BEAUTY BAY Anmeldelser

170.640

4,0

Bestilte et produkt den 31.august har først modtaget min pakke idag den 14. Septemper. Pakken blev først sendt den 12 september. Så alså de er ret langsomme, men ellers var der ingen problemer

Jeg bestilte der fra for boget tid siden og jeg har ikke engang fået en shopping mail om at den er sendt??? Lidt mærkeligt men jeg krydser fingre og håber at de 205 kroner ikke er spildt fordi det er... Se mere

Hurtig levering og gode produkter. Jeg er i hvert fald fan! 👍🏻

Det tog ikke mere ind et uge for den og kom, jeg har set mange dårlige anmeldelser hvor de siger at deres pakke aldrig kom eller at den var helt smadret, så jeg var meget bange for at købe her fra. ME... Se mere

1. Kosmetikforretning
  2. Leverandør af skønhedsprodukter
  3. Kosmetikindustri
  4. Hårproduktbutik
  5. Hudplejeklinik
  6. Wellnesscenter

BEAUTY BAY's mantra is to share our beauty obsessions with the world. We started out in 1999 as a fragrance retailer before expanding into skincare and cosmetics, introducing some of the big names in beauty to the UK, and establishing ourselves as a key player in the industry. In 2018 we launched our own beauty brand, By BEAUTY BAY, a growing selection of high-quality, affordable, and cruelty-free skincare and makeup products, which is now our top-selling brand on site. As well as showcasing must-have beauty essentials from known and loved brands, we source and create the hard-to-find products you can't find anywhere else - in order to bring our customers the best, first. From graphic liners to jade rollers, we're the go-to destination for the next generation of beauty obsessives who look to us to seek, discover, and showcase the ultimate selection of products. Beauty is about community. From the most inspiring makeup artists to influencers across the hair, skincare, and makeup worlds, we create spaces for people to connect and share their beauty obsessions. We have over 12,000 products on site and new launches every week, so whatever your vibe, you'll find the products and the inspiration on BEAUTY BAY.

God

171 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det tager typisk over 1 måned at svare

(170.640)

Jeg bestille en bronzer d.1/05/2029

Jeg bestille en bronzer d.1/05/2020 og idag er det d.19/05-2020 JEG VIL HAVE MIN PENGE TILBAGE NU!!!!!!!!! 18 DAGE!!!!

19. maj 2020

Hi Maryama

Thank you for taking the time to write this review.

I am sorry to hear your concerns.

As you have not provided any order information I am unable to look into this for you, please contact us via email with your order number and email address and we will look into this to advise further. If you have already done this I can assure you we will be in touch as soon as possible, we are currently extremely busy and we work through our messages oldest to new.

Apologies for any inconvenience or disappointment caused.

-Nicole,CS

De sender ikke pakkerne

Jeg bestilte en pakke for 4 UGER siden!!!! Og den er stædig ikke komme har prøvet at kontakte customer service 5 GANGE! Og ingen svare! Jeg vil have mine penge har brugt 540 kr på en jeffree star conspiracy palette 540 kr er IKKE småpenge.

Giv mig min pakke eller giv mig pengene tilbage!

14. maj 2020

Hi,

Thank you for taking the time to write this review.

I am sorry to hear your concerns.

I can see you have since been responded to via email and we have advised your order was lost in transit and we have issued a full refund.

Please see the email for further investigation.

I hope you find this helpful.

-Nicole,BB x

Virkelig elendlig service!!

Virkelig elendlig service! Jeg bestilte d.28 marts og har i dag d.12 maj endnu ikke modtaget noget. Jeg har skrevet 4 gange!!! Intet svar, kun bekræftelse på at de har modtaget mail. Ved tracking står der blot: “status: closed by system”, men jeg har ingen vare, penge eller mail modtaget!! Bestiller aldrig derfra og anbefaler til ingen.

12. maj 2020

Hi Merve

Thank you for taking the time to leave your feedback.

I am very sorry to see that your parcel could not be delivered successfully and the parcel was therefore returned to BEAUTY BAY.

I have reached out to you via email to confirm that a full refund has been issued, please be sure to check your inbox for this.

We are very sorry for any disappointment caused on this occasion.

Ailsa, CS x

Ikke længere mulighed for fragt til Danmark

Jeg har handlet his dem i maaaange år, og har været fuldt tilfreds indtil min sidste ordre, hvor kundeservice var venlige, men ikke særligt servicemindede. Det har ikke været mit indtryk tidligere.
Desuden har de fjernet muligheden for fri fragt, jeg formoder, at det er Brexit-relateret. Heldigvis har Lookfantastic og Cultbeauty mange af de samme produkter og tilbyder stadig fri fragt og ordentlig kundeservice.

