Hurtig levering, billigt, vil helt klart bestille der igen. Har allerede anbefalet til flere jeg kender. Rigtigt dejligt med gratis fragt, gør meget for pengepungen når man har en lille trold derhje... Se mere
Jeg elsker bare denne hjemmeside, besøger den faktisk hver dag. Der er masser af forskellige forums hvor man har mulighed for at snakke med en masse mennesker i samme situation som en selv. Der er ter... Se mere
Har brugt siden i ca 4 år og kun haft gode oplevelser. Der er plads til tårer, glæde, bekymringer, sorger og gode grin. Har flere gange fundet inspiration der inde ift vores egne børn.... Se mere
Let at bruge. Folkene bag er meget interesserede i at gøre oplevelsen så god som mulig for brugerne, og lytter derfor til forslag til forbedringer. Søde brugere. Gode debatter. Siden er ikke som... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Baby er stedet for dig, der ønsker barn, venter sig eller allerede har små fødder i hjemmet. Her finder du debat, artikler, fotoalbums, nyheder og andre informationer om børn. Alt samme på Baby.
Sct. Leonis Gade 5, 8800, Viborg
- webmaster@baby.dk
- www.baby.dk
Hurtig levering, anbefaler !!
Rigtigt dejligt med gratis fragt, gør meget for pengepungen når man har en lille trold derhjemme 😁
Skøn side med en masse brugbar…
Skøn side med en masse brugbar information.
Svineri med returnering...
Fin hjemmeside... Hurtig levering... Fine varer...
MEN SVINERI AT TAGE 49 KR FOR AT SENDE EN VARE RETUR!!
Den vare jeg købte kostede 50 KR.
Flot så 👍🏼🤦♀️
skøn side
en skøn side når man er kommende mor hvad det enten er 1 eller 3 gang man venter sig
Fantastisk hjemmeside
Et rigtig rart sted at være, og en masse søde mennesker der skriver pænt til hinanden... Der er ekspert panel, så man kan også få professionel hjælp hvis man har behov for det.
Kig ind, kan kun anbefales...
Heidi
Fantastisk side
Man møder en masse ligesindede mennesker som man kan snakke med om alt mellem himmel og jord.
Tak for en dejlig babyside ;-)
Dejlig side
Med gode debatter der ikke kun omhandler blemærker og babymos-Her er der gode debatter om alt imellem himmel og jord.
Der er plads til alle-
Man kan forvente støtte og trøst hvis det er nødvendigt,og et spark bagi hvis det er tiltrængt.
Her er godt at være :)
Yderst inspirerende og masser af hjælp
Har brugt siden i ca 4 år og kun haft gode oplevelser.
Der er plads til tårer, glæde, bekymringer, sorger og gode grin.
Har flere gange fundet inspiration der inde ift vores egne børn.
Kan varmt anbefale siden til andre forældre, kommende som nye og gamle, kvinder som mænd.
Jeg elsker baby.dk!
Det er et super lækkert sted at være. Der er altid en masse søde piger som er klar på at hjælpe og rådgive - og mænd ;)
Det eneste negative jeg finder ved siden, er at det er oftere og oftere at en debat kan ende i mudderkastning :)
super side
Jeg besøger siden dagligt, og flere gange om dagen. Skal først til at deltage aktivt på siden PGA. Projekt baby er startet hjemme hos os. Men jeg har fået rigtig meget viden omkring det at have et barn, og er glad for at kunne bruge baby.dk som sikkerhedsnet til spørgsmål og til at dele mine oplevelser. Kan helt klart anbefale siden. Udover de andre brugere er der positive ting som at den er let overskuelig, nye tiltag og gode artikler og opdages på nyheder relevante for forældre.
Rigtig godt forum
Nemt at finde rundt på siden og utrolig søde mennesker at snakke med.. Man kan altid finde svar og hjælp til sine spørgsmål.
Perfekt.
syntes klart baby.dk er et af de bedste forumer for folk med børn, uden og dem der venter sig. Der er altid aktivitet derinde og folk er gode til at svare og hjælpe .
Det eneste minus jeg os har er at der ikke er så meget for de kære mænd, hvis det var lettere at være mand på siden ville der sikkert os være flere aktive . Kan man da håbe . :)
SUPER nem og overskuelig hjemmeside!
God stemning, søde (Og hjælpsomme) admins og så er den super brugervenlig!!
Got to love it!!! :)
god og hyggelig side
dette er en side jeg bruger rigtig meget tid på at være på... jeg elsker at skrive privat med et ar af tøserne og få en hyggelig sludder om alt muligt også om andet end børn..
Eneste minus er at vi godt kunne bruge lidt flere rigtigt aktive brugere derinde :)
Fantastisk hjemmeside!
Er blevet besat af baby.dk, den side er virkelig vanedannende!
Siden er overskuelig, og fyldt med søde mennesker!
Topkarakter herfra! ;)
Mit cyber hjem
Har været bruger af siden lææænge og har absolut intet dårligt at sige om det. Dog kan jeg huske jeg havde svært ved at navigere rundt på siden, da jeg blev bruger. Men fandt hurtigt ud af hvordan det hele fungerede, både med hjælp fra andre brugere og staff !!!
Elsker baby.dk
Jeg har været på baby.dk i 2 år, og er på siden dagligt. Jeg har haft en stor glæde af siden, og har det fortsat. Jeg elsker min mødregruppe derinde, vi mødes IRL, og snakker sammen dagligt på siden! Jeg har fået så meget hjælp og støtte, og er taknemmelig for sidens eksistens!
Love it
Har været på baby.dk i 2års tid nu :-)
Self er der op og nedturer derinde, ligesom på en arbejdsplads eller et venskab. Men alt i alt elsker jeg siden. Pigerne har givet mig gode råd, været der med krammer hvis behovet var der, fulgt mit liv:D
Man får muligheden for selv at komme med råd og gode tips,
Hver dag er der et eller andet at grine af, kun fordi brugerne er så gode til at dele guldkorn fra børn og dem selv i hverdagen.
Jeg har fået en del nye venskaber og det er guld værd.
Jeg støtter op om baby fordi medlemmerne/ledelsen har gjorde det nemmere for mig at være mor/gravid og partner.
Tak <3
Er du ikke med os, er du imod os!!
Ja sådan er atmosfæren. Har været bruger i næsten 3 år og har været ret glad egentlig.
Men der er en sag mellem øverste hoved og nogle brugere, som man ikke må kendskab til, selvom det kan have relevans for de andre brugere. Yderemere bliver man slettet, hvis undrer sig over ledelsen.
Det største problem ligger i at ledelsen også er almene brugere af sitet, hvilket jo medfører at de ikke kan være 100 % neutrale.
Men ja, bliver jo nok slettet efter denne udtalelse!

Besvarelse fra Baby.dk