Beachmasters Anmeldelser

TrustScore 1 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloze organisatie. Tijdens mijn vakantie in Kroatië was ik uitgedroogd. Had een excursie geboekt maar kreeg niet eens mijn geld terug (€50). Lekker onprofessioneel! Ik zeg NIET boeken

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slechte service. Eerste keer gebeld werden er een aantal zaken toegezegd. Later belde wij om te reserveren waren deze opties niet meer mogelijk en schenen ook niet bestaan te hebben. Beachmasters zeg... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Word je na 2 uur je appartement uitgezet omdat er iets van het balkon afgleed waar wij niks aan konden doen en er zaten gaten in de deur waar wij ook moesten voorbetalen. En wij beachmasters bellen er... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een rot organisatie! In december 2015 onze reis van 4 personen naar Albufeira in juli 2016 geboekt. Ruim op tijd dus! Na veel voorbereidingen in principe klaar om te gaan. Maar een week van te vor... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør
  2. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bij Beachmasters boek je een zomerfeestvakantie naar de beste partybestemmingen in Bulgarije, Malta, Spanje, Griekenland, Frankrijk, Kroatië en Portugal. Wij bieden de leukste accommodaties aan, vlakbij het strand en op loopafstand van het uitgaansleven. Wil jij na je eindexamen de stress uit je lijf feesten kies dan een eindexamenreis. Beachmasters - Als niks moet kan alles!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Beste vakantie ooit

Deze zomervakantie naar Lloret de mar geweest met 10 vriendinnen.
Toen we aankwamen meteen met de reisleiders onze koffers ergens neer kunnen leggen omdat we pas om 4 uur in ons appartement konden. Deze ruimte was zeer ideaal. De reisleiding was allemaal ontzettend gezellig en wisten allemaal goed hoe feesten moet en dat was voor ons zeer belangrijk. We hadden problemen met ons appartement ( bed kapot en te weinig glazen vieze dekens ) we hebben beachmasters gebeld en die wouden ons meteen helpen. Uiteindelijk is het dus allemaal goed gekomen. Verder waren alle activiteiten echt super leuk, de enige activiteit die wij tegen vonden vallen was wet & wild omdat er om half 3 nog geen neon of schuim geweest was. De kroegen waar we eerst heen gingen om goedkoop in te drinken waren ook echt goed uitgezocht. Al met al heb ik zeer genoten van onze vakantie en beachmasters hebben ons goed geholpen! dankjewel aan alle reisleiders die er tijdens ons verblijf waren.

29. august 2015

Geen 2de keer!

Samen met een vriendin naar albufeira gegaan met beachmasters, dag 2 stond er inbreker naast ons bed.. Naast ons trauma ook geld, mobiels en andere spullen weg. Beachmasters gebeld omdat we aangifte wouden doen alleen we kunnen allebei zeer slecht Engels. Gevraagd of beachmasters met ons mee wou, het antwoord was nee omdat we beide 18+ zijn!!! Later met uitgaan raakte me vriendin en ik elkaar kwijt en omdat mijn mobiel was gestolen kon ik haar niet bereiken.. Ik met beachmasters in gesprek, ik kon haar niet met hun mobiel bellen!
In het begin krijg je info over een bucketlist enzovoort kost 105 euro p.p en dan krijg je een bandje, ik zou niemand dit aanraden! Je gaat naar leuke kroegen enzo heen maar daar had je niet zoveel geld voor hoeven betalen. Het enige wat je nml krijgt is in iedere tent 1 shotje!
Voor mij geen 2de x beachmasters!

23. august 2015

Slecht

Wij werden aangesmeerd om zo´n bandje te halen voor het activiteitenprogramma. Wij zijn naar de kroegentocht geweest en naar het carnival, dat voor 160 euro! Wij hadden namelijk de beachday gemist, wij hadden de verkeerde dag in gedachten. Hadden wij opgebeld of we nog konden komen s´middags om 1 uur kon niet! Slecht weer, verder hebben wij het festival van hun gemist doordat wij dachten dat het inclusief was en geen portomonnee mee hadden(er waren ook zwembaden op dat festival), bleek het exclusief dus haalden we de bus niet meer. Verder was het appartement erg vies bij aankomst en waren de bedden erg slecht en helemaal de slaapbank waar ik lag met een kameraad! Als het appartement nu schoon was hoorde je mij daar niet over klagen. In de slaapbank zaten zelfs nog allemaal vlekken, vraag me niet, wat voorn vlekken!

