Svindel! Tyveri! Hold jer langt væk fra BATTERIKONGEN. De tager din penge, men leverer ikke. Hjemmesiden er lukket. Email er lukket. Hvis du har købt en vare fra Batterikongen, men aldrig få... Se mere
Jeg har bestilt et batteri til Lenovo bærbar, [Ordre #36736] (marts 22, 2024), Batterikongen har udskudt leveringen og svarer ikke på mine mails overhovedet. Uprofessionelt og ringe service af Batt... Se mere
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos Batterikongen.dk. Efter en uafhentet pakke har firmaet valgt ensidigt at annullere min ordre og modregne et gebyr på 350 kr. – et beløb der langt ove... Se mere
Lang leveringstid for en vare der ifølge deres hjemmeside og “Varen er på lager og sendes senest næste hverdag”. Det er naturligvis postnord der får skylden, men når jeg læser anmeldelserne på Trustpi... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
alt ok
Der var ingen slinger i valsen, varen kom som forventet.
Super professionelt
Efter at have modtaget mit bestilte batteri og jeg nok havde lavet en fejl, fik jeg det ombyttet til det rigtige batteri uden problemer. Tak for det.
Levering på forkert adresse
På trods af ordrebekræftelse med korrekt leveringsadresse, blev pakken leveret forkert - lagt i postkasse så den kunne fjernes.
køb af batteri
jeg bestilte et nyt batteri og to dage efter havde jeg et nyt batteri.
Det gik super hurtigt.
Baterier
vi havde bestilt 2stk og vi ventede temlig længe på dem og var ved at miste toldmodigheden og troen på det var ok, men vi er ny begynder med køb på nettet .så vi unskylder og vil gerne handle hos jer igen .
Virker bare !
Bestilte tirsdag, og havde varen fredag med posten.
god hjemmeside med de rigtige oplysninger.
Køb af nyt batteri til Acer
Batteriet blev leveret. Det har dog ikke levet op til mine forventninger, da kapaciteten er dårligere end mit gamle batteri som er 4 år gammelt. Ingen svar på min henvendelse vedr. om det kan være rigtig at batteriet virker så dårligt. Kan ikke forstå at man ikke yder lidt service for de kunder som vælger at købe varer hos batterikongen. Kan ikke anbefale at købe her, hvis det er standarden for batterier.
Lagervare,men ingen levering efter 2 uger. Ingen reaktion på email henvendelse
Har bestilt batteri til min Logitech radio for 2 uger siden, er ikke leveret, selv om der står lagervare på deres hjemmeside. Reagerer ikke efter to mail henvendelser. Såfremt man ser på deres hjemmeside er der ingen kontakt oplysninger, men måske er det jo meningen, at kontakten skal være besværlig. Med denne kunde service og vildledning med lagerstatus, så lever batterikongen på ingen måde til deres navn.
fremragende
Kan sagtens anbefale batteri kongen, varen kom dagen efter den var afsendt, alt i alt tog Det 1 hverdag fra bestilling
For lang leveringstid
En konge skal holde sine løfter. Det gør Batterikungen ikke. Leveringstiden overskred de lovede 2-3 arbejdsdage!
super kundeservice
Selv om varen kom 2 dage senere end forventet (posten) så gav de svar på mail spørgsmål omgående.
Har stadivæk ikke fået mit batteri. Bestilt 25.08.14. Andre netbutikker leverer fra dag til. Arbejder til dagligt i instition med post ind og ud.
Kunne være rart med dialog med ansvarlig medarbejder hos jer. Bliver60 næste mandag, men folk kan ikke ringe tilsagn om deltagelse grundet dårlig batteristatus. Prisen for batteri kan være højere andre steder, men jeg syntes jeres leveringsterminer er utilfredstillende. Jeg må nok købe ny telefon - så venligst returner mit evt udestående.
, Steffen
fin service
fik svar hurtigt og varen leveret i løbet af et par dage
Alt i orden
Bestilte batteri til en Garmin nuwi 770, prisen var betydeligt lavere end andre og var det helt rigtige.
Hvor bliver min vare af ??
Jeg bestilte et batteri den 18. juli 2014 og jeg har endnu intet hørt eller set til dette her den 1. august. Har prøvet at skrive til dem, men får intet svar. Kan ikke finde et telefonnummer til dem - ej heller på deres hjemmeside. Mon dette batteri overhovedet kommer ?
handel ikke hos batterikongen
købte et batteri over nettet hos dette firma d.7-7-2014 betalte med kreditkort og kan se at pengene er trukket men har ikke set noget til batteriet har sendt 2 mail men intet hørt fra firmaet