Hej. Jeg vil gerne fremhæve den venlighed vi følte, da vi skulle organisere min mands bisættelse. Helle Nygaard-Lund, Begravelse Danmark, Haderslev, gav os fin information og var meget behjælpelig.... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Begravelse Danmark møder du erfarne og nærværende bedemænd, som støtter dig i en svær tid. Vi er en landsdækkende kæde af lokale begravelsesforretninger, og vi hjælper familier over hele landet med at planlægge og gennemføre både begravelser og bisættelser. Vores bedemænd tager hånd om hele forløbet – fra de første praktiske opgaver til selve højtideligheden – så du kan føle dig tryg og støttet hele vejen. Vi begynder altid med en personlig samtale, hvor vi lytter til dine ønsker og hjælper dig med at skabe en afsked, der afspejler det liv, der er levet. Uanset om du ønsker en traditionel begravelse, en enkel bisættelse, en ceremoni uden højtidelighed eller en bæredygtig løsning, står vi klar til at rådgive og støtte dig. Vi hjælper også med dødsannoncer, blomster, mindesider og alt det praktiske papirarbejde, så intet bliver glemt i en svær tid. Begravelse Danmark er Danmarks ældste landsdækkende bedemandskæde med rødder helt tilbage til 1881. I dag er vi ejet af mere end 40.000 medlemmer gennem Begravelseskassen Danmark, og vi arbejder alle efter fælles faglige og etiske standarder. Det betyder, at du kan have tillid til, at vi leverer samme høje kvalitet og omsorg – uanset hvor i landet du møder os. Hos Begravelse Danmark kombinerer vi stærke traditioner med lokalt kendskab. Vores mål er altid at skabe en værdig og mindeværdig afsked, som giver ro og tryghed for de pårørende.
Engager 2-4 st. tv., 2605, Brøndby, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Vi havde valgt Begravelse Danmark igen, da vi holder meget af gennemskueligheden i priser.
Vores bedemand, Hans Henry Langvad, forstod fra han kom ind ad døren, vores familie på bedste vis. Ikke noget med at prakke os ekstra udgifter på, men spørge til, hvad vi selv kunne klare. Blandt andet hjalp vi selv med at flytte min far i kisten. Det havde jeg ikke troet, at jeg kunne rent etisk, men det viste sig faktisk at være en god oplevelse. Hans Henry kom meget hurtigt, hvilket vi værdsatte og fortalte med det samme, at pga at det var weekend, var der et ekstra tillæg. Nu kan det lyde, som om, at økonomien for os overskyggede, den gode samtale, men pga. at der var rene linjer, så kunne vi gøre det på allerbedste vis i sorgen. Tak for din sympatiske måde at give os en god afsked, Hans Henry.
Kæmpe anbefaling herfra.. Vi havde den bedste bedemand Sidsel og blev mødt med forståelse og respekt... Hun var så god, professionel og hjælpsom i kirken
tusind tak herfra
Heidi

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Jeg giver hermed bededame Tina Østergaard, Østerbrogade, min varmeste anbefaling. Hun var yderst professionel i forbindelse med min stedmors død. Der var intet kunstigt føleri, men nøgtern forklaring på, hvad der skulle ske, ligesom der ikke var noget forsøg på at sælge mig en dyrere løsning, hvilket jeg prøvede hos en anden bedemand i forbindelse med min mors død for nogle år siden.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Professionel håndtering og alt i alt en rigtig god oplevelse fra start til slut.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Jeg er ked af, at anledningen var, at vi skulle tage afsked med min morfar, men vi kan ikke sætte ord på, hvor taknemmelige vi er for den hjælp og omsorg, vi fik hos Begravelse Danmark – bedemænd Claus og Jan.
Vi vil gerne sige en stor og hjertelig tak for den omsorg, respekt og professionalisme, vi blev mødt med i forbindelse med min morfars begravelse.
Fra første kontakt følte vi os trygge og i de bedste hænder. I tog jer god tid til at lytte til vores ønsker og behov, og I guidede os gennem hele forløbet med stor empati, ro og forståelse i en svær tid.
Selve begravelsen var smuk, værdig og præcis, som vi havde håbet og min morfar havde ønsket. Alt var velorganiseret ned til mindste detalje, og det gav os mulighed for at fokusere på at tage afsked med et menneske, vi holdt meget af.
Vi er dybt taknemmelige for den varme, respekt og omsorg, I viste både vores morfar og hele familien. Det har betydet mere, end ord kan beskrive.
Intet var besværligt, alle ønsker - store som små - blev gennemført og Claus og Jan lod os igennem hele forløbet bruge alt den tid vi havde behov for.
Vi kan på det varmeste anbefale Claus og Jan til andre, der står i den svære situation at skulle tage afsked med en, de elsker.
Tusind tusind tak for at gøre en rigtig svær og sorgfuld periode nemmere.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Mia Nyborg Svendsen hos Hanne Vig var yderst indlevende, medfølende og ikke mindst tålmodig i forbindelse med min mors død og bisættelse. Tak for hjælpen.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Utroligt behagelige personer vi blev mødt af , både før og i forbindelse med begravelsen af min far.
Viste tålmodighed og forståelse i forbindelse med telefonsamtaler og møder.
Vi havde mest kontakt med Birgit Mortensen som bare var fantastisk.
Dorte

