Bestilte et produkt den 31.august har først modtaget min pakke idag den 14. Septemper. Pakken blev først sendt den 12 september. Så alså de er ret langsomme, men ellers var der ingen problemer
Jeg bestilte der fra for boget tid siden og jeg har ikke engang fået en shopping mail om at den er sendt??? Lidt mærkeligt men jeg krydser fingre og håber at de 205 kroner ikke er spildt fordi det er... Se mere
Hurtig levering og gode produkter. Jeg er i hvert fald fan! 👍🏻
Det tog ikke mere ind et uge for den og kom, jeg har set mange dårlige anmeldelser hvor de siger at deres pakke aldrig kom eller at den var helt smadret, så jeg var meget bange for at købe her fra. ME... Se mere
- Kosmetikforretning
- Hudplejeklinik
- Hårproduktbutik
- Kosmetikindustri
- Leverandør af skønhedsprodukter
- Wellnesscenter
BEAUTY BAY's mantra is to share our beauty obsessions with the world. We started out in 1999 as a fragrance retailer before expanding into skincare and cosmetics, introducing some of the big names in beauty to the UK, and establishing ourselves as a key player in the industry. In 2018 we launched our own beauty brand, By BEAUTY BAY, a growing selection of high-quality, affordable, and cruelty-free skincare and makeup products, which is now our top-selling brand on site. As well as showcasing must-have beauty essentials from known and loved brands, we source and create the hard-to-find products you can't find anywhere else - in order to bring our customers the best, first. From graphic liners to jade rollers, we're the go-to destination for the next generation of beauty obsessives who look to us to seek, discover, and showcase the ultimate selection of products. Beauty is about community. From the most inspiring makeup artists to influencers across the hair, skincare, and makeup worlds, we create spaces for people to connect and share their beauty obsessions. We have over 12,000 products on site and new launches every week, so whatever your vibe, you'll find the products and the inspiration on BEAUTY BAY.
PO Box 518, M5 0BN, Storbritannien
- customer.services@beautybay.com
- www.beautybay.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det tager typisk over 1 måned at svare
Positivt overrasket!
Må ærligt indrømme, at jeg var lidt skeptisk da jeg læste om Beauty Bay her på Trustpiolet, men med det sagt må jeg indrømme at jeg er positivt overrasket! Varer kom til tiden og de er fantastiske!
Elsker hjemmesiden og gælder mig allerede til mit næste køb!
Hurtig levering!
Bestilte mine vare d 13/6 og modtog dem idag med posten. Alt er gået over al forventning! Varene er intakte og af god kvalitet - fik gratis express tracked forsendelse. Er fuldt ud tilfreds.
Lang ventetid
Jeg bestilte min pakke i slutningen af april, og har stadig ikke modtaget den. Jeg synes at det er dårlig kundeservice, at love en levering på 5-7 arbejdsdage, og ikke overholde det. Det er usmageligt, at så stort et firma sjusker så meget med deres forsendelse - Jeg håber da for deres egen skyld, at de får rettet op på det.
Dog vil jeg pointere, at besvarelse på henvendelser på Trustpilot sker forholdsvis hurtigt, hvilket selvfølgelig er positivt.
Opdatering:
Har modtaget min pakke, og er super glad for de varer jeg har bestilt.
Dog er det ærgerligt, at en side med et så stort vare sortiment og tilmed en super god pris, ikke kan få leveret pakkerne til tiden.

