Dyrehavsbakken Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 60 anmeldelser, var de fleste anmeldere dybt utilfredse med deres overordnede oplevelse i forlystelsesparken. Mange besøgende oplevede stor frustration over en mangelfuld kundeservice, urimeligt høje priser på parkering samt alt for dyre madvarer og drikkevarer. Kunderne bemærkede desuden generelt lange ventetider og store praktiske udfordringer, når det unge personale skulle håndtere billetter, turpas og armbånd korrekt. Selvom størstedelen var skuffede over besøget, var nogle anmeldere glade for den gode mad og en fantastisk betjening af specifikke medarbejdere. En lille gruppe gæster fremhævede også meget positive oplevelser, hvor venligt personale hjalp børnene, så de alligevel fik en rigtig skøn dag.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler tvetydig meninger om product. Forbrugere oplever både positive og negative elementer, hvor nogle... Se mere

Price

Kunder havde negative oplevelser med priser og følte, at de brugte alt for mange penge på besøget uden at få... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med service og beskriver besøget som en stor skuffelse præget... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af staff, da oplevelserne med personalet er meget delte. Mens nogle... Se mere

Customer service

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med customer service, da nogle oplever rigtig god kundeservice ved... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det tog næsten halvanden time at køre (i bil) det sidste stykke op til Bakken. Ca. fra Galopbanen. Der blev kun lukket biler ind i takt med at der var nogle der kørte. Og så skal man være heldig at fi... Se mere

Vi havde købt 3 turarmbånd hjemmefra. Da de skulle indløses fik vi at vide, at det ene “var brugt/indløst”, men at vi kunne gå til et af de to steder inde på Bakken som solgte turarmbånd og så kunne... Se mere

Lad mig starte med at sige, at maden (alle tre retter) kunne såmænd godt få hhv. 5/4/5 stjerner, men... Vi ankom som et selskab på 25 personer, som blev placeret ved flere borde. Det bord... Se mere

Jeg var på bakken med min kone og vores to børn for et par uger siden. Vi køber et Turpas til vores søn som har diagnosen infantil autist. Vores søn har perioder i hans liv hvor han er 100%... Se mere

1. Forlystelsescenter

Der er noget om snakken - der er sjovest på Bakken!

Under middel

Svarer typisk inden for 2 uger

68 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk tur på bakken....

Fantastisk tur på bakken....

Vi valgte igen i år at tage en dag bakken. Vores søn får et turpas, så han bare kan rende rundt imellem de forskellige forlystelser, og en fantastisk dejlig park, som man trygt kan lade børnene løbe rundt i. Dejligt personale som hjælper børnene og mange skønne spisesteder...

Dog havde vi en dårlig oplevelse med en "roulette" mutter, som ikke mente vores søn måtte veksle i automaten hos dem. Men det er nu lidt svært, når de et andet sted har sendt ham hen for at veksle der. Hun burde nok være blevet hjemme den dag, ellers skulle hun finde et andet job end et hvor hun ikke skal i nærheden af børn.

Men én dårlig oplevelse skal ikke ødelægge vores tur eller anmeldelse af Bakken. Slet ikke når der er så mange andre søde mennesker som arbejder der og gør alt for alle har en god oplevelse.

18. juli 2024

Min datter barnebarn og jeg kørte en…

Min datter barnebarn og jeg kørte en tur på Bakken i dag vi stod i kø til turbåd vi havde ca stået 20 min da barnebarnet blev utilpas hun satte sig lidt ned og vi gik lidt fremad og nåede trappen op og satte sig igen da hun skulle op at stå havde hun lidt svært og mere dårligt så da vores tur kom og skulle have vores armbånd sad min ned igen og skulle rejse dig og i det samme knæggede benene under hende og hun mistede bevidstheden heldigvis fik jeg grebet hende og fik hende lagt ned og en sød ung kvindelig ansat kom løbende og fik tilkaldt hjælp fra tre unge mænd som også er ansat som lidt af hvert på Bakken og vi fik båret barnebarnet om bag ved lugen så der var ro og de fik tilkaldt en ambulance i den tid ca 1,5 time hjalp med at tilkalde en ambulance , at hente paramedicinerne fra ambulancen op til barnebarnet kørte min datter ned til bilen så hun kunne komme helt op til ambulancen og blev og hjalp os medens barnebarnet blev tjekket og behandlet i ambulancen . Tusind tusind for jeres hurtige indsats og kæmpe hjælp til jer alle fire sikke en servic fra Bakkens personale kun kæmpe ros fra mig 😊😍

24. juli 2024

Kvaliteten er blevet så ringe!

