Bedrukt.nl is snel in reactie geven en duidelijk in communicatie wat wel en niet mogelijk is. Fijn als je stuks opdrukken wilt en verschillende maten. Zelfs een testprint werd gestuurd, waarna de ande... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij, de Rotterdamse Vastgoed Rally, bestellen al jaren onze poloshirts bij Bedrukt.nl wij zijn zeer tevreden over de snelle levering en over het meedenken over de soort en kwaliteit van de shirts in... Se mere
Zeer tevreden met bedrukte bodywarmer en baseball pet. Enige minpuntje vind ik de strijkkreukels die op de bodywarmer te zien zijn. Ik begrijp dat de stof strakgetrokken moet worden tijdens de bedru... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bedrukt.nl is de eerste Nederlandse webshop voor bedrukte kleding met een eigen drukkerij. Sinds 2002 bedrukken we T-shirts, hoodies, sweaters en andere kleding voor particulieren, verenigingen en bedrijven in Nederland en België. Je bestelt bij ons al vanaf één stuk, zonder opstartkosten. Je ontwerp maak je zelf in onze online ontwerptool, of je uploadt je eigen afbeelding, foto of logo. Veel klanten bestellen een uniek shirt voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of jubileum. Anderen bestellen grotere aantallen voor een team, club of evenement, of als bedrijfskleding. Omdat we alles zelf drukken, kiezen we per opdracht de techniek die het beste past. Full-colour ontwerpen en foto's drukken we met DTF (direct-to-film), ook op donker textiel en vanaf één stuk. Voor grotere oplages in één of enkele kleuren gebruiken we zeefdruk. Tekst, namen en rugnummers maken we met vinyl-cut. Daarnaast werken we met speciale inkten die je niet bij elke drukker vindt: neon, metallic en glitter. Daarmee maak je een ontwerp dat echt opvalt, ook vanaf één stuk. Bestellingen worden binnen 3-5 werkdagen verwerkt en direct verzonden. Twijfel je over je ontwerp, de beste druktechniek of een grotere bestelling? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee. Bedrukt.nl: we gaan voor kwaliteit, zowel kleding als bedrukking. Laat vandaag nog jouw ontwerp uitkomen!
Kontaktoplysninger
Groningen, Holland
- klantenservice@bedrukt.nl
- www.bedrukt.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super snelle service en goed geluisterd…
Super snelle service en goed geluisterd naar mij als klant. Open en benaderbaar
Goed!
Kwaliteit trui is goed en ook de bedrukking is mooi gelukt. Bezorgtijden echter wel vrij lang. Alom tevreden!
Mooi T-shirt met goede print
T-shirt is van mooie kwaliteit en letters staan er precies zo op als in het voorbeeld op de site.
Daarnaast werd het snel geleverd.
Een zwarte t-shirt met logo bedrukt…
Een zwarte t-shirt met logo bedrukt besteld alles ziet er goed uit. Helaas zijn de kleuren van de logo wat lichter dan dat ze moesten zijn. Voor derest wel keurig geleverd.
Product was goed bedrukt en in goede…
Product was goed bedrukt en in goede staat aangeleverd. Ik zal zeker nog een bestelling plaatsenm
Snelle levering en betaalbaar
Goed, mooi en betaalbaar. Heb nog even een mailtje gestuurd, omdat ik zelf huiverig was over mijn eigen logo die ik wilde bedrukken op een pet. Ze hebben het even nagekeken en alles was in orde. Had ook een snelle reactie op mijn email.
Snelle levering top kwaliteit
Snelle levering en het is kealiteit ze leverrn ook echt wat je ziet top product zeker nog eens bestellen
Goede kwaliteit en snelle levering!
Gemakkelijk, snel en goed
Makkelijk besteld (10 minuten werk), snel geleverd (2 werkdagen) en prima kwaliteit materiaal.
Opdruk mooi, kwaliteit shirt matig
Vrouwen muscle shirt wit besteld. De opdruk is echt goed gelukt. Het shirt is alleen van echt hele matige kwaliteit. Super dunne stof en aan de onderzijde geen zoom. Een L is enorm breed.
Qua prijs kwaliteit verhouding ben ik echt teleurgesteld.
Service met de hoofdletter S
Na ontvangst van mijn bestelling bleek het logo “onderweg” op onverklaarbare wijze een ander lettertype te hebben gekregen.
Nadat het logo in overleg is aangepast naar onze wens, werd er kosteloos kleding nieuwe gedrukt.
Super service!!! Ook goed bereikbaar en meedenkend in geval van problemen. En snelle levering.
heel klantvriendelijk
Omdat ik niet zeker was of mijn logo geschikt was voor het bedrukken op organic T-shirts, heb ik van te voren overlegd. De medewerkers hebben me vriendelijk te woord gestaan en geholpen bij het optimaliseren van mijn logo. Het resultaat: hele mooie T-shirts, perfect bedrukt. Precies zoals ik het wilde.
Mooie producten en vooral heel klantvriendelijk.
Mooie kleding
Mooie kleding, goed bedrukt. En goede en vriendelijke service.
Schot in de roos, super mooi product.
Voor een festiviteiten dag vanwege ons 20 jarig bestaan hebben we 17 T-shirts laten bedrukken bij 'bedrukt'.We gingen er vanuit dat het oorspronkelijke logo, met een nogal moeilijke kleurencombinatie misschien niet helemaal goed uit de verf zou komen, maar niets was minder waar, echt perfect, kleurecht en haarscherp. Ooit eerder bij een collega ander bedrijf bedrukte tassen besteld, niet slecht, maar de afdruk kwaliteit bij 'bedrukt.nl' is vele malen beter. Aanrader!
Super snelle levering en de hoodie…
Super snelle levering en de hoodie blijft ontzettend mooi!!

Besvarelse fra Bedrukt.nl
Het ontwerpen deed ik met een eigen…
Het ontwerpen deed ik met een eigen logo, zwart met blauwe letters. Ik koos een zwarte trui dus wat hou je dan over? Een zwarte trui met blauwe letters. Maar nee, ik krijg een zwarte trui met een grijze cirkel met daarin een aparte kleur blauwe letters.
Ze schuiven de schuld af op de klant. Ik had een png moet uploaden wat ik had gedaan. Ik had iets moeten zeggen..........
Kies a.u.b. een ander bedrijf mensen.
p.s: Het logo zit er zelfs scheef op. Ik kan ze niet meer mailen en zelfs niet op hun site komen.

Besvarelse fra Bedrukt.nl
Mooie hoodie maar gat hoofd te klein oplossing?!
Super gedaan, jammer gat hoofd te klein. Mail verstuurd. Hoop oplossing?!
Super goede service!
Super goede service en sneller levering van alle producten ik ben een zeer tevreden klant en raad Bedrukt.nl zekers aan voor anderen!
Super!!!
Super!!!! Wat een service en kwaliteit! Ik kom zeker terug
Nog nooit zulke goede service meegemaakt
Top service! Had per ongeluk verkeerde maten besteld. Toen ik ze mailde met de vraag of ik de maten kon veranderen, was dit geen probleem! Binnen 10 minuten kreeg ik antwoord is werd de bestelling aangepast. Truien zijn topkwaliteit en snelle levering!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.