Beachmasters Anmeldelser

TrustScore 1 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloze organisatie. Tijdens mijn vakantie in Kroatië was ik uitgedroogd. Had een excursie geboekt maar kreeg niet eens mijn geld terug (€50). Lekker onprofessioneel! Ik zeg NIET boeken

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slechte service. Eerste keer gebeld werden er een aantal zaken toegezegd. Later belde wij om te reserveren waren deze opties niet meer mogelijk en schenen ook niet bestaan te hebben. Beachmasters zeg... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Word je na 2 uur je appartement uitgezet omdat er iets van het balkon afgleed waar wij niks aan konden doen en er zaten gaten in de deur waar wij ook moesten voorbetalen. En wij beachmasters bellen er... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een rot organisatie! In december 2015 onze reis van 4 personen naar Albufeira in juli 2016 geboekt. Ruim op tijd dus! Na veel voorbereidingen in principe klaar om te gaan. Maar een week van te vor... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør
  2. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bij Beachmasters boek je een zomerfeestvakantie naar de beste partybestemmingen in Bulgarije, Malta, Spanje, Griekenland, Frankrijk, Kroatië en Portugal. Wij bieden de leukste accommodaties aan, vlakbij het strand en op loopafstand van het uitgaansleven. Wil jij na je eindexamen de stress uit je lijf feesten kies dan een eindexamenreis. Beachmasters - Als niks moet kan alles!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijk, makkelijk, leuk en nog goed te betalen ook!

Het boeken via Beachmasters ging erg goed. Er zijn geen addertjes onder het gras en alles wordt vanaf het begin al duidelijk gemaakt. Voor vragen kun je terecht bij het enorme aardige personeel van de klantenservice, zij helpen je graag. Ook zijn de activiteiten die worden omschreven om naar uit te kijken, dus hopelijk is de organisatie net zo goed als dat ze het aanbieden!

Besvarelse fra Beachmasters

Wat fijn om te horen Carmen!

Alvast een hele fijne vakantie gewenst!

Groetjes, Diny van Beachmasters

boeking

Boeking verliep snel en gemakkelijk.

Besvarelse fra Beachmasters

Wat fijn om te horen! Alvast een fijne vakantie gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vertrouwde verhalen, snelle service dus dit word een TOP vakantie

We wisten eerst niet zeker of mijn vriendin en ik deze vakantie wel wilde boeken. Toen zagen we een leuk appartement met goede recensies en hebben we zonder te twijfelen geboekt. Dat hadden we natuurlijk niet gedaan als we niet van heel veel vrienden hadden gehoord hoe goed beachmasters is. De service is goed en wij zijn zeker van plan om vaker bij u te gaan boeken. Wij zien een top vakantie tegemoet en hebben er heel erg veel zin in !!!

Besvarelse fra Beachmasters

Wat fijn om te horen Mariette & Ashley!
Alvast een hele fijne vakantie gewenst!

Snelle goeie Boeking

Zondag een vakantie voor 3 personen geboekt in blanes,
De site oogt goed en de informatie is erg up to date.
nadat de boeking was geplaatst werd ik binnen een half uur gebeld door beachmasters.
ze bedankte mij voor de boeking en besproken gelijk de punten die ik in de beschrijving had gezet.

Goeie service, Nu kan het aftellen beginnen

Besvarelse fra Beachmasters

Fijn dat je zo positief bent over de website en de service.

Inderdaad, nu kan het aftellen beginnen!

Alvast een hele fijne vakantie gewenst.

Groetjes, Kenneth van Beachmasters

Duidelijk

Het verliep allemaal heel snel en de site is erg overzichtelijk

29. marts 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Bedankt Dymphe voor jouw 5-sterren beoordeling en je oplettendheid.
Als ik nog iets voor je kan betekenen, hoor ik het graag!

Groetjes, Milou van Beachmasters

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Simpel, snel maar toch super duidelijk!

Na wat research kwamen wij uit bij beachmasters om hier onze vakantie te boeken. Ondanks dat dit onze eerste keer was, ging alles super snel en simpel. Alles is erg duidelijk en goed uitgelegd en er komen geen extra kosten bij waar we niet op voorbereid waren. Alles is dus netjes aangegeven. Ook het betaalsysteem zijn wij super tevreden mee!

28. marts 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Bedankt Helia voor deze uitgebreide beoordeling.
Veel plezier in Salou!

