Bestilte et produkt den 31.august har først modtaget min pakke idag den 14. Septemper. Pakken blev først sendt den 12 september. Så alså de er ret langsomme, men ellers var der ingen problemer
Jeg bestilte der fra for boget tid siden og jeg har ikke engang fået en shopping mail om at den er sendt??? Lidt mærkeligt men jeg krydser fingre og håber at de 205 kroner ikke er spildt fordi det er... Se mere
Hurtig levering og gode produkter. Jeg er i hvert fald fan! 👍🏻
Det tog ikke mere ind et uge for den og kom, jeg har set mange dårlige anmeldelser hvor de siger at deres pakke aldrig kom eller at den var helt smadret, så jeg var meget bange for at købe her fra. ME... Se mere
- Kosmetikforretning
- Leverandør af skønhedsprodukter
- Kosmetikindustri
- Hårproduktbutik
- Hudplejeklinik
- Wellnesscenter
BEAUTY BAY's mantra is to share our beauty obsessions with the world. We started out in 1999 as a fragrance retailer before expanding into skincare and cosmetics, introducing some of the big names in beauty to the UK, and establishing ourselves as a key player in the industry. In 2018 we launched our own beauty brand, By BEAUTY BAY, a growing selection of high-quality, affordable, and cruelty-free skincare and makeup products, which is now our top-selling brand on site. As well as showcasing must-have beauty essentials from known and loved brands, we source and create the hard-to-find products you can't find anywhere else - in order to bring our customers the best, first. From graphic liners to jade rollers, we're the go-to destination for the next generation of beauty obsessives who look to us to seek, discover, and showcase the ultimate selection of products. Beauty is about community. From the most inspiring makeup artists to influencers across the hair, skincare, and makeup worlds, we create spaces for people to connect and share their beauty obsessions. We have over 12,000 products on site and new launches every week, so whatever your vibe, you'll find the products and the inspiration on BEAUTY BAY.
PO Box 518, M5 0BN, Storbritannien
- customer.services@beautybay.com
- www.beautybay.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det tager typisk over 1 måned at svare
YOUR KINDA WIBE...... you have my mony, were is my packet?
Hej,
Det er meget dårlig kunde service, når I ikke kan holde hvad i lover, specielt når jeg har betalt for noget som i er fuldstændig ligeglade med at overholde, og på denne måde behandler jeres kunder så nedladende, forlanger forud betaling for vare som i ikke sender.
Heldigvis har jeg betalt med PayPal, der kan jeg hurtigt få mine penge tilbage.
I har ingen mail adress, ingen adresse eller telefon nummer. Det er kun her på piloten at i svare kunderne, sørgeligt og lidt af et fallit.
Men i tillader jer at være så frække og blive ved med at sende flere salgs mails i min indpakket, og ignorere fuldstændig de vare som i skal og må sørge for ender op hos mig. det skal stoppe NU, ikke flere nyheds mail til mig, tak!
Jeg har som alle andre anmeldelser her lige under mig ikke modtaget mine vare. De skulle have været her i fredags, i lover 3-5 dages levering, de er for længst overskredet.
YOUR ARE KINDA WIBE
Med disse ord formulere i jer selv.
Jeg kan højest vente til på fredag, også vil jeg tage kontakt til PayPal og få mine penge retur, den bedste service som jeg altid husker, at PayPal giver når jeg vælger den gebyrfri betalings metode.
Vh. Heidi Steen
(i har ikke fortjent den ene stjerne, dette er tyveri ved højlys dag)
P2P TrakPak
BEA5533GB00169754501
Svar på seneste indlæg herunder:
Well, why dont you inform custemers on your homepage, before I pay wiht my Credit Card, or in a mail to med in person?
Im sorry, but I ordered from other internet stores, Boozt at the same day, and it came after 3 days. Have come you are so late, covid-19 just looks like a bad excuse!
This is just not god enough, im sorry!
When can I expect my delivery?
Regeres, Heidi

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Jeg plejede at foretrække at handle skønheds- og makeupprodukter hos Beauty Bay
Jeg plejede at foretrække at handle skønheds- og makeupprodukter hos Beauty Bay - men desværre ikke mere. Leveringen er meget langsom, det er svært at få fat i kundeservice og tracking linket opdateres ikke, så man ved reelt ikke hvornår de har sendt ens pakke. Nogle brands er pludseligt også forsvundet fra hjemmesiden.

