Bestilte et produkt den 31.august har først modtaget min pakke idag den 14. Septemper. Pakken blev først sendt den 12 september. Så alså de er ret langsomme, men ellers var der ingen problemer
Jeg bestilte der fra for boget tid siden og jeg har ikke engang fået en shopping mail om at den er sendt??? Lidt mærkeligt men jeg krydser fingre og håber at de 205 kroner ikke er spildt fordi det er... Se mere
Hurtig levering og gode produkter. Jeg er i hvert fald fan! 👍🏻
Det tog ikke mere ind et uge for den og kom, jeg har set mange dårlige anmeldelser hvor de siger at deres pakke aldrig kom eller at den var helt smadret, så jeg var meget bange for at købe her fra. ME... Se mere
- Kosmetikforretning
- Leverandør af skønhedsprodukter
- Kosmetikindustri
- Hårproduktbutik
- Hudplejeklinik
- Wellnesscenter
BEAUTY BAY's mantra is to share our beauty obsessions with the world. We started out in 1999 as a fragrance retailer before expanding into skincare and cosmetics, introducing some of the big names in beauty to the UK, and establishing ourselves as a key player in the industry. In 2018 we launched our own beauty brand, By BEAUTY BAY, a growing selection of high-quality, affordable, and cruelty-free skincare and makeup products, which is now our top-selling brand on site. As well as showcasing must-have beauty essentials from known and loved brands, we source and create the hard-to-find products you can't find anywhere else - in order to bring our customers the best, first. From graphic liners to jade rollers, we're the go-to destination for the next generation of beauty obsessives who look to us to seek, discover, and showcase the ultimate selection of products. Beauty is about community. From the most inspiring makeup artists to influencers across the hair, skincare, and makeup worlds, we create spaces for people to connect and share their beauty obsessions. We have over 12,000 products on site and new launches every week, so whatever your vibe, you'll find the products and the inspiration on BEAUTY BAY.
PO Box 518, M5 0BN, Storbritannien
- customer.services@beautybay.com
- www.beautybay.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det tager typisk over 1 måned at svare
Super god kundeservice!
Rigtige gode produkter og super god kundeservice! Min pakke var blevet totalskadet under transporten og jeg valgte derfor at skrive til beautybay og de refunderede mine penge med det samme. Kan ikke andet end at anbefale dem. Dog passer leveringstiden ikke helt, men det bliver jo også sendt fra England, så man kan ikke forvente andet.
Svindel
Jeg lavede en bestilling hos dem d. 14 Januar, og nu er det gået næsten 1 måned, stadig uden at jeg har modtaget noget.

Langsom forsendelse
Jeg bestilte min pakke d. 13 december og den er stadig ikke kommet endnu. Jeg valgte ikke at tracke den men der stod der ville 5-7 dage. Der er nu gået 11 dage og den er stadig ikke kommet endnu. Den er virkelig frustrerene.

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Jeg har bestilt nogle varer den 1…
Jeg har bestilt nogle varer den 1 december og har endnu ikke modtaget dem.
Når jeg tracker pakken står der at de afventer forsendelse og det har de gjort siden den 5 december.
Jeg kan ikke skrive til dem da deres system ikke vil sende beskeden, fordi jeg ikke har skrevet et rigtigt postnummer ( hvilket jeg har).
Den 3 november bestilte jeg min pakke…
Den 3 november bestilte jeg min pakke for lidt over 600kr, nu den 16 december har jeg stadig intet modtaget og de svare ikke på mine mails. Jeg kan for den sags skyld heller ikke tracke den.
Ved ikke hvad jeg skal stille op.
Jeg bestilte en pakke d 13 oktober
Jeg bestilte en pakke d. 13 oktober og her knap 6 uger efter har jeg ingenting modtaget.
Min tracking kode virker ikke og beauty bay svarer ikke på min mails.

Fremragende kundeservice
Varen, jeg bestilte, indeholdt 2 øjenskyggepaletter, men en af øjenskyggerne var knust. Kundeservice gav mig en rigtig god refunderingsaftale (faktisk flere muligheder, jeg kunne vælge mellem), og pengene var hurtigt på min konto.
Derudover var varen hurtigt afsendt, hjemmesiden nem at bestille fra og kundeservicen flink. De svarede ca. 1 dag efter hver email, jeg sendte dem, hvilket var fint i en travl periode.
Fub med levering af Knife Sharpner
I september måned reflekterede jeg på annoncen i Facebook på en
Wolf Multifunction Scissor Blade Knife Sharpener. sidst i september modtager jeg rundt slibehjul.
Jeg går selvfølgelig ud fra, at det er en fejlforsendelse og meddeler dette til Beauty Bay. Jeg får som svar, at min forsendelse er på vej med et par dages forsinkelse?? Intet om tilbagelevering af det modtagne slibehjul. Jeg rykker med uges mellemrum og f¨r samme svar. Til sidst får jeg meddelelse om, at den må ligge på det lokale postkontor, som efter forespørgsel intet kender til pakken.
Men nu er Beauty stoppet meBlade Knife Sharpenerd at svare på mine beklagelser.
Jeg må betragte Beauty Bay som et såkaldt fup firma og advare andre ikke at handle med dette firma eller kun bestille varer til priser, som I har råd til at miste. Så hellere anvende et firma som Wish. Der kan man da få refunderer beløbet ved manglende modtagelse.
Bjarne Hansen
Havde en god oplevelse med at handle…
Havde en god oplevelse med at handle ved beauty bay! Produktet kom godt pakket ind (var lidt nervøs, da det var en øjenskygge palette) og hjemmesiden var nem at handle på. Dejligt med mulighed for tracking, så man kan følge pakken. Det eneste var, at selve fragten tog lidt tid, men det må man vel forvente når man shopper online fra et udenlandsk mærke :-)
Ganske tilfreds
Det er da godt nok frækt
Det er da godt nok frækt, at kræve 40 kr for 3-5 dages levering med tracking, fremfor 5-7 dages gratis fragt, når der nu er gået 5 hverdage, og den stadig er i London kan man se. Så kunne jeg have sparet mig selv for de 40 kr!!!
I kan ikke kræve ekstra penge, for en forkortet leveringstid også ikke overholde det!!