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Personalet var ualmindelig hjælpsomme i en ulykkelig og presset situation. Alt foregik på en behagelig og professionel måde.
Der blev fulgt op efter bisættelsen, som var meget stemningsfuld.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Helle tog billeder af alle blomsterne i kirken og ikke mindst af urnen. Yderligere modtog vi et USB stick med præstens tale og solosangen, det har vi virkelig sat meget stor pris på.
Vi kan kun give Helle Nygaard-Lund vores bedste anbefaling.
Asta

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Tina har ydet en enorm hjælp og støtte, helt ud over det forventelige. Et virkelig hjertevarmt og næstekærligt menneske!

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Meget profesionelle, respektfuld med plads til personlige ønsker

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Kan kun give begravelse Danmark og bedemand Per Nedergaard Hansen min varmeste anbefaling. Empatisk, opmærksom og professionel gjorde en trist og hård opgave lidt lettere at håndtere. Tak for hjælpen - du gjorde en forskel!

⭐⭐⭐⭐⭐
Efter at have mistet min mor mindre end 10 måneder efter tabet af min far, havde jeg et ekstra stort behov for støtte, omsorg og en grundig gennemgang af hele processen. Det fik jeg hos Henrik Brinels i Glostrup.
Henrik var utrolig tryghedsskabende, nærværende og omsorgsfuld gennem hele forløbet. Han tog sig tid til at forklare alt trin for trin, så jeg vidste, hvad der skulle ske, og hvad jeg skulle forholde mig til. Det gav en stor ro i en meget svær tid.
Ved bisættelsen viste Henrik også stor fleksibilitet og empati. Da jeg pludselig blev usikker på selv at skulle stå for at starte musikken, trådte han spontant til og sørgede for det, så jeg kunne fokusere på at tage afsked med min mor.
Jeg er meget taknemmelig for den støtte og omsorg, jeg modtog, og kan varmt anbefale Henrik Brinels til andre, der står i den svære situation at miste en af deres nærmeste.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Vi følte os forstået og godt informeret
Blev fulgt helt til dørs
Venligst Michael Sandager

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Fra første færd og gennem hele forløbet til bisættelsen, har Begravelse Danmark hjulpet med alt vedr. det praktiske, hvoraf det meste har kunnet klares via telefonen!
Jeg har fået en professionel og sober behandling.
Kan derfor varmt anbefale andre i lignende svære situation, at overlade alt det praktiske til Begravelse Danmark i Tilst.
Tusind tak for god behandling

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Det er første gang vi står og skal bruge en bedemand og hvad gør man så. Vi undersøgte lidt på nettet men blev ikke klogere, så vi tog den første den bedste. og hvor er vi glade for at vi gjorde det. Der mødte vi Jan Christensen og han var med os hele vejen. Vi blev mødt, hørt set og meget mere. Jan er den helt rigtige mand i det job. Og vi kan på det varmeste anbefale Jan og Begravelse Danmark - Din lokale bedemand.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Merethe var en engel på en meget svær dag, og min bror og jeg fik den ønskede afsked med våres far précis som vi og våres far ønskede😊

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
I forbindelse med bisættelse af vores mor og farmor havde vi en rigtig god oplevelse hos Begravelse Danmark Hillerød. Det var et trygt og behageligt forløb og vi fik en fin og ærlig rådgivning.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand
Jeg kan kun rose Maria Synnestvedt til det ypperste. I denne svære situation blev alt det praktiske lagt på hendes skuldre, som hun klarede til punkt og prikke. Selv efter begravelsen sendte hun en trøstende mail med fotos hun havde taget af begravelsen.
Jeg kan kun anbefale Maria !!!!!!