Bedrukt.nl is snel in reactie geven en duidelijk in communicatie wat wel en niet mogelijk is. Fijn als je stuks opdrukken wilt en verschillende maten. Zelfs een testprint werd gestuurd, waarna de ande... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij, de Rotterdamse Vastgoed Rally, bestellen al jaren onze poloshirts bij Bedrukt.nl wij zijn zeer tevreden over de snelle levering en over het meedenken over de soort en kwaliteit van de shirts in... Se mere
Voor een festiviteiten dag vanwege ons 20 jarig bestaan hebben we 17 T-shirts laten bedrukken bij 'bedrukt'.We gingen er vanuit dat het oorspronkelijke logo, met een nogal moeilijke kleurencombinatie... Se mere
Zeer tevreden met bedrukte bodywarmer en baseball pet. Enige minpuntje vind ik de strijkkreukels die op de bodywarmer te zien zijn. Ik begrijp dat de stof strakgetrokken moet worden tijdens de bedru... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bedrukt.nl is de eerste Nederlandse webshop voor bedrukte kleding met een eigen drukkerij. Sinds 2002 bedrukken we T-shirts, hoodies, sweaters en andere kleding voor particulieren, verenigingen en bedrijven in Nederland en België. Je bestelt bij ons al vanaf één stuk, zonder opstartkosten. Je ontwerp maak je zelf in onze online ontwerptool, of je uploadt je eigen afbeelding, foto of logo. Veel klanten bestellen een uniek shirt voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of jubileum. Anderen bestellen grotere aantallen voor een team, club of evenement, of als bedrijfskleding. Omdat we alles zelf drukken, kiezen we per opdracht de techniek die het beste past. Full-colour ontwerpen en foto's drukken we met DTF (direct-to-film), ook op donker textiel en vanaf één stuk. Voor grotere oplages in één of enkele kleuren gebruiken we zeefdruk. Tekst, namen en rugnummers maken we met vinyl-cut. Daarnaast werken we met speciale inkten die je niet bij elke drukker vindt: neon, metallic en glitter. Daarmee maak je een ontwerp dat echt opvalt, ook vanaf één stuk. Bestellingen worden binnen 3-5 werkdagen verwerkt en direct verzonden. Twijfel je over je ontwerp, de beste druktechniek of een grotere bestelling? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee. Bedrukt.nl: we gaan voor kwaliteit, zowel kleding als bedrukking. Laat vandaag nog jouw ontwerp uitkomen!
Kontaktoplysninger
Groningen, Holland
- klantenservice@bedrukt.nl
- www.bedrukt.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed en niet duur!
Snel en netjes geholpen! Zeker een aanrader en niet duur.
Bijzonder klantvriendelijk
Bijzonder klantvriendelijk: adequate en persoonlijke reactie op mijn mail over levertijd, met advies om het bestelde product iets aan te passen zodat het toch op tijd geleverd kon worden. Volgende dag had ik het al in huis!

Besvarelse fra Bedrukt.nl
Zo'n geweldige service heb ik nog nergens gezien
Mijn zoontje van 10 wilde eigen t-shirt ontwerpen voor zijn verjaardag en nog van eigen geld. Hij heeft eerst een "onderzoek werk" gedaan op internet om goede bedrijf te kunnen kiezen. Uiteindelijk is het Bedrukt.nl geworden. Hij was hele dag enthousiast bezig en was zo blij en tevreden met zijn resultaat dat hij niet kon wachten totdat zijn pakketje binnen is.
Wanneer die dag is gekomen, was het een drama... Door zijn eigen fout (ligt echt niet aan Bedrukt.nl) was plaatje op de t-shirt anders dat hij het wilde... Teleurstelling kende geen grens... Ik wilde mijn kind helpen en belde naar de Bedrukt team om een advies te krijgen hoe verder...
Beste mensen, zulke service heb ik nog nooit ergens gekregen! Ze wilden een drama van mijn kind in een blijheid omzetten en dachten met mij mee. De comminicatie verliep heel snel (en via mail, en via telefoon). Wij hebben een advies gekregen wat wij anders moeten doen bij het downloaden van plaatje om de gewenste resultaat te krijgen. Daarna hoefden wij alleen maar dat plaatje per mail sturen (en niet het hele process van het ontwerp weer via website doen). En nog wat... voor tweede artikel hebben wij 50% korting gekregen! Wat wil jij meer?
Dikke 5 sterren!!! Ik raad iedereen aan om zaken met Bedrukt.nl te doen. De producten en de service zijn geweldig.
Irina Drozdova (ook grote dank namens mijn zoon Daniel, hij heeft de weg naar jullie gevonden!! :-))

Top!
Voor onze stichting moesten wij shirts en truien met verschillende logo's en in verschillende maten geleverd hebben. Dit is allemaal top geregeld en keurig op tijd geleverd. Er was 1 trui waarbij er geen touwtje door de hoodie zat maar dat hebben we bij een kind opgelost door te zeggen dat zij juist een unieke trui had!
Heerlijke truien enprachtige shirts! Helemaal tevreden en goede communicatie. Bedankt!

