Bauknecht Tørretumbler til 7.000kr holdt kun knap 2 år og 4 måneder. Således præcis ikke dækket af garanti. Da vi havde en forventning om at en sådan burde holde langt længere end de knap 2 år og 4... Se mere

Service Bauknecht opvaskemaskine hvor lågen "falder" lydløst ned. Fået udskiftet låge fjedre, hjalp 5 minutter og nu gal igen, 2 servicemedarbejdere kom og gik igen, det kunne de ikke lave, nu er de... Se mere

Pænt Køle/ Fryseskab i skuret metal som jeg købte som demovare incl buler. Den skurede metal front er dog noget sart (buler) overfor fysiske påvirkninger. Fryser virker fint og opbygger ikke is og f... Se mere

Har købt alle hårde hvidevarer i mærket Bauknecht og vil ikke anbefale dette mærke. Ovne og fryser udgiver en del støj. Display på to ovne og kogeplade er gået i stykker indenfor 2 år. Fik at v... Se mere

1. Hvidevareforretning

Bauknecht har udviklet en ny generation af produkter, der går længere. Takket være teknologier og innovative funktioner kan vores produkter klare tingene med samme lidenskab, eftertanke og opmærksomhed over for detaljer, som du ville lægge i hvert enkelt trin.

2,6

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Bauknecht aldrig mere !!!!

Køb aldrig en dyr vaskemaskine.
Har købt på tilbud en Bauknecht 6500 kr drejearmene er gået i stykker i tromlen. En uges ventetid på reparation
Maskinen bliver produceret i Italien og der kommer reservedele fra
Vigtigt info er at 52 % af dele i vaskemaskinen er genbrugs
materialer DET ER EU bestemt!!!!!
Så derfor aldrig køb dyrere maskiner de holder ikke længere !!!!

7. oktober 2024

Besvarelse fra Bauknecht Danmark

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback og for at gøre os opmærksom på dette. Vi beklager meget at høre om din oplevelse med vores produkt, og vi beklager ulejligheden. Igen tak for din anmeldelse, og vi bruger din feedback til at forbedre.

bauknecht vaskemaskine wm811cc

Jeg har overtaget et hus med en vaskemaskine (bauknecht wm811cc) som nåede at blive 3 år og en måned fra produktionsdatoen, hvornår den blev købt ved jeg ikke, så hvor længe den har været brugt kan jeg ikke sige, men i hvert fald ikke mere end 3 år. Men sikke noget bras. Den er nu smidt på lossepladsen.

1. oktober 2024

Nej tak til Bauknecht og Skousen

Vi købte en Bauknecht A+++ fryser i september 2021, men allerede efter et halvt år begyndte den at larme og fryse dårligt. Vi kontaktede Skousen i maj 2022, hvor vi fik at vide, at vi skulle bestille service. Hos service firmaet fik vi at vide, at vi selv skulle betale for et servicebesøg, hvis fryseren skulle afrimes, selvom det var en no-frost model. Efter flere afrimninger og problemer, fik vi opdateret softwaren, men fryseren fortsatte med at fejle. Til sidst opgav vi og købte en ny fryser af et andet mærke. Vi oplevede dårlig kundeservice fra Skousen. Vi fik at vide at de fleste frysere, af den pågældende model, virker godt - men det ved jeg ikke helt hvad vi kan bruge til, når vores ikke gør!. Samtidig virkede det som om Skousen bare skulle have tiden til at gå, så vores fryser blev mere end 2 år og derved ikke længere var dækket af garantien. Vi kan derfor ikke hverken anbefale Bauknecht eller Skousen.

22. juli 2024

Besvarelse fra Bauknecht Danmark

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi vil gerne se nærmere på din sag, og vi har derfor sendt en besked til dig via Trustpilot. Vi håber at høre fra dig snart.

Det startede med at vi købte et…

Det startede med at vi købte et amerikansk køleskab inkl. montering. Allerede et par dage efter ringede jeg ind og sagde at den ene låge lukkede i, men det mente man var meget normalt, da den venstre side er isdelen og dermed tungere og at det måtte jeg leve med, hvilket har været en kæmpe irritation lige siden. Nu her et år efter, er der vand i hele bunden som også løber ned af fryseren og ned på gulvet. Der kommer en ud efter 8 dage, som oplyser at det er fordi det står skævt i den ene side, men han kan ikke rette noget, da det skal stå mindst 2 dage så isen kan tø i røret.
Det er utroligt at et amerikansk køleskab som er 1 år gammelt, koster 30.000,- fryser til bag i og teknikker som er ude, ikke kan rense røret. Så nu har vi ikke køleskab og fryser i mindst 2 dage.
Jeg valgte netop Bauknecht da kvalitet jo koster, men det syn har jeg ikke mere og Skousen siger det bare ærgerligt 😵😵

13. august 2024

Besvarelse fra Bauknecht Danmark

Vi vil gerne lære mere om din specifikke situation og se, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har bedt dig om mere information via Trustpilot, og vi glæder os til at høre fra dig.

