have fundet min ven, gennem 24 år, død, er hans mor ladt alene tilbage.
Hun er gang-besværet, og bor på plejehjem, så mig og min ven beslutter at hjælpe hende med begravelse, og alt det uoverskuelige, med skifteret, blomster, bedemand etc., for at sikre hun får omsorg og opmærksomhed, ved det frygtelige farvel.
Her gør vi en kæmpe fejl, ved at lade begravelsedanmark (i aalborg) hjælpe os!
Trods, den lynhurtige rådgivning, er der simpelt hen ikke afsat tid, til lytte til vores behov.
Jeg ku ikke drømme om betale jer igen !