Beachmasters Anmeldelser

TrustScore 1 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloze organisatie. Tijdens mijn vakantie in Kroatië was ik uitgedroogd. Had een excursie geboekt maar kreeg niet eens mijn geld terug (€50). Lekker onprofessioneel! Ik zeg NIET boeken

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slechte service. Eerste keer gebeld werden er een aantal zaken toegezegd. Later belde wij om te reserveren waren deze opties niet meer mogelijk en schenen ook niet bestaan te hebben. Beachmasters zeg... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een rot organisatie! In december 2015 onze reis van 4 personen naar Albufeira in juli 2016 geboekt. Ruim op tijd dus! Na veel voorbereidingen in principe klaar om te gaan. Maar een week van te vor... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør
  2. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bij Beachmasters boek je een zomerfeestvakantie naar de beste partybestemmingen in Bulgarije, Malta, Spanje, Griekenland, Frankrijk, Kroatië en Portugal. Wij bieden de leukste accommodaties aan, vlakbij het strand en op loopafstand van het uitgaansleven. Wil jij na je eindexamen de stress uit je lijf feesten kies dan een eindexamenreis. Beachmasters - Als niks moet kan alles!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Slechte organisatie

7. august 2022

Beste Daniëlle,

hartelijk bedankt voor jouw review.

Wat vervelend om te lezen dat je ziek geworden was tijdens de reis.

Het is tot 24 uur voor het plaatsvinden van de excursie mogelijk om kosteloos te annuleren. Bij annulering door ziekte (binnen 24 uur) dien je een doktersverklaring aan te kunnen tonen. Neem in beide gevallen contact op met de reisleiding om de mogelijkheden te bespreken. Zij zullen contact opnemen met de desbetreffende excursiebedrijf en de excursie annuleren. Het bedrag wordt daarna automatisch terug gestort op jouw rekening.

Je dient hiervoor ter plekke contact op te nemen met de reisleiding. Mocht je hier nog iets over melden bij onze afdeling Customer Support wil ik je vragen dit te mailen naar Customersupport@beachmasters.nl.

Nikki
Team webcare Beachmasters

zeer slecht bereikbaar

Allereerst wil ik zeggen dat ik echt begrip heb voor deze bijna onmogelijke corona situatie waar jullie mee te maken hebben. Wel betreur ik het zeer dat je gewoon geen contact met jullie kan krijgen. Ben bereid om 2 uur in de wacht te staan maar helaas die mogelijkheid is er niet. Mijn vraag betreft een deelannulering van een groep van 12 personen. De meeste willen de vakantie gewoon door laten gaan. Het grootste gedeelte van de reissom moet nog worden betaald.
Hoop zsm tel of per mail met jullie in contact te komen.

Referentiecode vd verstuurde mail is 3336273.

Alvast bedankt!

11. juli 2020

Beste Manon,

Telefonisch zijn wij weliswaar niet bereikbaar, maar via de mail en social media wel. De beantwoordingstermijn op de mail is ongeveer één op. Op social media is dit 2 á 3 werkdagen.

Ik heb de mail erbij gepakt en zal je inhoudelijk reactie daarop geven.

Met vriendelijke Groet,

Wat een slechte organisatie

Wat een slechte organisatie. Al vanaf dag 50 voor vertrek geprobeerd te annuleren maar de annuleringsknop werkt niet. Nu zijn de reserveringskosten veel verder opgelopen. In beeld komt: OOPS er is iets misgegaan, bel ons. Maar geen contact te krijgen met beachmasters.

6. juli 2020

Beste Rachel,

Wat jammer dat je ons 1 ster hebt gegeven. Je kunt ons via Facebook een bericht sturen met jouw boekingsnummer. Wij helpen je uiteraard graag verder.

Met vriendelijke Groet,

Slecht

Wat een ongelofelijk slechter organisatie, reactie duren onwijs lang. Wij hebben de vakantie op tijd geannuleerd maar deze is bij hen niet doorgekomen. Twee weken later een reactie en de annuleringskosten zijn met 160 euro opgelopen. Sowieso zijn de annuleringskosten al achterlijk hoog terwijl zij niet eens kunnen aanbieden wat ze beloven. 1160 euro kwijt voor een annulering, wat bizar.

