Dyrehavsbakken Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 60 anmeldelser, var de fleste anmeldere dybt utilfredse med deres overordnede oplevelse i forlystelsesparken. Mange besøgende oplevede stor frustration over en mangelfuld kundeservice, urimeligt høje priser på parkering samt alt for dyre madvarer og drikkevarer. Kunderne bemærkede desuden generelt lange ventetider og store praktiske udfordringer, når det unge personale skulle håndtere billetter, turpas og armbånd korrekt. Selvom størstedelen var skuffede over besøget, var nogle anmeldere glade for den gode mad og en fantastisk betjening af specifikke medarbejdere. En lille gruppe gæster fremhævede også meget positive oplevelser, hvor venligt personale hjalp børnene, så de alligevel fik en rigtig skøn dag.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler tvetydig meninger om product. Forbrugere oplever både positive og negative elementer, hvor nogle... Se mere

Price

Kunder havde negative oplevelser med priser og følte, at de brugte alt for mange penge på besøget uden at få... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med service og beskriver besøget som en stor skuffelse præget... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af staff, da oplevelserne med personalet er meget delte. Mens nogle... Se mere

Customer service

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med customer service, da nogle oplever rigtig god kundeservice ved... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det tog næsten halvanden time at køre (i bil) det sidste stykke op til Bakken. Ca. fra Galopbanen. Der blev kun lukket biler ind i takt med at der var nogle der kørte. Og så skal man være heldig at fi... Se mere

Vi havde købt 3 turarmbånd hjemmefra. Da de skulle indløses fik vi at vide, at det ene “var brugt/indløst”, men at vi kunne gå til et af de to steder inde på Bakken som solgte turarmbånd og så kunne... Se mere

Lad mig starte med at sige, at maden (alle tre retter) kunne såmænd godt få hhv. 5/4/5 stjerner, men... Vi ankom som et selskab på 25 personer, som blev placeret ved flere borde. Det bord... Se mere

Jeg var på bakken med min kone og vores to børn for et par uger siden. Vi køber et Turpas til vores søn som har diagnosen infantil autist. Vores søn har perioder i hans liv hvor han er 100%... Se mere

1. Forlystelsescenter

Der er noget om snakken - der er sjovest på Bakken!

Under middel

Svarer typisk inden for 2 uger

AMERICAN DINER

AMERICAN DINER
Vi besøgte Bakken fredag d.6/6, hvor vi valgte at spise på American Diner.
Restauranten var ikke fyldt (ca.15%), men trods det gik der over en halv time inden der var nogen som kom og tog imod bestillingen.
Drikkevarer kom 15min efter hvilket var okay, men derefter gik det ned af bakke.
Der blev bestilt en pizza og 3 burgere.
Pizzaen kom efter yderligere 45min, bugerene kom aldrig før vi måtte spørge hvor længe der gik.
Samlet efter at have ventet over halvanden time kom vores burgere endelig.
De beklagede og undskyldte med at der havde været travlt i køkkenet.
Aner ikke hvad de ville gøre hvis der er fuld hus i restauranten.
Oplevede flere der forlod restauranten uden at have fået deres mad.
Det skulle vi også have gjort.
Vi kommer der i hvert fald ikke igen.

6. juni 2025

P - bøde

Da vi ankommer til bakken er p-automat ude af drift. Vi har IKKE mobiler med! Så alt det med at scanne kan vi godt glemme.
Vi skal snakke med 2 restauranter om en familie tur vi skal arrangere (det kan i glemme alt om)
Da vi er færdige og skal ud, er automaten ok igen. Og vi betaler. Printer heldigvis en kvittering 🤩 det var sku heldigt.
For i fredags kom der så en p-bøde …… 😤
Jeg sendte en klage ind til parkzone.
Har i dag modtaget en beklagelse og de har frafaldt deres krav.
Men hold k… hvor er det dog drænene at har sådan en sag hængende over hovedet, når det er uretfærdigt.
Nå men det var så sidste gang vi kommer forbi.

26. april 2025

American diner…

American diner…. Utrolig beskidt. Og vi måtte spørger om buffen ikke blev fyldt op, da der manglede op til flere ting. De tager ikke af bordene når folk går og igen generalt meget beskidt på borde, gulve , vindueskamme osv. …

24. maj 2025

Slidt og beskidt

Vi var 2 voksne og 2 teenagere på besøg d. 10.5.25.
100 kr for parkering?
Generelt ser Bakken slidt og trist ud. Vi ville spise på American diner, men gik igen, da der ikke var nogen rene borde.
Der er i øvrigt stort set tomt på restauranterne?
Det var sidste besøg for mit vedkommende.