7. maj 2020

Beautybay er shady med deres produktanmeldelser

Jeg har aldrig haft problemer med levering af de køb, jeg har foretaget mig, men...
Det trækker ekstremt meget ned at de sortere produktanmeldelser fra som ikke falder i deres smag.
Dette gælder særligt for produkter der endnu ikke har nogle anmeldelser oppe, hvilket var tilfældet med mit "ABH Undressed lip set". Jeg lavede en meget saglig og velbegrundet anmeldelse på 3 stjerner. Hvor jeg gjorde klart at formularen ikke var dårlig, men at farvevalget var ekstremt ringe og ikke inklusivt for selv min lyse skandinaviske hud (farverne var simpelthen for lyse, eller havde brug for øvrige produkter for at se flaterende ud).
Når Beautybay vælger at sortere den slag anmeldelser fra, tilbageholder de væsentlig information fra forbrugeren. Det er simpelthen uetisk forretningspraksis.
Jeg vil fortsat handle på siden, da de forhandler brands som JS cosmetics og specialudgaverne af ABH øjenskyggepaletterne, som er svært at finde andre steder.

3. maj 2020

Forfærdelig service

Jeg bestilte noget makeup på denne hjemmeside den 12 marts 2020. Nu er vi gået ind i maj måned, og jeg har stadigvæk intet modtaget. Jeg har kontaktet dem MANGE gange, og deres svar har ingen hjælp været. Har i to e-mails nu bedt dem om at give pengene (som de har trukket) tilbage, men de svarede dog ikke på dette, og fortalte bare de ledte efter spor af mine pakke og at de ville kontakte mig. Det var over 20 dage siden, og jeg har intet svar fået. Forfærdeligt sted! Vil aldrig købe noget her igen NOGENSINDE.
Ja også nu kan i selv se hvor meget “hjælp” deres svar er når man klager. Det er præcis dette svar jeg har modtaget hver gang jeg har klaget over en pakke som skulle have været her TO MÅNEDER SIDEN!!! Simpelthen snyd og bedrag.

1. maj 2020

Hi

Thank you for taking the time to leave your feedback.

I am very sorry that you have been disappointed with the service you have received.

We are currently facing unprecedented demand at the moment and we are working remotely due to lock down government guidelines.

Due to this our responses may be delayed and we appreciate your patience during this time.

Ailsa CS x

Jeg bestilte en antasia beveryhills…

Jeg bestilte en antasia beveryhills dipbrow sidste år i september fik den aldrig, jeg skrev til dem og de sagde de ikke havde den .

17. april 2020

Hi Nadiya,
Thank you for your recent review,
I'm sorry to hear that you've not received your order.
Unfortunately I am unable to find a previously interaction regarding your order.
I've emailed you regarding this order, we would advise to contact us sooner regarding a missing order.
Please could you check your email inbox for our response.
Apologies for any inconvenience this may have caused you.
Kind Regards,
Tanith CS

Ordre ikke leveret på min adresse

Min ordre (1ENW-UVRV-LR7E-N) blev forholdsvis hurtigt afsendt, men desværre har de ikke sendt med PostNord som der ellers står på deres hjemmeside. I stedet har de brugt udbringningsfirmaet Bring. Bring har ikke engang forsøgt at aflevere min pakke på min adresse, men har i stedet for blot afleveret den ret langt fra min bopæl i en kiosk. Jeg bor dog ellers 500 meter fra det nærmeste Bring afhentningssted. Jeg er virkelig skuffet over at BeautyBay vælger at sende med et andet fragtfirma og derudover at pakken ikke engang når frem tæt på min bopæl, når nu den ikke er forsøgt leveret på min adresse først. Jeg har forsøgt at kontakte Bring direkte og spurgt ind til min pakke, men udfra andre kommentarer her på Trustpilot lader det ikke at der ikke er meget hjælp at hente fra Bring’s side af. Jeg vil overveje om jeg overhovedet vil bestille fra BeautyBay fremover hvis man ikke kan regne med en ordentlig levering.

13. april 2020

Hello, thank you for your feedback.

I am very sorry to hear you have not yet received your parcel.

I can see that you have not yet contacted Customer Services regarding this?

Please send us an email using the contact for on our website:

You can also drop us a message on Twitter

Apologies for any inconvenience caused once again.

Ventet en måned og stadig ikke modtaget min ordre

Jeg bestilte to produkter den 9/03-20 og jeg har stadig ikke modtaget min pakke (11/04-20). Jeg har skrevet til dem to gange, men de har ikke svaret...

11. april 2020

Hi Denise

Thank you for your feedback,

I am sorry that you haven't received your order.

I have looked into this for you and can see that you received the automated responses to both of tickets advising that as your order has requested delivery to one of the countries imposing transport restrictions, we would kindly ask that you allow considerable time for your parcel to arrive, as we are expecting lengthy delays.

As advised in the email, if you do have any further queries or your query is not in relation to the delivery of your order, please simply reply directly to this email with more information and we will be happy to help.

I'm afraid as you didn't respond, the ticket did automatically close however I have sent you an email now to advise further.

Sophie CS

utilfreds

Jeg har bestilt noget for snart 3 uger siden. Der står den er sendt, men Post Nord har endnu ikke modtaget den endnu. Jeg har kontaktet kundeservice og har INTET svar fået. Jeg er indforstået med at leveringen kan være længere pga. Covid19. Men pakken har ikke flyttet sig siden den 27 marts.