19. juni 2020

Beste Vera,

Wat jammer dat je ons 1 ster hebt gegeven. Je kan ons via Facebook een berichtje sturen met jouw boekingsnummer zodat we hier even naar kunnen kijken!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Super vakantie in Sunny beach!

Super geregeld allemaal en leuke reisleiders.
(Bij onvoorziene situaties meteen hulp en super gezellig opstap.)
Zeker aan te raden, vooral als eerste vakantie alleen met vrienden.

12. september 2017

Goedenavond Laurie,

Bedankt voor jouw positieve reactie! Erg fijn om te lezen dat alles zo goed was geregeld :)

Wij hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Beachmasters!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tot nu toe de beste vakantie van mijn leven!

Het hotel was super goed ondanks de recensies op internet! Beachmasters heeft een super vakantie geregeld. De reisleiding was leuk en we hebben ontzettend met ze gelachen. Kroegentocht, summer carnival en de beachday waren echt top! We willen volgend jaar weer met beachmasters op vakantie.

3. september 2017

Hi Juliette,

Bedankt voor jouw positieve bericht! Wat fijn dat de vakantie zo naar jullie zin was en de reisleiding erg betrokken was.

Graag zien we jullie dit jaar weer terug bij Beachmasters!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heb een top vakantie gehad en vond het …

Heb een top vakantie gehad en vond het super dat de mensen van beachmasters zo betrokken waren🎉

31. august 2017

Beste Tessa,

Bedankt voor jouw positieve review! Super leuk om te lezen dat jullie een top vakantie hebben gehad.
Fijn dat de reisleiding zo betrokken was, dit is ook zeker elk seizoen ons doel :)

Hopelijk zien we jullie dit jaar weer terug bij Beachmasters!

Lloret de Mar

🍻🍻🍻🎉👍💀🕺🥃🍹🍾

24. august 2017

Hi Antonie,

Bedankt voor jouw review. Aan de emoticons te zien, heb je het aardig naar je zin gehad, volgens mij! :)

Hopelijk mogen we je dit jaar weer verwelkomen bij Beachmasters!

Top!

Geweldige ervaring met beachmasters, oprecht genoten van mn vakantie!

18. august 2017

Hoi Julia,

Bedankt voor jouw mooie review! 5 sterren, daar worden wij erg blij van! :)
Namens het Beachmasters team vinden wij het erg leuk om te horen dat jullie oprecht hebben genoten van de vakantie.

Graag zien wij jullie in de toekomst snel weer terug bij Beachmasters!

Goed bedrijf, nalatige reisleiders

De accommodatie en vlucht waren goed geregeld, daar was niks op aan te merken. Toen we echter in Albufeira aankwamen was het plaatselijke beachmasters team nogal een tegenvaller. Ze waren erg opdringerig bij de verkoop van hun pakketten, waardoor de "welkomsborrel" (overigens zonder iets te drinken) erg ongemakkelijk werd. Dat vonden ik en mijn reisgenoten erg onprettig. Bovendien waren de feesten en activiteiten die wij hadden gekocht verkeerd aan ons verkocht, er zou namelijk op zowel de BBQ als de cruise onbeperkt eten en drinken zijn, maar dat was op geen van de twee activiteiten te bekennen. Ten slotte waren wij nog heel ontevreden over het feit dat onze vertrekinformatie (die op een bord bij de receptie hoorde te komen staan, een dag voor vertrek) door de nalatigheid van de plaatselijke reisleiders nergens in ons hotel te vinden was. Kortom: beachmasters zelf was prima, alles goed en duidelijk geregeld, maar de reisleiding in Albufeira liet te wensen over en dat was erg jammer.

11. august 2017

Hi Jorg,

Bedankt voor jouw review! Wat vervelend om te lezen dat de reisleiding niet de taken heeft uitgevoerd, zoals dit wel zou moeten.