Bøvl!
Jeg havde bestilt nogle børster den 12/4 og en øjenskygge palette den 17/4. Jeg læste nogle anmeldelser, hvor flere købere var lidt utilfredse med det sene leverancer, men jeg gav hjemmesiden en chance. Efter en måned dukker mine børster op, men ikke paletten. Så ventede jeg to uger mere, men dukkede ikke op. Jeg begyndte og blive utålmodig, så jeg skrev en e-mail til dem. Jeg fik et svar, og jeg havde åbentbart ikke oplyst min telefon nr., som jeg ellers gjorde, da jeg oprettede en profil på hjemmesiden. Det resulteret i, at paletten blev returneret. Om jeg får mine penge tilbage, er jeg lidt usikker på.
Jeg kan stadig ikke finde ud af, hvorfor de skulle have min telefon nr., da de allerede fik min adresse og e-mail.
Jeg synes hjemmesiden er lidt uprofessionelt.
Opdatering:
Jeg har fået mine penge tilbage for paletten, og deres kundeservice er ikke så ringen, og de svarer rimeligt hurtigt tilbage. Jeg vil måske give det en chance mere.

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Fin levering, men noget af min ordre mangler!
Jeg bestilte en hel del fra Beautybay.com og modtog faktisk min ordre med kun en enkelt dags forsinkelse! Alle varer og selve pakken var i god stand og sikret temmelig godt.
... Men så kommer vi til problemet! Jeg havde bestilt og betalt for en Sigma E40, men denne var ikke med i den sendte ordre! Jeg har nu to gange skrevet til Beautybay's kundeservice via deres online-kontaktformular - Intet svar! Jeg vil rigtig gerne have alle varer, jeg har betalt for, men BB ser ikke ud til at læse kundernes indsendte "klager". Det tager desværre meget af glæden ved handlen med Beautybay.

Det er første
Det er første, eneste og sidste gang, jeg bestiller fra Beauty Bay. Jeg havde bestilt en pakke for over en måned siden, og pakken er endnu ikke ankommet. Jeg har været i kontakt med dem og er op til flere gange blevet bedt om at vente indtil efter 15 arbejdsdage. Nu skal jeg så udfylde en masse ting for, at de overhovedet gider at finde ud af, hvad der er sket. Det er rigtig dårlig service, egentligt er det bare skide træls. Jeg vil absolut ikke anbefale Beauty Bay til nogen som helst.

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Køber aldrig derinde igen.
Køber aldrig derinde igen.
Jeg tænkte, at det ville være nemt at købe en gave, hvor der stod, at det ville komme inden for en uge. Jeg venter op til 2-3 måneder på pakken, kontakter BeautyBay, hvorefter jeg skal underskrive en række ting, for at få mine penge tilbage. Jeg modtager derefter pakken dagen efter, og som forventet skal jeg nu igennem en masse andre ting, da de skal have pengene tilbage.
Det er simpelthen så dårlig service, og har ellers haft gode oplevelser med BeautyBay, men det er var virkelig under al kritik. Så mange ting man skulle bruge tid på, svært at skulle kommunikere igennem engelsk.. Tydeligt at se, at de ikke skriver personligt til en, og ikke tager noget i betragtning. Ikke engang får jeg tilbudt noget, som ellers kunne have gjort, at de ikke ville miste mig som kunde.
Er træt af alt det besvær, og vil virkelig gerne ud af det, men der kommer hele tiden noget nyt jeg skal i forbindelse med pakken.

Pakken kom aldrig
Jeg ville have købt en palette fra Morphe.
Jeg fik en ordrebekræftelse i starten af april, og der ville gå omkring 5-7 arbejdsdage. Da der var gået mere end en uge, spurgte jeg beautybay om de vidste, hvor min pakke var henne.
Jeg blev ved med at spurgte og de sagde at de ville kigge på det. Til sidst fik jeg mine penge tilbage og det var i staten af maj jeg fik det.
Jeg vil aldrig købe noget fra beautybay igen!