Groetjes, Milou van Beachmasters

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed behandeld alleen lang wachten tot factuur

Goede behandeld alleen was het nog niet echt duidelijk hoe lang het zou duren voordat de factuur gereed was,

28. marts 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Bedankt voor je positieve beoordeling Jip! Wat vervelend dat er geen duidelijkheid is gegeven over jullie factuur. Je gegevens zijn verwerkt en de factuur kun je terugvinden op je persoonlijke pagina. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd een mailtje sturen naar klantenservice@beachmasters.nl

Alvast een fantastische vakantie gewenst!
Groetjes, Ninette van Beachmasters

Duidelijk en overzichtelijk.

Goed, goede website en alles staat duidelijk aangegeven.
Graag nog even contact opnemen met ons ( RobbertJ & Pindakidd ) over eventuele show in Albu.

26. marts 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Fijn dat jullie tevreden zijn over de website!

Graag even een mailtje naar klantenservice@beachmasters.nl met wat jullie doen en graag zouden doen in Albu!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Helaas - Siofok

Vorig jaar een vakantie naar Siofok geboekt.
Op de heenreis ging het al mis omdat de buschauffeur een telfout had gemaakt waardoor 1 van onze vrienden totaal ergens anders in de bus moest zitten.

In siofok aangekomen moesten we van alles regelen zoals geld wisselen en de sleutel van het vakantiehuisje in ontvangst nemen (te voet) het was allemaal niet duidelijk,het was warm, en dat na een lange busreis.

Het appartement was erg ver vanaf het centrum, een supermarkt en het Balatonmeer. Zeker 25 minuten lopen. De omschrijving bij de boeking klopte dus niet!!

Tot slot moesten we activiteit pakketten kopen en kon je geen activiteiten los van elkaar boeken. Jammer.

Toch hebben we er met elkaar wat van kunnen maken. De Beachmasters barbecue is trouwens een aanrader. Lekker en veel eten!

26. marts 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Vervelend dat er vorig jaar het één en ander fout ging!

Een telfout kan natuurlijk gebeuren maar wel jammer dat iemand apart moest gaan zitten. Na een warme busreis snap ik dat je niet veel zin hebt in veel gewandel.

De pakketten zijn zo gemaakt omdat je dan meer activiteiten voor je geld hebt, maar je feedback om deze los aan te bieden wordt zeker meegenomen met het oog po volgend seizoen.

Fijn om te horen dat de barbecue jullie goed bevallen is!

Fantastische en duidelijke service

Het was duidelijk aangegeven welke kosten er waren en wat er allemaal bij zou zitten, dit was een groot voordeel.

25. marts 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Bedankt Joost voor je compliment en jouw boeking naar Porec.
Dat wordt vast een te gekke vakantie!

John van Beachmasters

goeie zaak Ferda

Zeer fijne site. maar toen ontdekten we een worm vervolgens stranden we bij den glade Viking en vonden we daar een naakte schildpadvis, die ons vervolgens door de woeste ruwe wateren van atlantica manouvreerden. eenmaal aan de kust aangekomen kwamen we onze nieuwe vrint tegen genaamd Jacobus de 3e, wij vroegen ons af wat voor wezen het was maar het was natuurlijk een zeekakeloebus in zijn natuurlijke habitat. zeekakeloebus de 3e sprak vol zelfvertrouwen tegen ons: waarom olifanten niet in atlantica kunnen komen. Maar toen kwam Gerrit de walvis stoker die ervaring had met dit soort zaken. Hij vertelde ons dat: olifanten vroeger aanwezig waren op ruggen van tyrosauris rex. Hier vonden wij wat van. En sloegen Gerrit van het eiland met de stok van Jozef die net aangezet kwam met zijn hoofd, en toen kwam Harry Potter langs op zijn vuurflits maar dat even terzijde. Jozef had zich misdragen dit tolereerden wij niet dus belden we Ferda heb je 100,- voor ons want we moeten terug naar de glade viking waar de ellende begon.

24. marts 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Bedankt voor het delen van je fantasierijke verhaal Yannick! De clue is ver te zoeken maar dat even ter zijde ;-)
Iets in de trend van de Beachmasters kroegentocht in Sunny Beach starten bij Den Glade Viking en dan los in de andere kroegen en clubs, tot je de weg kwijt raakt?

