I forbindelse med min fars død og bisættelsen fik min mor, søster og jeg den allerbedste behandling man kan få af bedemand Sidsel Baltzer. Hun var meget rolig, empatisk, indlevende. Vi blev “holdt i h... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Begravelse Danmark møder du erfarne og nærværende bedemænd, som støtter dig i en svær tid. Vi er en landsdækkende kæde af lokale begravelsesforretninger, og vi hjælper familier over hele landet med at planlægge og gennemføre både begravelser og bisættelser. Vores bedemænd tager hånd om hele forløbet – fra de første praktiske opgaver til selve højtideligheden – så du kan føle dig tryg og støttet hele vejen. Vi begynder altid med en personlig samtale, hvor vi lytter til dine ønsker og hjælper dig med at skabe en afsked, der afspejler det liv, der er levet. Uanset om du ønsker en traditionel begravelse, en enkel bisættelse, en ceremoni uden højtidelighed eller en bæredygtig løsning, står vi klar til at rådgive og støtte dig. Vi hjælper også med dødsannoncer, blomster, mindesider og alt det praktiske papirarbejde, så intet bliver glemt i en svær tid. Begravelse Danmark er Danmarks ældste landsdækkende bedemandskæde med rødder helt tilbage til 1881. I dag er vi ejet af mere end 40.000 medlemmer gennem Begravelseskassen Danmark, og vi arbejder alle efter fælles faglige og etiske standarder. Det betyder, at du kan have tillid til, at vi leverer samme høje kvalitet og omsorg – uanset hvor i landet du møder os. Hos Begravelse Danmark kombinerer vi stærke traditioner med lokalt kendskab. Vores mål er altid at skabe en værdig og mindeværdig afsked, som giver ro og tryghed for de pårørende.
Engager 2-4 st. tv., 2605, Brøndby, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Fra første møde ,blev vi mødt med hjælpsomhed og rigtig god vejledning.
Alle aftaler overholdt og der har været mange opfølgninger undervejs, det gjorde os rigtig trygge.
En særlig tak til Tina

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Vi takker Jan i Odense for en helt igennem god oplevelse. Kompetent og behagelig.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Stor tilfredshed med stemningen i firmaet. Stor åbenhed for vore ønsker, der blev udført med omhu og særdeles godt resultat.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
I sorgens stund blev jeg guidet så fint og omsorgsfuldt igennem. God kommunikation hele vejen igennem.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Super sød og professionel håndtering samt vejledning, i forbindelse med vores mor's død.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Fantastisk service. Bedemanden ordnede stort set alt. Under hele forløbet sagde han "Det skal du ikke tænke på, det ordner vi".
Og det gjorde de. Det var en uvurderlig hjælp.
Tak for det.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Vi har kun ros til jer i forbindelse med min mands død og begravelse. I har været så søde og hjulpet os rigtig godt igennem hele processen. Det er Nastasia T. Jensen der har hjulpet os . Tusind tak for alt. En meget tilfreds kunde. Birte Jørgensen

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Kontaktede firmaet i forbindelse med min brors død. Helle Skovman i Odense klarede det hele på en meget venlig og professionel måde. Både ved den første samtale og i kirken.

Tak for et godt forløb.
Jeg har fået bisat først min mor og 3 år senere min far. Begge forløb har været tilfredsstillende og med dyb respekt for vores ønsker. Tak for det, Marianne Gyldholm

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Alt forløb til min tilfredshed. Og som et ekstra plus, sendte bedemand Carsten et foto fra gravstedet, da blomsterne var lagt på, efter han kom tilbage fra krematoriet.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
God vejledning og empatisk støtte i den svære situation
Med reel prissætning af hele ydelsen.
Vil helt klart tage kontakt igen hvis det bliver nødvendigt.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Helt igennem fantastisk behandling og omsorg.
Meget professionelt.
Har intet dårligt at sige overhovedet!
TAK .

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Teamet der er i Tilst er meget professionelle og yder en service på en fin og respektfuld måde.
Jeg vil ikke tøve med at anbefale dem.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Vi fik rigtig god vejledning og støtte fra Begravelse Danmark, Nykøbing F, Nanna Hansen i forbindelse med min fars død. Vores bedste anbefaling.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Tusind tak til Claus for hans store hjælp omkring min mors bisættelse. Jeg har oplevet en høj grad af professionalisme, men også en stor menneskelig indsigt og forståelse. Andægtighed når det var påkrævet, og smil og lune når det var det, jeg havde behov for. De allerbedste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Jeg og min familie har fået en helt igennem fantastisk behandling og hjælp; empatisk, nærværende, sød og venlig. Hjælpsomheden har været stor, der er styr på alt, så vi har følt os i de bedste hænder midt i sorg og kaos og har fået gode og forståelige forklaringer ift. hvad der skulle ske og blev gjort. Min største og dybfølte tak!

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Marianne er så omsorgsfuld og empatisk, hun investerer sig selv i mødet med os med en autensitet, man sjældent møder. hun giver sig god tid til at forstå, situationen og giver råd, der hjælper med at holde overblikket over de ting, der skal ordnes. Alt blev perfekt og lige som vi kunne ønske os.
På familiens vegne Marie-Louise Holst Raavig

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Bedemand Jan Christensen fra Begravelse Danmark var en rigtig god støtte for os i forbindelse med bisættelsen af vores mor. Han var yderst kompetent, rolig og medfølende. Guidede os godt igennem forløbet og var god til opfølgning. Han var altid klar til at hjælpe når vi havde spørgsmål. Jan var god til at få lidt gjort det uvante og formelle til noget godt for os og trygt. Bedste anbefalinger herfra.