I forbindelse med min fars død og bisættelsen fik min mor, søster og jeg den allerbedste behandling man kan få af bedemand Sidsel Baltzer. Hun var meget rolig, empatisk, indlevende. Vi blev “holdt i h... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Begravelse Danmark møder du erfarne og nærværende bedemænd, som støtter dig i en svær tid. Vi er en landsdækkende kæde af lokale begravelsesforretninger, og vi hjælper familier over hele landet med at planlægge og gennemføre både begravelser og bisættelser. Vores bedemænd tager hånd om hele forløbet – fra de første praktiske opgaver til selve højtideligheden – så du kan føle dig tryg og støttet hele vejen. Vi begynder altid med en personlig samtale, hvor vi lytter til dine ønsker og hjælper dig med at skabe en afsked, der afspejler det liv, der er levet. Uanset om du ønsker en traditionel begravelse, en enkel bisættelse, en ceremoni uden højtidelighed eller en bæredygtig løsning, står vi klar til at rådgive og støtte dig. Vi hjælper også med dødsannoncer, blomster, mindesider og alt det praktiske papirarbejde, så intet bliver glemt i en svær tid. Begravelse Danmark er Danmarks ældste landsdækkende bedemandskæde med rødder helt tilbage til 1881. I dag er vi ejet af mere end 40.000 medlemmer gennem Begravelseskassen Danmark, og vi arbejder alle efter fælles faglige og etiske standarder. Det betyder, at du kan have tillid til, at vi leverer samme høje kvalitet og omsorg – uanset hvor i landet du møder os. Hos Begravelse Danmark kombinerer vi stærke traditioner med lokalt kendskab. Vores mål er altid at skabe en værdig og mindeværdig afsked, som giver ro og tryghed for de pårørende.
Engager 2-4 st. tv., 2605, Brøndby, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
God og tryg behandling hele vejen igennem.
Tina har været løsningsorienteret, professionel og utrolig behagelig hele vejen gennem en ufattelig trist situation (som begravelser ofte er).
Jeg er meget taknemlig og giver mine største anbefalinger med på vejen.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Jan udviste stor professionalisme, omsorg/støtte og overblik i en svær tid.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Vi havde en fin oplevelse med Jan i forbindelse med min fars død. Han var rigtig let at snakke med og gjorde en svær situation mere overskuelig. Når vi ringede, var han altid hurtig til at svare og være behjælpelig med svar på vores spørgsmål.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Vi har haft den bedste oplevelse med Maria hele to gange, og vil anbefale hende til ALLE. Hun er top professionel, ydmyg, medfølende og sørger for, at alt glider 100% efter planen.
Ønsker I et sidste farvel med stor respekt, skal I at ud til Maria fra Greve.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Tryghed fra første øjeblik med samtale og planlægning. Undervejs i forløbet var bedemand Sidsel og hendes chauffører altid nærværende og tog ansvar helt ud i den mindste detalje. I en meget sårbar situation, hvor jeg mistede min hustru gennem mange år, hjalp Sidsel mig og familien igennem planlægning og begravelse uden mindste tøven og med stor forståelse for vores ønsker og behov. Vi kan kun give igen med taknemmelighed og tak for denne fine behandling, og vi kan på det varmeste anbefale Begravelse Danmark, Helsingør afdeling på Kongevejen.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Det er anden gang jeg har brugt Bededamen Tina Østergaard fra Smedegaards Bemandsforretning på Østerbro i København. Hun er guld værd i en svær situation, hun udviser kærlig omsorg og løser de problemer der tidsmæssigt kan opstå i forbindelse med planlægning af bisættelsen. På selve dagen forløb alt perfekt før, under og efter bisættelsen. Tina fik arrangeret blomsterne de lå flot og kunne ses af alle tilstedeværende i kirken. Tina hjalp med at tage billeder og videoer under bisættelsen. En stor og hjertelig tak til Tina og hendes chauffør. Kh. Helle

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Vi kendte firmaet, fra tidligere bisættelser, så vi var ikke i tvivl om, hvilke bedemandsfirma
vi skulle bede om at komme. Alt forløb som aftalt, og aftale om at blomsterne skulle fragtes til kirkegården efter højtideligheden. En stor tak til bedemanden Mia som lagde blomsterne så smukt, og sendte os de dejligste billeder af gravstedet. En stor tak til jer.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Super behagelig møde med yderst professionel mand

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Jans personlighed gjorde det til en særlig tryg handling at bisætte min datter
Tusind tak for jeres måde at håndtere hele processen på. I dyb taknemmelighed

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Fin og professional bisættelse; god rådgivning og støtte. Det allerbedste var dog, at min mand blev kørt bort fra kirken i en motorcykel med sidevogn: Harley- Davidson. Det var en rigtig god afsked og en befriende måde at afslutte en fin bisættelse.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
At miste et familiemedlem er ALTID en svær og skrøbelig tid.
Min søster blev hjerteopereret 1 1/2 døgn efter vores mor var gået bort, hvilket betød en mulig udsættelse af bisættelsen.
Per Nedergaard Hansen var bare klar, han skulle nok ordne en evt. udsættelse, kom med gode ideer til arrangementet efter bisættelsen, forklaringer på ALT hvad jeg havde af spørgsmål.
Per kørte fra Glostrup til Amager for at planlægningen skulle være nemmere for mig og han var der for mig HELE vejen igennem. Af hjertet TAK Winni

