Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Glostrup Anmeldelser

Hovedvejen 127, 2600 Glostrup, DK

⭐⭐⭐⭐⭐ Efter at have mistet min mor mindre end 10 måneder efter tabet af min far, havde jeg et ekstra stort behov for støtte, omsorg og en grundig gennemgang af hele processen. Det fik jeg hos... Se mere

At miste et familiemedlem er ALTID en svær og skrøbelig tid. Min søster blev hjerteopereret 1 1/2 døgn efter vores mor var gået bort, hvilket betød en mulig udsættelse af bisættelsen. Per Nedergaar... Se mere

1. Begravelsesforretning
  2. Bedemand

Hos Begravelse Danmark i Glostrup møder du erfarne bedemænd med lokalt kendskab og mange års erfaring. Vi hjælper dig trygt gennem hele forløbet, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse i Glostrup, og vi skaber ro og overblik i en svær tid. Vores forretning har ligget på Hovedvejen siden 1995, og vi har hjulpet mange familier i Glostrup, Albertslund, Taastrup og Vallensbæk med at skabe personlige og meningsfulde afskeder. Du er altid velkommen til en samtale i vores lokaler – eller vi kan komme hjem til dig, hvis det føles mere trygt. Som din lokale bedemand i Glostrup tilbyder vi både traditionelle begravelser, personlige bisættelser, askespredning, skovbegravelse, afsked uden ceremoni og bæredygtige løsninger. Vi lytter til dine ønsker og hjælper med at tilrettelægge en afsked, der afspejler både afdødes liv og familiens behov. Hos os får du nærvær, tryghed og lokal indsigt – kombineret med styrken fra Begravelse Danmarks landsdækkende netværk.

Svarer typisk inden for 2 uger

Stor anbefaling til Begravelse Dk i Glostrup

Kan kun give begravelse Danmark og bedemand Per Nedergaard Hansen min varmeste anbefaling. Empatisk, opmærksom og professionel gjorde en trist og hård opgave lidt lettere at håndtere. Tak for hjælpen - du gjorde en forskel!

2. juni 2026

Hej

Mange tak for din flotte anmeldelse og de fine ord.

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede Per som empatisk, opmærksom og professionel i en svær tid.
Vores mål er altid at skabe tryghed, og støtte de pårørende bedst muligt, og derfor glæder det os særligt at høre, at Per kunne gøre en forskel.

Tak for tilliden.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Efter at have mistet min mor mindre end 10 måneder efter tabet af min far, havde jeg et ekstra stort behov for støtte, omsorg og en grundig gennemgang af hele processen. Det fik jeg hos Henrik Brinels i Glostrup.

Henrik var utrolig tryghedsskabende, nærværende og omsorgsfuld gennem hele forløbet. Han tog sig tid til at forklare alt trin for trin, så jeg vidste, hvad der skulle ske, og hvad jeg skulle forholde mig til. Det gav en stor ro i en meget svær tid.

Ved bisættelsen viste Henrik også stor fleksibilitet og empati. Da jeg pludselig blev usikker på selv at skulle stå for at starte musikken, trådte han spontant til og sørgede for det, så jeg kunne fokusere på at tage afsked med min mor.

Jeg er meget taknemmelig for den støtte og omsorg, jeg modtog, og kan varmt anbefale Henrik Brinels til andre, der står i den svære situation at miste en af deres nærmeste.

20. maj 2026

Kære Stine

Mange tak for din fine og personlige anmeldelse.

Vi er glade for, at du deler din oplevelse med os.
Og det betyder meget at høre, at Henrik har kunne give dig den støtte, omsorg og tryghed, du havde brug for undervejs.

Vi er glade for, at du oplevede et nærværende forløb, hvor der var tid til både spørgsmål og de behov, der opstod undervejs. Dine varme ord vil vi med stor glæde give videre til Henrik.