10. maj 2025

Bakken var meget sjovere da jeg var…

Bakken var meget sjovere da jeg var barn. Især fordi jeg slap fra at betale for parkeringen. Jeg kan godt se hvad i gør, hvert år stiger i med 10-20 kr for den parkering sidste år var den 80 kr og i år er den 100 kr.. næste år er den 120kr, vent og se.

Jeg husker dengang det kostede 50/60 kr og bakken var et sted der var gratis og luksus at komme. I dag er det kedeligt og dyrt

11. maj 2025

Fy for sat.n da

Fy for sat.n da! Troede da ikke at Bakken var socialisternes højborg!
Nægter et barn et billede blot fordi man har en kasket på!
Gu ved om de havde sagt det samme hvis man havde haft en trøje på med et tryk af minkdræberen!!

10. maj 2025

ELENDIG PARKERING - og spise

ELENDIG PARKERINGSORDNING. Forbandet pengemaskine!
Hvorfor har man fjerne den personlige betjening og samtidig sat prisen op til 100,- og det er ikke sidste gang at den er steget.
Samtidig er det svært at gennemskue betalingen samtidig med at man risikerer at få en afgift medens man forsøger at gennemføre betalingen, for på skiltene på pladsen viser QR-koden kun hen til en hjemmeside der viser det samme som på skiltet, på andre sprog - så du skal helt op til indgangen for at finde en automat der ikke virker og længere henne finde en QR-kode som guider dig til den rette side at betale for din 100,- parkering for en time på bakken for at spise (anmeldelse af dette, længere nede).
Jeg SKAL have min bil med grundet handicap, så havde jeg kunne tage toget havde jeg selvfølgelig gjort det.

American Diner - anmeldelse:
Snusket og nusset sted. tjenerne er utrolig søde og smilende, men istedet for at sidde og snakke burde de tørre borde og siddepladser af. bordet blev tørret af da vi kom, men ikke grundigt nok og sæderne var også fyldt med krummer og snask. bestik havde pletter af hvad der lignede vand, men viste sig at være en olie-ligende substans - pulten der adskiller bordene var også ulækre og klistrede af pletter fra drikkevarer.
gammelt ketchup i flaske, på bordet.
bestilte snack-kurv, men alt var over-tilberedt.
det var en okay burger, men fordelingen af fyldet og sammensætningen virker som om at man ikke gad, travlhed var ikke grunden, for vi var de eneste derinde. 229,- for en burger med pommes frites - portionen af pommes frites var skuffende lille.. man bør huske på hvad man tager for sådan en omgang og så give en større omgang pommes frites, det er ikke dét der presser økonomien...
bestilte Nachos, hvor dyppelse bliver serveret i små lukkede beholdere, det er så hvad dét er, men hele oplevelsen var, at det er et sted der har givet op og ikke går op i andet end indtjening.
Fordi at man laver burgere og serverer milkshakes samme sted gør dét ikke det til en American Diner.
Jeg kan og vil på ingen måde anbefale dette sted da det fejler på alle områder med undtagelse af de søde tjenere.

5. maj 2025

Dårlig parkeringsservice

Jeg ved ikke, hvordan udlændinge finder ud af at betale for parkering, men jeg som dansker skulle ind og vælge automatisk kameraparkering på min parkman-app, hvilket jeg først fik gjort, da jeg var kommet hjem. Det endte med, hvis jeg ville undgå en opkrævning med gebyr, at jeg fandt linket for at betale for parkeringen på Bakkens hjemmeside. Dårlig og uigennemskuelig skiltning og en betalingsautomat ude af drift.

1. maj 2025

Ærgerligt at man skal stå i lang kø for…

Ærgerligt at man skal stå i lang kø for bare at kunne købe billetter - I kunne lære noget fra Tivoli hvor det fungerer upåklageligt med at trække det i automater. Vi gik igen efter at have stået i kø i 20 min og ikke rykket os en meter..

1. maj 2025

American Diner - uforskammet personale!

Vi var på Bakken igår.
Vi ville have noget at spise på American Diner udenfor. Da vi kom derhen stod der to piger. De var så uhøflige og vendte øjne af os flere gange. Musikken var ekstremt høj og jeg måtte råbe bestillingen. Der kom flere andre familier som ville bestille, men gik igen fordi rapmusikken var så ulidelig høj. Og de to piger var fuldstændig lige glade!
Mage til uforskammede piger skal man lede længe efter!

