Begravelse Danmark - Din lokale bedemand Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 93 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange, at det professionelle personale er dybt empatisk og yder en helt fantastisk personlig støtte i de meget svære stunder. Anmelderne oplever, at de bliver mødt med en sjælden varme og stor tålmodighed, hvilket gør hele forløbet meget lettere at komme igennem. Forbrugerne oplever desuden en yderst behagelig kommunikation, hvor der bliver taget kærlig omsorg og lyttet grundigt til alle individuelle ønsker. Mange mennesker bemærker desuden også, at alt forløber fuldstændig som aftalt, og at de føler sig i utroligt trygge hænder hele vejen igennem forløbet.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet og fremhævede deres store empati og professionalisme i en... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service og udtrykker stor taknemmelighed for den professionelle og... Se mere

Customer service

Forbrugere oplever stor tilfredshed med kundeservice og føler sig mødt med omsorg, forståelse og empati i en... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

I forbindelse med min fars død og bisættelsen fik min mor, søster og jeg den allerbedste behandling man kan få af bedemand Sidsel Baltzer. Hun var meget rolig, empatisk, indlevende. Vi blev “holdt i h... Se mere

At miste et familiemedlem er ALTID en svær og skrøbelig tid. Min søster blev hjerteopereret 1 1/2 døgn efter vores mor var gået bort, hvilket betød en mulig udsættelse af bisættelsen. Per Nedergaar... Se mere

Vil gerne anbefale bedemand Jan Christensen fra Begravelse Danmark i Odense. En meget behagelig og omsorgsfuld mand at få i røret, da jeg ringede morgenen efter at min kære søster var gået bort. Man... Se mere

Hej. Jeg vil gerne fremhæve den venlighed vi følte, da vi skulle organisere min mands bisættelse. Helle Nygaard-Lund, Begravelse Danmark, Haderslev, gav os fin information og var meget behjælpelig.... Se mere

1. Begravelsesforretning
  2. Bedemand

Hos Begravelse Danmark møder du erfarne og nærværende bedemænd, som støtter dig i en svær tid. Vi er en landsdækkende kæde af lokale begravelsesforretninger, og vi hjælper familier over hele landet med at planlægge og gennemføre både begravelser og bisættelser. Vores bedemænd tager hånd om hele forløbet – fra de første praktiske opgaver til selve højtideligheden – så du kan føle dig tryg og støttet hele vejen. Vi begynder altid med en personlig samtale, hvor vi lytter til dine ønsker og hjælper dig med at skabe en afsked, der afspejler det liv, der er levet. Uanset om du ønsker en traditionel begravelse, en enkel bisættelse, en ceremoni uden højtidelighed eller en bæredygtig løsning, står vi klar til at rådgive og støtte dig. Vi hjælper også med dødsannoncer, blomster, mindesider og alt det praktiske papirarbejde, så intet bliver glemt i en svær tid. Begravelse Danmark er Danmarks ældste landsdækkende bedemandskæde med rødder helt tilbage til 1881. I dag er vi ejet af mere end 40.000 medlemmer gennem Begravelseskassen Danmark, og vi arbejder alle efter fælles faglige og etiske standarder. Det betyder, at du kan have tillid til, at vi leverer samme høje kvalitet og omsorg – uanset hvor i landet du møder os. Hos Begravelse Danmark kombinerer vi stærke traditioner med lokalt kendskab. Vores mål er altid at skabe en værdig og mindeværdig afsked, som giver ro og tryghed for de pårørende.

Svarer typisk inden for 1 uge

96 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Tak til Maria

Tusind tak til Maria Synnestvedt for hendes hjertelige og dygtige hjælp til mig og min familie i en svær tid. Jeg kan kun give Maria min varmeste anbefaling.

30. maj 2025

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi har sendt dine ord videre til Maria, og hun er meget glad for at høre, at hun har kunnet være en hjælp for dig og din familie i en svær tid.

Det betyder meget for os, at du har følt dig trygt og omsorgsfuldt mødt.

Begravelse Danmark

Varm anbefaling af Jan. Han er en virkelig empatisk bedemand

Vi vil gerne have lov at takke bedemand Jan Christensen for den nære og varme håndtering af hele situationen, man som pårørende pludselig står i, når man mister én af sine kære. Jan var simpelthen så omsorgsfuld og tillidsvækkende. Vi følte os vigtige og prioriteret og Jan var dygtig til at få “ting til at ske”. Samtidig er Jan et meget lunt og humoristisk menneske, hvilket er en stor hjælp, og lettelse, når man står midt i sorg og forvirring. Vores aller varmeste anbefalinger går til Jan. Tak Jan, du gjorde en stor forskel for os ❤️

2. juni 2025

Kære Mellanie

Tusind tak for din varme og rørende anmeldelse. Det betyder meget for os – og ikke mindst for Jan – at høre, hvilken forskel han har gjort for jer i en svær tid. Vi har naturligvis delt dine fine ord med ham, og han blev meget taknemmelig.

