2,6

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

DÅRLIG OPLEVELSE PÅ AMERICAN DINER

Jeg var på bakken, og ville spise noget mad med mine børn. Da vi går forbi American diner, starter vi med at gå ind i fastfooden. Vi ser en flok ugidelige unge mennesker som sidder på en bænk og snakker. De rejser sig ikke fra bænken da jeg er klar til at bestille. Derfor vælger vi at gå ind i restauranten, da vi kommer ind bliver vi mødt af en ung høj mørk håret pige. Som nærmest undgik os, så hun ikke skulle betjene os, vi blev dog stående og blev taget i mod 10 min efter, af den same pige, som havde en meget sur og uprofessionel måde at betjene os på. Så derfor valgt vi at gå igen.

Vi anbefalede desværre ikke Amarican Diner på bakken! (Endu en uhyggelige forlystelse på bakken)

19. juni 2026

Skuffende

De glemte at vi havde bestilt. Så hvis vi ikke havde henvendt os til personalet ,ville vi ikke ha fået noget og spise. Restauranten var på ingen måde rengjort. Spindelvæv og døde insekter var rundt i hele rummet.
Da vi endelig fik maden, sejlede det hele i fedt. Toilettet var så beskidt så vi ventede til vi kom et andet sted.
Kan slet ikke anbefales!!!

5. juni 2026

1 stjerne – American Diner på Bakken – Kæmpe skuffelse på Blå Mandag

1 stjerne – American Diner på Bakken – Kæmpe skuffelse på Blå Mandag

Vi var på Bakken mandag d. 18. maj for at holde Blå Mandag for vores datter og 8 konfirmander fra klassen. Vi havde booket bord på American Dinner, så de 9 unge kunne spise sammen og få en god oplevelse. Det fik de absolut ikke.

**Forløbet:**
- Ved ankomst fik vi et bord hvor der ikke var plads til alle 9. Personalet sagde direkte at de max måtte sidde der i én time. Ikke ligefrem festlig stemning til Blå Mandag.

- Da menukortet kom, fik vi at vide at de havde “valgt ikke at have hele kortet åbent”. Årsag: De havde travlt og ville have så mange gæster igennem som muligt. Så gæsterne må åbenbart tilpasse sig omsætningen, ikke omvendt.

- Det værste: Da ungerne havde betalt for deres mad, forsøgte ejeren at kræve flere penge af dem. De stod med kvitteringer i hånden og måtte alligevel diskutere for deres ret. Først da en voksen gik ind i sagen, fik de lov til at gå.

**Opsummering:**
Booket bord til 9, men ikke plads. Tidspres fra start. Begrænset menu uden varsel. Og forsøg på at opkræve ekstra betaling efter kvittering er vist.

Det er simpelthen ikke i orden at behandle unge gæster – eller nogen gæster – på den måde. Blå Mandag skal være sjov og tryg, men her endte det med stress, dårlig service og mistillid.

Vi kommer ikke igen, og vi kan desværre ikke anbefale American Diner til andre, især ikke til større grupper eller Blå Mandag-selskaber.

18. maj 2026

Er dette din virksomhed?