Batterikongen Anmeldelser 360

1,6

Jeg har bestilt et batteri til Lenovo bærbar, [Ordre #36736] (marts 22, 2024), Batterikongen har udskudt leveringen og svarer ikke på mine mails overhovedet. Uprofessionelt og ringe service af Batt... Se mere

Lang leveringstid for en vare der ifølge deres hjemmeside og “Varen er på lager og sendes senest næste hverdag”. Det er naturligvis postnord der får skylden, men når jeg læser anmeldelserne på Trustpi... Se mere

Mage til useriøst firma skal man godt nok lede længe efter! Bestilte et batteri til JBL Charge2 + Bluetooth-højttaler. På trods af påstået kompatibilitet på deres hjemmeside, viste det sig at vær... Se mere

1,6

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Advarsel: Opkræver ulovlige strafgebyrer og ignorerer kundeservice

Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos Batterikongen.dk. Efter en uafhentet pakke har firmaet valgt ensidigt at annullere min ordre og modregne et gebyr på 350 kr. – et beløb der langt overstiger de faktiske returomkostninger og dermed er i strid med dansk forbrugerret.

Da jeg konfronterede dem med dette, svarede de arrogant, at de er en svensk virksomhed og derfor ikke skal følge dansk lov, på trods af at de målretter sig danske kunder via et .dk-domæne. Dette er juridisk forkert jf. EU's Rom I-forordning.

Siden da har de fuldstændig ignoreret mine henvendelser og nægtet at refundere det resterende beløb. Jeg har nu været nødsaget til at indlede en indsigelsessag (chargeback) via min bank for at få mine penge retur.

Hold jer væk, hvis I ønsker jeres rettigheder respekteret.

1. april 2026

Meget dårlig oplevelse – ingen levering, ingen svar

Jeg bestilte et batteri hos Batterikongen.dk for 3 uger siden og har stadig ikke modtaget min ordre. Jeg har skrevet til dem to gange uden at få nogen form for svar.

Det her virker ekstremt uprofessionelt, og jeg kan på ingen måde anbefale at handle her, når kundeservice og levering er så elendig. Jeg er nu nødt til at gå videre via min bank for at få mine penge tilbage.

Hold jer væk.

2. januar 2026

Penge hævet, men ingen forsendelse

Den 28.12.2025 bestilte og betalte jeg hos Batterikongen to Fujifilm-kompatible batterier. Batterikongen har meddelt mig, at jeg vil modtage min ordre den 16.1.2026. Jeg har d.d. ikke modtaget nogen forsendelse fra Batterkongen.
Men pengene er hævet.
Uffe Svendsen

22. januar 2026

VARE IKKE LEVERET

Har bestilt batteri til JBL flip 3 den 2025-10-20. Beløbet er trukket 2025-10-28. Jeg har ikke modtaget varen endnu. Der svares ikke på mine mail.

20. oktober 2025

Hvis jeg kunne give mindre end 1…

Hvis jeg kunne give mindre end 1 stjerne, havde jeg gjort det.
15. oktober fik jeg en ordrebekræftelse på leverance, senere at nu var den sendt. Ingen leverance men besked om, at de havde fået leverancen retur pga af forkert adresse - de fik igen min adresse og det samme skete igen. Nu svares der ikke mere på mine mails - kan kun fraråde at handle med Batterikongen !!

15. oktober 2025

Intet svar fra Kongen

Jeg bestilte et batteri fra Batterikongen. Alting så fint ud. Dagen efter fik jeg e-mail om, at ordren var sendt afsted. Bevares, det er med PostNord, men altså...

De oplyser, at jeg kan forvente ordren indenfor en uges tid. Men det sker ikke.

Jeg skriver til dem og spørger efter ordren, men de svarer ikke. Jeg rykker dem for svar, men stadig intet.

Til sidst oplyser jeg dem om, at jeg vil lade handlen gå tilbage, da de hverken reagerer eller min ordre kommer frem.

Intet svar.

17. juli 2025

FUSK!

FUSK!
CVR-nummeret eksisterer ikke i CVR-registreret.
Ingen adresse.
Intet telefonnummer.

7. juni 2025

De snyder folk og burde lukkes.

Jeg har bestilt en batteri til mit arbejdsmobil hos dem og så stod der at jeg får den leveret i under 1 uge.
efter 1 uge skrev jeg til dem og så fik jeg svaret fra dem at det tager nogen gange lidt længere tid med post nord.
Så skrev jeg til dem om de ikke kan sende mig en trakkingnummer på pakken. Og siden jeg spurgte efter en trakkingnummer svarer de ikke mere på mine mails.
så skrev jeg en gang til til dem på den 13/3 og 18/3 og den 20/3. men ingen svar fra dem. og nu er det snart 1 måned siden og jeg har stadigt ikke fået noget. ingen batteri, ingen pakkenummer, ingenting.

Jeg har åbnet en politianmeldelse mod dem fordi det de gør er snyd og bedrageri.

6. marts 2025