Kan ik verder nog wat voor jou en Nick doen? Kijken jullie al uit naar een fantastische zomer 2015?! Wij in ieder geval wel! Samen met onze allerbeste vrinden worm, Jacobus de 3e, Gerrit de walvis stoker en Jozef.

Ferda van Beachmasters

Goede site

Goede en duidelijke site, en goed behandeld!

24. marts 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Bedankt voor je positieve beoordeling Inge!

Alvast een hele fijne vakantie gewenst.

Tweede keer Beachmasters

Vorig jaar heb ik samen met mijn vriendin een top vakantie gehad in Blanes maar wij hadden jammer genoeg wel wat tegenvallers met Beachmasters. Er waren verschillende dingen waar we niet tevreden over waren, maar toch hebben wij weer gekozen voor Beachmasters en daarbij het mega vette Lloret de Mar en natuurlijk het mooie Beach-Stars! We hebben heel erg zin in de vakantie!

23. marts 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Bedankt voor je positieve beoordeling Lotte! Super leuk dat je weer voor Beachmasters gekozen hebt!

Laat de zomer maar komen, we gaan er een top vakantie van maken in Lloret de Mar! Alvast een fijne vakantie gewenst!

Meike van Beachmasters

Vlekkeloos verlopen

Na lang twijfelen wilden we dan toch op vakantie, met behulp van de site van Beachmasters konden wij in een mum van tijd onze voorkeuren doorgeven en kwamen de beste opties naar voren.
Door middel van een chat sessie met één van de medewerkers zijn we goed geïnformeerd.
Hele fijne site, en goede begeleiding!

22. marts 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Bedankt voor jullie mooie beoordeling! Super dat alles zo fijn is verlopen en dat jullie goed geholpen zijn.

Laat de zomer maar komen! Alvast een hele fijne vakantie gewenst!!

Evelien van Beachmasters

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was snel, makkelijk en duidelijk

De zoekfilters zijn heel handig. Misschien kan het handig zijn om ruimbagage gelijk toe te voegen tijdens de boeking, maar dat ligt misschien aan de regels van de airline. Dit is al de derde keer dat we met onze groep vriendinnen via Beachmasters op vakantie gaan en zijn altijd zeer tevreden!!

21. marts 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Bedankt voor je positieve beoordeling Maria! Goeie tip, dat gaan we zeker doorgeven en hopen dat het wellicht in de toekomst kan. Leuk jullie deze zomer ook weer terug te zien! Alvast een fantastische vakantie gewenst!

Toppie

Duidelijke lay-out. Mooi gestyled in kleuren van het logo. Misschien is het een leuk idee om meer filmpjes van de gasten er op te zetten zodat we een goede indruk krijgen van de vakantie. Deze kunnen dan bijvoorbeeld zelf worden ingestuurd. Misschien ook nog wat extra bestemmingen toevoegen die minder bekend zijn.

Wat een leuke en ideeën Carina & Esmee, bedankt! :-D
Voel jullie vrij om leuke filmpjes te uploaden op onze Facebookpagina van jullie vakantie! Dan worden het misschien wel 5-sterren? ;-)

overzichtelijk!

Ik vind dat beachmasters, alles netjes laat zien hoe alles in zijn werking gaat met de vakantie!

Besvarelse fra Beachmasters

Bedankt voor deze mooie beoordeling Ricardo!

gemakkelijk en overzichtelijk

Beachmasters.nl is een topwebsite waar alles gemakkelijk te overzien is en het vinden van jou topvakantie je gemakkelijk word gemaakt. Bij het boeken staan alle stappen duidelijk aangegeven en als je nog vragen hebt word je snel per mail of per telefoon te woord gestaan. Bovendien is Beachmasters de goedkoopste aanbieder van jongerenvakanties!

Besvarelse fra Beachmasters

Een ontzettend mooi compliment én 5-sterren, super! Bedankt :-)
Heel veel voorpret gewenst Robin! Voor je het weet is het zo ver ;-)

in èèn zin,, Super!

De keuze is denk ik makkelijk gemaakt, ik geef nu al 4 sterren en ik ben nog niet eens op vakantie! Ik weet zeker dat ik de 5e ster na de vakantie er achter kan plakken!

Besvarelse fra Beachmasters

Goed om te lezen Richard! Daar sluit ik mij volledig bij aan ;-)
Mocht je vragen hebben, laat het gerust weten!

Fijne dag gewenst :-)