Nu har de sat parkeringen op fra 50 DKK til 100 DKK. Derudover så er det hvor man kan få billede fra den gamle rutsjebane blevet automatiseret, så du har 1-2 minutter til at købe dit billede før det forsvinder. Dem foran os købte deres, men det forsvandt undervejs, men de blev trukket alligevel. Og når det var vores tur var billedet væk igen! Halvdelen af tingene var lukket midlertidigt under vores tur pga regnvejr, og så kostede turpas altså lige 329kr, selvom vi ikke kunne prøve halvdelen af tingene i løbet af dagen herinde. Jeg er kommet her hvert år siden jeg var barn, og nu skulle mit barn have samme oplevelse år efter år, men det bliver da formentlig sidste gang, for det er godt nok blevet ringe…

23. juli 2024

Butikken Popcorn er super

Elsker stemningen på Bakken,- vi er der mange gange hver sæson.
Skal man have Bakkens bedste popcorn eller churros , eller Bakkens største candyfloss, så er butikken Popcorn bestemt et besøg værd.
Super sødt og serviceminded personale, og tilmed en terrasse hvor man kan nyde butikkens lækkerier.
5 stjerner herfra.

20. juli 2024

Dårlig oplevelse!

Jeg var afsted med min børneflok og 2 ville gerne prøve karusellen for de mindste. Vi betalte 70kr for 2. Turen varede i ét minut. Jeg troede at den stoppede for at tage flere med, så mine børn blev siddende. Men det viste sig at én tur varede i ét minut. Den unge dame kom derfor hen til mig og ville have yderligere 70kr. Jeg sagde undrende at vi havde betalt og at jeg troede turen varede lidt længere. Hun var utrolig flabet og meget lidt lydhør. Hun truede med at ringe til vagten, hvis jeg ikke betalte med det samme. Det var en utrolig dårlig oplevelse og dårlig behandling på sted, som ellers skulle være sjovt for børn og voksne. Jeg tager ikke min familie med på Bakken igen!

18. juli 2024

Lusket information om parkeringsregler

Det er ikke godt nok! Lumsk pengemaskine. Jeg har parkeret på bakken. Her bliver man MEGET TYDELIGT gjort opmærksom på at ens nummerplade bliver fotograferet og så parkerer men ellers i god tro. Ved udkørsel er ingen der stopper en eller en betalingsbum der afkræver penge, når man forlader P-pladsen. Bare at man er blevet fotograferet. Smart så der ikke opstår betalingskø tænker jeg. Jeg forventer selvfølgelig så efterfølgende at der kommer en regning.. Hører INTET. Før en tynd anonym kuvert med en PARKERINGSBØDE??? 12 dage efter, lander i min postkasse? Hvad faen er det for en opførsel??. Det er snedigt, udspekuleret og grænser til bedragerisk at på denne gedulgte facon at tiltuske sig en større indtægt igennem tvivlsom synlig skiltning og parkeringsbøder. En ellers dejlig dag blev lige med et til en kvalm oplevelse. Føj!

29. juni 2024

RESTAURANT RØDE PORT

RESTAURANT RØDE PORT

ALDRIG HAR JEG OG FAMILIEN FÅET 3 FORSKELLIGE RETTER, DER SMAGTE AF DET SAMME - Stegt flæsk, spareribs og kronhjort burde smage forskelligt men ALT smagte af salt, forklædning er mit bedste bud..!!! Sørgeligt at bruge 1500kr på salt.!

10. juli 2024

Kan muzakken måske dæmpes

Jeg ved godt at det er en forlystelsespark og at Bakken favner bredt hvilket er dejligt. Men hvorfor skal hver forlystelse ha hver sin musik og hvorfor skal det være så højt at det kan høres over alt restauranter, barer, frilufts senen eller dvs bænke o.lign. folk kan dårligt tale sammen eller høre tjenere og andre medarbejdere man møder.

10. juli 2024

Aldrig har jeg set så useriøst en…

Aldrig har jeg set så useriøst en parkeringsplads. 100 kroner for at parkere, men systemet logger dig ikke ud, så vær ekstraordinært opmærksom på, om I har afsluttet jeres parkering.
Vi var der i lørdags d 29 juni 2024, og nu er det mandag aften, og vi holder stadig der inde, selv om vi kørte hjem cirka 21:30 lørdag aften.

Hvis man tager der ind, for at se Cirkusrevyen, så gør jer selv den tjeneste, at enten spise før i kommer til Bakken, eller vælg forestillingen klokken 15:00 og så spise et andet sted. Maden er generelt ekstremt dårlig, dårlig kvalitet og man er meget heldig, hvis man kan finde noget realt varmt mad. Det er lunkent eller direkte koldt og kødet er generelt af meget dårlig stand.
Jeg skal i vært fald ikke spise der inde mere, det er 100% sikkert.
Har man mulighed, for at parkere uden for bakkens område, så gør endelig det.