Besvarelse fra Bedrukt.nl
Dit bedrijf weet wat service is
Geweldige service van dit bedrijf. Het eerste shirt klein foutje in.
Dit gemeld en zonder problemen een nieuw shirt gestuurd gekregen zonder dat ik de kosten hoefde te betalen!
Met recht vijf sterren want dit bedrijf weet wat service is.

Goed!
Helaas was mijn bestelling vertraagd en kwamen de 2 shirts apart van elkaar, maar de shirts waren mooi bedrukt en ze zitten heerlijk! Kijkend naar andermans prijzen had ik geen top kwaliteit verwacht (was een grappig cadeautje), maar de hoodie en sweater zijn vanbinnen lekker zacht en zitten heel comfortabel. Super.

Besvarelse fra Bedrukt.nl
Eigen ontwerpen zijn absoluut geen probleem!
Ik had mijn eigen ontwerp voor een softshell jas en dit kon ik niet met de online editor voor elkaar krijgen, maar voor Bedrukt was dit geen probleem. Mijn wensen heb ik per mail kunnen aanleveren en uitleggen. Het eindresultaat is echt geweldig, de gedrukte logo's zijn ultrascherp. Zeker weten dat ik de volgende keer weer naar Bedrukt ga!

Besvarelse fra Bedrukt.nl
T-shirt besteld met eigen opdruk binnen enkele dagen geleverd en de opdruk heeft een scherpe kwaliteit!
Geweldig
Bestelling gedaan en alles verliep soepeltjes zoals vooraf was beloofd ik raad bedrukt.nl zeker aan!!!

Klantenservice/ Het artikel
De klantenservice beantwoord u vragen uitstekend.
Ik heb een jas besteld de bedrukking is zeer goed gedaan, de jas zelf is ook super.
Super service en kwaliteit
Wij vonden het moeilijk om de juiste maat voor het meiden elftal te kiezen omdat het een verrassing was voor de meiden.
Maar met de toegestuurde pasmodelen was het zo geregeld

Besvarelse fra Bedrukt.nl
Bedrukt ? Nee juist heel tevreden ! :)
Er zijn verschillende bedrijven die kleding bedrukken. Mijn keuze voor Bedrukt is mij heel erg goed bevallen. Na het uitleggen van mijn case ben ik fantastisch geholpen. Zeer behulpzame, goede en snelle klantenservice. Producten zijn ook top. Vaste leverancier voor de toekomst !
Snel en mooi
Ik had de spullen snel nodig en had dat aangegeven. Twee dagen later werd het bezorgd en met een erg mooie kwaliteit. Super geregeld!

Geweldige service
Voor onze stichting hadden we 100 shirts nodig. Deze hebben we met spoed bij Bedrukt kunnen laten drukken. De shirts zijn van erg goede kwaliteit en mooi bedrukt. Bedrukt heeft echt met ons mee gedacht en de shirts erg snel geleverd. Eerder hebben we ook al polo-shirts voor onze stichting bij Bedrukt besteld en deze vallen ook goed in de smaak.
Kortom: Wij zijn uitermate tevreden met de service van Bedrukt! In de toekomst zullen we hier zeker vaker dingen bestellen.

Besvarelse fra Bedrukt.nl
De editor zou iets beter kunnen, af en toe had ik bijvoorbeeld dat een bepaalde opmaak verwijderd was, maar uiteindelijk is alles gelukt.
Ik had de truien snel nodig en had daarom een mail gestuurd of dat ging lukken. Ik kreeg snel een duidelijk en vriendelijk antwoord. Hierdoor de truien precies op tijd ontvangen!

Supervriendelijke medewerkers!
Ik heb voor het eerst hier besteld. Toen ik mijn bestelling ontving bleek er een foutje te zijn gemaakt. Ik heb dit gemeld en de klantenservice heeft mij heel vriendelijk en snel te woord gestaan. De fout is zonder enig probleem meteen hersteld. Goed opgelost! Vriendelijke medewerkers! Ik zal zeker weer hier bestellen.

Hartstikke top......
Ik heb nou al meerdere malen wat besteld bij bedrukt.nl En ik moet zeggen dat ik steeds weer aangenaam verrast ben door de simpele doch doelreffende goede service daar, net als over de bezorgtijd, die namelijk steeds op tijd en zelf eerder wat was. Echt een aanradar voor iedereen die eens wat anders wil.
Beste service ooit!!!!
Ik wilde laatst iemand een T-shirt cadeau doen, maar ik was veel te laat met bestellen. Toen ik per mail had uitgelegd hoe belangrijk het voor me was dat het shirt op tijd geleverd zou worden is Bdrkt het T-Shirt persoonlijk komen brengen, zodat er geen misverstanden zouden zijn. Wie doet dat nog?