Hurtig levering, billigt, vil helt klart bestille der igen. Har allerede anbefalet til flere jeg kender. Rigtigt dejligt med gratis fragt, gør meget for pengepungen når man har en lille trold derhje... Se mere

Jeg elsker bare denne hjemmeside, besøger den faktisk hver dag. Der er masser af forskellige forums hvor man har mulighed for at snakke med en masse mennesker i samme situation som en selv. Der er ter... Se mere

Har brugt siden i ca 4 år og kun haft gode oplevelser. Der er plads til tårer, glæde, bekymringer, sorger og gode grin. Har flere gange fundet inspiration der inde ift vores egne børn.... Se mere

Let at bruge. Folkene bag er meget interesserede i at gøre oplevelsen så god som mulig for brugerne, og lytter derfor til forslag til forbedringer. Søde brugere. Gode debatter. Siden er ikke som... Se mere

1. Babyudstyrsbutik
  2. Babytøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Baby er stedet for dig, der ønsker barn, venter sig eller allerede har små fødder i hjemmet. Her finder du debat, artikler, fotoalbums, nyheder og andre informationer om børn. Alt samme på Baby.

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4,3

Fantastisk!

Baby.dk er en super god side, men skønne debatter om vind og vejr for mødre, fædre og de kommende af slagsen :)

Jeg vil anbefale, at alle der mangler guidance til at skabe sig et netværk, skal melde sig ind under fanerne!

Den bedste tidsrøver

Baby.dk er en total tidsrøver! På den gode måde selvfølgelig. Man finder gode råd, debatter, sjove artikler, billeder og meget mere. Og så kan man spørge om ALT derinde. Der er altid søde piger kar til at give deres meninger, råd og erfaringer videre.

21. oktober 2009

Den bedste side i hele cyberspace, hvis man kan lide børn og deres forældre.

Jeg har været på mange babysider, i min tid som mor, men Baby.dk slår dem alle, på alle måder....
Henrik er altid aktiv på siden, og tager gerne imod forslag, og bruger også mange af dem på siden, hvilket jo bestemt er godt for brugerne.
Jeg blev med det samme glad for baby.dk både fordi der er plads til alle, men også fordi der er så mange fede muligheder, og ekstra features på den side. Alene de ting man kan med sin profil er rigtig fedt. Der er blandt andet dagbog og fotoalbums med og uden kode.
Opstår der et problem på siden, er Henrik altid på pletten for at finde en løsning, og det er rigtig dejligt.
Jeg ville ikke undvære baby.dk der er altid liiiige noget at tjekke, indne man lukker ned.

/Mariamiss6

Super hjemmeside

Gode debatfora, godt ekspertpanel, god information omkring sin graviditet, sin fødsel og alle årene bagefter i opvæksten af sit barn.
Siden kan klart anbefales.

Meget komplet babyside

Det som jeg nyder ved baby.dk, udover at følge min mødregruppe på nu 3. år, er at den er superkomplet. Den har en masse features. Man kan se hvornår folk er online, se billeder af dem, lave sin egen babybog, have billeder inde i selve indlæggende osv osv.
Som mor til snart 3 børn er det én af de sider jeg mest besøger.

den mest fantastiske side

Baby.dk er en fantastisk side, der er plads til alle. Og man kan altid få hjælp, give hjælp, få et godt grin, tage en god debat osv... en rigtig tidsrøver (af den gode slags)

21. oktober 2009

super side til os der prøver og venter :o)

kan anbefales til alle som prøver at blive gravide netn ad naturens vej eller med hjælp og alle dem der er gravide eller har børn. man kan spørge om alt herinde og folk er super søde til at svare og hjælpe!!

Bedste baby-side

Denne side giver hjælp til stort set alt. Og der er altid nogen der svarer, hvis man har et spørgsmål. Samtidig er der en masse sjove og nyttige oplysninger. Jeg tjekker selv ind flere gange om dagen for at se om der er sket noget nyt.

Fantastisk hjemmeside!

Dejlig hjemmeside, til alle os med vores små/store børn.
Nyder virkelig at være bruger af Baby.dk.
Sidder man med et problem, er der stor hjælp at hente os de andre bruger!
Kan med stor garanti anbefalde Baby.dk

21. oktober 2009

Fantastisk site for mødre/kommende mødre

Siden kører bare perfekt. Henrik som står bag hjemmesiden sørger virkelig for at alt kører som det skal, og er interesseret i brugernes meninger. Han er åben overfor forslag, som kan gøre siden endnu bedre... (selv om jeg har svært ved at se hvordan det kan lade sig gøre, da den side bare har det hele!).

/Tina

20. oktober 2009