At I har følt jer set, prioriteret og hjulpet, er netop det, vi tilstræber i mødet med pårørende.

Vi sender de bedste ønsker til dig og din familie.

De varmeste hilsner fra Begravelse Danmark.

Den varmeste anbefaling af Nastasia

Den varmeste anbefaling af Nastasia Tami Jensen! 🫶
Vi stod i den ulykkelige situation at vi mistede både min mors mand og vores far med 9 dages mellemrum. Nastasia greb os med det samme, lige da vi havde brug for det. Hun har hele vejen været professionel men også menneskelig og omsorgsfuld. Hun gav os al den tid vi havde brug for, til at finde de rigtige ord, finde ting som var vigtige for os kom med i kisten, plads til at græde og ikke mindst viste hun en interesse for hvem de var som mennesker. Det har været et meget tryg og godt samarbejde med god dialog, nogle gange dagligt. Nastasia har stået klar med rådgivning og vejledning.

Af hjertet TAK for al din hjælp Nastasia ❤️

12. maj 2025

Kære Tea

Tusind tak for din rørende anmeldelse. Vi har naturligvis delt dine ord med Nastasia, og hun blev meget glad for at høre, at hun har kunnet være en støtte for jer i en svær tid.

At I har følt jer trygge og mødt med både omsorg og forståelse, er netop det, vi ønsker at give videre til de familier, vi hjælper.

Vi sender de varmeste tanker til dig og din familie.

Begravelse Danmark

Virkelig god service

Virkelig god service, meget lydhør og omsorgsfuld. Vi kunne få der lige som vi ville have det. God og behagelig bedemand men en afslappet jargon.
De bedste anbefalinger herfra.

15. maj 2025

Kære Mette
Mange tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til vores bedemænd i Otterup, der blev meget glade for at høre, at I var tilfredse med deres service.

Birgit var meget empatisk

Birgit var meget empatisk, engageret og hun hjalp til at det blev en smuk og særdeles vellykket begravelse.

27. april 2025

Kære Martin og Lisbeth
Mange tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til Birgit, der blev meget glad for at høre, at I var tilfredse med hendes service.

God og respektfuld

Jan fra Begravelse Danmark Odense, hjalp os utroligt meget hele vejen ifm min mors bisættelse i påsken. Pga. helligdagene, løb vi ind i nogle udfordringer, bla. at låne et sted for at få en fremvisning og blomsterbutikker bringer ikke kistepynt ud.
Men alt det fixede Jan, hvor han kontaktede kapellet og fik lov til at låne en sidebygning, og Jan skaffede en kontakt til en blomstermand, der ville levere kistepynt på 2. påskedag. Telefonen bliver taget og sms besvaret- han guidede os godt igennem processen, på en meget venlig og respektfuld måde.
Kan kun varmt anbefale Begravelse Danmark Odense.

16. april 2025

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand

Mange tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til Jan, der blev meget glad for at høre, at I var tilfredse med hans service.

De bedste hilsner fra Begravelse Danmark.

Dette firma har et fantastisk værdisæt…

Dette firma har et fantastisk værdisæt og det hele fungerer perfekt ned til mindste detalje
Faglig dygtig og meget kompetent bedemand ( Maria Synnestvedt ) med hjertet på rette sted

10. april 2025

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand

Mange tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til Maria, der blev meget glad for at høre, at I var tilfredse med hendes service.

De bedste hilsner fra Begravelse Danmark.

Bedemænd Karina Christensen og Hans…

Bedemænd Karina Christensen og Hans Henry hjalp vores familie igennem en svær tid. Med god vejledning, gode til at lytte og fangede “de små ting” som gjorde bisættelsen yderst personlig og smuk.

Vi takker for deres hjælp!
Og kan på det varmeste anbefales.

Vh. Familien Jørgensen

21. marts 2025

Kære Thomas
Mange tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til Karina og Hans Henry, der blev meget glade for at høre, at I var tilfredse med deres service.

De bedste hilsner fra Begravelse Danmark.

Tak til Maria Synnestvedt for en…

Tak til Maria Synnestvedt for en omsorgsfuld behandling i en svær tid. Maria sørgede for alt, og tog også billeder fra kirken som jeg bagefter sætter stor pris på at have.
Lene

6. marts 2025

Kære Lene

De bedste hilsner fra Begravelse Danmark.

Jeg stod i en svær tid hvor jeg havde…

Jeg stod i en svær tid hvor jeg havde brug for støtte og vejledning hvor Maria Synnestvedt endnu engang (2023 og 2025) var en uvurderlig hjælp. Fra første kontakt blev jeg mødt med omsorg, respekt og stor professionalisme.
Maria hjalp mig igennem hele processen med stor forståelse og tålmodighed. Alle detaljer blev håndteret med omtanke og jeg følte mig tryg hele vejen igennem.
Ceremonien blev præcis som jeg ønskede, smuk , værdig og personlig.
Jeg kan varmt anbefale Maria til alle, der har brug for en kompetent og empatisk bedemand.

21. marts 2025

Kære Gitte

De bedste hilsner fra Begravelse Danmark.