Ik zou je willen adviseren om jouw verhaal even naar ons toe te mailen, dit kan naar e-mailadres Customersupport@beachmasters.nl
Deze afdeling neemt vervolgens jouw mail in behandeling en kijkt of wij iets qua compensatie kunnen aanbieden betreft de slechte ervaring met onze reisleiding.

Wel fijn om te horen dat alles goed en duidelijk was geregeld verder.

Groetjes Laura

Top vakantie

In een woord geweldig! Kan niet wachten om volgend jaar weer met mijn vrienden op vakantie te gaan!

8. august 2017

Hoi Boaz,

Bedankt voor jouw review! Super om te horen dat jullie de vakantie als geweldig hebben ervaren.
Dat is een enorm compliment voor ons team.

Wij staan weer klaar om jullie ook dit jaar weer te verwelkomen! Tot dan!

Mallorca 2017

Geweldige vakantie gehad in Mallorca met 7 meiden.
Alles geregeld. netjes opgewacht op het vliegveld,en goed opgevangen bij het hotel, reisleiding kwam weer langs op dag van vertrek om te helpen met transfer terug en met de weg vinden op het vliegveld in Palma. Het enige wat jammer was is dat beachmasters je pakketten aansmeert. Losse verkoop is niet mogelijk. Als je aangeeft dan geen pakket te kopen is het ineens wel mogelijk om losse acitiviteiten te kopen.
Nadat een telefoon gestolen was, werden we wel goed begeleid met aangifte doen.
De reisleiding was ook iedere avond hartstikke vrolijk en begripvol.

3. august 2017

Hoi Vera,

Bedankt voor jouw mooie review! Fijn dat de reisleiding jullie zo goed heeft geholpen, ook nadat je telefoon was gestolen.
Wel vervelend dat de reisleiding pakketten aansmeert. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en ga ik ook zeker doorgeven aan ons team, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

Ondanks dit, hoop ik jullie snel weer te mogen verwelkomen in het mooie Mallorca! (of misschien een andere plaats dit keer).

Kamer was netjes

Kamer was netjes en niet anders dan op de foto. Onze reisleidster was erg aardig en bereid om ons te helpen met vragen.

1. august 2017

Hi Noortje,

Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat de kamer netjes was en de reisleidster jullie heeft geholpen waar nodig!

Namens het Beachmasters team hopen wij je dit jaar weer te mogen verwelkomen :)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Verkeerde inlichting maar super vakantie

Helaas waren wij verkeerd ingelicht toen wij Beachmasters belde tijdens het boeken van de vakantie. We kregen te horen dat er in het voor seizoen wel feesten en kroegentochten georganiseerd zouden worden. Echter was dit dus helemaal niet aanwezig wat wel voor een flinke teleurstelling zorgde omdat wij hier niet op voorbereid waren. We hadden gezegd dat we daar wouden boeken waar het het drukst zou zijn rond de 24ste van juni. Cherso zou niet zoals in het hoogseizoen zijn, maar zeker wel druk met verschillende activiteiten die georganiseerd zouden worden. Bij aankomst was dat alleen zwemmen bij een groot park maar dan wel met z'n tweeen. Op locatie had Beachmasters het wel goed opgevangen en hadden verschikkelde suggesties voor ons voor activiteiten wat we dan natuurlijk wel zelf moesten regelen. Veder was er vrij veel mis met ons appartement maar Beachmasters heeft het zeer uitstekend opgelost. We hoefden daar voor praktisch niks zelf te regelen. Als we de werknemers van Beachmasters tegen kwamen tijdens stappen of een feest dan waren ze heel proffesioneel. Hadden altijd de vraag of alles nog naar ons zin was. En of dingen nog geregeld konden worden. Ook was er altijd een gezellige sfeer en liepen ze je niet gelijk voorbij als je niks nodig had. Beachmasters jullie waren dus TOP in het voorseizoen op chersonissos zelf!

27. juli 2017

Beste Cynthia,

Bedankt voor jouw review!