Hvor er mine pakker ?
Bestilte 2 gange sminke 23.04. Blev lovet at det kom inden for 5-7 arbejdsdage. Men har endnu ikke modtaget pakkerne 10.05. Pengene trak BB fra min konto allerede den dag, jeg bestilte varerne. Der kan de altså godt arbejde hurtigt og effektivt ! Jeg har skrevet til BB men har fået det svar, at de ikke kan gøre noget før der er gået 15 arbejdsdage. Der ER gået over 15 arbejdsdage! Jeg står og skal bruge sminken til min nieces konfirmation på næste lørdag. Det er simpelthen ikke i orden. Jeg køber aldrig igen noget som helst hos dette firma.

HOLD JER VÆK
Læste mange trustpilot reviews som sagde de var forfærdelige, men lyttede ikke. A girl should have.
venter 15 dage på en pakke, som jeg bestiller med FULLY TRACKED 2-4 DAGS SHIPPING. (Betqlte ekstra for det)
Først efter at skrive flere mails til deres customer service får jeg at vide at min pakke har været LOST IN TRANSIT SIDEN FØRSTE DAG.
Dette kunne de tjekke nemt, men har ikke gjort mig opmærksom på.
Meanwhile har jeg siddet med en tracking site som fortæller min at den er on its way..

Snyd og bedrag
Ligesom mange andre skriver, har jeg heller ikke modtaget min pakke.. PostDanmark kan ikke gøre noget ved det, og nu håber jeg virkelig bare, at jeg kan få mine penge tilbage!
Mærkværdigt, hvordan så mange danske kunder skriver om det samme problem.. Her skal jeg aldrig handle igen!

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Forsendelse tog for lang tid
De har et godt udvalg af mærker og produkter, og fine priser. Forsendelse kan være gratis hvis man vælger det (det gjorde jeg selvfølgelig), men desværre tager det ret lang tid at forsende det. Det tager typisk mellem 2 og 4 uger. Jeg køber måske der fra igen
Dårlig hjemmeside
Dårlig hjemmeside, lad vær med at købe på den. Jeg bestilte mine varer den 6/4 og efter 1 måned skriver jeg til dem, hvor de skriver jeg skal udfylde en lost order claim form. Fair nok, det gør jeg så og efter en uges tid får jeg så mine penge tilbage. MEN får ikke alle mine penge tilbage, får 148 kr ud af de 180 kr tilbage.. Det er selvfølgelig også en måde at tjene penge på, hvis de gør sådan med alle deres kunder, der regner dem for troværdige...

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Jeg vil ikke anbefale beautybay til NOGEN
Jeg vil ikke anbefale beautybay til nogen, slet ikke. Købte mine varer d. 10/4 på deres hjemmeside, og valgte den “almindelige” levering, hvor de skriver det tager mellem 5-7 hverdage. Jeg venter og venter på min pakke og idag den 2/5 har jeg stadig ikke modtaget min pakke. Jeg har sendt flere mails og får intet svar, så ved ikke engang om jeg kan få mine penge tilbage. Derfor anbefaler jeg slet ikke Beautybay!

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Jeg vil ikke anbefale beautybay til nogen!
Jeg vil ikke anbefale beautybay til nogen, slet ikke. Jeg købte noget d. 9/4 på deres hjemmeside, og valgte den “almindelige” levering, hvor de skriver det tager mellem 5-7 hverdage. Jeg venter og venter på min pakke og idag den 2/5 har jeg stadig ikke modtaget min pakke. Jeg har sendt flere mails og får intet svar, så ved ikke engang om jeg kan få mine penge tilbage. Derfor anbefaler jeg slet ikke Beautybay!

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Jeg vil ikke anbefale beautybay til…
Jeg vil ikke anbefale beautybay til nogen! Jeg har den 10/4 købt nogle ting på deres hjemmeside, jeg købte for over et hvis antal beløb for at få ekspres levering, men da jeg var ved check out kunne jeg ikke få ekspres levering, selvom de annoncerede med det på forsiden. Jeg vælger stadig at køre min order igennem, men bare med den “almindelige” levering, hvor de skriver det tager mellem 5-7 hverdage. Jeg venter og venter på min pakke og idag den 1/5 har jeg stadig ikke modtaget min pakke. Har haft flere mails med dem, uden at få noget rigtigt svar, de sender nærmest bare sådan automatisk svar fra dem. Jeg har læst at flere har den oplevelse, derfor vil jeg anbefale alle at holde sig væk fra beautybay.