Gad vide om jeg nogensinde modtager noget eller det er svindel.

9. april 2020

Hi Sophia

Thank you for your feedback

Sorry to hear you have not yet received your parcel.

Without a order number we are unable to locate your interaction.

We are working extremely quickly to get back to everyone as soon as we can. If it has been more than 72 hours since you contacted us please can you drop us a DM via Twitter so we can look into this further for you.

Once again sorry for any inconvenience caused.

Lee CS.

Jeg har bestilt produkter for 3 uger…

Jeg har bestilt produkter for 3 uger siden og har stadig ikke modtaget min pakke.
Derudover har jeg forsøgt at kontakte kundeservice flere gange, ingen respons.

29. marts 2020

Hello, thank you for your feedback.

I am very sorry to hear of any issues encountered with your recent purchase with us.

I can see that you have contacted Customer Services regarding this and so I have asked them to get in touch and find out more.

Please expect contact from them shortly.

værste service!

Jeg synes det er virkelig dårlig stil at bare skyde skylden på corona virus hele tiden når jeg havde bestilt før lockdown. Det er også vildt irriterende at de ikke selv kan svare men bruger automatiske beskeder, for dem kan man jo ikke bruge til en skid!! Jeg har ventet i en måned og har stadig ikke fået mine penge tilbage. Nu ved jeg at det er første og sidste gang jeg bestiller fra beautybay!!

25. marts 2020

Hi Diana

Thanks for your feedback, I am sorry to read of your dissatisfaction.

As there is no order number or email address for yourself included on this review, I was unable to refer to any previous communication from you on our system unfortunately, or reach out to yourself via email.

When you can, we would ask that you get back in touch with us via our social media pages or the 'Contact Us' form on our website, as we'd be glad to assist!

We look forward to your contact.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice

Jeg har efterhånden handlet hos BB en del gange og de har alle forløbet uden problemer. Tidligere idag modtog jeg en pakke fra dem med en ødelagt highlighter palette og tog med det samme kontakt samt sendte billeder. De har allerede besvaret mailen og undskyldt samt har startet processen med at sende pengene tilbage. Bedre service kan man altså ikke bede om.

20. marts 2020

gode produkter - dårlig service

Jeg bestilte d. 4. februar noget makeup fra Beautybay, fik at vide, at min pakke ville blive leveret til mig med Postnord, og skulle i den sammenhæng give min adresse som leveringsadresse; dette var alt sammen helt fint. Da jeg så trackede min pakke, viste det sig, at den ikke blev leveret med Postnord, men i stedet via et firma der hedder Bring, og for rigtigt at spore den, skulle jeg igennem 4-5 links til andre sider, hvilket virkede meget suspekt.
På dagen, hvor pakken skulle leveres, blev jeg bevidst hjemme, for at kunne tage imod den, men fik sent på dagen besked om, at min pakke ikke var blevet leveret til min adresse i Lyngby, men i stedet til en kiosk halvvejs mellem Brede og Søllerød. Så ikke alene var den ikke blevet leveret til leveringsadressen, men til en pakkekiosk i udkanten af kommunen, til trods for at der ligger adskillige pakkekioske tættere på min adresse. Jeg ringede til leveringsfirmaet Bring, som var fløjtende ligeglade, og sagde at de havde fulgt Beautybays ordre.
Det tog mig 50 minutter - hver vej - at komme hen til kiosken for at hente min pakke, og kostede også en del i offentlig transport.
Dette er enormt dårlig service, og jeg kontaktede derfor Beautybays kundeservice, men de har ikke svaret på min besked.

tl;dr: De sendte min pakke et forkert sted hen, med en anden postservice end jeg havde betalt for, jeg måtte bruge 1 time og 40 minutter på transport for at hente min pakke, og Beautybays kundeservice svarer ikke.

25. februar 2020

Hello, thank you for your feedback.

Unfortunately as there is no order number linked to your review, I am unable to look in to this further.

Apologies for any inconvenience caused once again.

Har stadig ikke modtaget min bestilling…

Har stadig ikke modtaget min bestilling fra den 13.2. - d.d. 11 dage.

24. februar 2020

Hello, thank you for your feedback.

I am sorry to hear that you have not yet received the order.

Please raise this with our customer service team using the help form on the website.

You will need to provide your order number when contacting them so that they can look into this for you.

Apologies for any inconvenience caused.

Sneglepost

De sagde fragt ville tage 5-7 dage. Jeg har nu ventet 18 dage og der er inden fremskridt. Begynder at tro at den ikke kommer

17. februar 2020

Hello Megan,
Thank you for your recent review.
I'm sorry to hear that you haven't received your order.
Unfortunately I am unable to find an interaction from yourself regarding this.
Please could you email us with your order number, email address and postal code.
So we can look into this for you.
Apologies for the inconvenience this has caused you.
Kind Regards,
Tanith CS