Wat jammer om te lezen dat jullie verkeerd zijn ingelicht tijdens het boeken. Ik snap dat als er wordt aangegeven dat er voldoende feesten en kroegentochten worden georganiseerd, en dit uiteindelijk tóch niet het geval is, dit zeker teleurstellend geweest moet zijn. Je gaat natuurlijk vooral om te feesten en te genieten! Excuses hiervoor, dit is niet de bedoeling natuurlijk.

Gelukkig hebben jullie er toch nog een leuke vakantie van kunnen maken en fijn om te horen dat de reisleiding voor jullie klaar stond bij problemen ter plaatse.

Ondanks alles, hopen wij jullie toch weer te mogen verwelkomen bij Beachmasters! En dit keer wel met de feesten en de kroegentochten ...

Super vakantie

Leuke activiteiten en enthousiaste reisleiding.

25. juli 2017

Hi Angelique,

Bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat de activiteiten en de reisleiding goed zijn bevallen!
Wij nemen dit zeker mee in ons team.

Zeggen maar niet doen!

Word je na 2 uur je appartement uitgezet omdat er iets van het balkon afgleed waar wij niks aan konden doen en er zaten gaten in de deur waar wij ook moesten voorbetalen. En wij beachmasters bellen erover en zij zouden het allemaal regelen maar we hebben nooit meer wat van ze gehoord. Dus geniet van onze 2100 euro doe er wat leuks mee. Wij zijn bloedchagereinig.

24. juli 2017

Hi Boris,

Bedankt voor jouw review. Wat ontzettend vervelend dat jullie na 2 uur al het appartement zijn uitgezet en de gaten in de deuren moesten betalen. Dat is natuurlijk niet hoe je een vakantie wilt beginnen!

Mocht je willen dat wij dit nog verder voor je uitzoeken, dan adviseer ik je een mail sturen met jouw klachten naar Customersupport@beachmasters.nl. Gewoonlijk nemen wij de klachten erg serieus, dus ik vind het wel erg om te horen dat dit nooit is opgepakt voor jullie. Wellicht heeft dit te maken met een systeemfout of iets dergelijks.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik heb een vraag

Ik en mij vriend willen graag mee op de vakantiebusreis naar Spanje maar we spreken geen woord Spaans of Engels we spreken alleen Nederlands zijn er ook hotels met Nederlands personeel of kunne jullie alles voor ons vertalen groetjes

8. marts 2017

Beste Angelique,

Op al onze bestemmingen is Nederlandse reisleiding aanwezig. Zij kunnen je helpen met al je vragen.
Veel plezier met het uitzoeken van je vakantie!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

We hebben een vraag

Als je 15 bent en je vriend 16 mogen we dan op vakantie met de bus of eventueel vliegtuig? Naar Spanje of Portugal. GR SENNA15 EN SVEN16

16. februar 2017

Hoi hoi,

Ben je tussen de 15 en 28 jaar dan kun je bij Beachmasters jouw vakantie boeken.

Ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je dus ook jouw vakantie bij Beachmasters boeken.

Belangrijk is dan wel dat je toestemming hebt van jouw ouders om op vakantie te gaan.

Bevestiging

Je zou binnen 24 uur een bevestiging krijgen van je boeking. We hebben donderdag geboekt en nogsteeds geen bevestiging, is er dan iets misgegaan want we hebben wel betaald?

14. januar 2017

Beste Alyssa,

Wat super vervelend!

Ik zou graag met je willen meekijken, maar dan heb ik iets meer gegevens van je nodig. Heb je toevallig wel een boekingsnummer ontvangen of gekregen toen je de boeking afrondde?

Groeten,
Beachmasters
Team Webcare

Fiesta in Blanes!

Afgelopen jaar met Beachmasters naar Blanes geweest op de camping. Was echt super leuk!! De feestjes waren echt super leuk en de reisleiding was altijd aardig. Daarnaast toen mijn portomonnee was gestolen heeft Fleur me super goed geholpen is mee naar het politiebureau geweest. Wij zijn er volgend jaar zeker weer bij!!

5. december 2016