Waardeloze organisatie. Tijdens mijn vakantie in Kroatië was ik uitgedroogd. Had een excursie geboekt maar kreeg niet eens mijn geld terug (€50). Lekker onprofessioneel! Ik zeg NIET boeken
Virksomheden har svaret
Slechte service. Eerste keer gebeld werden er een aantal zaken toegezegd. Later belde wij om te reserveren waren deze opties niet meer mogelijk en schenen ook niet bestaan te hebben. Beachmasters zeg... Se mere
Virksomheden har svaret
Word je na 2 uur je appartement uitgezet omdat er iets van het balkon afgleed waar wij niks aan konden doen en er zaten gaten in de deur waar wij ook moesten voorbetalen. En wij beachmasters bellen er... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat een rot organisatie! In december 2015 onze reis van 4 personen naar Albufeira in juli 2016 geboekt. Ruim op tijd dus! Na veel voorbereidingen in principe klaar om te gaan. Maar een week van te vor... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij Beachmasters boek je een zomerfeestvakantie naar de beste partybestemmingen in Bulgarije, Malta, Spanje, Griekenland, Frankrijk, Kroatië en Portugal. Wij bieden de leukste accommodaties aan, vlakbij het strand en op loopafstand van het uitgaansleven. Wil jij na je eindexamen de stress uit je lijf feesten kies dan een eindexamenreis. Beachmasters - Als niks moet kan alles!
Bahialaan 2, 3065 WC, Rotterdam, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het boeken van een vakantie bij beachmasters gaat heel makkelijk. Je voert in een paar stappen je gegevens en wensen in en je hebt geboekt. Vervolgens krijg je per mail een bevestiging en staat er in jouw mijnbeachmasters account al een informatiebrief klaar. Wat alleen een beetje onduidelijk is, is wanneer er betaald moet worden. Maar dat komt uiteraard wel goed en dit zal wel binnen enkele dagen duidelijk zijn. Boeken bij beachmasters is dus peanuts en is aan te raden.

Besvarelse fra Beachmasters
Zojuist een heerlijke vakantie naar Blanes geboekt. Erg voordelig en goed verzorgd. Met een paar klikken op de knop heb je geboekt. Precies wat wij zochten. Niet te veel moeite voor een hele mooie vakantie. Nou, daarvoor kun je terecht bij Beachmasters!

Besvarelse fra Beachmasters
De website van beachmasters is goed te overzien.
Wanneer je geboekt hebt komt er via de mail een factuur, en belangrijke gegevens. Ook het telnummer en e-mailadres van beachmasters zit hierbij.
Top geregeld!
De website is goed te begrijpen, en je kan duidelijk je voorkeuren aangeven en hier op zoeken.

Besvarelse fra Beachmasters
Meteen duidelijk hoe of wat ze geven snel gehoor en houden je overal van op de hoogte en echte aanrader voor iedereen

Besvarelse fra Beachmasters
Handig dat je niet gelijk hoeft te betalen en ook dat je niet gelijk alle gegevens van je medereizigers hoeft in te voeren

Besvarelse fra Beachmasters
Alles was heel goed geregeld en we werden heel goed voor gelicht over de feestbestemminge en activiteiten. Alleen vond ik het rot dat ik niet beter begeleid werd toen mijn telefoon gestolen werd en ik aangifte moest doen.

Besvarelse fra Beachmasters
Beachmasters heeft de beste bestemmingen, is in vergelijking met andere organisaties meestal het goedkoopste, en het boeken is kei makkelijk! De reisleiding is leuk, en ze zijn continu aanwezig. Ook kun je bij aankomst op je bestemming nog leuke pakketten kopen om je vakantie nog vetter te maken. Op een paar minpunten na (elke organisatie heeft minpunten) zijn we kei tevreden over reizen met beachmasters. We gaan voor de tweede keer met beachmasters naar Salou en hebben d'r ontzettend zin in!

Besvarelse fra Beachmasters
makkelijk om te boeken, vorig jaar was het leuk , alleen beetje te vroeg muziek. Locaties goed dicht bij alles.

Besvarelse fra Beachmasters
Het boeken bij beachmasters is harstikke goed! Eerst moeilijk lopen doen met de vlucht en hotel enzo apart boeken. Maar toch de verleiding van beachmasters niet kunnen weerstaan. Dus maar geboekt! Naar Malta! Nu al zin in! See you there whoop whoop!!

Besvarelse fra Beachmasters
goed, alleen jammer dat je niet zelf de vlucht kon kiezen

Besvarelse fra Beachmasters
alles is goed overzichtelijk, ideale prijzen, super voor jongeren met een klein budget die op vakantie willen.
top!

Besvarelse fra Beachmasters
Net weer met beachmasters geboekt

Besvarelse fra Beachmasters
Samen met een vriendin ben ik afgelopen zomer voor de derde keer op vakantie geweest met beachmasters. Zo zijn we naar lloret de mar, albufeira en afgelopen zomer naar Marmaris geweest. De eerste twee keer was goed geregeld, maar in Marmaris was het top! We hadden 1 reisleidster maar zij telde voor 10. Ze regelde het allemaal super, niets was een probleem. Wel heb ik nu gemerkt dat wanneer een reisleiding alleen is ze meer voor je over hebben dan wanneer ze met meerdere zijn. In lloret en albufeira was je meer een nummertje door de vele mensen, maar dit was in Marmaris niet het geval, doordat er weinig jongeren van beachmasters waren en maar 1 reisleidster. Zelf zou ik volgend jaar zeker weer overwegen om met beachmasters te gaan! Top organisaties!

Besvarelse fra Beachmasters
Heel gebruiksvriendelijke website, erg makkelijk te boeken! Top

Besvarelse fra Beachmasters
Het boeken ging heel voorspoedig. De site is erg overzichtelijk en de appartementen zijn goed met elkaar te vergelijken. Binnen no-time hebben we de vakantie van onze dromen geboekt. Dat dankzij jullie geweldige site!

Besvarelse fra Beachmasters
Net geboekt voor het eerst, alles werkt keurig, fijne site.
Heb er zin in.

Besvarelse fra Beachmasters
Albufeira appartement Villa Nova geboekt ging snel en super makkelijk. Zie jullie 17 Juli! Albufeira de gekste!
Thijs

Besvarelse fra Beachmasters
Het boeken was erg makkelijk.

Besvarelse fra Beachmasters
Het boeken van de vakantie ging echt super! Er waren geen problemen, er was genoeg informatie op de website en alles ging super snel en makkelijk. Heb nu al zin in de vakantie!

Besvarelse fra Beachmasters
Gister avond samen met 3 vrienden onze vakantie geboekt naar Albufeira! Het was zeer makkelijk te boeken aangezien er voor iedereen iets anders gold voor de verzekeringen. Binnen 10 minuten was de vakantie geboekt. De 48 uur bedenktijd is ideaal ondanks wij dat niet nodig hadden. Het inlogsysteem voor het betalen van je vakantie is ook super handig zo is alles overzichtelijk. Ik zal zeker mensen aanraden om bij beachmasters toe boeken, aangezien het makkelijk en snel is. Verder heb ik super veel zin in de vakantie naar Albefeira!