23. august 2015
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De reis met Beachmasters was met zeer wisselend succes

De eerste fout begon eigenlijk al bij het boeken. We hadden twee appartementen geboekt, maar toen we online keken bleken het er ineens drie. Omdat het prijsverschil minimaal was hebben we in samenspraak met BM besloten om deze derde kamer er bij te houden. Bij aankomst in Lloret de Mar kregen we maar twee sleutels. Nadat we aangegeven hadden dat we toch echt drie kamers hadden geboekt werden we door verwezen naar Beachmasters. Nadat we dit gemeld hadden bij de reisleiding zeiden ze dat ze er achteraan gingen. Helaas werden we die middag op gebeld dat er geen extra kamer Mogelijk was. Gelukkig is dit achteraf opgelost door middel van een compensatie. Verder werd ons bij aankomst een bandje ''aangesmeerd'' waarvan we onszelf nog steeds de meerwaarde afvragen. Een aantal kroegentochten waren wel leuk, maar naar onze mening niet de ruim 130 euro die we ervoor betaald hebben. Er werd gezegd dat je door dit bandje overal bij veel zaken korting kreeg. Maar bijvoorbeeld bij 's Zomers waar we ook een kortingsbon van hadden werd deze om een onbekende reden niet aangenomen.

De barcelona reis was erg ongelukkig gepland met Milennium waardoor we achteraf zelf de bus eerder terug moesten nemen. Eigen schuld, maar toch een beetje onhandig geregeld misschien een puntje om rekening mee te houden in de toekomst. Verder werden we wel goed opgevangen in een noodsituatie en dacht BM goed mee aan een oplossing.
Verder was de bus op de terugreis erg vies en waren de buschauffeur en buschauffeuse erg chagrijnig en geïrriteerd, wat de busreis ook niet leuker maakte.

Over het algemeen was het wel geweldig in Lloret de Mar maar er zijn toch een aantal verbeterpunten voor de organisatie.

16. august 2015

1 woord geweldig !!

Dit jaar ben ik met 5 vriendinnen naar Blanes geweest en we hebben de allerleukste week ooit gehad! Reisleiders hadden alles goed geregeld, er waren leuke feesten en activiteiten, ik zou zo weer gaan!
Dankjewel Beachmasters !!

3. august 2015

Cran Canaria

Het boeken via Beachmaster ging erg goed. Alles was duiderlijk en ik kreeg voldoende informatie of alles wat ik wou en moest weten. Ik denk dat ik voortaan vaker bij beachmasters mijn vakantie ga boeken. Top!

3. august 2015
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

erg goed en heel behulpzaam

het verliep erg goed overal stond goede uitleg hoe je het moest aanpakken en met wat je te maken had als je iets niet snapte kon ik gelijk bij de medewerkers terecht via de site.

9. juli 2015
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Geen reactie

Ik heb de prijsvraag voor #EXSAMEN gewonnen en ik heb één mailtje gehad waar ik vervolgens geen reactie meer op kreeg.
Ik wilde graag een examenfeest geven, maar wilde wachten op de uitslag van deze prijsvraag.. Nu heb ik helemaal niks.
Ik heb tot 18 juli om mijn feest te geven, daarna ga ik op vakantie. Ik hoop dat ik hierdoor wel reactie krijg!

30. juni 2015
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Je wilt echt nooit meer naar huis

'Wij waren in Rimini, niet bepaald meer een hotspot locatie zoals de jaren hiervoor, echter hebben wij onze zinnen gezet op Italië en vol enthousiasme de bus in gestapt .. oke de reis duurde dan wel 22 uur ( inclusief stops ) maar de sfeer in de bus is meteen aanwezig waardoor je amper besefte hoelang je eigenlijk al in de bus zat, eenmaal aangekomen / ingecheckt en omgekleed werden we verwelkomd bij een bar met een heerlijk drankje '' dit word overigens meteen de lokale ontmoetingsplek voor jou vakantie indien je excursies boekt. Tijdens deze ontmoeting krijg je hier ook per direct informatie over prijzen ect. mhh ja het lag na ons wetende aan de prijzige kant en we kozen er dus zelf voor om de entree van de clubs enz zelf te betalen 'prima te doen! mja die super leuke excursies als cruises, San Marino, Venetië enz daar moet je wel aan deelnemen om je vakantie echt af te maken dus .. check. De reisleiding was aanwezig waar en wanneer je ze maar nodig had 24/7 en altijd vrolijk.. Aan deze Italiaanse vakantie een liefde over gehouden althans.. girls die Italianen stelen je hartje wel pffoee! al met al zijn de weken dat we er waren voorbij gevlogen, met pijn in het hart terug de bus in naar het koude Nederland.. één ding is zeker : Je wilt echt nooit meer naar huis.

19. maj 2015

Top!

Een toporganisatie voor jongeren, prima accommodaties voor jongeren. Een goede service met aardig personeel. Ofwel een topvakantie gegarandeerd!