29. juni 2024

Til dags dato den ringeste kundeservice - vi nogensinde har oplevet

Søndag den 30.06 - DMI & TV2vejret varsler skybrud frem til kl 17.00 (regn det meste af dagen)
Da varslet kommer ud - prøver vi og få ændret vores dato på vores turpas (11 stk) flere dage før - og vil de slet ikke på nogen gøre!
Vi havde jo ikke en gang mulighed for at ringe ind til Dem på dagen for at hører om vejret - og kører over 100 km hver vej for at hører om vejret og så måske for at vide at alle forlystelser ikke kører pga vejret, da det gør man vel heller ikke lige !
Synes simpelthen det er så ringe en service, kunne forstå hvis man ønskede og få sine penge tilbage - men de taber jo ikke noget ved og ændre datoen !

30. juni 2024

American Diner - Bakken, virkelig dårlig service eller mangel på samme.

American Diner - Bakken, virkelig dårlig service eller mangel på samme.

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele vores dårlige oplevelse med American Diner.

Vi kommer ind på restauranten, 3 voksne 2 små børn på 1 og 2 år og med barnevogn og klapvogn. Vi bliver mødt med et " Hvad kunne I godt tænke jer " ... Åbentlyst svar: Noget at spise.
Her får jeg stukket 3 menukort i hånden, på en meget ligeglad måde. Der fra bevæger vi os rundt på restauranten for at se hvor der er plads til os. Fra Vi sætter os ned, til jeg endelig får øjenkontakt med noget personale går der ca. 15-20 min. Så kan vi endelig bestille noget mad.
Vi får vores mad. Vi skal selv spørge efter bestik og servietter, vi spørger efter 2 tallerkener til de små. Der kommer en ned med 2 tallerkener, vi får 1, han går med den anden indtil vi selv må spørge efter den igen.

På intet tidspunkt bliver vi spurgt til om alt er som det skal være, hvordan maden er eller noget andet.

Vi bestilte nachos, og betalte 60 kr. Ekstra For at få det med kylling. 4 små stykker kylling var hvad det blev, en ost der ikke var smeltet ordentligt og umiddelbart bunden af posen da det meste var små stumper nachos.

Samtlige pommes frites vi fik til vores mad var ikke forberedt færdige.

Det er nok de mest spildte 600 kr. Jeg længe har brugt.

Alt i alt, dårlig mad, ingen service og et personale der havde mere travlt med at sidde og flirte med hinanden og se på deres telefoner.

Det kan absolut ikke anbefales at gå ind og bruge sine penge der inde.

Vi endte med at gå på mc Donalds så vi kunne få noget hurtigt mad. Selv der var servicen bedre.

16. juni 2024

Vi havde en hyggelig tur, men…

Vi havde en hyggelig familietur til Bakken som vi har næsten hvert år.
Der er altid god og hyggelig stemning, børnene elsker det og det er fantastisk at bedsteforældrene der ikke vil prøve noget kan være med og have en hyggelig dag.

Men…
Jeg er kommet på Bakken siden jeg var barn og har et par ting jeg virkelig undrede mig over i år.
Den første virkelig dårlige oplevelse startede i billetlugen med verdens sureste kvindelige medarbejder.

Medarbejderne ved forlystelserne er søde og imødekommende men virker noget naive - vi så samme mand snyde sig ind i forlystelser af flere omgange ved at ryste med sit kort som han gentagne gange fik besked på ikke kunne bruges, men han lod ikke til at forstå medarbejderen, og til sidst blev han lukket ind alligevel.
Måske medarbejderne skal læres lidt op i svindelnumre. Det virkede i hvert fald lidt for nemt.

Et stort problem vi oplevede var at bøjlerne IKKE blev tjekket af personalet i nogle af de forlystelser vi satte os i. Det er under al kritik og absolut ikke et sted man bør spare på tiden.

Måske jeg bare er blevet gammel men vores oplevelse var at der var skruet gevaldigt op for tempoet på nogle forlystelser - det kan godt være jeg var mere modig som barn/ung men jeg synes simpelthen bla. Mariehønen kørte meget hurtigere end den plejer og hvor blev den hyggelige vinkepause pludselig af?

Tornadoen er forfærdelig at køre i - kan vognene ikke indrettes anderledes så man ikke får en nakkeskade af at prøve en forlystelse?

Vi spiste på restaurant Laura (vi plejer ellers at købe mad fra en tilfældig grill/madbod men i år ville vi gerne sidde ned og spise). Det var simpelthen det dårligste mad vi nogensinde har fået. En fra vores selskab gik derfra uden at blive mæt. Det så flot ud alt sammen men smagte enten af ingenting, overdone eller direkte dårligt.

Og slutteligt er parkering simpelthen blevet hjernedødt dyr. 100kr for parkering er direkte uartigt.

Alt i alt en blandet oplevelse…

16. juni 2024

bedste forlystelsespark jeg nogensinde har været i.

bedste forlystelsespark jeg nogensinde har været i. der er muligheder for sjov til både små og store. dejligt og stort udvalg af mad og dessert. elsker at der er gratis entre så man komme ind og spise og hygge uden at prøve forlystelser. billigt i forhold til man kan prøve vær forlystelse 10 gange.

3. juni 2024