Alle produkter blev leveret dagen efter bestilling, hvilket er suveræn stil. Selv ærgerer jeg mig dog over, at have købt pippi-stofbleer, da de er ringere end Bilkas billige stofbleer. Desuden var der... Se mere
Babytorvet
Bestilte bla. to pakker Avent flaskesutter model Airflex. Og et sæt bideringe. Leveringen var hurtig. Modtog dagen efter. Men flaskesutterne var de forkerte ifht. de der var beskrevet på... Se mere
Købte SEBRA tinsoldat lampe, og efter en uges leveringstid fik jeg den fremsendt i hvad der så ud til fin indpakning. Dog var selve lampen pakkede i en anden type lampe indpakning, og da jeg fi... Se mere
Jeg bestilte en badestol til min dreng fredag, og allerede tirsdag havde min vare. Jeg var bare rigtig træt af de havde sendt en babybadestol i stedet for den badestol jeg havde bestilt. Så jeg måtte... Se mere
Om Babytorvet
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Stenbukken 5, 9200, Aalborg SV
- info@babytorvet.dk
- www.babytorvet.dk
Hurtig og nemt
Jeg har nu to gange bestillt varer hos Babytorvet - begge gange blev varen sendt til mig meget hurtigt, og alt var i skønneste orden. Hjemmesiden er nemt at finde rundt i, og varerne svarer til beskrivelserne. Vil gerne bruge jer igen.
Langsom betjening
Bestilte varer kl 14 tirsdag og fik en bekræftigelse kort efter, har dog 5 dage efter ikke fået besked om det er afsendt eller modtaget noget. Der står man modtager sin varer 1-3 dage efter bestilling

Besvarelse fra Babytorvet
Man får ikke hvad man har bestilt.
Jeg bestilte en badedragt til min datter med indbygget ble. Ifølge billedet en lyserød dragt med små sommerfugle, hjerter og blomster. Jeg var opmærksom på at der stod at farverne kunne varriere men fik en badedragt i 2 farver lyserød med helt andet mønster. Store blomster i alle farver, sløjfe foran og frynser øverst.

Levering til tiden...
Varen leveret til tiden som angivet, billedet var retvisende ligesom prisen.
Perfekt køb
Nem og overskuelige hjemme. Hurtig levering og ingen problem. Så burde hver eneste køb være på nettet.
Ingen problemer
Jeg bestilte en barnevognssele søndag og fik den med posten tirsdag
En super god hjemmeside , med masser af tilbud
En super god hjemmeside , med masser af tilbud . og der går ikke lang til inden man har sin pakke . og så er der en lav porto .
Perfekt service!
Jeg har kun handlet hos Babytorvet én gang, men det bliver formodentlig ikke ved med at være sådan. Varen blev leveret med lynets hast, og kvaliteten var ligeledes helt i top. Alt i alt en rigtigt god oplevelse.
Hurtig levering - det tæller
Nemt at bestille på hjemmesiden og hurtig levering!
Billig og hurtig levering
Fik varen leveret i løbet af 3 hverdage og billigere end alle andre steder som havde udsolgt. Yderligere SMS og mail omkring forsendelse.
1 -3 hverdage
Jeg skulle bruge nye batterier til vores babyalarm og fandt dem hos Babytorvet jeg var inde for at bestille dem Torsdag morgen inden de åbnede.
Jeg havde godt set at der stod 1-3 hverdage men de var på lager så håbede at vi kunne have dem senest lørdag da vi skulle til noget familiefest der ville blive sent, så det ville være dejligt at have alarmen med til når hun skulle sove.
Men sådan gik det desværre ikke vi fik først batterierne Mandag.
Ved godt at de har overholdt det de har lovet men har handlet andre steder hvor de skriver det samme og der var pakken her dagen efter.
Synes bare at når det man bestiller er på lager ville man ikke vente med at få det sendt afsted, der går jo heller ikke en time inden man bliver kontaktet når man træder ind i butikker

Lyn levering ;)
123 så havde jeg min bestilte vare og ingen bøvl ell lig.
Iorden det hele. ;0)
Det var en flot barsels stork .. Og den var her mandag hvor jeg bestilte den fredag ;0)
super service
bestilte varen og fik den 2 dage senere, plus lækker mail om at pakken var pakket og på vej til mig.
Gode priser - hurtig levering
Nem overskuelig hjemmeside med masser af gode tilbud. Hurtig levering med god forklaring af muligheder for levering såsom besparelsen ved at få sendt til arbejdet som erhvervspakke.
Babytorvet.dk fungerer perfekt. :)
Hvis du står og mangler en ny sut, sutteflaske, ja alt muligt godt og også billigt, så gå ind på babytorvets hjemmeside og bestil.. Hvis du bestiller der om formiddagen, har du det næste dag. Der er ikke en finger at sætte på noget.. Jeg bestilte selv nogle sutter med motiv, og de ringede og beklagede at det var det forkerte motiv de måtte sende.. Og da jeg fik pakken havde de også skrevet det på sedlen, i tilfælde man måske havde msforstået hinanden... Super service...