Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Begravelse Danmark møder du erfarne og nærværende bedemænd, som støtter dig i en svær tid. Vi er en landsdækkende kæde af lokale begravelsesforretninger, og vi hjælper familier over hele landet med at planlægge og gennemføre både begravelser og bisættelser. Vores bedemænd tager hånd om hele forløbet – fra de første praktiske opgaver til selve højtideligheden – så du kan føle dig tryg og støttet hele vejen. Vi begynder altid med en personlig samtale, hvor vi lytter til dine ønsker og hjælper dig med at skabe en afsked, der afspejler det liv, der er levet. Uanset om du ønsker en traditionel begravelse, en enkel bisættelse, en ceremoni uden højtidelighed eller en bæredygtig løsning, står vi klar til at rådgive og støtte dig. Vi hjælper også med dødsannoncer, blomster, mindesider og alt det praktiske papirarbejde, så intet bliver glemt i en svær tid. Begravelse Danmark er Danmarks ældste landsdækkende bedemandskæde med rødder helt tilbage til 1881. I dag er vi ejet af mere end 40.000 medlemmer gennem Begravelseskassen Danmark, og vi arbejder alle efter fælles faglige og etiske standarder. Det betyder, at du kan have tillid til, at vi leverer samme høje kvalitet og omsorg – uanset hvor i landet du møder os. Hos Begravelse Danmark kombinerer vi stærke traditioner med lokalt kendskab. Vores mål er altid at skabe en værdig og mindeværdig afsked, som giver ro og tryghed for de pårørende.
Engager 2-4 st. tv., 2605, Brøndby, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
I forbindelse med min fars død og bisættelsen fik min mor, søster og jeg den allerbedste behandling man kan få af bedemand Sidsel Baltzer. Hun var meget rolig, empatisk, indlevende. Vi blev “holdt i hånden” gennem hele processen, og kontaktet flere gange for at høre om alt var vel. Vi kan kun give Din lokale bedemand i Helsingør de allerbedste anbefalinger og vil helt sikkert bruge dem igen.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Alt er gået efter planen, og vi har været meget glade for forløbet, så vi kan varmt anbefale dem :-)

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Jeg er blevet set, hørt og mødt i den sværeste tid efter min mors død. Meget respektfulde og professionelle mennesker. Alt er taget hånd om.
Min største anbefaling

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Begravelse Danmark i Greve ved Maria Synnestvedt.
Der var velorganiseret bisættelse af min mand.
Vi takker for hjælpen og god stemning.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Sober og reel, meget fin behandling af Henrik Brinels, som var med på "linjen" de sidste timer, inden det blev aktuelt, trods weekend, hvor han ikke havde vagt, men gode kollegaer, der tog over. Alt i alt en god oplevelse trods omstændighederne.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Vil gerne anbefale bedemand Jan Christensen fra Begravelse Danmark i Odense. En meget behagelig og omsorgsfuld mand at få i røret, da jeg ringede morgenen efter at min kære søster var gået bort. Man føler sig i meget trygge hænder i en svær tid, og Jan var meget professionel, venlig og empatisk i hele forløbet. Desuden meget nem at kommunikere med når man havde spørgsmål - og hvis han var optaget ringede han altid tilbage så hurtigt som muligt. En stor og varm anbefaling herfra til Jan.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Vi siger tak for en venlig og professionel indsats
Særlig tak til Helle Nygård Lund for hendes rolige og venlige måde hun arrangerede min mands bisættelse
Venlig hilsen Kahl

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Bedemand Birgit Mortensen er erfaren, indsigtsfuld og nærværende i sin bistand og vejledning. Selve hendes arbejde er tillige professionelt udført. Kan på det kraftigste anbefale forretningen i Hillerød.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Yderst professionel, respektfuld og nærværende behandling helt start til slut af Maria. Hun hjalp gennem en rigtig svær tid og vi kan meget klart anbefale hende og Begravelse Danmark i Greve. Mange tusind tak for jeres hjælp og støtte.

Tak. Bare tak.
Karina var en virkelig god støtte omkring min mors død. Både på selve dagen og i udformningen af dødsannoncer. Alt var klart og blev forklaret udførligt, og Karinas nærvær og ro i situationen var uvurderligt.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Vi følte os mødt fra allerførste kontakt. Stor hjælp hele vejen igennem. Og efterfølgende tlf. Opkald, med stor respekt og indlevelse . En jyde har fået alle sine fordomme om kbh. Sat til vægs.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Meget søde og venlige medarbejdere der også virkede meget proffessionelle.
Jeg var meget tilfreds med behandlingen af hele forløbet

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Stor tak til Tina Østergaard ved Begravelse Danmark | Østerbrogade 91, 2100 København Ø. for hendes store arbejde ved min kones død.
Alt papir arbejde og selve bisættelsen var jeg meget glad for Tinas store arbejde. Mange tak.
Kærlig hilsen Morten Frederiksen

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Vi havde et samarbejde med Karina , særdeles kompetent, sød og rar
Hun fik alt til at gå glat , så vi ikke skulle tænke på noget som helst .
Incl råd og vejledning .
Tak Karina

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Vi havde Nastasia som sørgede for vores mors bisættelse, hun var virkelig dygtig og sød, og alt gik som det skulle. Altid til at få fat i hvis der var spørgsmål. Min varmeste anbefaling og 5 store ❤️❤️❤️❤️❤️ til Nastasia

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Jeg vil gerne takke Sidsel iHelsingør for en omsorgsfuld og behagelig samtale i forbindelse med min brors død og kremering. Jeg har følt mig tryg i denne svære tid .
Vh Grethe Hansen

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Sidsel fra Begravelse Danmark i Helsingør hjalp med bisættelsen af min mor. Det var en svær tid, hvor man er har brug for lidt hjælp til alt det man ikke ved noget om i forbindelse med dødsfald og efterfølgende bisættelse. Sidsel hjalp til at det blev en god og tryg oplevelse, hvor jeg følte at jeg kunne stille spørgsmål og få hjælp og, hvor der var styr på aftalerne.
Tak for hjælpen 😊

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Jeg vil gerne takke Maria fra Strandens bedemand i Greve for hjælp til min fars begravelse, hun var sød professionel og tog bare rigtig godt imod hele familien i svær og trist situation, så begravelsen blev lige i min fars ånd - tusind tak Maria ❤️

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Min mor ønskede en enkel og stilfuld bisættelse. Jeg ønskede professionel støtte i en stund, hvor alt bliver overvældet af afsked og sorg. Jeg kontaktede Maria, og hun forstod med det samme. På hendes omsorgsfuld og rolige måde gav hun mig den venlige tryghed og støtte, som jeg havde behov for. Og min mor fik sin smukke bisættelse, helt som hun havde ønsket.