Batterikongen Anmeldelser

1,6

Svindel! Tyveri! Hold jer langt væk fra BATTERIKONGEN. De tager din penge, men leverer ikke. Hjemmesiden er lukket. Email er lukket. Hvis du har købt en vare fra Batterikongen, men aldrig få... Se mere

Jeg har bestilt et batteri til Lenovo bærbar, [Ordre #36736] (marts 22, 2024), Batterikongen har udskudt leveringen og svarer ikke på mine mails overhovedet. Uprofessionelt og ringe service af Batt... Se mere

Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos Batterikongen.dk. Efter en uafhentet pakke har firmaet valgt ensidigt at annullere min ordre og modregne et gebyr på 350 kr. – et beløb der langt ove... Se mere

Lang leveringstid for en vare der ifølge deres hjemmeside og “Varen er på lager og sendes senest næste hverdag”. Det er naturligvis postnord der får skylden, men når jeg læser anmeldelserne på Trustpi... Se mere

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

13 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skide dårligt firma

Sender ikke det man har bestilt, men skal nok sørge for at trække penge på ens konto, når man har bestilt varer.

21. juli 2014

Kunne ikke levere

De kunne ikke levere, de skrev at min Visa kort betaling ikke gik igennem.
Så jeg valgte at købe produktet andet sted,den problemer med mit Visakort,
OG ENDDA MEGET BILLIGERE, så det er ikke den bedste anbefaling.
I må gennemgå jeres betalingsformer - så man ikke bliver nægtet betaling til jer.

Mvh. Erik

20. juni 2014

Sender et dårligere produkt end de de annoncerer med

Jeg betragter ikke min sag som afsluttet. Men eftersom batterikongen beder om feedback før de har svaret på min henvendelse vedr. Snyd fra deres side.

På hjemmesiden bestilte jeg to stk. 1000 mAh batterier og fik tilsendt to stk. 850 mAh.

Jeg valgte specifikt bk fordi de havde 1000 mAh til en fair pris. Føler mig derfor taget bed næsen når de sender et andet produkt.

Som sagt har jeg skrevet en mail til dem, så det kan være at sagen bliver løst. Ind til videre må jeg antage at der er tale om bevist snyd.

16. juni 2014

Hurtigt

Udmærket service. Man bør dog overveje om alle er gode til at forstå svensk.

15. maj 2014

Helt i orden handel

har bestilt et batteri til en gammel men brugbar pda mitac mio p350. i løbet af to dage fik jeg varen. det forløb gamle problemfri og efter min mening sådan en handel bør være. fuld tilfreds med varen og er glad for at jeg kan bruge min pda igen. tak for en hurtig og effektiv behandling af et køb/ordre.

mvh mehmet

10. maj 2014

Dårlig service

Bestilte og fik leverance af mobil batterier hurtigt. Men det ene virkede kun ganske kort 2-3 opladninger dvs. få uger. Der er ingen reaktion fra firmaet ved reklamation

28. april 2014

produkt og levering i orden

Alt var stort set i orden.
dog ville det have været helt fint hvis jeg havde kunnet købe et produkt som jeg så på nettet i USA.
Jeg skulle bl.a. bruge et batteri til udskiftning i en gps. Det er en lille smule kritisk at skifte.
I pakken fra USA lå ud over batteriet en dedikeret skruetrækker og en plastikdims til at brække batteriet frit.
Selvfølgelig kunne jeg klare mig uden, specielt med videovejledningen fra USA-firmaet, men alligevel og hvis nu ikke jeg havde forberedt mig grundigt i forvejen.

31. marts 2014

Super hurtigt levering og et produkt som virker godt! (Batteri til Logitech diNovo Edge)

Mit Logitech diNovo Edge opførte sig underligt og kunne ikke lade. Lige pludselig så kunne det heller ikke tænde.

Jeg undersøgte hurtigt markedet for et erstatningsbatteri til tastaturet og fandt frem til en guide og batterikongen.dk i en Google søgning.

De havde en meget lav pris 89,- på et friskt batteri og med en lav fragt, så var det ikke lettere. Jeg gav 118,- inkl. levering og det er bare i orden!

Nu bruger jeg også tit eBay til at klare sådanne opgaver, og jeg fandt da også samme batteri til en lavere pris med levering. Men for at være helt ærlig, så gad jeg ikke en månedslang leveringstid, samt en chance for at produktet ikke var optimalt.

Hellere give en meget lille del ekstra og få det hurtigere!

24. marts 2014

Skulle varen sendes helt fra HongKong eller hvad?

Jeg bestilte en vare som var lagervare - et mobil batteri, som burde kunne gå i en bobleplastkuvert. Hvis jeg bestilte tidligt ville den komme med samme dag. Jeg bestilte omkring middagstid for over en uge siden og har intet set til den endnu.
Så jeg er begyndt at tro at firmaet bestiller direkte i Kina og får dem til at sende til mig istedet. Men så kunne jeg jo bare selv have bestilt fra Kina og fået det med luftpost til sikkert en billigere penge.
Så ikke de bedste erfaringer herfra!

20. marts 2014