Waardeloze organisatie. Tijdens mijn vakantie in Kroatië was ik uitgedroogd. Had een excursie geboekt maar kreeg niet eens mijn geld terug (€50). Lekker onprofessioneel! Ik zeg NIET boeken
Virksomheden har svaret
Slechte service. Eerste keer gebeld werden er een aantal zaken toegezegd. Later belde wij om te reserveren waren deze opties niet meer mogelijk en schenen ook niet bestaan te hebben. Beachmasters zeg... Se mere
Virksomheden har svaret
Word je na 2 uur je appartement uitgezet omdat er iets van het balkon afgleed waar wij niks aan konden doen en er zaten gaten in de deur waar wij ook moesten voorbetalen. En wij beachmasters bellen er... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat een rot organisatie! In december 2015 onze reis van 4 personen naar Albufeira in juli 2016 geboekt. Ruim op tijd dus! Na veel voorbereidingen in principe klaar om te gaan. Maar een week van te vor... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij Beachmasters boek je een zomerfeestvakantie naar de beste partybestemmingen in Bulgarije, Malta, Spanje, Griekenland, Frankrijk, Kroatië en Portugal. Wij bieden de leukste accommodaties aan, vlakbij het strand en op loopafstand van het uitgaansleven. Wil jij na je eindexamen de stress uit je lijf feesten kies dan een eindexamenreis. Beachmasters - Als niks moet kan alles!
Bahialaan 2, 3065 WC, Rotterdam, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snel en simpel! En ik krijg ook nog eens 100 Eurotjes. Daarom gaan we in 2016 weer met beachmasters.

Besvarelse fra Beachmasters
alles duidelijk. een goed overzicht. Door je reis opties op te geven zoekt Beachmasters een geschikte locatie.

Besvarelse fra Beachmasters
Het boeken ging fantastisch, het was duidelijk en het verliep vlot. Het nodigt al uit om voor volgend jaar ook te boeken.

Besvarelse fra Beachmasters
Makkelijk te boeken, goede uitleg! Werd ook goed en vriendelijk geholpen door het personeel aan de telefoon! We hebben er zin innnn !!!!!

Besvarelse fra Beachmasters
Een duidelijk overzicht van mijn boeking en wat het precies per persoon gaat kosten! Ik kreeg meteen een mail waarop ik mijn account kon activeren! Super! We hebben er zin innn :D:D

Besvarelse fra Beachmasters
Het was zo gepiept, voordat we het doorhadden stond er al dat onze vakantie definitief geboekt was! Geen gekke dingen die je moet invullen gewoon lekker simpel en duidelijk! Wij zijn zeer tevreden :) nu nog hopen dat de vakantie ook zo leuk wordt.

Besvarelse fra Beachmasters
Alles is duidelijk qua prijs, en afstanden van het hotel. Ook is het goed dat we gelijk mailtjes ontvingen.

Besvarelse fra Beachmasters
Het boeken verliep zonder problemen en ik was binnen een paar minuten klaar zonder tegenvallers.

Besvarelse fra Beachmasters
Goed en duidelijk, af en toe beetje onnodig klikken maar een top site

Besvarelse fra Beachmasters
Voor dat we gingen boeken hadden we gebeld voor informatie. We werden vriendelijk aan de telefoon ten woord gestaan.
De boeking verliep ook soepel en er stond duidelijk aangegeven hoe alles moest.
We verheugen ons op onze vakantie in Calella, Costa Brava.

Besvarelse fra Beachmasters
ik ben vorig jaar met beachmasters op vakantie geweest en heb een super vakantie gehad! We kwamen s'ochtends vroeg aan in Lloret en konden ons hotel nog niet in, beachmasters heeft een tent geregeld waar we konden ontbijten, en heeft ons later naar ons hotel gebracht, ook konden we tijdens onze vakantie bij elke begeleider terecht als we vragen of iets anders hadden! Ik heb er een topervaring bij! Bedankt Beachmasters!

Besvarelse fra Beachmasters
Via de site boeken aangeraden! We hebben via de telefoon onze boeking omgezet en die is dus nooit omgezet, erg slecht.

Besvarelse fra Beachmasters
Gisteravond een hotel bekeken en vandaag meteen geboekt. De boeking verliep super soepel. Site is snel en goed te gebruiken. Ook was er genoeg keuze en de accommodaties zagen er top uit. Vooral het bijboeken van een kamer is erg handig. Ook de 48 uur bedenktijd is een erg groot pluspunt. Kortom, super handig en goed geregeld.

Besvarelse fra Beachmasters
Na heel lang zoeken en discussiëren zijn we er eindelijk uitgekomen en gaan we naar salou !!! Door beachmasters kwam de sfeer er gelijk in door de leuke activiteiten die jullie bieden ! Nog 155 dagen te gaan! We gaan aftellen.

Besvarelse fra Beachmasters
Het boeken verliep soepel. Ook was het erg prettig te zien waar de accommodatie staan ten opzichte van het uitgaansgebied en het strand.
Het is wel jammer dat je geen 10 dagen kunt boeken.
Wij hebben zin in de vakantie en hopen dat daar alles ook zo soepel verloopt.

Besvarelse fra Beachmasters
Het is een duidelijke en overzichtelijke site. Het is alleen wel jammer dat wanneer je om hulp vraagt, je eigenlijk geen hulp krijgt.

Besvarelse fra Beachmasters
Het boeken ging gemakkelijk en foutloos. Alles werd duidelijk aangegeven en waar nodig werd je geholpen.
Alleen 1 min punt !! De bedden stonken naar pis !

Besvarelse fra Beachmasters
De boeking maken is heel gemakkelijk en je kan ook per persoon berekenen hoeveel je moet betalen! Super fijn! Al 2keer eerder met beachmasters op vakantie geweest en altijd fijn geregeld!

Besvarelse fra Beachmasters
Vorig jaar met beachmasters weg geweest en ik ga dit jaar weer! Ik was de fietsen vergeten bij te boeken maar dat is meteen geregeld. Top!