16. april 2015

Zeer tevreden

Zeer goed geholpen, je kan zelf makkelijk een hotel of appartement opzoeken. Er staat duidelijk bij wat de faciliteiten zijn, en waar het complex ligt op een kaart. Ook kan je daarmee zien hoe ver je van het strand en de café's bent.
Een bijkomend voordeel is dat je via internet kan boeken en niet direct hoeft te betalen, je hebt 2 dagen de tijd om een voorschot te betalen wat makkelijk via iDEAL te betalen is.

9. april 2015

In één keer raak!

We hebben avonden lang gezocht naar vakanties, maar bij BeachMaster waren we er binnen tien minuten over uit: we hebben gekozen voor een 8daagse vakantie naar Kos. Super goede reviews en de prijs viel erg mee:) Wij zijn hartstikke blij en deze vakantie gaat 2015 nóg mooier maken dan dat het al is!

8. april 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Wat leuk Gertrude dat jullie via Beachmasters zo snel jullie vakantie hebben gevonden en geboekt. Appartementen Yiannis is echt een topaccommodatie op Kos. Jullie gaan een fantastische vakantie beleven op Kos. Groetjes John van Beachmasters

goed

het is super overzichtelijk op te boeken en lekker makkelijk

8. april 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Dank je wel Isabelle voor je mooie compliment. Dependance Jadran is een hartstikke leuke accommodatie. Dat wordt een te gekke Beachmastersvakantie in Istrië deze zomer. Groetjes John van Beachmasters

Super handige site

Makkelijk een vakantie te boeken met veel informatie.
Goed overzicht, geen min punten.

6. april 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Kevin goed om te horen dat jullie vakantie bij Beachmasters zo gemakkelijk boekbaar is. Appartementen Denise is wel een onze topaccommodaties op Kos. Aftellen naar de leuke vakantie. Groetjes John van Beachmasters

Snel en easy

Achteraf ging het zoeken van de vakantie snel en easy. Op de website is een goed overzicht van het aanbod vakanties en wat deze accommodaties te bieden hebben. Ook fijn dat je kan zien waar hotels liggen in het gebied. Vragen die ik kon ik met gemak op de website terugvinden. Daarnaast vind ik het fijn dat je eigen account (mijn.beachmaster) hebt, waarop ik mijn bestelling en voortgang direct in de gaten kan houden. Dikke prima dus!

5. april 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Dank je wel Kelly voor je complimenten over het boeken, onze site en het proces. Het zonnestrand is een fantastische bestemming. Hotel Diamond een prima keuze. Kortom tel maar af voor jullie te gekke vakantie. Groetjes John van Beachmasters.

Super

Dit jaar voor het tweede jaar boeken bij Beachmasters! Wat een heerlijke organisatie zeg! Super goede service, alles verliep soepel. Hoop dat we nog vele jaren bij jullie terecht kunnen!

1. april 2015

Hoi Eva,

Leuk dat jullie voor de tweede keer met Beachmasters op vakantie gaan. Wij gaan er weer voor zorgen dat jullie een onvergetelijke vakantie zullen hebben in appartementen Don Juan op Mallorca. Groetjes, John van Beachmasters.

AWESOME!

beste mede vakantiegangers,
Dit word de eerste keer naar het buitenland op vakantie met mijn beste vriendin. en ook meteen de eerste keer met Beachmasters. SPANNEND!!
tot nu toe is alles perfect geregeld en alles word erg snel en duidelijk aangegeven!
Info word snel toegestuurd over de mail en alles is duidelijk!

WE HEBBEN ER SUPER VEEL ZIN IN!!!!!
laat Blanes '15 BEGIN!!

31. marts 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Hi Gabie bedankt voor jullie enthousiaste beoordeling. Blanes een hartstikke leuke bestemming met Beachmasters. Groetjes, John van Beachmasters

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

heel netjes en betrouwbaar !

Ik vind dat jullie super prijzen hebben heel goedkoop en helemaal perfect! Ik ben heel blij met mijn boeking bij jullie ik ga hier veel mensen over vertellen dat jullie een goed netjes en betrouwbaar bedrijf zijn! Klasse ga zo door !!!

30. marts 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Hee Fadi bedankt voor jouw compliment. Dat wordt een te gekke vakantie op Chersonissos. Groetjes, John van Beachmasters

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Amazing and cool organisation !

Beachmasters is een erg klantvriendelijke organisatie. Ze helpen je met al je wensen en vragen. Het is top organisatie met leuke mensen die altijd overal voor in zijn en je graag een goede tijd willen toe wensen.

30. marts 2015

Besvarelse fra Beachmasters

Fijn om te horen Marleen. Ja dat is inderdaad Beachmasters; we gaan voor jouw te gekke vakantie! Groetjes, John van Beachmasters