Forkerte varer
Jeg bestilte den 14/04 en pakke fra Beauty Bay, med 3 varer. Jeg betalte endda for ekstra fragt så jeg kunne få den inden for 2-4 arbejdsdage og med tracking. Pakken kommer så i fredags d. 20, så ingen problemer der. Problemet opstår først da jeg åbner pakken og opdager at de har sendt mig de helt forkerte produkter. Det eneste rigtige i pakken er den kvitteringen de har sendt med, hvorpå mine bestilte varer står.
Det er hvad det er, tænker jeg så, alle begår fejl. Derefter prøver jeg så, at kontakte deres kundeservice over den e-mail som de har oplyst på deres hjemmeside. Jeg indsender en formular, med de korrekte oplysninger og venter derefter bare på, at de skal svarer mig. Det sker så bare ikke. Jeg har nu to gange sendt mails ind til dem, men ingen svar overhovedet. De sender mig godt nok en bekræftigelse på at de har modtaget mine mails, men det er også det.
Jeg er ærlig talt ved at være godt træt af det. Det er jo trods alt Beauty Bay der har begået fejlen, og nu ignorer de mig bare.
Det er i den grad en uacceptabel oplevelse, så jeg vil ikke anbefale at købe fra denne
hjemmeside, trods de billige priser.

Fantastisk service
Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse med beautybay. Bestilte en palette, som så efter 3,5 uge stadig ikke er kommet. Jeg kontakter kundeservice og efter korrespondance på 3-4 mails, skal jeg bare udfylde en formular for at få pengene retur. De er lige blevet refunderet i dag. GOD SERVICE! Ærgerligt at pakken skal forsvinde ved POSTNORD. Det har intet med beautybay at gøre og er ude af deres hænder. Thumbs up herfra 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Jeg bestilte varer for 918 kr den 13
Jeg bestilte varer for 918 kr den 13. marts. Den 14. marts fik jeg en besked om at min ordre var afsendt og de trak her pengene. Jeg havde bestilt med express levering, hvilket betød ordren skulle komme 2-3 working days efter den var afsendt.
Da jeg ikke havde modtaget min ordre den 23. marts skrev jeg en mail til dem og bad dem om at overføre mine penge retur, da jeg ikke ønskede ordren mere nu hvor den var så forsinket.
Her fik jeg så at vide at det ikke var noget problem og at de blot ville bede om at få den sendt retur fra det valgte Collection Point, som den skulle ankomme til. Den 27. marts skriver Michael fra Beauty Bay Customer Service at dette er blevet gjort og at jeg derfor snart vil få mine penge retur så snart de er blevet confirmed fra Collection Point.
Jeg hører herefter intet og jeg får ingen penge retur og jeg skriver derfor igen til dem den 9. april. Her får jeg at vide at de har leveret min pakke mandagen forinden. Dette ved jeg dog er løgn, da jeg ikke har set skyggen af min pakke.
Jeg har nu igen bedt om at få mine penge retur da det er over en måned siden jeg bestilte min pakke, som jeg stadig ikke har modtaget! Det kan simpelthen ikke være rigtigt.
Jeg kan virkelig ikke anbefale BeautyBay så snart der er problemer med ens ordre, man får bare standardsvar og der er ingen der rigtigt tager hånd om ens problem. De holder en hen i en evig venten indtil de håber på man opgiver at få sine penge retur.
Værste customer service ever!
Vil I så være søde at returnere mine penge? Det er for dårligt at jeg som kunde skal blive ved med at bede om at få mine penge retur for nogle varer som jeg aldrig har modtaget!!!