Vi følte os forstået og godt informeret

Vi følte os forstået og godt informeret
Blev fulgt helt til dørs
Venligst Michael Sandager

13. maj 2026

Kære Michael

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at I følte jer forstået, godt informeret og trygt hjulpet gennem hele forløbet. Tak for tilliden og for at dele jeres oplevelse.

Begravelse Danmark

Helt igennem fantastisk behandling og…

Helt igennem fantastisk behandling og omsorg.
Meget professionelt.
Har intet dårligt at sige overhovedet!
TAK .

7. januar 2026

Kære Christina
Tusind tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os at høre, at I har oplevet både omsorg og professionalisme i en svær tid.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Danmarks BEDSTE bedemand Per Nedergaard Hansen

At miste et familiemedlem er ALTID en svær og skrøbelig tid.
Per Nedergaard Hansen var bare klar, han skulle nok ordne en evt. udsættelse, kom med gode ideer til arrangementet efter bisættelsen, forklaringer på ALT hvad jeg havde af spørgsmål.
Per kørte fra Glostrup til Amager for at planlægningen skulle være nemmere for mig og han var der for mig HELE vejen igennem. Af hjertet TAK Winni

22. august 2025

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Glostrup

Tusind tak for din rørende anmeldelse og de fine ord om Per.
Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig trygt støttet og godt guidet i en både svær og uforudsigelig tid, og at Per har kunnet skabe overblik, ro og klarhed – også når planerne ændrede sig.

At du oplevede nærvær, hjælp hele vejen igennem og en løsning, der tog hensyn til dine behov, er præcis det, vi ønsker, når vi hjælper familier i sorg.

Begravelse Danmark

Birgit var på besøg hos os to dage…

Birgit var på besøg hos os to dage efter min mor døde. Hun mødte både børn og voksne med ro, medfølelse og tålmodighed. Jeg tænker, det ikke er en nem opgave at komme hjem til en familie i sorg. Familier kan være så forskellige og hun vidste jo ikke på forhånd, hvem vi er. Men vi følte os fra første færd i trygge hænder hos Birgit.
Hun hjalp os med at planlægge en bisættelse lige i min mors ånd. Og undervejs var Birgit tydelig omkring hvad de forskellige muligheder kostede, så vi ikke ville få ubehagelige økonomiske overraskelser. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Birgit - og også til Thommas som bistod under selve bisættelsen. Der var den helt rette balance mellem andægtighed og nærvær. Der var bare styr på rammerne så vi selv kunne koncentrere os om gæsterne og om at få sagt ordentligt farvel til min mor.

7. november 2025

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Glostrup

Tusind tak for jeres meget fine og rørende anmeldelse.
Det betyder utrolig meget for os at høre, at Birgit har kunnet skabe ro, overblik og tryghed for hele familien i dagene efter jeres mors bortgang.

At I har følt jer mødt med tålmodighed, omsorg og tydelig vejledning – både i planlægningen og på selve dagen – er præcis det, vi ønsker, når vi hjælper familier i sorg.

Vi er glade for at have kunnet støtte jer i at skabe en afsked, der var tro mod jeres mors ønsker.

Begravelse Danmark

En rigtig behagelig oplevelse både ved…

En rigtig behagelig oplevelse både ved den telefoniske henvendelse samt mødet i forretningen. Professionel optræden i forbindelse med bisættelsen. Kan varmt anbefales til andre.

21. oktober 2025

Kære Niels

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord.
Det glæder os meget at høre, at du har oplevet både den telefoniske kontakt og mødet i forretningen professionel og behagelig.

5 stjernet service.

Alt var som det skulle være, fantastisk hjælp hele vejen igennem! (Glostrup afd.)
Tusind mange tak!

11. juli 2024

Kære Camilla
Mange tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til vores forretning i Glostrup, der blev meget glade for at høre, at du var tilfreds med deres service.

Vi ønsker dig og din familie alt det bedste.

De bedste hilsner fra Begravelse Danmark.