27. april 2025

P.bøde

6. År hvor vi ikke besøger Bakken, og gruppen her sparer ca 10.000 kr hver gang… Så må sige det er noget dumt at være så dumfræk med de parkeringsbøder!
Før besøgte vi Bakken mindst en gang om året, men har nu fundet bedre steder 😉

28. april 2025

Op ad bakke

Vi købte to humør kort. Da det efter lang tid i kø var vores børns tur blev kortene afvist. Vi gik tilbage til informationen hvor vi kort for inden havde betalt og her blev vi bedt om at gå hele vejen op til den anden information, hvilket vi så måtte gøre. Her bliver kortene rettet, men scenariet gentager sig og vi bliver igen afvist efter lang tids kø. Tilbage til informationen som ikke har en forklaring eller vil give kompensation. Ender med to utilfredse børn og pengene tilbage. Jeg ved ikke helt om jeg er enig i at der er noget om snakken…

18. april 2025

Ice corner

Da 40 kr + 35 kr blev til 85 kommenterede jeg dette og fik blot at videe at prisen på skiltet var forkert. Måske man så skulle rette prisen på skiltet i stedet for den pris man faktisk betaler.
For det andet fik vi pivkolde popcorn og kommenterede dette men fik blot et skuldertræk. Hvad i alverden skulle hun dog gøre (prøv at skifte dem til nogle varme).
Magen til ligegyldighed og mangel på servicegen skal man lede længe efter.
Handler aldrig der igen.

11. april 2025

Jeg var på bakken med mine børn da jeg…

Jeg var på bakken med mine børn da jeg blev smidt af svæveflyveren fordi jeg ikke sad sammen med mit barn- grunden var lang kø. Mit turpas blev scannet og jeg vil mene jeg har ligeså meget ret til at prøve en forlystelse som alle andre betalende voksende som også prøvede forlystelsen uden børn

19. oktober 2024

Det var hyggeligt nok men...

Jeg husker for bare 15 år tilbage hvordan det var på bakken, der kunne man altid komme hjem med et par bamser, nu når man smider en 20 kr i automaten, så kan grabben der skulle tage fat i bamserne ikke engang tage fat, hvorfor skal alt handle så meget om penge. 👎🏼

17. oktober 2024

Find en anden medarbejder..

Min pige på 11 år og hendes veninde på 12 år har haft en ubehagelig oplevelse i Tornadoen da vi var på besøg hos jer i august. En ældre herre uden hår valgte først at give dem et chok og derefter stå og fortælle hvor ubehagelig en forlystelse Tornadoen var og at de kunne brække nakken hvis ikke de holdte hovedet tilbage. Udover dette var han ifølge pigerne meget grænseoverskridende, kiggede meget på dem og var lidt for påtrængende da de sad i vognen. De var i tvivl om de ville tage den igen, men jeg overtalte dem til at tage turen igen da det godt kunne være mine piger der overreagerede og de trods alt synes den var sjov. I mellemtiden bemærkede jeg så at det bestemt ikke kun var min piger han gjorde det for, men også mange andre. De valgte at sætte sig i modsatte side af manden resten af dagen så de heldigvis slap for hans grænseoverskridende adfærd.

I får 2 stjerne udelukkende for den ellers gode park, men man burde nok tage en større snak med denne medarbejder om at lade små piger være i fred og stoppe med den grænseoverskridende adfærd? Håber på næste besøg bliver uden vedkommende på Tornadoen, for Bakken er ellers et hyggeligt sted med dejlig natur omkring.

24. august 2024

Er normalt glad for bakken og har altid…

Er normalt glad for bakken og har altid holdt af at komme her. Vi har i flere år købt årskort. Vi modtager løbende en masse reklame pr E-mail. Og også angående rædselsdybet i efterårsferien. Så igen i år tager vi i d for at se dette med vores årskort. Men da vi skal ind bliver vi nu afvist. Nu gælder turbåd ikke længer som sidste år. Som der ellers står på mit bakken at det gælder alle forlystelser. Nu står vi her og skal betale 120 kr pr person for st få den tur vi fik sidste år inkluderet i årskortet. Dette burde være tydeligere i e-mails og virker som noget nyt der et tilføjet siden sidste vinter hvor vi købte årskort. Så prisen er det samme for turbåd men i 2024 får man bare mindre. Det er skuffens at stå med børn der glæder sig og blive afvist. En klage i skranken virkede ligegyldig de forstod problemet da flere har henvendt sig. Men kunne ikke gøre noge uden en chef som ikke er der. Kære Bakken i kan være bedere end det!

14. oktober 2024