Hos Strandens Bedemand i Greve – en del af Begravelse Danmark – møder du erfarne bedemænd med lokalt kendskab. Vi hjælper dig trygt gennem hele forløbet, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse i Greve og omegn, og vi skaber ro og overblik i en svær tid. Vores forretning ligger på Greve Strandvej, hvor du altid er velkommen til en samtale, men vi kommer også gerne hjem til dig. Vi lytter til dine ønsker og hjælper med at skabe en afsked, der afspejler både afdødes liv og familiens behov. Som din lokale bedemand i Greve tilbyder vi alt fra traditionelle begravelser til bisættelser, askespredning, skovbegravelse og bæredygtige løsninger. Uanset form står vi klar til at støtte dig med nærvær og respekt. Hos os får du tryghed og lokalt nærvær – kombineret med styrken fra Begravelse Danmarks landsdækkende netværk.
Greve Strandvej 14, 2670, Greve, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Jeg kan kun rose Maria Synnestvedt til det ypperste. I denne svære situation blev alt det praktiske lagt på hendes skuldre, som hun klarede til punkt og prikke. Selv efter begravelsen sendte hun en trøstende mail med fotos hun havde taget af begravelsen.
Jeg kan kun anbefale Maria !!!!!!

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Greve
I sorgens stund blev jeg guidet så fint og omsorgsfuldt igennem. God kommunikation hele vejen igennem.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Greve
Vi har haft den bedste oplevelse med Maria hele to gange, og vil anbefale hende til ALLE. Hun er top professionel, ydmyg, medfølende og sørger for, at alt glider 100% efter planen.
Ønsker I et sidste farvel med stor respekt, skal I at ud til Maria fra Greve.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Greve
Maria leverede en utrolig empatisk, personlig og effektiv service som vi satte stor pris på i en svær tid. Tak for hjælpen!

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Greve
Maria var en stor støtte og sørgede for det hele på bedste vis 👍
Stor tak 🙏

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Greve
Jeg vil gerne takke Maria fra Strandens bedemand i Greve for hjælp til min fars begravelse, hun var sød professionel og tog bare rigtig godt imod hele familien i svær og trist situation, så begravelsen blev lige i min fars ånd - tusind tak Maria ❤️

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Greve
Min mor ønskede en enkel og stilfuld bisættelse. Jeg ønskede professionel støtte i en stund, hvor alt bliver overvældet af afsked og sorg. Jeg kontaktede Maria, og hun forstod med det samme. På hendes omsorgsfuld og rolige måde gav hun mig den venlige tryghed og støtte, som jeg havde behov for. Og min mor fik sin smukke bisættelse, helt som hun havde ønsket.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Greve
Tusind tak til Maria Synnestvedt for hendes hjertelige og dygtige hjælp til mig og min familie i en svær tid. Jeg kan kun give Maria min varmeste anbefaling.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Greve
Dette firma har et fantastisk værdisæt og det hele fungerer perfekt ned til mindste detalje
Faglig dygtig og meget kompetent bedemand ( Maria Synnestvedt ) med hjertet på rette sted

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Greve
Tak til Maria Synnestvedt for en omsorgsfuld behandling i en svær tid. Maria sørgede for alt, og tog også billeder fra kirken som jeg bagefter sætter stor pris på at have.
Lene

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Greve
Jeg stod i en svær tid hvor jeg havde brug for støtte og vejledning hvor Maria Synnestvedt endnu engang (2023 og 2025) var en uvurderlig hjælp. Fra første kontakt blev jeg mødt med omsorg, respekt og stor professionalisme.
Maria hjalp mig igennem hele processen med stor forståelse og tålmodighed. Alle detaljer blev håndteret med omtanke og jeg følte mig tryg hele vejen igennem.
Ceremonien blev præcis som jeg ønskede, smuk , værdig og personlig.
Jeg kan varmt anbefale Maria til alle, der har brug for en kompetent og empatisk bedemand.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Greve
Lige fra første kontakt havde vi en god fornemmelse af kompetance, et indtryk, som resten af forløbet af min søsters bisættelse kun forstærkede.
Vi vil ikke tøve med at anbefale ‘bedemanden i Greve’!

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Greve
Kære Maria, Familien Weibel vil rigtig gerne have lov at takke dig for en varm, hjertelig og helt fantastisk oplevelse. Du trådte lige ind i hjertet hos os, da vi skulle arrangere bisættelse for vores Arne den 7/11 2024. Dit dejlige rolige sind, smil og omsorg ramte virkelig, og alt gik på få minutter fra naturligt kaos til ro og overblik, og en efterfølgende helt fantastisk cermoni i Kildebrønde Kirke - STOR tak til dig Maria.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Greve
Til Maria. Vi takker - du var en rigtig stor hjaelp og fulgte os hele vejen igennem min mands urnenedsaettelse.

Besvarelse fra Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Greve
Fin og god service hos Begravelse Danmark, Greve. Alt foregik i en rolig og stille atmosfære. Intet tidspres. Vores ønsker blev fuldt ud respekteret og mødt med stor forståelse. Vi modtog alle relevante informationer omkring hele forløbet af bisættelsen.