Se, hvad kunderne siger
Voor een festiviteiten dag vanwege ons 20 jarig bestaan hebben we 17 T-shirts laten bedrukken bij 'bedrukt'.We gingen er vanuit dat het oorspronkelijke logo, met een nogal moeilijke kleurencombinatie... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bedrukt.nl is de eerste Nederlandse webshop voor bedrukte kleding met een eigen drukkerij. Sinds 2002 bedrukken we T-shirts, hoodies, sweaters en andere kleding voor particulieren, verenigingen en bedrijven in Nederland en België. Je bestelt bij ons al vanaf één stuk, zonder opstartkosten. Je ontwerp maak je zelf in onze online ontwerptool, of je uploadt je eigen afbeelding, foto of logo. Veel klanten bestellen een uniek shirt voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of jubileum. Anderen bestellen grotere aantallen voor een team, club of evenement, of als bedrijfskleding. Omdat we alles zelf drukken, kiezen we per opdracht de techniek die het beste past. Full-colour ontwerpen en foto's drukken we met DTF (direct-to-film), ook op donker textiel en vanaf één stuk. Voor grotere oplages in één of enkele kleuren gebruiken we zeefdruk. Tekst, namen en rugnummers maken we met vinyl-cut. Daarnaast werken we met speciale inkten die je niet bij elke drukker vindt: neon, metallic en glitter. Daarmee maak je een ontwerp dat echt opvalt, ook vanaf één stuk. Bestellingen worden binnen 3-5 werkdagen verwerkt en direct verzonden. Twijfel je over je ontwerp, de beste druktechniek of een grotere bestelling? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee. Bedrukt.nl: we gaan voor kwaliteit, zowel kleding als bedrukking. Laat vandaag nog jouw ontwerp uitkomen!
Kontaktoplysninger
Groningen, Holland
- klantenservice@bedrukt.nl
- www.bedrukt.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Gemakkelijk zelf online te doen en…
Gemakkelijk zelf online te doen en product zoals beschreven.
service
Wij, de Rotterdamse Vastgoed Rally, bestellen al jaren onze poloshirts bij Bedrukt.nl wij zijn zeer tevreden over de snelle levering en over het meedenken over de soort en kwaliteit van de shirts in combinatie met ons budget.
dank Jean Paul
accurate communicatie en levering
Fijne en snelle communicatie, degelijke producten met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Goede afhandeling van onze bestellingen!
Mooie shirts, snel geleverd, maatwerk
Bedrukt.nl is snel in reactie geven en duidelijk in communicatie wat wel en niet mogelijk is. Fijn als je stuks opdrukken wilt en verschillende maten. Zelfs een testprint werd gestuurd, waarna de andere maten ook gekozen konden worden. Hele fijne service. T-shirts die we op advies hebben gekozen zijn heel zacht, zitten lekker en bedrukking blijft mooi, ook na wassen!
Altijd goede hulp & snelle reactie!
Snel op tijd geleverd
Snel op tijd geleverd. Zeer goede kwaliteit
Goede bedrukking, goede support, aanrader!
Onder tussen meerdere keren shirts, hoodies en andere dingen laten bedrukken door Bedrukt.nl. De bedrukkingen zien er netjes uit en blijven lang goed. Natuurlijk na een jaar vaak gedragen en gewassen te worden, wordt de bedrukking altijd wat minder. Maar zelfs dan blijft de bedrukking er goed op zitten. De webshop mogelijkheid om het zelf in elkaar te zetten is wat vaagjes. Maar de support bij hun maakt het weer helemaal goed. Ze helpen je perfect en voordat de bestelling rond is, sturen ze een concept naar je op, zodat je altijd kan checken wat je laat bedrukken. Zeker een aanrader!
Eerste bestelling viel niet in smaak en…
Eerste bestelling viel niet in smaak en week een beetje af qua afmetingen, dit kan gebeuren en hoe je het oplost is wat telt, dit heeft Bedrukt keurig gedaan en een ander model gestuurd, dank.
Twee shirts met logo bedrukt
Na even gezocht te hebben naar de ontwerpfuncties (specifiek het weghalen van achtergrond in het te drukken bestand), verder een prima ontwerpproces en het eindresultaat is zeer naar wens.
Snel geleverd en prima kwaliteit
Snel geleverd en prima kwaliteit voor deze prijs. De informatie op de website mbt levertijd klopt op zich prima, maar een tussentijdse update mbt de levertijd zou fijn zijn.
Bedrukking ziet er goed uit
Bedrukking ziet er goed uit. Shirt zit lekker en past goed. Jammer dat men niet meer kon achterhalen het lettertype wat ik anderhalf jaar eerder had toegepast waardoor ik nu een iets ander lettertype heb. Bestellen en levering ook prima verlopen.
Zeer tevreden met mijn bedrukte…
Zeer tevreden met mijn bedrukte bodywarmer, net zoals het voorbeeld bij het maken van het ontwerp! Heel erg bedankt!
Prima value for money en snelle levering
Goede kwaliteit en netjes!
Ik had drie verschillende items besteld om te laten bedrukken. Een tas, een jasje en een hoodie. De items zijn van goede kwaliteit en zeer netjes bedrukt! Bij bedrukt.nl ga ik zeker meer bestellen!
Snel en netjes
Vest laten bedrukken en ik ben erg tevreden met de snelle productie en verzending en het vest ziet er netjes uit. Helemaal tevreden.
Prima site om foto's te laten drukken…
Prima site om foto's te laten drukken op
T-shirts.
Het is wel een soort plastic achtige foto print wat heel solide is,
alleen denk ik wanneer je de shirt draagt het wel warm kan worden waar de print gemaakt is.
Mooie foto's en precies hoe je het aanlevert 👍
Aanrader!
Voor het eerst kleding besteld en ben zeer tevreden. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk en mijn vest en dames t-shirt zijn heel mooi bedrukt. Ik zal hier zéker weer bestellen!
Zeer tevreden met bedrukte bodywarmer…
Zeer tevreden met bedrukte bodywarmer en baseball pet. Enige minpuntje vind ik de strijkkreukels die op de bodywarmer te zien zijn. Ik begrijp dat de stof strakgetrokken moet worden tijdens de bedrukking maar jammer dat je ziet dat de stof net niet goed heeft gezeten tijdens persen.
Verder dikke prima!
Heel blij met mijn kleding
Heel blij met mijn kleding. De letters en het logo zien er super mooi uit. Ook de maatvoering klopt op de website. Waardoor mijn kleding goed past