Levering
3M2M-19XK-VQC0-X
Jeg havde for ca. 2 uger siden bestilt nogle ting fra beautybay, hvor der stod at leveringen vil tage 3-5 dage. Når jeg går ind i "track haul", så er der kun status fra d.11-01-2021, hvilket er den dag jeg bestilte mine ting. Jeg valgte så at kontakte
kundeservice, men har stadig ikke fået svar. Produkterne var en fødselsdagsgave til d.20. Jeg vil nu ikke længere vente, og kunne tænke at få min penge refunderet. Jeg vil ikke anbefale dem, da jeg indtil videre ikke har haft en god oplevelse. Nu har jeg ikke fået mine ting pga. deres forsinket levering som de ikke vil informere til deres kunder. En virkelig dårlig oplevelse!

Refundering
865G-FBXM-V92L-T
Hej, jeg har den 30.12.20 bestilt en masse ting fra beautybay, da det er blevet anbefalet af en veninde. Jeg venter lidt over 10 dage, på min pakke.
Jeg vælger så at skrive til dem omkring hvor langt pakken er. De svarede så tilbage med at den var blevet væk. Og at jeg umiddelbart får refunderet mine forsendelses penge tilbage (det forstår jeg ikke, hvorfor de skal) Jeg syntes det er mega kikset at de ikke giver mig informationen om, jeg enten får refunderet mine penge tilbage eftersom pakken er blevet væk. Eller om de så sender en ny pakke med tingene i. Jeg venter desværre desperat på at få et svar.
Så hvis der er nogle af jer, der ved noget omkring hvordan og hvorledes. Må i meget gerne; besvarer denne anmeldelse.

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Bestilte fra deres hjemmeside d
Bestilte fra deres hjemmeside d. 24 december, juleaften og har stadig ikke modtaget min pakke.
På deres hjemmeside kan man kun komme i kontakt med en robot som ikke rigtig hjælper en videre.

Falsk hjemmeside
Efter at have læst deres anmeldelser her på trustpilot valgte jeg alligvel, at give dem en chance.
Da jeg købte min vare for noget tid siden, trak pengene med det samme, uden at høre om de har sendt min pakke eller ej. Efter jeg har skrevet til dem samtlige gange på forskellige steder, hører jeg stadig ikke noget. Hvor er min pakke og får jeg den overhovedet?
Så alt i alt, fusk firma!

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Jeg ville give Beautybay chancen på…
Jeg ville give Beautybay chancen på trods af nogle af anmeldelserne. Jeg ventede på 2 pakker som jeg skulle have inden jul. Jeg modtager besked d. 22 december at postnord har prøvet at aflevere min pakke men min adresse er ukendt. Jeg ringer straks postnord op der informerer mig at Beautybay har skrevet min adresse forkert og de derfor bliver nød til at sende mine pakker retur til afsender. Jeg kontakter samme dag Beautybay for at oplyse at de har lavet en fejl i min adresse (da jeg kan se min adresse er skrevet korrekt ind under mine informationer) men de har stadig ikke svaret mig!! Pengene har de trukket og jeg står uden de julegaver jeg skulle bruge på grund af deres fejl.
Vil indtil videre ikke anbefale dem.
En virkelig dårlig oplevelse som førstegangs kunde! :-(
Answer to beauty bay:
As i wrote in my review i have already contacted you via the contact formula, so you answer is no help at all!
It is rather unprofessional that you didn't even take your time to check that i contacted Beautybay, but just give me some generic copy-paste answer.
I spent 1117,35 DKK in totalt on two orders that i needed for Christmas that i didn't get because you wrote my address wrong!!
This experience is just getting more terrible. And of course you already pulled the money from my account and i am left with terrible and unhelping customer service.
Contact ID is : 918776 and 918781

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Mine varer er aldrig kommet
Ordre EC6O-3R5V-R4W5
Jeg bestilte varer den 7. december, og de er stadigvæk ikke kommet frem. Track and trace giver intet svar på, hvor min pakke er henne. Det er ikke muligt at opnå kontakt med nogen som helst i firmaet, så jeg frygter, at jeg aldrig modtager det jeg har bestilt.

Manglende vare.
Bestilte min vare d. 8 dec. Fik en mail om at pakken havde forladt afsenderlandet d. 16 dec. Og siden har jeg intet hørt... Tror ikke på at jeg nogensinde modtager min vare...

Bestilte min ordre den 13/12
Bestilte min ordre den 13/12, den 15/12 trækker de beløbet fra min konto, som så er det forkerte beløb, næsten det dobbelte af prisen på ordre. Har skrevet til kundeservice, men efter 4 dage, har de stadig ikke kunne hjælpe.Har ikke modtaget en e-mail med invoicen, hvilket ellers er kotume når man afsender en varer og trækker pengene. Og her den 19/12 aner jeg stadig ikke hvor min pakke er, blot at den har været i transit siden 16/12, hvad den så end dækker over. Mon man nogensinde ser hverken pakke eller penge igen.

