Alle produkter blev leveret dagen efter bestilling, hvilket er suveræn stil. Selv ærgerer jeg mig dog over, at have købt pippi-stofbleer, da de er ringere end Bilkas billige stofbleer. Desuden var der... Se mere
Bestilte bla. to pakker Avent flaskesutter model Airflex. Og et sæt bideringe. Leveringen var hurtig. Modtog dagen efter. Men flaskesutterne var de forkerte ifht. de der var beskrevet på... Se mere
Købte SEBRA tinsoldat lampe, og efter en uges leveringstid fik jeg den fremsendt i hvad der så ud til fin indpakning. Dog var selve lampen pakkede i en anden type lampe indpakning, og da jeg fi... Se mere
Jeg bestilte en badestol til min dreng fredag, og allerede tirsdag havde min vare. Jeg var bare rigtig træt af de havde sendt en babybadestol i stedet for den badestol jeg havde bestilt. Så jeg måtte... Se mere
Om Babytorvet
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Stenbukken 5, 9200, Aalborg SV
- info@babytorvet.dk
- www.babytorvet.dk
Super hurtig levering
Super hurtig levering
Jeg skulle bruge en bæresele og en brystpumpe i en fart, og min veninde anbefalede Babytorvet.dk. Jeg bestilte tingene torsdag kl. 11 og fredag kl. 9 bankede Postdanmark på døren.
Sådan skal det gøres!
Fejl på fejl og ingen levering
Bestilte en våddragt i pink til vores pige. Et finger puslespil med bamse og en barnevognssele.
Allerede efter at ordrebekræftelsen var kommet, kontakter de os om, at de ikke har våddragten i pink men kun i blå. Øh nej tak. Puslespillet har de ikke med bamse, men kun med Cirkeline. Super.
Vi får hurtigt en besked fra babytorvet med referencenr til post Danmark, men aldrig nogen pakke. Rykker efter 14 dage, de lover at undersøge og ringe tilbage. Der sker bare ikke noget, de ringer ikke tilbage. Jeg ringer igen 14 dage senere og lægger besked på deres tlf. Svarer om at kontakte mig vedr. den manglende pakke. Der er nu gået en måned siden vi bestilte pakken Og DE TRÆK penge på vires dankort. Hører stadig intet. Her 7 uger efter får jeg fat i en medarbejder, der efter 3 samtaler kommer frem til at pakken er væk, ingen kan finde den, og at de vil returnere pengene på vores kort. Hold nu kæft. De kunne i det mindste have sagt pænt tak for lån af jeres penge i 7 uger. Handler aldrig på babytorvet.dk igen.
Forkert vare ifht. hjemmesiden
Bestilte bla. to pakker Avent flaskesutter model Airflex. Og et sæt bideringe.
Leveringen var hurtig. Modtog dagen efter.
Men flaskesutterne var de forkerte ifht. de der var beskrevet på hjemmesiden. Modtog i stedet den almindelig type.
Bideringene gik i stykker efter første tur i sutteflaske sterilisatoren.
Kontaktede kundeservice pr. mail. Og fik at vide at bideringe ikke måtte skoldes eller koges. Stod der dog ikke på emballagen eller hjemmesiden.
Mht. flaskesutterne fik jeg en masse forskellige bortforklaringer. Bla. at der kun findes to forskellige typer. Undrede mig en del da vi har en tredje type i forvejen. Nemlig den der hedder Airflex.
Fik kun en beklagelse. Så kom jeg ikke så langt med. Så handler der ikke igen.
Kanon service og hurtig levering
Flink og kompetent medarbejder, som gav professionel rådgivning over telefonen.
Bestilte om eftermiddagen og dagen efter stod posten med min pakke.
Hvad mere kan man ønske sig af en webshop... :-)
Tilfreds
Har bestilt Konfidence svømmevest til min datter. Hurtig afsendelse og hurtig levering. Meget tilfreds. Kan kun anbefale.
Fantastisk babybutik
Babybutikken med et kæmpe udvalg, lave priser og en kanon service!
Jeg kan varmt anbefale Babytorvet.dk
Utilfreds
Jeg bestilte en masse varer for ca. 1200 kr.
Og forventede selvfølgelig at alt er i den skønneste orden. Da jeg modtager mine varer har jeg modtaget en forkert baby badestol, en billigere model end den jeg er blevet faktureret for. Et kam/børste sæt som har ridser på håndtag og en lille sort streg bagpå. Jeg forventede at de ting jeg havde bestilt var i ny stand men blev meget skuffet.
Jeg forsøgte at sende en mail hvor disse ting blev beskrevet men fik intet svar? Ringede til Babytorvet og fik fat på Charlotte som hverken undskyldte for deres fejl med babystolen eller at varen var ridset?