Jeg kan ikke anbefale at købe en…

Jeg kan ikke anbefale at købe en Bauknecht ovn, vi oplevet at den bager uens i ovnen, vi oplever at den ødelægger vores køkkenskabe med damp, vi oplever at den slukker af sig selv, vi oplever at vores skabe rundt om ovnen bliver meget varme. Der har været service på ovnen, men nu er de samme problemer tilbage og nu ingen hjælp at få.

5. juli 2024

Bauknecht Bauknecht Fryser GKN 19G3 A1+ WS

Bauknecht NO FROST fryser, der nu er blevet afrimet for tiende gang, på de seneste to år.. Kvitteringen er væk for længe siden - men hvordan pokker kan man producere en fryser, som virker så langt fra beskrivelsen.. Vi har snart smidt mad ud for flere tusinde kroner, igennem de sidste par år - alt sammen pga. den elendig fryser, der lige pludselig er fuldstændig frosset til, larmer virkelig meget - men SLET IKKE fryser.. Vi sidder i saksen, da vi grundet manglende kvittering, ikke har kunnet reklamere over vores indkøb - og samtidig ikke har økonomien til bare at gå ud og købe en ny stor fryser.. Jeg kan på ingen måde anbefale at investere i en fryser af typen Bauknecht GKN 19G3 A1+ WS

6. juni 2024

Bauknecht køle/fryseskab fejler for 3 gang

Bauknecht køle/fryseskab fejler for 3. Gang på 1.5år med nøjagtig samme fejl.
Der kommer ikke kulde fra fryseren op til skabet.
Fixet 2 gange på garantien, afventer tekniker for 3. Gang.
Jeg anmodede om en ombytning af skabet, fordi dette på ingen måder lever op til forventningen, til et skab til omkring 10.000dkk. Set på historikken, så er sandsynligheden for samme fejl kommer igen væsentlig tilstede, når det nu er sket 3 gange.
Forstår overhovedet ikke, man sender en tekniker ud for at fixe samme problem for 3. Gang. Det havde været på sin plads, at ombytte til et nyt for kundetilfredshedens skyld. Det er simpelthen for ringe. Jeg køber ikke noget Bauknecht igen.

15. maj 2024

3 x støjsendere

Jeg har Bauknecht ovn, køleskab og fryser. Fælles for dem alle er de LARMER helt absurd meget! Fryseren er især slem!
Ovnen er virkelig irriterende, dens efterkøle blæser er så høj at gæster spørger om den er i stykker... Det er den ikke.

Der kommer helt sikkert aldrig et Bauknecht komponent ind i mit hus igen. Hvis jeg kunne levere det tilbage så gjorde jeg det.

3. maj 2024

Besvarelse fra Bauknecht Danmark

Ja der kan man se intet svar kan ikke…

Ja der kan man se intet svar kan ikke tage ansvar for hvad de laver det er næsten en måned siden jeg klare over dem og intet svar lad være med at handle ved dem eller købe deres produkter de virker fint men sker der noget med dem og de skal laves er der intet hjælpe bare mega dårlig service det er L...

Hvis man kunne give minus på stjerner så havde de fået det her.
Vi købte et demo køleskab i skousen i september 2023. 2 uger efter er der vand på gulvet, vi ringer ind og der kommer en ud så får vi af vide at der skulle skrues mere op for gulvvarmen for at det ville virke samt bliver bakken bagpå sat fast med tape. Udover dette ridser han vores skab samt laver et hak i lågen.
Dette klager vi over men der sker ikke rigtigt noget 14 dage efter er det galt med vandet igen, her bliver den bakke skiftet samt han ser på den låge og siger at jeg må tage det med deres kontor. De vil skifte lågen men den de kommer med er beskidt men den sætter han stadig og og lågen virker så dårligere end den gamle vi ringer ind igen og de vil skaffe en ny låge til mig dette tager meget lang tid da han så kommer for at skifte den beslutter teknikkeren at dette er ikke nødvendigt selvom at det ikke var den aftale jeg havde lavet med deres kundeservice. Desuden bliver lågen endnu mere dårlig og vil ikke lukke rigtigt, jeg tager så ned til skousen hvor han så kommer ud og siger at listen er sat forkert på samt der var noget med hvordan den stod så nu virker lågen.
At en teknikkere skal stå og slå på lågen og ikke kunne finde ud af at samle den eller finde ud af at laver det. Dette syntes jeg fanme er for dårligt. Har brevet at klage over dette men hverken whilpool eller deres samarbejdes partner som laver det vil tage ansvar for skade eller dårlig service eller for ringe teknikker besøg. De siger der er fordi det er en udstillings model at de ikke vil tage ansvar for det.
Jeg har haft et køleskab 14 dage fanme dårlig stil.......

6. februar 2024

Besvarelse fra Bauknecht Danmark

Vi har kun haft problemer med deres…

Vi har kun haft problemer med deres produkter, og nu er vores 3 år gamle køleskab til 10000 kr
bare til at smide ud siger servicemontøren.