Manglende levering
Jeg bestilte en vare 6/12. Den 8/12 skrev de, at den var afsendt og at jeg ville modtage tracking updates. 9 dage senere har jeg stadig intet modtaget. Så jeg aner ikke, om gaven når frem inden jul.
5/1 har jeg nu igen-igen skrevet til “kundeservice”, som igen ville skrive til kureren. Enten er det et fusker firma eller også bruger de verdens dårligste kurer. Og iflg anmeldelserne har de så gjort det i flere år.... Useriøst!
Endte med at få mine penge tilbage.

Ikke mere
Jeg har længe været glad for at bestille fra beautybay. Hvor jeg kun har haft brug for deres kundeservice en gang. Denne ene gang, har dog fået mig til at fravælge hjemmesiden helt og jeg køber mine vare steder med bedre kundeservice.
Jeg er ret sikker på at jeg købte en øjenskyggepallette, hvor der er sket en fejl i produktionen, da det er et godt og velanset mærke, men INGEN af de matte farve i pallette kan ses på min ellers meget lyse hud. hvilket jeg skrev til dem, at jeg havde sammenlignet pigmenteringen af palletten, med mange andre øjenskygger jeg har i samme nyancer og dybde og dem i palletten kunne (og kan) ikke ses overhovedet. Lige meget hvilken øjenskyggeprimer jeg bruger, så kunne jeg ligeså godt putte transluscent pudder på. for selv med den mørkeste farve, kan man kun lige ane en svag skygge, hvis man kigger efter.
Jeg havde researchet denne pallette før købet og set youtube videoer og swatches med den, både på hænder og øjne. Beautybays eneste respons til mig var at jeg skulle have undersøgt deres swatches bedre og tage forbehold for at lyset på deres billeder er anderledes. Så nu har jeg en øjenskygge pallette uden pigmentering og jeg kunne ikke engang få en anderkendende respons fra beautybay. De bad ikke om billeder eller noget om min problem - men gav basically mig skylden for ikke at have lavet ordentlig research.
Beautybay har senere skrevet at de ikke modtager brugte vare retur - men jeg vil påstå, at min vare er skadet(faulty), da det er tydeligt at der er noget galt med manglen af pigmentering og kvaliteten af disse øjenskygger (som er fra et mærke der laver højt pigmenterede øjenskygger).

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Udvalget og priserne er gode
Udvalget og priserne er gode. Men leveringen passer i min erfaring aldrig med den tid, de angiver. Der bliver sjældent opdateret på tracking-siderne. Jeg har betalt for ekspres-levering på 1-3 dage. Jeg bestilte for 5 dage siden og har stadig ikke modtaget pakken - eller informationer om hvornår den rent faktisk ankommer.

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Var nervøs ved at bestille fra Beauty Bay, men..
Selvom Beauty Bay ikke får de bedste anmeldelser må jeg sige at jeg ikke har oplevet nogen problemer! Leveringen er som forventet når man ved at produkterne kommer fra England (det tog blot en uge for at få min pakke) - men er nogle gange svær at tracke hvor den præcis er... men hvis man godt kan slappe af og vente på ens pakke er det klart pengene værd at bestille fra beauty bay

Fuldt ud tilfreds
Fornuftige priser og hurtig levering. Jeg har intet negativt at sige om Beauty Bay.
Ekstrem lang tid om at levere.
Ekstrem lang tid om at levere.. det er 3 gang jeg bestiller derfra og alle 3 gange har jeg måtte vente op til 5 uger på min pakke.

Ikke modtaget pakke.
Jeg modtog så aldrig min pakke, hvor befinder den sig og hvornår kan jeg forvente den eller mine penge retur?
Pakkens tracking nummer: BE003241544
Haul number: 1XFN-RXO9-J3KG-Z

Elsker deres service
Elsker deres service. Jeg har bestilt et utal af gangen og kun én gang er noget i min pakke gået i stykker. De rufunderede uden problemer og jeg kunne beholde den ødelagte highligter. De har har et fantastisk udvalg at produkter i alle prisklasser
Jeg har altid været glad for deres…
Jeg har altid været glad for deres service men det er godt nok lang tid man skal vente på sin ordre, bestilte d 24 april og den blev sendt d 28 april men stadig ingen pakke plus shippinglinket virker ikke 😐