Hurtig levering, billigt, vil helt klart bestille der igen. Har allerede anbefalet til flere jeg kender. Rigtigt dejligt med gratis fragt, gør meget for pengepungen når man har en lille trold derhje... Se mere

Har brugt siden i ca 4 år og kun haft gode oplevelser. Der er plads til tårer, glæde, bekymringer, sorger og gode grin. Har flere gange fundet inspiration der inde ift vores egne børn.... Se mere

Let at bruge. Folkene bag er meget interesserede i at gøre oplevelsen så god som mulig for brugerne, og lytter derfor til forslag til forbedringer. Søde brugere. Gode debatter. Siden er ikke som... Se mere

1. Babyudstyrsbutik
  2. Babytøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Baby er stedet for dig, der ønsker barn, venter sig eller allerede har små fødder i hjemmet. Her finder du debat, artikler, fotoalbums, nyheder og andre informationer om børn. Alt samme på Baby.

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4,3

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

De får et stort 4 tal af miiggggg

Er super glad for siden, man føler sig hurtigt velkommen og alle er søde til at hjælpe og besvare ens spørgsmål. Den er men at navigere rundt på og meget brugervenlig.
Kan kun anbefale den til andre...

Super hjemmeside

Jeg synes baby.dk er en rigtig god side, hvor man altid kan få gode råd.. -Eller bare dele en oplevelse.. Der er plads til alle : )

hyggeligt

jeg eeelsker simpelthen denne hjemmeside.. og ville slet ikke være foruden..
der er altid svar på ens spørgsmål, både alvorlige og sjove og bare underlige :)
og så er der en masse fantastiske mennesker derinde.. !

En side som ingen andre

Jeg er super glad for Baby.dk
Det er som overskriften siger en side som ingen andre. Her er alle velkomne og behandler og respektere en fra starten af.
Henrik, der styrer hjemmesiden er lynhurtig til at reagere på vores forspørgelser, og tingene bliver gerne ordnet samme dag, hvilket jo bare er super lækkert ;)
Jeg har kigget meget på de andre sider, for gravide/forældre eller folk med ønsker om graviditet, og jeg må sige at jeg er blevet skuffet. Så nu holder jeg mig kun til baby.dk... Der er en side om alt, for alle ;)

Dejligt sted, men...

...desværre er der altid nogle der skal ødelægge det for os andre...altså kører tingene helt derud, hvor admin. er nød til at lukke den pågældende tråd...

Det synes jeg er rigtig træls og jeg ville ønske at alle kunne opfører sig som voksne mennesker og respekterer at ikke alle mennesker er ens!!!

Men jeg ELSKER siden og man kan altid få råd til til en masse ting, man møder i en hverdag med børn, og go'e ideer til en kage eller til noget aftensmad :-)

21. oktober 2009

Fortjener virkelig mine 5 stjerner!

En dejlig babyside for alle forældre, kommende forældre og prøvere. En perfekt kombibation af nyttig information og hygge! Der er plads til alle, og man har mulighed for at stille alle sine ”dumme” spørgsmål og at dele bekymringer, frustrationer, glæder og sorger. Anbefales på det varmeste, men pas på...man bliver afhændig

mit daglige narkotikum (;

Der er plads til alle på baby.dk og man kan spørge om alt, de er altid søde og er en god støtte når man har brug for det.
Jeg har lært utrolig meget på baby.dk bare ved at læse de forskellige debatter samt deltage i dem.
Jeg kan klart anbefale baby.dk til dem der overvejer at blive forældre eller som allerede er heldige forældre(: eller bare trænger til at lufte sine følelser.

Verdens bedste forældreportal

Da jeg startede på baby.dk for ca. 2½ år siden, blev jeg taget imod med åbne arme, hvilket jeg i min vildeste fantasi aldrig havde troet, da jeg ikke har oplevet så tæt en bruger kontakt som der er inde på baby.dk Jeg er kommer derinde hverdag i 2½ år og det er en stor del af min hverdag. Jeg elsker at kunne hjælpe andre, debatere og finde/søge svar på hvad mit hjerte søger.

Jeg håber på at møde jer derinde.
Jeg har bare lige en ting i skal huske:) Man bliver utrolig afhængig af baby.dk. Det er som en familie for mig<3

Kram Carina Kruse (kruse90 på baby.dk)

Den bedste støtte

Jeg elsker denne side og er inde på den i hvert fald én gang hver dag. Det er en kæmpe støtte at chatte med ligesindede, der forstår én lige meget hvor tåbelig, man lyder.

Fantastisk side

Rigtig hyggelig side med en masse dejlige,søde og hjælpsomme mennesker.Har fået en del nye venner og man kan altid få svar på sine spørgsmål.Også et rigtig godt system med billedegalleriet,som skal valideres først.Super,super,super:-)))

21. oktober 2009

Lækker side med alt om baby

Jeg elsker bare denne hjemmeside, besøger den faktisk hver dag. Der er masser af forskellige forums hvor man har mulighed for at snakke med en masse mennesker i samme situation som en selv. Der er terminsgrupper/mødregrupper hvor man også kan møde folk i virkeligheden og på den måde udvide sin omgangskreds. Der er råd og vejledning om alt muligt nyttingt, og mulighed for at stille spørgsmål og få svar på alt ang børn, graviditet, mm.

hygge forum

super hyggelig side hvor man møder en masse dejlige mennesker.. og der er altid hjælp og gode råd og hente..

virkelig gennemtænkt

jeg bruger siden rigtigt meget. der er altid mulighed for at spørge og finde svar, inspiration, hjælp eller støtte.
en super side der rummer alle aspekter af forældrerollen.

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto