Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Aarhus Anmeldelser

Viborgvej 24, 8000 Aarhus, Aarhus Centrum, DK

1. Begravelsesforretning
  2. Bedemand

Hos Aarhus Bedemandsfirma – en del af Begravelse Danmark – møder du erfarne bedemænd med lokalkendskab og hjerterum. Vi hjælper dig trygt gennem hele forløbet, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse i Aarhus, og vi skaber overblik og ro, så du kan fokusere på afskeden. Du er velkommen i vores forretninger i Aarhus C og Tilst, eller vi kan komme hjem til dig til en personlig samtale. Her lytter vi til dine ønsker og hjælper med at skabe en afsked, der afspejler både afdødes liv og familiens behov. Vi har mange års erfaring med traditionelle begravelser, bisættelser, borgerlige ceremonier og alternative løsninger som askespredning, skovbegravelse og bæredygtige afskeder. Uanset om du ønsker en højtidelighed i en af byens mange kirker, et kapel eller et personligt sted, hjælper vi dig med at forme en meningsfuld afsked. Som din lokale bedemand i Aarhus får du trygheden ved nærvær og den styrke, som følger med Begravelse Danmarks landsdækkende netværk.

• Viborgvej 24, 8000, Aarhus, Aarhus Centrum, Danmark

• 86 13 75 75

Middel

Svarer typisk inden for 2 uger

92 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg må sige

Jeg må sige, at jeg ik synes, at den bedemand , der kom her i forbindelsen med min mands død, var en charmør. 1 time efter han havde været her, fik jeg regningen. 1 time. Forleden dag, fik jeg en påmindelse om betaling indenfor 5 dg. DEN er betalt, men for søren da, kom lige ind i kampen… pengene for betaling, var talesat 5 min efter bedemanden kom. Men bevare, det er måske deres politik, at komme med afkrævning, mens man er fyldt med sorg og hjernelam..

1. april 2026

Kære Lotus

Vi er kede af at læse, at din oplevelse ikke har været som ønsket i en svær tid.
Det er vigtigt for os, at både dialogen og kontakten undervejs opleves respektfuld og tryg.
Hos Begravelse Danmark er gennemsigtighed i prisen en vigtig del af samtalen.
Fakturaen er fremsendt som en del af forløbet og 13 dage efter den indledende samtale.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker, at vi følger op på dit forløb.

Begravelse Danmark

Den bedste oplevelse. Tak!

Jeg og min familie har fået en helt igennem fantastisk behandling og hjælp; empatisk, nærværende, sød og venlig. Hjælpsomheden har været stor, der er styr på alt, så vi har følt os i de bedste hænder midt i sorg og kaos og har fået gode og forståelige forklaringer ift. hvad der skulle ske og blev gjort. Min største og dybfølte tak!

6. januar 2026

Kære Connie

Tusind tak for de fine ord. Det betyder meget for os at høre, at I har følt jer mødt med empati, nærvær og tryghed i en svær tid.

Hos Begravelse Danmark lægger vi stor vægt på at skabe overblik og give klare, forståelige forklaringer – derfor er vi glade for, at I har følt jer i de bedste hænder.
Tak fordi I delte jeres oplevelse.

De varmeste hilsner
Begravelse Danmark

Bedemænd Karina Christensen og Hans…

Bedemænd Karina Christensen og Hans Henry hjalp vores familie igennem en svær tid. Med god vejledning, gode til at lytte og fangede “de små ting” som gjorde bisættelsen yderst personlig og smuk.

Vi takker for deres hjælp!
Og kan på det varmeste anbefales.

Vh. Familien Jørgensen

21. marts 2025

Kære Thomas
Mange tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til Karina og Hans Henry, der blev meget glade for at høre, at I var tilfredse med deres service.

Vi ønsker dig og din familie alt det bedste.

De bedste hilsner fra Begravelse Danmark.