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Jeg og mine børn vil gerne takke Jan Christensen for den mest fantastiske behandling af min kones bisættelse på Nordfyn og af os pårørende. Jan er et yderst professionelt menneske, men samtidig et behageligt og varmt menneske. Vi har følt os trygge og hørt i hele processen, og der har været styr på det hele fra A til B. Vi er dybt taknemmelige, og kan ikke takke nok.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Maria leverede en utrolig empatisk, personlig og effektiv service som vi satte stor pris på i en svær tid. Tak for hjælpen!

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Maria var en stor støtte og sørgede for det hele på bedste vis 👍
Stor tak 🙏

Nykøbing F -
Vi var sent ude, og alligevel kom Merete og hentede min mor sent på aftenen – på trods af omstændighederne. Vi havde en god samtale omkring særlige omstændigheder. Merete kunne rumme os tre børn, svoger og barnebarn. Den ro, omsorg og professionalisme hun mødte os med allerede dér, gav os en enorm tryghed når vi var i krise.
Merete har været en helt utrolig støtte gennem hele forløbet. Hun har rummet os, lyttet og været nærværende på en måde, man sjældent møder. Hun guidede os trygt gennem alle beslutningerne og var både tydelig, omsorgsfuld og professionel.
Hendes empatiske og sympatiske måde at agere på gjorde en verden til forskel for os – og man kunne tydeligt mærke, at hun havde hjertet med i alt, hvad hun gjorde. Vi følte os set, forstået og båret igennem en meget svær situaton.
Vi kan ikke takke hende nok for hendes støtte, varme og menneskelighed.
Vores varmeste anbefalinger.
Melanie, Anni og Linda

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Birgit var på besøg hos os to dage efter min mor døde. Hun mødte både børn og voksne med ro, medfølelse og tålmodighed. Jeg tænker, det ikke er en nem opgave at komme hjem til en familie i sorg. Familier kan være så forskellige og hun vidste jo ikke på forhånd, hvem vi er. Men vi følte os fra første færd i trygge hænder hos Birgit.
Hun hjalp os med at planlægge en bisættelse lige i min mors ånd. Og undervejs var Birgit tydelig omkring hvad de forskellige muligheder kostede, så vi ikke ville få ubehagelige økonomiske overraskelser. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Birgit - og også til Thommas som bistod under selve bisættelsen. Der var den helt rette balance mellem andægtighed og nærvær. Der var bare styr på rammerne så vi selv kunne koncentrere os om gæsterne og om at få sagt ordentligt farvel til min mor.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
En rigtig behagelig oplevelse både ved den telefoniske henvendelse samt mødet i forretningen. Professionel optræden i forbindelse med bisættelsen. Kan varmt anbefales til andre.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Da min mor gik bort , fik jeg den bestem behandling og rigtig god vejledning
Og så var det en rigtig flot kiste pynt og rigtig flot borebuket

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Fra det tidspunkt torsdag d. 25 september 2025 hvor Bedemand, Karina Christiansen trådte ind i vores hjem, fik jeg en ganske enestående hjælp og støtte.
Min mand Bjarne var død ganske uventet dagen før, formodentligt af hjertestop.
Et kæmpe chock for mig, og en meget sårbar og ulykkelig situation at befinde sig i.💔❤️🩹
Men Karine tog hånd om stor ser alt, og var hele tiden et skridt foran, og det på den mest omsorgsfulde måde man kan tænke sig.❤️🩹💞
Det var helt ro på, og jeg fik lov til at fortælle og hvor Karina tog ordet ind imellem om de ting som man nu skal igennem i en sådan situation.
Alle mine ønsker omkring ;
Mulighed for valg af rustvogn (den nye hvide ),
Obduktionen, ( husk anmodning af denne hos lægen )
Bisættelsen i kirken, Jagt-tema & blomster,
MIndehøjtidelighed i
forsamlingshuset, ( resavation af lokalet )
Valg af urnen ( mange muligheder ), Hjælp til bestilling af gravsted i skoven på Clausholm. osv
Mange kram og støttende ord med på vejen. ❤️❤️❤️
Jeg fik mulighed for at se min Bjarne hele 3 gange inden han blev kremeret. Det var en kæmpe hjælp at få taget ordentligt afsked.
Tak for det. ❤️
Jeg kan ikke forestille mig, at nogen kunne gøre denne gerning mere professionelt, end Karina Christiansen. 👌
Medgiver hende derfor min absolut bedste anbefaling ❤️😘🕊

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Stor ros til Bedemand Kåre fra Haderslev. Top professionel og medfølende.
Med hele vejen. Dejligt at man også kunne sende SMS til ham som han svarede på.