Dette var yderst utilfredsstillende og ikke iorden. Jeg venter nu på at få penge retur for ridset varer samt portoen for retur forsendelse betalt.
Jeg handler ikke på Babytorvet mere.
Ikke tilfredsstillende handel
Jeg sidder som nybagt mor og vil købe et spejl til min lille søn til hans mavetræning. Finder et fint spejl på hjemmesiden, til 300kr og ser at hvis jeg køber for 500kr er der fri levering. Okay tænker jeg, så smider jeg da lidt ekstra i kurven, og handler for 509kr.
Modtager 2 dage senere, så det klager jeg ikke over. Meget hurtig levering. Men jeg modtager et babyspejl, fyldt med ridser og buler. Nuvel, det er et plastikspejl, hvilket jeg godt er klar over, men der er fx ikke beskyttelsesfilm på, hvilket heller ikke gir nogen mening egentlig. Jeg bliver vildt irriteret, for jeg mener bestemt ikke at man sender tydeligt defekte/ødelagte varer ud til sine kunder. Kunne jeg aldrig drømme om selv. Sender straks en mail og får svar dagen efter. Jeg kan heldigvis sende min vare retur, dog ikke uden besvær og irritation fra min side. Jeg får at vide via mail at ridser og buler på spejlet er hvad jeg kan forvente da det er lavet af plastisk til børn. Og desuden ser resten af spejlene på lageret ligesådan ud.( jeg vedhæftede billeder).
Jeg er ikke tilfreds med handlen hos jer. Jeg købte mere end hvad planen var, og alligevel ender det nu med at jeg skal have besværet med at gå på posthuset og sende afsted for at få mine penge retur for en defekt vare. Det er ikke tid man har mest af i forvejen, når man har en lille ny i armene.

Besvarelse fra Babytorvet
Nemt, hurtigt og billigt :-)
Bestilte mine varer en torsdag, og kunne allerede om lørdagen hente min bestilling på posthuset. Virkelig hurtig ekspedition af min ordre, og gode varer selvfølgelig.
Nemt og billigt
Varen blev fundet via Pricerunner, og var som ønsket.
Nem og hurtig bestilling på hjemmesiden og hurtig levering.
Kunne dog godt have brugt en e-mail med T&T nummer, så man selv kan følge pakken :)
Misinformation på hjemmesiden om varen og dårlig service.
Fik ikke leveret den vare jeg bestilte. Bestilte en solskærm til bilen, på hjemmesiden står der at motiverne kan variere, og det gør de sørme også. Det jeg fik lignede på ingen måde det jeg bestilte. Jeg har prøvet at kontakte jer på det nr. som står på ordresedlen og alle andre steder på nettet, samt lagt telefonbeskeder uden held.
På den svenske side af trustpilot fandt jeg så et andet nr som I har givet til en anden utilfreds kunde. Det viser sig jo så at det er til Ønskebørn i Aalborg. Hvis jeg ønskede at købe noget i Ønskebørn kunne jeg blot gå ned i min lokale afdeling frem for at betale fragt frem og tilbage.
Da jeg langt om længe har fået fat på jer fortæller I mig at, hvis jeg var interesseret i et bestemt type motiv skulle jeg have ringet inden jeg bestilte... Nu forestiller jeg mig at I i stedet har sendt den version som I har sværest ved at sælge i jeres fysiske butik, Ønskebørn!

Besvarelse fra Babytorvet
Billige priser og super service
Det er anden gang, vi handler hos Babytorvet.dk, og endnu en gang oplevede vi at få en super god service i form af dag til dag levering og flot indpakkede produkter. Vi bestilte 5 produkter, som alle blev pakket ind helt gratis.
Vi sparede i øvrigt over 200 kroner i forhold til andre online babybutikker, og så blev pakken desuden sendt fragtfrit!
Vi kan varmt anbefale Babytorvet.dk.
Alt var perfekt!
Alt var bare lige, som det skulle være. Jeg vil klart handle her en anden gang.
Super oplevelse :-)
Bestilte produkterne om tirsdagen, og allerede dagen efter blev de leveret på adressen!
Udover super hurtig levering så har Babytorvet et kæmpe udvalg inden for babyudstyr, og priserne er blandt de billigste på markedet, så der handler jeg helt sikkert igen :-) :-) :-)
hurtig levering
to dages leveringstid..
fik en sms om at jeg kunne hente min vare i posthuset fordi jeg ikke har været hjemme.
Bestilte en voksi tirsdag aften og den er allerede kommet idag - torsdag formiddag..!! Dejlig nemt og hurtigt 😃