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Bestilte noget for mere end 2 uger…
Bestilte noget for mere end 2 uger siden, har endnu ikke modtaget det. Har skrevet til deres kundeservice, intet svar.
Står og skal bruge det i weekenden!
Så er min pakke ankommet
Så er min pakke ankommet. Jeg ventede en uge - og det er også okay fordi den kommer jo fra england. Jeg blev dog en smule nervøs da jeg læste de dårlige anmeldelser, men der gik 7 dage også kom den. Hurtig levering af, at det er fra england. God service da de svare på beskeder med det samme. Glæder mig til at få den brugt :)
Dårlig service
Jeg bestilte en pakke d. 25 juli og her knap 3 uger efter har jeg ingenting modtaget.
Min tracking kode virker ikke og beauty bay svarer ikke på min mails.

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Jeg havde bestilt Express levering (1-2…
Jeg havde bestilt Express levering (1-2 hverdage) for 4 dage siden, og har stadig ikke modtaget noget! Min tracking code virker heller ikke! Virkelig dårlig service.. ikke første gang jeg oplever sådan noget hos beautybay!
Har også oplevet, at jeg aldrig modtog min pakke! De er ikke til at regne med.

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Dårlig service og langsom levering
Jeg plejer at være rigtig glad for Beautybay, men det sidste stykke tid har haft et par dårlige oplevelser. Deres point "tribe" system virker ikke og jeg har brugt mine 300 optjente point på en pudderbørste, som jeg nu ikke kan bestille, da deres system ikke viser at jeg kan adde børsten til min indkøbskurv. Jeg skrev med deres kundeservice som ville have bevis flere gange, på at jeg ikke blot forsøgte at få en gratis børste. Deres sidste mail lød, at de ville diskutere problemet og jeg ville få besked når de havde en løsning... tænker at de vel bare kunne sende mig den lovede børste men nej. Derudover har jeg bestilt en foundation til min lillesøsters fødselsdagsgave for snart 2 uger siden, og har intet hørt endnu... come on beautybay. Stram op!!!!
Ikke modtaget pakke
Jeg har normalt ingen problemer med beautybay, men her d. 1/6 bestille jeg en pakke som jeg stadig ikke har modtaget her en måned efter. Jeg har skrevet til kundeservice flere gange og har intet svar fået... så jeg sidder tilbage en måned efter parken blev bestilt, uden mine produkter og med mindre penge på mit kort... dårlig service...
OPDATERING!!
Selvom de skriver de har hjulpet mig osv, så har jeg ingen hjælp fået andet end at de siger den er blevet leveret til afhentningstedet? Problemet er bare at jeg ingen besked har fået og at jeg ikke ved hvor den så skal hentes og de svarer ikke igen... hvis det ikke snart bliver løst på en eller anden måde så mister de kunde..

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Har bestilt fra beautybay tonsvis af…
Har bestilt fra beautybay tonsvis af gange uden problemer! Jeres levering tid er oftes 1-2 uger, og det er helt fair når det skal fra UK til DK og det endda er gratis fragt, når man bare køber for 150kr! 😆😆
Har ikke modtaget min pakke!
Har ikke modtaget min pakke!
Jeg bestilte på hjemmesiden d. 3/6. det er d. 23/6 idag, dvs. at der er gået 20 DAGE og jeg har stadig IKKE modtaget min pakke!!! pengene er trukket men har stadig ikke fået min pakke. Kan ikke se hvor pakken er henne. har skrevet ind til beauty bay som siger at de svarer inden for 24 timer, og der er nu gået 3 dage og jeg har stadig ikke hørt tilbage fra dem. har skrevet endnu en mail idag. Jeg bestilte i god tid, da jeg vidste at jeg skulle bruge det jeg har købt i DENNE weekend!! det er første gang jeg har bestilt fra beauty bay og hvis der ikke snart bliver gjordt noget ved det så er det min SIDSTE GANG i hvert fald!!!!!!!!!!!!!