Jeg vil holde mig væk fra deres produkter

1. februar 2024

Hej,

Mange tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksom på dette. Vi beklager meget at høre om din oplevelse, og vi beklager ulejligheden.

Desværre kan vi ikke finde din sag i vores system. Vi har bedt dig via Trustpilot om flere oplysninger, så vi kan blive klogere på din sag og se hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Vi håber at høre fra dig snart.

Vi fik en helt fantastisk service hos…

Vi fik en helt fantastisk service hos Skousen, Ørbækvej i Odense. Professionel og imødekommende

6. januar 2024

Hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har fået en god oplevelse i butikken, og at du er tilfreds med servicen. Vi håber, at dit nye Bauknecht produkt vil leve op til dine forventninger og skabe glæde i hverdagen.

Super service og kvalitet i top

Er super glad for bl.a. min Baunknect skabsfryser. Som så mange andre hvidevarer er den købt i Skousen Viby. Super og nem service der fra. Altid hurtig levering til aftalt tid og kvaliteten på produkterne lever altid op til det man er blevet lovet på de forskellige produkter. Skousen Viby får 5 store stjerner herfra👌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18. december 2023

Hej Mette,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er glad for din nye Bauknecht skabsfryser, at du har fået en god oplevelse i butikken, og at du er tilfreds med servicen. Vi håber, at dit nye Bauknecht produkt også i fremtiden vil leve op til dine forventninger og skabe glæde i hverdagen.

Bedste opvasker jeg har haft!

Var heldig at få fat i den helt nye Bauknecht opvasker inden den blev udsolgt og wow sikke en maskine klart den lækreste opvasker jeg har haft! Servicen havde stået nogle dage inden jeg fik den nye og tænkte jeg nok var nødt til lige at tage det i vasken men nix den vaskede det hele som var det ingenting og at tiden bliver lyst ned på gulvet er virkelig lækkert kan klart anbefales

16. december 2023

Hej Peter,

Mange tak for din fine anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din feedback! Vi er rigtig glade for at høre at du har haft en så god oplevelse med din nye Bauknecht opvaskemaskine. Tak fordi du vælger Bauknecht, og endnu engang tak for anmeldelsen.

Dårlig espresso maskine.

Har købt en espressomaskine fra bauknecht gennem skousen. Den har fra start ikke kunne lave varmt vand (ca.60 grader) sagen har taget 9 måneder nu og de mener at maskinen intet fejler. Der har været 11 service besøg. De skifter et printkort i maskinen som gør maskinen endnu dårligere. Hver gang finder de på nye minimums krav til maskinen for at slippe for en garanti sag. Datte er første og sidste gang jeg køber bauknecht i mit liv! Både Skousen og Cj hvodevareservice har udtalt at de aldrig har mødt så dårlig service som det bauknecht “yder”… i burde skammer jer.

14. december 2023

Hej Loke,

Tak for din anmeldelse. Dette er meget vigtig information for os, og vi sætter pris på at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi beklager meget at høre om din oplevelse med vores produkt, og vi beklager ulejligheden.

Den normale brygtemperatur på kaffemaskinen er 90-95 grader, men der kan ved udgangsdysen måles 78 med plus minus 3 grader. Ved teknikererens besøg måltes temperaturen på dit produk til 79 grader efter afkalkning, hvilket er korrekt temperatur ved udgangsdysen på kaffemaskinen.

Vores værksted arbejder hårdt på at finde den rigtige reparation til hvert enkelt tilfælde. Vi beklager, at der var behov for flere forsøg i dit tilfælde. Vi forstår ulejligheden, og vi vil bruge din feedback til at forbedre.

Købte en opvasker

Købte en opvasker. Super service og personale i verdensklasse i skousen Viby

12. december 2023

Hej Simon,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er glad for din nye Bauknecht opvaskemaskine, at du har fået en god oplevelse i butikken, og at du er tilfreds med servicen. Tak for at du valgte Bauknecht, og endnu engang tak for din anmeldelse.

Jeg fik god betjening og rådgivning

Jeg fik god betjening og rådgivning, og jeg er meget glad for min nye vaskemaskine.

9. december 2023

Hej Anette,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har fået en god oplevelse, og at du er glad for din nye Bauknecht vaskemaskine.

Godt og flot nyt Kølefryseskab!

Dejligt nyt og rummeligt kølefryseskab.
Godt indrettet og god plads til alt.
Meget tilfreds.

3. december 2023

Hej Sofie,

Mange tak for din positive anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi er meget glade for at høre, at du er glad for dit nye Bauknecht kølefryseskab. Tak fordi du vælger Bauknecht, og endnu engang tak for anmeldelsen.

Købte en intregreret opvasker hos…

Købte en intregreret opvasker hos Skousen på Ørbækvej i Odense ved Bilka. Vi er mega tilfredse med dens opvaske resultat samt dens lave støjniveau. Anbefaler den gerne til andre.

7. december 2023

Hej Knud,

Mange tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din feedback! Vi er rigtig glade for at høre at du har haft en så god oplevelse med din nye Bauknecht opvaskemaskine. Vi håber, at vi også i fremtiden vil leve op til dine forventninger.