Babytorvet

Alle produkter blev leveret dagen efter bestilling, hvilket er suveræn stil. Selv ærgerer jeg mig dog over, at have købt pippi-stofbleer, da de er ringere end Bilkas billige stofbleer. Desuden var der... Se mere

Bestilte bla. to pakker Avent flaskesutter model Airflex. Og et sæt bideringe. Leveringen var hurtig. Modtog dagen efter. Men flaskesutterne var de forkerte ifht. de der var beskrevet på... Se mere

Købte SEBRA tinsoldat lampe, og efter en uges leveringstid fik jeg den fremsendt i hvad der så ud til fin indpakning. Dog var selve lampen pakkede i en anden type lampe indpakning, og da jeg fi... Se mere

Jeg bestilte en badestol til min dreng fredag, og allerede tirsdag havde min vare. Jeg var bare rigtig træt af de havde sendt en babybadestol i stedet for den badestol jeg havde bestilt. Så jeg måtte... Se mere

1. Babyudstyrsbutik

Om Babytorvet

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos babytorvet.dk finder du alle de kendte mærker af babyudstyr til lave online priser. Vi har altid tilbud, billig fragt og kort leveringstid. Med mere end 12 års erfaring inden for baby branchen, kan vi garantere dig den bedste service og vejledning.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig proffesionel ekspedition og varerne til tiden

Når man bestiller sine gaver over nettet, er man altid en smule nervøs for om de nu dukker op inden man skal bruge dem.Hos babytorvet var der kommunikationen i top hele tiden.Jeg fik besked over e-mail om at de var pakket og afsendt allerede den følgende dag - så jeg nåede aldrig at tænke tanken om gaven mon nåede frem.. Super tryg og hurtig betjening.

6. december 2012

Hurtig ekspedition!

Det tog 2 hverdage, så var pakken ankommet! -Hvilket de også reklamerer med på siden, så dejligt at det overholdes, for det er ofte det som afgør fra hvilken side jeg lægger min ordre.

29. november 2012

Alt perfekt

Hurtig forsendelse og produkt som beskrevet på hjemmesiden. Med andre ord - alt var perfekt.

19. november 2012

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition , fin og sikker indpakning, eneste minus var at jeg havde sat flueben i at modtage en SMS når pakken var på vej. Det skete ikke så den rubrik kan de godt slette når det ikke bliver brugt:-)

11. november 2012

Meget fin service, den sidste stjerne mangler, da deres lager ikke stemte og at jeg derfor ikke kunne få leveret 2 af de varer jeg havde bestilt. Men blev ringet op med det samme og fik 2 lignende varer....

10. november 2012

super service

fint med et opkald så jeg vidste hvorfor det tog et par dage mere med levering varen skulle jo være den ønskede

10. november 2012

Babytorvet tilbyder at pakke varen ind som gave, så det skrev jeg under bemærkninger,
men varen var ikke pakket ind, det trækker betragtelig ned i min bedømmelse

9. november 2012

Præcis

Jeg bestilte, fik bekræftigelse og mine varer blev sendt og afleveret ved døren - ingen problemer, alt gik som lovet. Dejligt

7. november 2012

Hurtig ekspedition

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at handle her. Jeg bestilte 4 ting hvoraf den ene var i restordre, og en meget venlig ansat kontaktede mig hurtigt og spurgte om de måtte eftersende det. Rigtig god service. Vil bestemt anbefale det til andre.

6. november 2012

God og hurtig service/levering

Super god service, en af de varer jeg havde bestilt var udsolgt, så butikken ringede kort efter min bestilling for at finde en ny løsning. Varerne var godt pakket ind og blev leveret rimelig hurtigt. Alt i alt en positiv oplevelse.

31. oktober 2012