Jeg brugte begravelse Danmarks…

Jeg brugte begravelse Danmarks Frederiksberg afd. til min fars bisættelse.

Her kan jeg kun mere en skamrose den allerbedste Sidsel som varetog hele forløbet til ende.

Hun var SÅ professionel hele vejen igennem, i denne svære tid der er når en rejser forvejen.

Hun og begravelse Danmark kan kun varmt anbefales herfra.

Endnu engang tusind tak til Sidsel

19. februar 2025

Kære Karina
Mange tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til Sidsel, der blev meget glad for at høre, at I var tilfredse med hendes service.

Tak til Begravelse Danmark Odense

Jeg gjorde brug af Jan Christensen fra Begravelse Danmark til min fars bisættelse. Fra første møde følte jeg mig mødt, lyttet til og forstået af Jan, der både var meget professionel og nærværende i sin støtte. Jeg følte mig meget tryg i hele forløbet. Og vigtigst af alt, så gjorde Jan en stor indsats, så vi fik en fin afsked med min far.

22. januar 2025

Kære Pernille

5 velfortjente stjerner

5 velfortjente stjerner og tak til Nastasia Tami Jensen i Roskilde afdelingen for en meget professionel håndtering af min mors bisættelse d. 03.12.2024. Vi følte os i MEGET gode hænder igennem hele forløbet og oplevede at blive mødt med en stor empati. Den største anbefaling herfra!

3. december 2024

Kære Lotte
Mange tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til Nastasia, der blev meget glad for at høre, at I var tilfredse med hendes service.

5 stjerner til Pernille Rasmussen

Pernille fra Herlev afd. stod for bisættelsen af vores søn Og det gjorde hun helt fantastisk, i en meget svær tid for os.
Pernille fik os igennem det med sin hjertevarme måde at takle det hele på , hun opfydte vores ønsker til fulde og mere til, herfra kæmpe ros til Pernille

16. december 2024

Kære Ulla
Mange tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til Pernille, der blev meget glad for at høre, at I var tilfredse med hendes service.

Venligt personale

Nem at kontakte.

2. december 2024

Kære Karin
Mange tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til vores afdeling i Otterup, der blev meget glade for at høre, at I var tilfredse med deres service.

Vi ønsker dig og din familien alt det bedste.

De bedste hilsner fra Begravelse Danmark.

Lige fra første kontakt havde vi en god…

Lige fra første kontakt havde vi en god fornemmelse af kompetance, et indtryk, som resten af forløbet af min søsters bisættelse kun forstærkede.
Vi vil ikke tøve med at anbefale ‘bedemanden i Greve’!

19. november 2024

Kære Hugo

5 stjernet service.

Alt var som det skulle være, fantastisk hjælp hele vejen igennem! (Glostrup afd.)
Tusind mange tak!

11. juli 2024

Kære Camilla
Mange tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til vores forretning i Glostrup, der blev meget glade for at høre, at du var tilfreds med deres service.

De bedste hilsner fra Begravelse Danmark.

Tak for et fantastisk forløb

Kære Maria, Familien Weibel vil rigtig gerne have lov at takke dig for en varm, hjertelig og helt fantastisk oplevelse. Du trådte lige ind i hjertet hos os, da vi skulle arrangere bisættelse for vores Arne den 7/11 2024. Dit dejlige rolige sind, smil og omsorg ramte virkelig, og alt gik på få minutter fra naturligt kaos til ro og overblik, og en efterfølgende helt fantastisk cermoni i Kildebrønde Kirke - STOR tak til dig Maria.

30. oktober 2024

Kære Familien Weibel

Mange tak for jeres anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til Maria, der blev meget glad for at høre, at I var tilfredse med hendes service.

Vi ønsker jer alt det bedste.

Østerbro afd. v/ Tina Østergaard

Vi fik den bedste behandling her, da jeg pludseligt mistede min mor. Tina er behagelig, lyttende, ikke for meget og ikke for lidt, løsningsorienteret, tålmodig og opfølgende. Hun får mine allervarmeste anbefaling.

8. oktober 2024

Kære Kathrine
Mange tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til Tina, der blev meget glad for at høre, at du var tilfreds med hendes service.

5 stjerner 🌟

5 stjerner er ikke nok i vores tilfælde ❤️
Bente fra Aalborg afdelingen er den mest fantastiske kvinde.

Hun har grebet os i vores sorg og har været det menneske vi havde brug for da vi stod overfor en situationen vi aldrig havde været i før.
Hun hjalp os igennem hvad vi skulle tage stilling til, ting vi evt ikke havde tænkt på. Hun har holdt os i "hånden " hele vejen.

Så hjertevarmt, forstående og lyttende et menneske. 🌟
Så kæmpe tak til dig Bente 🙏🏽

Jeg kan kun anbefale hende og deres afdeling. 🌟🌟🌟🌟🌟

13. oktober 2024

Kære Pia
Mange tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til Bente, der blev meget glad for at høre, at du var tilfreds med hendes service.